eitaa logo
مسیر سعادت⁦🏝️⁩
1.3هزار دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
3.7هزار ویدیو
52 فایل
🌹نابْ تَرینْ نُکاتِ زندگیِ شهدا و علما ❣فضایی صَمیمی و دُورْ از قیلُ و قالِ دُنیا❣ 🌷کشکول 💗حرف دل 👌 #کوتاه_کاربردی_جذاب_خاص 🍃بعد خواندن مطالب خودتان قضاوت کنید. 💌دوستانتان را به این بزم زیبا دعوت کنید. ارتباط با ادمین: @darabi_mohammdebrahim
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سردار «علیجانی» در سوریه به شهادت رسید روابط عمومی سپاه حضرت صاحب‌الزمان (عج): 🔹شهید ابوالفضل علیجانی از افسران دانشکده پیاده دانشگاه علوم و فنون حضرت امیرالمومنین (ع) نیروی زمینی سپاه در اصفهان و از مستشاران نظامی در سوریه بود. 🔹وی سحرگاه امروز در ماموریت مستشاری سوریه به شهادت رسید و به خیل عظیم همرزمان شهیدش پیوست.
🔻نحوه پوشش خبر شهادت سردار علیجانی توسط رسانه اصلاح‌طلب «انصاف‌نیوز» و رسانه‌های ضدانقلاب 🔹لازم به ذکر است که اخیرا سردسته فتنه‌گران ۸۸ نیز در نوشتاری ضمن همصدایی با داعش، توهین بی‌شرمانه‌ای به یار و همرزم حاج قاسم، سردار شهید حسین همدانی کرده بود که با واکنش قهری عموم مردم مواجه شد. 👈
◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️ یاد حضرت در دقایق زندگی ◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️ 🌕 امام سجاد علیه السلام : 🔵 مردمانی که در زمان غیبت مهدی(عج) به سر می برند و معتقد به امامت او و منتظر ظهور وی هستند از مردمان همه زمان ها برتر هستند. ⚫️ فرا رسیدن سالروز شهادت امام سجاد علیه السلام بر وجود نازنین امام عصر ارواحنا فداه و همه منتظران تسلیت باد.
🚩 اسلم ابن عمرو (ع) 🚩 ↩ نژادش ترک بود و از غلامان امام و کاتب ایشان...... یکی از عاقبت بخیران روزگار..... یکی از افراد بصیر..... یکی از افراد عارفاً بحقه.... در میدان می تاخت و رجز می خواند ... ❗️امیری حسین و نعم الامیر......❗️ .....که ناگاه با ضربه‌ای بر زمین آمد..... اسلم نیز از کسانی بود که امام بر بالین ایشان شتافت..... هنگامی که دید هنوز رمقی در تن اوست و به امام اشاره می‌کند، امام بر بالینش شتافت، صورت بر صورتش گذاشت..... 👈 با نفسی که به سختی بالا می آمد گفت:« من کجا و پسر رسول خدا کجا ؟!» تبسمی کرد و جان به جان آفرین تسلیم نمود. 🚩 خوشا بر اسلم و معرفت و وفاداریش 🚩 🆔 @afzayeshetelaat ✍ لطفاً قبل از کپی مطالب ، شرایط کپی که در کانال سنجاق شده را مطالعه و رعایت نمایید. سپاسگزارم.
سؤال : ❓روح عاشق می شود یا جسم ؟❓ ✅ جواب : جسم وسیله ای است در دست روح که با آن عاشق میشود. 👌و عشق واقعی، در همجنس خود، صورت می‌گیرد ! 👈 به این معنی که روح عاشق روح، و جسم هم عاشق جسم می‌شود ! 🙄 خب ! حالا کسی که می‌گوید من عاشق خدا هستم ! ❓مگر از جنس خداست؟!🤔 👈 جواب آن است که خداوند در قرآن می‌فرماید:« من از روح خود در وجود انسان دمیدم» (حجر ۲۹) 👌 پس اگر انسان، صفات خدایی را در وجودش تقویت کند، تشابه اش به خدا بیشتر می شود و عشقش افزون‌تر !!😊 👈ولی اگر صفات مادی را در خود تقویت کند، روح را پایین آورده و عاشق اجسام می‌شود ⚠️ 👌 این است که گناه، عشق خدایی را نابود می کند،⚠️ همچنان که از دست دادن زیبایی چهره و اندام، عشقِ عاشقِ آن را ازبین می برد ! ❓🤔 حال یک سؤال دیگر!❓ براستی اگر مدعی عشق به و حضرت عباس (علیهماالسلام) یا (عج) یا.... هستیم، در اعمال، رفتار ، عبادات، گفتار ، غیرت، حیا و.... چقدر به آنها تشابه داریم ؟؟ ✅ پاسخ صادقانه به این سؤال، صداقت در عشق ما به آن بزرگواران را نشان می دهد ❗️ وگرنه صرفاً یک «محبّ» خواهیم بود ! یعنی فقط آنها را دوست داریم ولی عشق مان واقعی نیست !⚠️ تلنگر ❗️ 🆔 @afzayeshetelaat ✍ لطفاً قبل از کپی مطالب ، شرایط کپی که در کانال سنجاق شده را مطالعه و رعایت نمایید. سپاسگزارم.
