#مناسبتی #رمضان
🌙 آن شب که هلال روی ماهت نمایان شد و به مهمانی دعوت مان کردی، فکر نمی کردیم که لحظه های ناب با تو بودن به اندازه ی یک چشم برهم زدن سپری شود. حضور در محضرت برایمان شیرین بود و فراقت سخت است و تلخ.
می روی جانها به قربانت ولی حالا چرا؟ حالا که به بودنت عادت کردیم؟ 😥
حالا که عادتمان دادی به انتظار، به انتظار لحظه ی دیدار در سحر و افطار. وادارمان کرده بودی به مراقبت در رفتار و کردار.
” کَم مِن سُوء صُرِفَ بِکَ وَ کَم مَن خَیر اُفیضَ بِکَ عَلَینا.. ۱
چه بدی ها که به سبب تو از جانب ما دور گشته و چه خوبی ها که از برکت تو به سوی ما سرازیر شده” .....😥
❓بعد از تو کدام روزها و شب ها، درهای آسمان باز خواهد بود؟ بعد از تو در کدام لحظه ها، نفس کشیدن هایمان هم عبادت خواهد بود؟
🙏 ای ماه خوب خدا!
سپاس که میزبانمان بودی! نمی دانیم دوباره دعوتمان خواهی کرد یا نه؟! 😭
اگر مهمان خوبی نبودیم عذرمان را بپذیر. دعا می کنیم که این آخرین دیدارمان نباشد.🙏
🙏حالا که می روی دعا می کنیم که خدایا پایان یافتن این ماه را پایان یافتن خطاهایمان قرار ده و به دنبال خارج شدنش ما را از بدی های مان خارج کن.
"اَللّهُمَّ اسلَخنا بِانسِلاخِ هذا الشَّهرِ مِن خَطایانا وَ اَخرِجنا بِخُرُجِه مِن سَیِّئاتِنا” ۲
تو را به خدایمان می سپاریم!👋😭
۱ و ۲ =فرازهایی از دعای وداع #رمضان امام سجاد ع ، صحیفه سجادیه
🆔 @afzayeshetelaat
🆔 @afzayeshetelaat
عزیزان همراه!
ضمن عرض تبریک مجدد خدمت شما بخاطر عید اطاعت و بندگی، #عید_فطر ، بدلیل تقارن این عید با قیام #پانزده_خرداد ، و جهت معرفی این #مناسبت ، برای آشنایی بیشتر با این قیام، مطالب زیر را آماده کرده ام، انشاالله که حوصله کرده و تا پایان همراه ما باشید🌹
#مناسبتی #امام_خمینی #پانزده_خرداد
✅ سرآغاز قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ :
1⃣ امام خمینی به مناسبت چهلم حادثه فیضیه (که در آن تعداد زیادی از طلاب و روحانیون مدرسه فیضیه، توسط عناصر شاه کشته و زخمی شدند) دعوت به برگزاری مجلس ختم کرد و روز بعد که با عاشورا مصادف بود، طی سخنان کوبنده ای حادثه حمله به فیضیه را مورد مؤاخذه قرار داده و پرده از جنایات شاه و اربابان آمریکایی و اسرائیلی او برداشت و باصراحت، شخص شاه را نصیحت کرده و از او خواست تا رفتارش را اصلاح کند.
وی در همین زمان علمای نجف و قم را نیز مورد عتاب قرار داد و از آنان خواست تا به داد اسلام برسند.
2⃣ علل مخالفت امام خمینی با نظام سیاسی پهلوی را میتوان بصورت خلاصه اینگونه فهرست کرد:
⬅️دخالت مستقیم آمریکا در امور کشور و نابودی استقلال کشور ازطریق امتیازات داده شده به غرب
⬅️حمایت از رژیم صهیونسیتی و پیوند پنهانی با اسرائیل
⬅️ حمایت از فرقه ضاله بهائیت
⬅️نقض قانون اسلامی و کنار زدن دین در زندگی و جامعه
⬅️ پیروی از امیال و هواهای شخصی شاه و استبداد و خفقان در کشور
⬅️ فساد رایج مالی و اخلاقی دربین بزرگان دولتی
⬅️ سرکوب روزنامه ها و احزاب سیاسی
⬅️ شکاف فزاینده بین فقرا و ثروتمندان
⬅️ علاوه بر همه اینها، مصوبه انجمن های ایالتی و ولایتی، و اصول ششگانه ( انقلاب سفید) ، اصلاحات ارضی و آزادی زنان (از حجاب)، از مواردی بودند که امام صراحتا به آنها اعتراض کرد.
