eitaa logo
*افسران جنگ نرم *
348 دنبال‌کننده
5.3هزار عکس
3.2هزار ویدیو
211 فایل
"♻"مباحث اعتقادی سیاسی ویژه هادیان سیاسی حوزه ها+ فرماندهان واحدها +فرماندهان پایگاه های مقاومت+سرگروه های صالحین ومدیران محترم حوزه های علمیه و ... (*🌸*)به یاد#شهیدسپهبدحاج قاسم سلیمانی"بسیج" شهرستان ساوه"#طرح_ثامن" ارتباط با ادمین: @LabbaikyaHusain
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 دنبال جنگ با ایران نیستیم‼️ ♻مک‌کنزی؛فرمانده تروریست‌های آمریکایی" 🔴معتقدم که در برهه‌ای قرار داریم که خطرات بالا است. می‌خواهم روی این نکته کلیدی تأکید کنم، دنبال جنگ با ایران نیستیم. باور من این است که ایران هم در حال حاضر دنبال جنگ با ایالات متحده نیست. [آنچه که بایست بدانند]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
الگوی آراستگی"⚘""""""" 🔻 الگوی دین داری ورعایت آداب اسلامی است.بسیجی باپیروی از سیره رسول گرامی اسلام(ص)وامامان معصوم(ع)ظاهرش راچون باطنش می آراید؛بالباسی آراسته ومعطر درپیشگاه الهی حاضرمیشود ودرخانه ودرمیان مردم باظاهری آراسته زندگی می کند. 🔘 ازاین طریق ادب بندگی را به جا می آوردودیگران رابه سوی خود جذب می کندپیوندهای اجتماعی را محکم می سازدوبه رفتار دینی سوق می دهد. 🔻آراستگی ونظافت درزندگی شهدای انقلاب درخششی ویژه دارد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
"جایگاه ایران در عراق"" 🔻بررسی نظرسنجی های انجام گرفته نشان میدهد پایگاه اجتماعی و نفوذ جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر همچنان در بلوک شیعه عراق بیشتر بوده و در میان کردها نیز قابل‌توجه است، اما تقویت این جایگاه در میان اهل سنت عراق با عنایت به نقش و نفوذ فزاینده و دیرپای آنها نه‌تنها در معادلات سیاسی و امنیتی عراق بلکه انعکاس کم و کیف این روابط در شکل‌دهی به مناسبات ایران و جهان عرب به ضرورتی انکارناپذیر بدل می‌شود. ✔نکته بسیار مهم لزوم توجه به تحولات نسلی و جابه جایی قدرت در عراق کنونی است که نتایج آن در نوع نگرش به کشورهای مختلف مشهود است. 🔻نسل بازمانده از دوران مبارزات با دیکتاتوری صدام حسین و کادرهای برجسته معارضه رژیم بعثی بر اثر کهولت و یا ناکارآمدی و یا مواجهه با اتهام فساد و طایفه‌گرایی و حزب گرایی به‌تدریج به کنار می‌روند و جایگزین آنان افرادی در میان طایفه شیعه و یا در میان اهل سنت و کردها، جوانانی می‌شوند که درک و تجربه مستقیمی از دوران مقاومت و ‌معارضه ندادند، در دشواری‌های عراق پس از سرنگونی رژیم بعث و اشغال توسط امریکا و ناامنی‌های ناشی از آن بزرگ ‌شده‌اند، تحصیل‌کرده و به‌ویژه آشنا با تحولات روز و مسلط به استفاده از قابلیت‌های فضای مجازی هستند و عمیقاً از وضعیت موجود سرخورده‌اند. ✔هرچند جمهوری اسلامی ایران همچنان در مقایسه با سایر دولت‌ها و رقبا از پایگاه اجتماعی بهتر و متنوع‌تری برخوردار‌ است .اما با توجه به شکنندگی اوضاع و بی‌ثباتی‌های موجود وضعیتی تثبیت نشده دارد. در این مسیر نیاز به تلاش پایدار برای رفع کاستی‌های جدی موجود در باز تنظیم مناسبات با همه طوایف، گرایش‌ها و نسل‌های جامعه به‌شدت متنوع و متکثر عراقی وجود دارد. از طرفی نباید نفوذ نرم دیگر دولتها و بازیگران منطقه ای را نادیده گرفت.
🌹شب جمعه"به رسم ادب یادی از شهدای گمنام"""⚘⚘⚘"""""""""""""""" 🌀بگذارید باشم"به خداقسم گمنام بودن بهتراست ازاینکه فردا افرادی وصایایم راشعارقراردهندو عملم رافراموش کنند. 🌹جهت شادی ارواح طیبه شهداو شهدای گمنام صلواتی عنایت بفرمایید. التماس دعای عاقبت به خیری وشهادت 🌹🌀🌹🌀🌹🌀🌹🌀🌹🌀🌹 🍀فعالیت امروزپنجشنبه مورخ۹۹/۱۰/۴ شامل(۱۲)موردلطفامرور بفرمایید. 🌹🌀🌹🌀🌹🌀🌹🌀🌹🌀🌹 "۹"روزتاقراربی قراری هایمان وسالگرد شهادت سردار دل ها""
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋حُسن ختام روزپنجشنبه🌟•••🌟 🌺رحمی بکن به چشم های زارم""" خیلی بدم امادوست دارم""""⚘"""""
[ بسم الله الرحمن الرحیم ] 🦋امروزجمعه مورخ۹۹/۱۰/۵با توکل برخداوندمتعال وتوسل برائمه اطهار (ع) فعالیت خود را با مباحثی به شرح ذیل آغاز کرده وبه پایان خواهیم رساند. ✔ذکر شماره بر اساس ترتیب و اولویت نمی باشد . ------------------------------------------------ 🌻۱_ در محضراستاد 📖_به هنگام نیایش ------------------------------------------------- 🍀۲_بررسی مسائل سیاسی روزواخیر کشوروجهان -------------------------------------------------- 🌻۳_ -------------------------------------------------- 🍀۴_روز شمار سردار دل ها ☆بسیجی مطلوب کیست⁉️⁉️(ادامه) -------------------------------------------------- 🌻۵_شبی باشهداوالتماس دعا'''''''''''' -------------------------------------------------- [در صورت حجیم شدن مباحث امکان عدم ارائه یکی از گزینه ها وجود دارد ]
" 🔆حجت الاسلام علی محدث زاده درباره ی مرحوم شیخ عباس قمی می گوید: 🦋یک روز صبح پدرم برخاست و شروع به گریه کردن نمود، از او پرسیدم چرا اشک می ریزید؟فرمود: برای اینکه دیشب نمازشب نخواندم. 🔆گفتم: پدرجان! نماز شب که مستحب است و واجب نیست، شما که ترک واجب نکرده اید و حرامی به جا نیاورده اید،چرا اینطور نگرانید؟ 🦋فرمود: فرزندم، نگرانی من از این است که من چه کرده ام که باید توفیق نمازشب خواندن از من سلب شود. 📚منبع:اصحاب امام صادق(ع)،ص"۱۶"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆یا"مُدبر🔆•🔆••🔆•••🔆••••🔆 🦋معاونت سیاسی نمایندگی درسپاه بااحترام تقدیم می کند. 📜داستان آقاها وآقازاده ها"" 🔆ماجراي آقازادگي و آقازاده ها، موضوعي جنجالي است که اين روزها اخبار مربوط به آنها با جذابيت ويژه اي دنبال مي‌شود.اما عجيب آنجا است که پسر در منجلاب انحراف و انحطاط بيفتد و پدر به جاي آنکه براي نجات او تلاش کند، به عاملي براي توجيه رفتارش بدل گردد و آبرو و اعتبار خود را خرج نجات اوسازد.