🔸بیایید بهسفارش امامباقر(ع) «عزاداری در صحرا» را احیا کنیم.
🔸ثواب با عظمت عزاداری در صحرا برای کسانی که روز عاشورا نمیتوانند کربلا بروند.
🔻 امامباقر(ع) میفرماید: کسی که امامحسین(ع) را در روز عاشورا زیارت کند و گریان و نالان به عزاداری بپردازد، ثواب کسی را دارد که هزار هزار(یکمیلیون) حج و عمره و هزار هزار غزوه در کنار رسول خدا(ص) و ائمۀ هدی(ع) انجام داده باشد.
(کاملالزیارات/۱۷۴)
🔻 فردی که مخاطب حضرت بود، وقتی ثواب باعظمت زیارت کربلا در روز عاشورا را شنید، پرسید: اگر کسی راهش دور بود و نتوانست در محرم و روز عاشورا به کربلا برود، چهکار کند؟
🔻 حضرت فرمود: اگر نتوانستید به کربلا بروید، روز عاشورا به صحرا بروید، به امامحسین(ع) سلام بدهید، قاتلین امامحسین(ع) را لعنت کنید، دو رکعت نماز بخوانید، سپس برای حسین(ع) گریه و عزاداری کنید. یا اینکه به پشت بام خانه بروید و عزاداری کنید.
🔻 قدیمها عزاداریکردن در صحرا مرسوم بوده و این کار آثار روحی و معنوی فوقالعاده خاصی دارد. بیایید امسال، عزاداری در صحرا را احیا کنیم و بعد ببینید چقدر در قلب انسان، اثرگذار خواهد بود.
🔻 کسانی که در دوران دفاع مقدس، عزاداری در بیابان را تجربه کردهاند میدانند که واقعاً حال و هوای عجیبی دارد. این صحنه، خیلی یادآور کربلاست. با زن و بچههای خودتان به صحرا بروید و به یاد بچههای حسین(ع) روی خاک بنشینید...
🔻 بیایید عزاداری در صحرا را جدی بگیریم و این سنت را احیا کنیم. کسانی که امسال عزاداری در صحرا را تجربه کنند، از سالهای بعد هم این سنت را رها نخواهند کرد. البته نمیگوییم که مجالس پُرشور حسینی در شهرها تعطیل بشود، لااقل عصر عاشورا به صحرا برویم و بخشی از این سفارش را اجرا کنیم.
👤حجت الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان
28.pdf
118.8K
گزاره های امید افرینی.pdf
136.2K
✅ گزارش روز (دوشنبه 3 شهریور)
🔲مانع بزرگ🔲
💢علنیسازی روابط امارات و رژیم صهیونیستی که در محافل سیاسی و رسانهای به اشتباه از آن به عادیسازی روابط یاد میشود، مهمترین رویداد سیاسی منطقه در ماههای اخیر است.
[امارات با خیانت علنی به آرمان فلسطین، حضور رژیم صهیونیستی در حاکمیت و تمامیت ارضی خود را به رسمیت شناخت]
___________________________
🎤گزاره خبری: اگر از منظر شاخص افکار عمومی به مناسبات عربی - صهیونیستی بنگریم، به برآیند مثبتی که حاکی از موافقت افکار عمومی کشورهای عربی با عادیسازی این روابط باشد، نمیرسیم. اطلاعات و دادههای معتبر مراکز افکارسنجی عربی نشان میدهد که ملتهای عرب برخلاف دولتهایشان، موافق روابط دیپلماتیک با رژیم اسرائیل نیستند و نگاه منفی به گرایش برخی رژیمهای عربی برای برقراری رابطه با این رژیم دارند. بر اساس آخرین نظرسنجی «مرکز عربی پژوهشها و مطالعات سیاسی»، ۹۲ درصد افکار عمومی کشورهای مورد بررسی در جهان عرب، رژیم صهیونیستی را تهدیدی بزرگ برای امنیت و ثبات در منطقه میدانند.
💢 این آمار در سال ۲۰۱۶ حدود ۸۹ درصد و در سال ۲۰۱۱ به میزان ۸۴ درصد بود. اینکه چرا رژیم صهیونیستی تمرکز ویژهای بر برقراری رابطه با بخشی از کشورهای عربی که در زمره «رژیمهای اقتدارگرا و مرتجع عرب» تعریف میشوند، دارد، دقیقاً به این خاطر است که در این کشورها، شاخص افکار عمومی با توجه به نظامهای سیاسی اقتدارگرا، توتالیتر و تمامیتخواه، تأثیری در روندهای سیاسی، تصمیمگیری و تصمیمسازی در سطوح خرد و کلان این جوامع ندارد. با این حال گرچه امارات یا هر رژیم مرتجع عربی دیگر در برقراری روابط پنهان خارجی با رژیم اسرائیل موفق بودهاند و اکنون سودای آشکارسازی این روابط را دارند، اما در سطح افکار عمومی، این روابط کماکان «حساسیتزا» است و فاصله میان جامعه و هرم قدرت در این نوع کشورها را بیشتر از گذشته میکند و این سنت الهی است که اگر جامعهای با حکومت خویش بیگانه شود، آن حکومت دوام و قرار نخواهد یافت.
