eitaa logo
اخبار جبهه مقاومت
5.7هزار دنبال‌کننده
32.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
97 فایل
کانال آخرین خبرهای جبهه مقاومت _تحولات منطقه اخبار_جبهه_مقاومت @afsaranemam 🎤رسانه باشیم آیدی ادمین ارشد کانال👇👇 و سفارش تبلیغات @f_aaha
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴تشدید تدابیر امنیتی آمریکا برای پایگاه عین‌الاسد 🔻یک مسئول امنیتی در عراق به پایگاه خبری بغداد الیوم گفت، از صبح امروز سامانه‌های راداری درحالت آماده‌باش قرار گرفته و در آسمان پایگاه گشت‌زنی می‌شود. 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🔴امام جمعه اهل سنت خاش: از جهان بشریت به‌ویژه مسلمانان سراسر دنیا می‌خواهیم که از خواب غفلت بیدار شوند و با وحدت و یکپارچگی رژیم صهیونیستی هتاک را از صحنۀ هستی بردارند. 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🔴اردن ترور شهید هنیه و‌حمله به ضاحیه رو محکوم کرد 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توزیع شیرینی توسط باند تروریستی صهیونیست در سدیروت به مناسبت شهادت شهید هنیه 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
هدایت شده از اخبار محور مقاومت
🚩🚩انتقام بزرگی در راه است🚩🚩 ⛔️ عملیات وعده صادق ۲ در دستور کار ⛔️ آماده باش ۱۰۰٪ ⛔️ ج.ا.ایران آماده انتقام بزرگ است ⛔️ ج.ا.ایران از خون شهدایش کوتاه نمیآید با ما باشید👇👇👇👇👇 🌐 @mehvarmo 🔹گامی به سوی ظهور آیدی پذیرش تبلیغات @f_aaha
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه: خونخواهی مهمان عزیزمان را وظیفه خود می‌دانیم رژیم صهیونیستی زمینه مجازات سخت را برای خود فراهم ساخت در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی ضمن تسلیت شهادت این رهبر شجاع و مجاهد برجسته به امت اسلامی و جبهه مقاومت و ملت سرافراز فلسطین تاکید کردند: رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست با این اقدام زمینه‌ی مجازات سختی را برای خود فراهم ساخت و خونخواهی او را که در حریم جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسید، وظیفه خود می‌دانیم. متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم انا لله و انا الیه راجعون ملت عزیز ایران! رهبر شجاع و مجاهد برجسته‌ی فلسطینی جناب آقای اسماعیل هنیه در سحرگاه دیشب به لقاء‌الله پیوست و جبهه‌ی عظیم مقاومت عزادار شد. رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست، میهمان عزیز ما را در خانه‌ی ما به شهادت رسانید و ما را داغدار کرد، ولی زمینه‌ی مجازاتی سخت برای خود را نیز فراهم ساخت. شهید هنیه سالها جان گرامی‌اش را در میدان مبارزه‌ئی شرافتمندانه بر سردست گرفته و آماده‌ی شهادت بود، و فرزندان و کسان خود را در این راه تقدیم کرده بود. او از شهید شدن در راه خدا و نجات بندگان خدا باک نداشت، ولی ما در این حادثه‌ی تلخ و سخت که در حریم جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است، خونخواهی او را وظیفه‌ی خود می‌دانیم. اینجانب به امت اسلامی، به جبهه مقاومت، به ملت شجاع و سرافراز فلسطین و بالخصوص به خاندان و بازماندگان شهید هنیه و یکی از همراهانش که با وی به شهادت رسیده است، تسلیت عرض می کنم و علوّ درجات آنان را از خداوند متعال مسألت می‌نمایم. سید علی خامنه‌ای 10 مرداد 1403 مصادف با 25 محرم 1446 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
♦️خانواده اسماعیل هنیه که توسط اسرائیل ترور شدند 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🔴کتائب حزب الله عراق: آمریکا از کویت به مرکز الحشد الشعبی در بابل حمله کرد 🔹کتائب حزب الله عراق روز چهارشنبه در بیانیه ای اعلام کرد که نیروهای آمریکایی از پایگاه علی السالم در کویت به شمال استان بابل حمله کردند که این حمله منجر به شهادت ۴ نفر از نیروهای الحشد الشعبی شد. ✅ 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🔴نمایندگی ایران در سازمان ملل: رژیم اسرائیل باید به خاطر جنایاتش پاسخگو باشد 🔹دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل در واکنش به ادعاهای وزیر خارجۀ رژیم اسرائیل: نامۀ وزیر خارجۀ رژیم اسرائیل بیشتر تلاشی مذبوحانه برای منحرف کردن توجه بین‌المللی از علل ریشه‌ای وضعیت کنونی و توجیه جنایات و فعالیت‌های شوم این رژیم در منطقه از طریق تحریف روایت‌ها و انتشار اطلاعات نادرست علیه ایران و لبنان است. 🔹ادعاهای رژیم اسرائیل مبنی بر حفاظت از غیرنظامیان در منقطه جولان اشغالی، ریاکارانه است؛ چراکه جنایات این رژیم در غزه و منطقه نشان‌دهنده بی‌توجهی آشکار به حقوق بین‌الملل بشردوستانه است. 🔹بر اساس حقوق بین‌الملل، رژیم اشغالگر اسرائیل، حق ندارد از دفاع مشروع برای مشروعیت‌بخشی به اقدامات خود در اراضی اشغالی استفاده کند. 🔹رژیم اسرائیل باید به خاطر این جنایات پاسخگو باشد و نباید بدون مجازات باقی بماند. 👇👇 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🔴فیدان: هنیه تبدیل به سمبل مقاومت فلسطین شد وزیر خارجه ترکیه: 🔹 اسماعیل هنیه زندگی خود را به آرمان فلسطین و ایجاد صلح و آرامش برای فلسطین اختصاص داده بود. 🔹تلاش‌های اخیر او برای آتش بس را شاهد بودیم. حتی زمانی که اعضای خانواده اش توسط اسرائیل قتل عام شدند، او هرگز اعتقاد خود را به صلح از دست نداد. 🔹اسماعیل هنیه تبدیل به سمبل مقاومت شکوهمند فلسطین شد. یاد و نام او، در کنار آرمان به حق مردم فلسطین خواهد ماند. ✅ 👇👇 🇮🇷 اخبار جبهه مقاومت @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
🚨یک ویژگی مشترک در ترور شخصیت‌های فلسطینی پس از طوفان الاقصی ◾️ وحید خضاب: اسرائیل تا الان چهار نفر از سران حماس را در این جنگ ترور کرده: 1️⃣شهید عاروری (موفق) 2️⃣شهید هنیه (موفق) 3️⃣مروان عیسی (نامعلوم) 4️⃣محمد ضیف (ناکام) ویژگی مشترک هر چهار نفر چه بوده؟ نزدیکی شدید به ایران و دیگر اضلاع محور مقاومت ⛔البته ترور پنجم 🔴حاج محسن( فواد شکر) هم در لبنان بوده که احتمالا با این پیام حزب الله بشهادت رسیده است. 🇮🇷 اخبار @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.
📌دوستان وعده صادق را رهبری عزیز فرمودند تنبیه رژیم صهیونیستی ولی برای ترور شهید هنیه فرمودند مجازات سخت درکلمه به کلمه ی فرمایشات رهبر عزیزمون کوچکترین هم نمی‌کنیم. 🇮🇷 اخبار @afsaranemam ✅ اینجا دریچه ای برای آگاه سازی، روشنگری، از جبهه مقاومت و خنثی سازی اهداف دشمنان است.