🔹 نقش «ام سلمه» در آرامش اهلبیت (ع) : ✅ ام سلمه همسر و آرامش‌بخش خانه رسول خدا (ص)، مربی حضرت زهرا(س) و امینِ سه امام معصوم بود. 1⃣ وقتی حضرت علی(ع) به حکومت رسید و به جنگ های مختلف رفت، باید وصیت هایش را به کسی می سپرد که بعداً خیانت نکند 👈و آن فرد، ام سلمه بود . 2⃣ سید الشهدا (ع) ام سلمه را «مادر» خطاب میکرد و وقتی عزم کربلا نمود، وصایای خودشان و آن وسایلی که مخصوص امام است ، مانند عصای رسول خدا (ص)، تجهیزات و وسایل و علائم امامت و غیره را که نمی توانستند با خودشان ببرند و باید به کسی می‌سپردند که امین باشد و از آن سوء استفاده یا خیانت نکند ⚠️ این خیلی سخت بود ❗️ 👈 اما اینها را به ام سلمه سپردند. 3⃣ وقتی (ع) از اسارت برگشتند، ام سلمه آن وسایل را به امام تحویل دادند. درود و رحمت خدا بر «ام سلمه، امین و آرامش گر رسولخدا (ص) و أهل بیت(ع) »🌹 🆔 @afzayeshetelaat ✍ لطفاً قبل از کپی مطالب ، شرایط کپی که در کانال سنجاق شده را مطالعه و رعایت نمایید. سپاسگزارم.
✅ حاج اسماعیل دولابی (ره) : 👈 در بازار چوب فروشها، در هر حجره روزی چند كاميون چوب معامله می‌شود، ولی در پايان روز كه سؤال كنی چقدر كاسبی كرده ايد، می‌گويند مثلاً ده هزار تومان.❗️ 👌 امّا يك منبّت كار ، تكّه‌ی كوچكی از آن چوبها را می‌گيرد و حسابی روی آن كار می‌كند و بر رو‌ی‌ آن نقش می‌اندازد و همان تكّه چوب را صد هزار تومان يا بيشتر می‌فروشد.❗️ 👈 گاهی اوقات آنقدر نفيس می‌شود كه نمی‌توان روی آن قيمت گذاشت.❗️ 👌 در اعمال عبادی هم زياد عبادت كردن چندان ارزش ندارد ❌ 👌بلكه روي عمل، حسابی كار كردن و آن را خوب از كار درآوردن و حقّ آن را ادا كردن، نتيجه بخش است. ✍ مثلاً نماز می خواند اما نه به طهارت و وضوی کامل اهمیت می دهد ، نه مراعات اول وقت را می کند ، نه به جهت اصلی قبله توجه می کند، نه اذان و اقامه می گوید ، یک نمازی می خواند بدون جانماز یک مهری را پرت کرده و .... 👌 درست است که بالاخره ادای تکلیف کرده و نماز خوانده اما واقعیت آن است که حق نماز را ادا نکرده و آن را خوب از کار در نیاورده !⚠️ 🆔 @afzayeshetelaat ✍ لطفاً قبل از کپی مطالب ، شرایط کپی که در کانال سنجاق شده را مطالعه و رعایت نمایید. سپاسگزارم.
✅ امروز یکم شهریور زاد روز حکیم بوعلی سینا، بزرگ دانشمند و طبیب برجسته نامدار ایرانی و جهان اسلام و روز پزشک و روز همدان است. این روز را بر تمامی طبیبان فرزانه و جامعه پزشکی تلاشگر ایران اسلامی تبریک عرض می‌کنیم 🌹 و گرامی می داریم یاد و نام تمام شهیدان مدافع سلامت کشورمان را که در ایام شیوع بیماری منحوس کرونا در امر سلامت بیماران جهاد کردند. 🌺 تقدیم به روح مطهر شهدای مدافع سلامت هدیه کنیم شاخه گلی از صلوات🌹 ❣اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❣ 🆔 @afzayeshetelaat