___________________________
💢گزاره تحلیلی: مناسبات دو یا چندجانبه عربی – صهیونیستی با شکلهای آشکار و پنهانش، در بلندمدت نمیتواند پاسخگوی نیازهای طرفهای رابطه باشد؛ چراکه این روابط در سطح دولتی بوده و فاقد مبانی مشروعیت بخش مردمی است؛ بنابراین شاخص افکار عمومی عربی، بهعنوان یک شاخص تعیینکننده، در آینده برعلیه این رابطه خواهد بود. مسیر رابطه با رژیم صهیونیستی، برخلاف برخی تصورات رایج در بین خاندانهای حاکم عربی، چندان مسیر سهلالوصولی نیست.
💢 ازاینرو، حکام عرب و حتی رژیم صهیونیستی نباید چندان به نتایج و دستاوردهای میانمدت و بلندمدت توافقات و معاهدات فیمابین دلخوش باشند. (نویسنده: حمید خوشآیند)
💠 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه
🔷 پاسداران انقلاب اسلامی
در لحظات ناب دعا و نیایش التماس دعا
🗯💭🗯💭🗯💭🗯💭🗯💭🗯
🔮همۀ بدبختی انسان از کمخواستن است؛ حسین(ع) را «به کم راضیها» کشتند!
🔘آدمها کمالطلب هستند، اما چه میشود که به کم قانع میشوند؟
🔮 مهمترین راه پیشگیری از سقوط انسان و نابودی جامعه(ج۲)
🔘 انسان یک موجود تمامیتخواه و کمالطلب است؛ یعنی همهچیز میخواهد و هرچه به او بدهی، بیشتر و بهترش را میخواهد! همهچیزخواه بودن، خوب است مگر اینکه انسان همهچیزخواهیاش را به چیزهای کم محدود کند.
🔮 کسی که از «همهچیزخواهی» دست بردارد، از هویت انسانی خودش فاصله گرفته و پایۀ خواستنیهای اصلی و کلیدی او خراب شده و به یک موجود ترسوی حداقلی تبدیل شده است.
🔘 همۀ بدبختیهای انسان از کمخواستن است. اصلاً گناه یعنی مشغولِ چیز کم شدن، یعنی لذتِ کم خواستن. برای اینکه بشریت مشغول کمخواستن بشود، برای انسانها سرگرمی و شهوات کوچک، فراهم میکنند تا به کم قانع بشوند.
🔮 قناعت مردم به حداقلها موجب شد به یزید تن بدهند و حسین(ع) را بکشند. به کم راضیها حسین(ع) را کشتند؛ آنهم با اشارۀ طاغوتیان! طاغوت، انسانها را به حداقل راضی میکند تا بتواند بر آنها سوار شود.
🔘 هیچوقت بچهتان را به حداقلها توصیه نکنید وگرنه بیدینش میکنید! دین، وسیلهای است برای اینکه انسان به همهچیزخواهیِ خودش برسد. دین راهی برای رسیدن به نامحدود بودن است.
🔮 آدمها کمالطلب هستند، اما چه میشود که متوقف میشوند و به کم قانع میشوند؟ این سؤالی است که در جلسات بعد، به آن پاسخ میدهیم.
👤حجت الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان
💢🖊 یادداشت اختصاصی
🔵به سگ زرد🐕 اعتماد کنیم یا به شغال!؟
💠هستند برخی از سیاسیون و ژورنالیستهایی که رقابتهای انتخاباتی آمریکا را مشتاقانه دنبال مینمایند و با پیشفرضهای ذهنی خود به تحلیل وضعیت بایدن و ترامپ میپردازند و ابائی هم ندارند که آشکارا اظهار خوشحالی نمایند که بایدن رای بیاورد.
🌀اما واقعیت آنست که دو حزب اصلی در آمریکا علیرغم تفاوتهای ظاهری در روشهای خود در دشمنی با ملت ایران تفاوتی ندارند و مستند این ادعا، طرحهای ضدایرانی است که در کنگره این کشور در چهار دهه گذشته مطرح شده و بهاتفاق آرا تصویب شده است و معمولاً افرادی که به طرحهای ضد ایرانی رأی ممتنع یا مخالف می دهند، از انگشتان یک دست تجاوز نمیکند.
