eitaa logo
اخبار جبهه مقاومت
6.2هزار دنبال‌کننده
33.5هزار عکس
27.4هزار ویدیو
99 فایل
کانال آخرین خبرهای جبهه مقاومت _تحولات منطقه اخبار_جبهه_مقاومت @afsaranemam 🎤رسانه باشیم آیدی ادمین ارشد کانال👇👇 و سفارش تبلیغات @f_aaha
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹🟠 پلیس آمریکا یک زن باردار را به ضرب گلوله به قتل رساند 🔹️پلیس ایالت اوهایو آمریکا تصاویری از تیراندازی به یک زن باردار سیاه‌پوست را منتشر کرد. 🔹️این تیراندازی زمانی رخ داد که پلیس سعی کرد خودروی یانگ را پس از متهم شدن وی به دزدی از یک مغازه متوقف کند. 🔹️خانواده این زن جوان اعلام کرده است که دختر متولد نشده او قرار بود دو ماه دیگر یعنی در نوامبر به دنیا بیاید. 🇮🇷افسران جنگ نرم امام خامنه ای @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، شناخت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🔴 درگیری نیروهای دموکراتیک سوریه با عشایر سوری در استان دیرالزور 🔹 در پی برکناری رئیس شورای نظامی دیرالزور توسط نیروهای دموکراتیک سوریه، درگیری‌های مسلحانه‌ای میان عشایر سوری و عوامل SDF در مناطق مختلف استان دیرالزور صورت گرفت. 🔹عشایر استان دیرالزور سوریه در اعتراض به برکنار رئیس شورای نظامی دیرالزور و حوادث به وجود آمده پس از اتخاذ این تصمیم، به برخی از مواضع نیروهای دموکراتیک سوریه (SDF) در مناطق مختلف استان دیرالزور یورش بردند که طی این اقدام، درگیری مسلحانه شدیدی میان طرفین به وقوع پیوست. 🔹از صبح امروز، درگیری‌های شدیدی میان عشایر سوری و نیروهای SDF در مناطق حوایج، ذبیان، الکسره، محيميده، الشحیل و چند منطقه دیگر گزارش شده است. 🔹همچنین رسانه‌های نزدیک به عشایر سوری ادعا کرده‌اند که کنترل چند منطقه (اعم از شهر و روستا) و تعدادی از مقرهای متعلق به نیروهای دموکراتیک سوریه در مناطقی شامل ابو حردوب، الحصان، محيميده، الشنان، درنج، ذیبان، الطیانه، الشحیل و ابو حمام را بدست گرفته‌اند. 🔹بر اساس اعلام منابع محلی، نیروهای SDF از ترس هدف قرار گرفتن توسط عناصر مسلح عشایر، برخی از مواضع و ایست‌بازرسی‌های خود در مناطق الشعفه، غرانيج، الحصان، البصیره رها کرده و به مقرهای خود متواری شدند. 🔹تاکنون جزئیات بیشتری از این درگیری‌ها و تعداد تلفات طرفین منتشر نشده است. همچنین به دلیل اختلال در شبکه‌ی اینترنت استان دیرالزور، مخابره و پوشش اخبار درگیری‌ها نیز با مشکل مواجه شده و همین موضوع، صحت‌سنجی اخبار و تایید اطلاعات منتشر شده را دشوار کرده است. 🇮🇷افسران جنگ نرم امام خامنه ای @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، شناخت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
20.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴اردوغان: ایران به دنبال احیای امپراتوری پارس در منطقه است و نفوذ خود در سراسر منطقه را گسترش داده است ، اما من به ایرانی ها میگویم صبر کنید ، زیرا در داخل ایران آذری هایی(پانترکیسم )هستند که جلوی شما را میگیرند ... 🇮🇷افسران جنگ نرم امام خامنه ای @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، شناخت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 جمهوری اسلامی ایران در برابر هر نقشه ای که با هدف تغییر مرز های بین المللی طراحی شده باشد با قدرت مقابله خواهد کرد. 🇮🇷افسران جنگ نرم امام خامنه ای @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، شناخت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🔴هشدار صنعاء به ریاض؛ مسائل اصلی حل نشود، راه‌حل موشک و پهپاد خواهد بود 🔹مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن: 🔹 عربستان سعودی عامل تجاوز به یمن است و مسئولیت مقابله با پیامدهای این تجاوز نیز بر عهده آنهاست. 🔹 ریاض برای فرار از مسائل بشردوستانه موجود در پرونده یمن تحت فشار آمریکاست. 🔹 دشمن باید بداند که اگر مسائل اصلی حل نشود راه‌حل با موشک و پهپاد خواهد بود.
🔴 بر اثر حمله انغماسی صبح امروز گروهک تحریرالشام به مواضع ارتش سوریه در محور الصراف در شمال لاذقیه 16 نظامی سوری به شهادت رسیدند
🔴حمله تل‌آویو به وزیر بلژیکی بعد از اشاره به جنایات صهیونیست‌ها 🔹مقامات رژیم صهیونیستی بعد از آنکه وزیر همکاری توسعه‌ای بلژیک به جنایات این رژیم در کرانه باختری اشاره کرد، به او حمله کردند. 🇮🇷افسران جنگ نرم امام خامنه ای @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، شناخت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رفته ایستاده کنار آمریکا علیه کشورش حالا میگوید: ایرانِ ما امروز در موقعیت خوبی در جهان است، در بریک پذیرفته شده، سعودی هم نزدش آمده پس آمریکا بنده خدا نمیتواند همزمان در چند جبهه با ایرانِ ما بجنگد! از شما کثیف تر در تاریخ وطن فروشی وجود ندارد. میدانید کشورتان در اوج قدرت است. میدانید دشمنان بزدل و کثیفش از جمله آمریکا که دستشان به خون ملت ها از عراق تا افغانستان آغشته است و همواره در حال ظلم بوده اند در پیزوری ترین حالت ممکن هستند، اما باز منفعتتان در این است که برای تکه ای استخوان در مقابل وطنتان باشید و تازه بگوید: آمریکا بنده خدا حق دارد، همزمان نمیتواند در چند جبهه با وطن ما بجنگد... لعنت بر وطن فروش 🇮🇷افسران جنگ نرم امام خامنه ای @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، شناخت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراض سلطنت طلبان به ربع پهلوی برای نداشتن جذبه و کاریزمای رهبری اپوزوسیون 😂 🇮🇷افسران جنگ نرم امام خامنه ای @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، شناخت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
سلام عرض ادب دعای عهد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا