امام قدری به او نگاه کرد بعد به من فرمود: «شما بروید بعد من می آیم». عرض کردم چه کاری دارید؟ اگر امری هست بفرمایید. گفتند: «نه، شما بروید» و خودشان ایستادند و به کمک آن خانم لباس ها را شستند و کنار گذاشتند و چیزی هم یادداشت کردند که بعد معلوم شد آدرس آن خانم مستمند را از او گرفته بودند. هرچه از ایشان پرسیدم قضیه چه بود فرمودند: «چیزی نبود»
بعد معلوم شد به آن خانم گفته اند: «شما بیایید منزل، من دستور می دهم آب گرم کنند و دیگر شما اینجا نیایید. با آب گرم لباس بشویید و خود من هم کمک تان می کنم.
✅️@agha_ruhollah
من در اینجا به #جوانان عزیز کشورمان، به این سرمایه ها و ذخیره های عظیم الهی و به این گلهای معطر و نوشکفتۀ جهان اسلام، سفارش می کنم که قدر و قیمت لحظات شیرین زندگی خود را بدانید.
و خودتان را برای یک مبارزۀ #علمی و #عملی بزرگ تا رسیدن به اهداف عالی انقلاب اسلامی آماده کنید (پیام قطعنامه)
✅️@agha_ruhollah
هر دقیقه ای که از عمر شریف شما می گذرد یک مقداری به قبر و به آنجایی که از شما سؤالات خواهند کرد، دارید نزدیکتر می شوید. فکر این مطلب را بکنید که قضیه نزدیک شدن به قبر است و هیچ کس هم سند به شما نداده است که 120 سال عمر کنید. ممکن است 25 ساله انسان بمیرد، ممکن است همین حالا خدای نخواسته... سندی در دست نیست. باید مراقبت کنید و اخلاق خود را مهذب کنید.
✅️@agha_ruhollah
جنگهایی که در داخل پیش آوردند آنهایی که مدعی اسلام بودند و با اسم اسلام با ایشان معارضه کردند، و با اسم اسلام، اسلام را کوبیدند و با اسم قرآن کریم ایشان را از مقصد بازداشتند.
جرم گناه همه این امور به گردن آن مقدسین نهروان بود که لعنت خدا از ابد تا آخر با آنها باشد.
امام خمینی (ره)؛ 09 اردیبهشت 1363
✅️@agha_ruhollah
در مورد بازگشت امام به ایران در آن مقطع خاص، همه تجزیه و تحلیل می کردند و نظر می دادند که نباید حالا رفت. دشمن به شدت بر این مسأله اصرار داشت و متأسفانه تقریباً تمام دوستان نیز تحت تأثیر همین جو تحلیلها و استدلالها بودند. این افراد اصرار داشتند که امام در این موقعیت نباید برگردد.
فضلای بزرگ نقل کرده اند مرحوم آقای بروجردی بقای بر تقلید میت را جایز نمی دانستند و معتقد بودند انسان باید از مجتهد زنده تقلید کند. دو شخصیت علمی با ایشان بحث کردند تا ایشان را قانع کنند که بقای بر میت را جایز بدانند. مرحوم آیت الله یثربی (از شاگردان مرحوم آیت الله آقا ضیاء عراقی) و حضرت امام.
آقای بروجردی به ایشان گفتند: خواهش می کنم بفرمایید. امام وارد بحث شدند و بعد از بحث امام بود که فتوای ایشان تغییر پیدا کرد و پس از این بود که بقای بر میت را جایز می دانستند. ( حجت الاسلام و المسلمین کمال فقیه ایمانی)
✅️@agha_ruhollah
و روحانیون وابسته ضررشان از هر فرد ناپاک دیگر بیشتر است. و همیشه این دسته از روحانیون مورد لعن و نفرین خدا و رسول و مردم بوده اند؛ و ضربات اصلی را به این انقلاب، روحانیون وابسته و مقدس مآب و دین فروش زده اند و می زنند.
✅️ @agha_ruhollah
اما امام در جواب این عده می فرمودند: رسالت من همین است و من مسئولیت دارم به زنان بگویم در راهی که تاکنون رفته اید باید تجدید نظر کنید، به صحنه بیایید، در خراب کردن بنیان شاهنشاهی مشارکت کنید، درس بخوانید و به دانشگاه بروید. (محمدعلی انصاری کرمانی)
✅️ @agha_ruhollah
همه اطلاع دارید که آن چیزی که برای همه ما لازم است، این است که ما در فکر این باشیم که مردم را در صحنه نگاه داریم، و این یک سرش بسته به دولت است و رئیس جمهور است و مجلس، یک سرش هم مربوط به خود مردم.
اگر این طرف را شما نگه دارید، ما از ملتمان مطمئن هستیم که به حسب غالب و اکثریت، آن طرف را حفظ میکنند. این طرف باید بنا بگذارد بر اینکه با هم مثل یک دست باشند، و این کاری را که انجام میدهند، همه با هم همصدا باشند.