💠بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همواره اینگونه بوده که جمهوریخواهان خشنتر و دموکراتها نرمتر اما زهرآگین تر علیه ملت ایران عمل کردند، لذا سرگرم شدن به رقابتهای انتخاباتی آمریکا حاصلی برای ملت ایران نخواهد داشت و مشکلی از ما حل نخواهد کرد.و این موضوع از طراحی های رسانههای بزرگ برای تعیین زمین بازی است، زمینی که انحرافی بوده و تلاشی برای فریب افکار عمومی داخلی محسوب می شود.
🌀جان کلام آنکه از این جماعت بر طبق آن ضربالمثل قدیمی باید پرسید، در این شرایط به سگ زرد اعتماد کنیم یا به شغال!؟
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن(۱)
[روز خوش ] 🏴 [عزاداری شما قبول ]
احکام (هدایت سیاسی) 📗
سوال دو :کاریکاتور کشیدن از شخصیت ها چه حکمی دارد ؟؟؟
___________________________
🖊جواب : اگر موجب تمسخر و تحقیر شود جایز نیست .
📚براساس فتاوای حضرت آیت الله (خامنه ای)
مطالعه به وقت عصر ⛾
ادامه شرحی بر بیانیه گام دوم انقلاب قسمت (۱۷)
🔵توصیه های اساسی در پرتو امید ونگاه خوش بینانه به آینده
____________________________
دومین توصیه : معنویت و اخلاق
🌀🗯🌀🗯🌀🗯🌀🗯🌀🗯🌀
🌀معنویت به معنی برجسته کردن ارزش های معنوی از قبیل ، اخلاص، ایثار ، توکل ، ایمان در خود ودر جامعه است .
🗯و اخلاق به معنی رعایت فضیلت هایی چون خیرخواهی ، گذشت ،کمک به نیازمند ،راستگویی، شجاعت ، تواضع،اعتماد به نفس و دیگر خلقیات نیکو است .
🌀معنویت و اخلاق جهت دهنده ی همه ی حرکت ها و فعالیت های فردی و اجتماعی و نیاز اصلی جامعه است بودن آن ها محیط زندگی را حتی با کمبودهای مادی ، بهشت می سازد و نبودن آن ها حتی با برخورداری های مادی جهنم می آفریند .
🗯شعور معنوی و وجدان اخلاقی در جامعه هر چه بیشتر رشد کندبرکات بیشتری به بار می آورد ؛ این بی گمان محتاج جهاد و تلاش است و این تلاش و جهاد بدون همراهی حکومت ها توفیق چندانی نخواهد داشت .
🌀اخلاق و معنویت البته با دستور و فرمان به دست نمی آید پس حکومت ها نمی توانند آن را با قدرت قاهره ایجاد کنند.اما اولا خود باید منش و رفتاراخلاقی و معنوی داشته باشند و ثانیازمینه را برای رواج آن در جامعه فراهم کنند و به نهادهای اجتماعی در این باره میدان دهند و کمک برسانند .
🗯با کانون های ضد معنویت و اخلاق به شیوه ی معقول بستیزند و خلاصه اجازه ندهندکه جهنمی ها مردم را با زور و فریب جهنمی🔥🔥 کنند .
🌀ابزارهای رسانه ای پیشرفته و فراگیرامکان بسیار خطر ناکی در اختیار کانون های ضد معنویت و ضد اخلاق نهاده است.
🌀ادامه در صفحه دوم 🌀
صفحه دوم قسمت ۱۷
🗯و هم اکنون تهاجم روز افزون دشمنان به دل های پاک جوانان و نوجوانان و حتی نونهالان با بهره گیری از این ابزارها را به چشم خود می بینیم .
🌀دستگاه های مسئول حکومتی در این باره وظایفی سنگین بر عهده دارند که باید هوشمندانه و کاملا مسئولانه صورت گیرد .و این البته به معنی رفع مسئولیت از اشخاص و نهادهای غیر حکومتی نیست در دوره ی پیش رو باید در این باره ها برنامه های کوتاه مدت و میان مدت جامعی تنظیم و اجرا نمود ؛
ان شاءالله ......
🗯توصیه ی سوم در قسمت بعد 🗯
99-06-03.pdf
914.9K
🔸نشریه الکترونیکی پیشخوان خبر
🔹شماره ۲۹۰
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن(۱)
💥ملاحظه بفرمایید ۳ صفحه