eitaa logo
اخبار جبهه مقاومت
6.2هزار دنبال‌کننده
33.2هزار عکس
27.1هزار ویدیو
97 فایل
کانال آخرین خبرهای جبهه مقاومت _تحولات منطقه اخبار_جبهه_مقاومت @afsaranemam 🎤رسانه باشیم آیدی ادمین ارشد کانال👇👇 و سفارش تبلیغات @f_aaha
مشاهده در ایتا
دانلود
❌⚠️❌⚠️❌⚠️❌⚠️❌⚠️ ⛔هشدار جدی برای دیابتی های ایران 🚧مشکلات و اختلالات دیابتی زمینه ساز 80% قطع عضو های ایران و %90 مشکلات ریشهه ای بدن انسان است🚧 __ 1️⃣ دیابت 2️⃣ عفونت مجاری پرستات 3️⃣ اختلالات بهداشتی آقایان ✅برای بهبود مشکلات در دوره بسیار محدود مخصوص ایام محرم کانال پایین را مشاهده نمایید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/229049163C5635e6c10e ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ با پر کردن فرم ویزیت زیر میتوانید درعرض ۴۸ ساعت مشکل خود را مطرح نمایید👇🏻 https://digiform.ir/w118bf9ff
🔴آماده‌باش گسترده اشغالگران در شمال فلسطین اشغالی 🔻رسانه‌های اسرائیلی از آماده‌باش وسیع در تمامی مناطق شمال فلسطین اشغالی از بیم اقدام غیرقابل پیش‌بینی حزب‌الله خبر دادند. 🔻به گفته این رسانه‌ها در 24 ساعت گذشته بیش از 200 موشک و راکت از جانب حزب‌الله به سمت فلسطین اشغالی شلیک شده است. 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🔴 حمله پهپادی به پایگاه عین‌الاسد 🔻منابعی در ارتش عراق اعلام کرد پایگاه عین‌الاسد که در اشغال نظامیان آمریکایی است، هدف حمله دو پهپاد انتحاری قرار گرفته است. 🔻گروه‌های مقاومت در واکنش به جنایات اشغالگران صهیونیست علیه مردم غزه و حمایت‌های آمریکا از تداوم این جنگ، مواضع اشغالگران صهیونیست در اراضی اشغالی را هدف حملات خود قرار داده‌اند همچنین تأکید دارند که تا اخراج کامل آمریکا از عراق و منطقه، به حملات خود ادامه خواهند داد. 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
Sokhanrani_Shab_6_Moharam 1403-04-21 [mahdisalahshour(2).mp3
1.89M
روایت دفن شهید 😭 💔یا حسین(ع) 😭😭 🇮🇷 @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔴 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد آیدی برای تبلیغات @f_aaha ❌حتی المقدور با لینک ارسال شود
🔳هشدار مدودف به نیروهای اوکراینی: لیاقت زنده ماندن ندارید! دیمیتری مدودف معاون شورای امنیت روسیه پس از گزارش هایی مبنی بر جنایات نیروهای مسلح اوکراین علیه اُسرا، گفت که آنها به هیچ چیزی پایبند نیستند، نباید هیچ ترحم، انسانیت و بخششی نسبت به دشمن (اوکراین) وجود داشته باشد، نباید آنها را زنده نگه داشت. ✅ 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
اردوغان: موضع ترکیه در قبال اسرائیل تغییر نخواهد کرد 🔹تا زمانی که صلح پایدار در فلسطین برقرار نشود، از طرح‌های همکاری با اسرائیل در داخل ناتو حمایت نخواهیم کرد. 🔹برادران و خواهران فلسطینیِ ما همچنان با عزت فراوان به دفاع قهرمانانه از سرزمین خود ادامه می‌دهند و الگوی شجاعت برای همهٔ مسلمانان و بشریت هستند. 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🔳 دستگاه تبلیغاتی علیف برای پزشکیان شرط گذاشته که شرط بهبود روابط با باکو،تامین حقوق مردم آذ.ربایجان جن.وبی! و ممکن شدن تحصیل به زبان مادری است!/ملایمت بیش از حد با و عدم برخورد با اوباشی که این شعار را در ستاد انتخاباتی مطرح کردند باعث شده باکو روی آن دست بگذارد! ✅ 👇👇 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🔳 دیدار رئیس شورای ریاستی با سفیر آمریکا 🔹 استیون فاگین (سفیر آمریکا در یمن) روز دوشنبه در کاخ المعاشیق به دیدار رشاد العلیمی (رئیس شورای ریاستی جنوب یمن) رفت. 🔹 برپایه گزارش سفارت آمریکا، سه موضوع «کمک‌های اقتصادی آمریکا به جنوب یمن»، «تنش‌های دریای سرخ» و «تصمیم‌های اخیر بانک مرکزی عدن» محور این دیدار بوده‌اند. 