3⃣ در پی افشاگری امام و روحانیان سرشناس ایران، رژیم، آنها را بازداشت کرد و مردم نیز در اعتراض به این دستگیری ها، قیام پانزده خرداد را آفریدند.
👌 همیشه موضع گیری گروه ها و احزاب سیاسی در برابر اتفاقات هر کشوری گامی مهم در شناسایی و تحلیل عملکرد این گروه ها و نشاندهنده طرز فکر آنهاست.
👈در آن زمان حزب توده با تأیید اصلاحات ارضی، قیام پانزده خرداد را کوشش ارتجاع طلبان در راه مخالفت با اصلاحات ارضی و آزادی زنان دانست و آن را محکوم کرد.❌
👈جبهه ملی ایران نیز به امید فراهم کردن زمینه دوباره حکومت خود، از مدت ها قبل، از هرگونه موضع گیری بر ضد شاه خودداری می کرد. به همین دلیل، رهبران آن در تماس با مأموران ساواک و سفارت امریکا، به طور رسمی اعلام کردند در این قیام شرکت نداشته اند.❌
👈دکتر مصدق هم که هنگام قیام پانزده خرداد در املاک خود در حال تبعید به سر می برد، در مورد قیام مردم ایران و سرکوب آن از سوی رژیم ستمشاهی سکوت اختیار کرد و کشتار مردم ایران را محکوم نکرد.❌
4⃣ شاه که از این حرکت امام احساس خطر کرده بود، دستور دستگیری و تبعید امام را داد و در سحرگاه 15 خرداد 1342، عوامل رژیم شاه به خانه امام در قم یورش بردند و #امام_خمینی (ره) را دستگیر و به زندانی در تهران منتقل کردند.
👈 بدنبال انتشار خبر بازداشت امام، از نخستین ساعات روز 15خرداد، اعتراضات گستردهای در قم، تهران، ورامین، مشهد و شیراز برگزار شد که با شعارهایی بر ضد شاه و در طرفداری از امام همراه بود.
⚫️ مأموران نظامی که در نقاط مرکزی و حساس شهرهای قم و تهران مستقر بودند به روی تظاهر کنندگان آتش گشودند. مردم نیز با چوب و سنگ به دفاع ازخود برخاستند. تظاهرات در آن روز و دو روز بعد نیز ادامه یافت و هزاران نفر از مردم کشته و مجروح شدند. فجیعترین حادثه، قتل عام دهقانان کفنپوش ورامینی بود که در اوج گرمای دشت ورامین، ۲۷ کیلومتر راه را پیاده طی کردند تا از مرجعیت شیعه دفاع کنند، اکثر کسانی که در این مسیر همراه کفن پوشان رفتند کشاورزانی بودند که زمین زراعی خود را رها کردند تا از مرجع و رهبر خود دفاع کنند؛
مأموران نظامی در سر پل باقرآباد با آنها روبرو شده و با سلاحهای سنگین آنها را قتل عام کرده و پیکرهای پاکشان را در چاه های اطراف باقرآباد انداخته و هفت نفر از آنان را بصورت دسته جمعی در گورستان مسکرآباد به خاک سپردند.😭
5⃣ پس از واقعه پانزدهم خرداد، با وجود سانسورهای شديد دستگاه شاه، خبرهای دستگيری امام خمينی(ره) و قيام 15 خرداد؛ در مدت کوتاهی، نه تنها در سراسر کشور، که به فراتر از مرزها گسترش يافت و موجی از نفرت و خشم بر ضد شاه به راه افتاد.
حوزه های علميه نجف، کربلا و کاظمين، به حمايت از امام خمينی (ره)، تلگراف هايی به سران کشورهای اسلامی و سازمان های بين المللی مخابره و کشتار پانزدهم خرداد رژيم را بشدٌت محکوم کردند.
تمام اين جريان ها در حالی صورت می پذيرفت که در مطبوعات کشور هيچ خبری ازحقايق و وقايع منعکس نمی شد.😔