امام خمینی (ره)؛ 09 آبان 1364
✅️ @agha_ruhollah
بعد از سالهای 1321 امام غالباً تابستانها به مشهد مشرف می شدند. من مکرر این را می دیدم که امام درصحن گوهرشاد عبایشان را روی زمین انداخته اند و در میان جمعیت نشسته اند (آن وقت مردم ایشان را نمی شناختند، تنها افراد خاصی ایشان را می شناختند)
ساعت نه شب که من از آنجا رد می شدم تا به حرم بروم، می دیدم ایشان نشسته اند و دعا می خوانند. من به حرم می رفتم، نماز می خواندم، بحثی با طلبه های گوشۀ مسجد داشتیم که به آن هم می پرداختیم، آن وقت در حدود سه ساعت بعد که بر می گشتم و از آنجا عبور می کردم، می دیدم که ایشان هنوز نشسته اند و نماز و دعا و قرآن می خوانند. خیلی از حوصله و صبر ایشان تعجب می کردم که این قدر اهل دعا و عبادت هستند (آیت الله واعظ زاده خراسانی)
✅️ @agha_ruhollah
بلکه ایران امروز یک ملت است که دستهای از آن خدمتگزارانی هستند که تدبیر امور کشور و دفاع از آن را با اراده ملت به عهده دارند، و ملت نیز خود را عهدهدار پشتیبانی از آنان میداند. چنانچه در طول مدت پیروزی انقلاب، سراسر کشور عزیز از زن و مرد، کوچک و بزرگ، در مشکلات دولت و ارتش، سهیم و در رفع آنها هم قدم و همفکر بودند، و در جنگ تحمیلی و چه در جبهه و چه در پشت جبهه تمام ملت در دفاع از کشور سهیم میباشند و اراده چنین ملتی در سرنوشت کشور و در جنگ و صلح تعیینکننده است.
امام خمینی (ره)؛ 12 فروردین 1360
✅️ @agha_ruhollah
وقتی در آن هنگام دوست امام خمینی سر می رسد
امام را در حال دعا کردن بر روی جسد ششمین فرزند جوان خود می بیند.
وی اضافه کرد وقتی به صورت او (امام) نگاه کردم هیچگونه آثار اضطراب ندیدم در حالی که می دانستم که او فرزندش را از جان و دل دوست دارد. پس از چند لحظه (امام) خمینی که بالای جسد بچه اش بود گفت: خدا این بچه را به من داده حالا هم خودش او را خواسته است پس بگیرد و سپس دعایش را از سر گرفت.
✅️ @agha_ruhollah
امام خیلی سریع می نویسند
مثلاً در ظرف یک ربع یک صفحه بزرگ
واقعاً مشکل است چون روی هر جمله ایشان حساب می شود
و می بینید که در نوشتن دارای سبکی خاص می باشند.
با اینکه وقتی قرار است درباره موضوعی، مطلبی گفته شود
رسم این است که دستیاران مطالبی را تهیه می کنند و برای رییس جمهور و یا شخصیتی می خوانند
و آنها هم نظرات خودشان را می گویند
ولی امام تمام اعلامیه هایشان را خودشان نوشته اند و می نویسند
یک اعلامیه نیست مگر اینکه امام تمامی آنها را نوشته باشند.
✅️ @agha_ruhollah
من اکثر موفقیتهای روحانیت و نفوذ آنان را در جوامع اسلامی در ارزش عملی و زهد آنان می دانم. و امروز هم این ارزش نه تنها نباید به فراموشی سپرده شود، که باید بیشتر از گذشته به آن پرداخت.
هیچ چیزی به زشتی دنیاگرایی روحانیت نیست. و هیچ وسیله ای هم نمی تواند بدتر از دنیاگرایی، روحانیت را آلوده کند. چه بسا دوستان نادان یا دشمنان دانا بخواهند با دلسوزیهای بیمورد مسیر زهدگرایی آنان را منحرف سازند.
✅️ @agha_ruhollah
امام هیچ تمایلی به دنیا و ریاست و مرجعیت نداشتند. حاضر نبودند خودشان را به اصطلاح مطرح کنند.
وقتی آیت الله بروجردی از دنیا رفتند معمولاً مرجع بعدی باید بلافاصله ختم برای آن مرجع بگیرد، ولی امام علارغم همه اصرار ها اصلاً از خانه بیرون نیامدند. تا بالاخره بعد از روزها چنین ختمی برگزار شد. ( حجت الاسلام و المسلمین سید علی غیوری)
همچنین معمول افراد نقل میکنند وقتی خواستم وجوهات را خدمت ایشان تقدیم کنم با بی اعتنایی خاصی خودشان تحویل نگرفتند وفرمودند به آقای فلانی بدهید و یا اینکه وقتی از محضرشان رساله عملیه خواستم که با پول آن زمان چیزی نبود، امام با لحن ملایم و مهربانی فرمودند اینجا رساله ندارم، رساله را از بیرون تهیه کنید. درحالیکه رسم سایر مراجع بود که به مریدانشان رساله مجانی می دادند (حمید حلمی)
✅️ @agha_ruhollah