🔹 العلیمی در این دیدار از فاگین خواست ضربه‌های جدی‌تری به انصارالله زده شود و آمریکا پشتیبان اقدامات بانک مرکزی عدن برای محاصره بانکی صنعا باشد. 👇👇 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🔳برآوردهای ارتش صهیونیستی: همچنان نیمی از نیروهای حماس در قید حیات هستند روزنامه عبری زبان یدیعوت احرونوت تاکید کرد که برآوردهای ارتش رژیم صهیونیستی حاکی از آن است که نیمی از مبارزان جنبش حماس در غزه (که تعداد آن‌ها 30 هزار نفر تخمین زده می‌شود) همچنان در قید حیات هستند. ارتش رژیم اشغالگر همچنین بیان کرده که حماس همچنان راکت‌ها و موشک‌های دور بردی در اختیار دارد که می‌تواند با آن قدس و تل آویو را هدف قرار دهد. ارتش صهیونیستی تاکید کرد که جنبش حماس تولید انواع سلاح از جله پهپادها را مجددا در نوار غزه ازسرگرفته است. ✅ 👇👇 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🔳رسانه آمریکایی: اسرائیل برای حمله به مدرسه آنروا در نوار غزه از مهمات آمریکایی استفاده کرد سی ان ان به نقل از کارشناسان گزارش داد، اسرائیل برای حمله به مدرسه آژانس امدادرسانی سازمان ملل به آوارگان فلسطینی (آنروا) در اردوگاه پناهندگان نصیرات در مرکز نوار غزه از مهمات آمریکایی استفاده کرد. ✅ 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🔳 نمایش رسانه ای ترور ترامپ چه نفعی برای آمریکا دارد؟ 🔹بر خلاف جامعه ایران که روح حماسه در آن وجود دارد و جریانی همچون قیام اباعبد الله زمینه ساز وحدت است، در جامعه آمریکا مهمترین عامل وحدت، ترس از تروریسم و القاء گزاره دشمن هراسی است. در تمامی فیلم های هالیوودی نیز استفاده از این انگاره شناختی قابل مشاهده می باشد. ترامپ از فرصت پیش آمده میتواند بیشترین بهره را در جهت ایجاد وحدت ملی در آمریکا استفاده نماید.این امر مخصوصا پس از دوقطبی شدن جامعه آمریکا ضرورت ویژه ای دارد. 🔹این اتفاق زمینه شکل گیری موج مطالبات ملی و فراملی را فراهم میسازد و می‌تواند موجب کنش به ظاهر موجه آمریکا گردد. همانند اتفاقی که در ماجرای ۱۱ سپتامبر افتاد و رسانه های خبری چندین هفته با تیتر قرمز، عبارت : آمریکا تحت حمله تروریست ها را برجسته سازی نمودند که ثمره آن حمله به افغانستان و عراق و غارت منابع خاورمیانه و همراهی افکار عمومی بین المللی بود. 🔹آمریکا به علت حمایت از اسرائیل و جنایت های متعدد این رژیم تحت فشار افکار عمومی است، ترور ترامپ علاوه بر انحراف افکار عمومی، زمینه ساز مظلوم نمایی از چهره آمریکا میگردد. 🔹ترور ترامپ زمینه ساز ترند شدن نام وی در فضای مجازی را فراهم نموده است. این برجسته سازی خبری و قهرمان سازی از وی با تصاویری همچون مجله تایمز، زمینه ساز تضمین پیروزی وی در انتخابات ریاست جمهوری را فراهم خواهد ساخت. 🔴 هر طور حساب میکنیم این یک بازی دوسر برد برای آمریکا بوده است. ✅ 👇👇 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🔳خاخام ارشد یهودی حریدی‌ها را به امتناع از خدمت نظامی فراخواند رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند "اسحاق یوسف" خاخام ارشد یهودی از دانش‌آموزان مدارس دینی حریدی که قرار است روز یکشنبه دستور اعزام به خدمت نظامی در ارتش را دریافت کنند، خواسته آن را پاره کرده و با ارتش همکاری نکنند. وی مارس گذشته هم تهدید کرده بود که اگر مجبور شویم به ارتش "اسرائیل" ملحق شویم، همگی اینجا را ترک خواهیم کرد. این خاخام یهودی گفته قبیله لاوی از پیوستن به ارتش معاف هستند و تحت هیچ شرایطی نباید این کار صورت گیرد و در صورتی که مجبور به ملحق شدن به ارتش شوند، همگی بلیط خریده و این سرزمین را ترک خواهند کرد. ✅ 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.