✨﷽✨
✅امنیت، پس از ظهور
✍در حالی که پیش از ظهور حضرت مهدی، شرایط ناامنی بر جهان چیره است، یکی از بنیادی ترین کارهای حضرت، باز گرداندن امنیت به جامعه است. با برنامه ریزی دقیقی که آن زمان انجام میشود، در مدت کوتاهی امنیت در همه زمینه ها به جامعه باز می گردد. امنیتی که بشر هرگز قبل از آن تجربه نکرده است. امنیت، ابعاد مختلفی دارد که به ذکر سه نمونه بسنده میکنیم:
1️⃣ امنیت جاده ها: به گونه ای که زنان جوان از جایی به جای دیگر، بدون همراهیِ مَحرمی، سفر میکنند و در امان هستند.
2️⃣ امنیت قضایی: به گونه ای که مردم از اینکه ممکن است حقشان پایمال شود، کوچکترین بیمی ندارند.
3️⃣ امنیت مالی: تا جایی فراگیر میشود که اگر کسی دست در جیب دیگری ببرد، هرگز احتمال دزدی داده نمیشود
🔺 برای تمام موارد فوق، احادیثی داریم که جهت اختصار، به همین اندازه بسنده میکنیم
📚منابع در کتاب موعودنامه، تونه ای، ص۱۲۳
【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال استاد عالی و رفیعی
@aali_rafiei 🍁
✍ از کاسبی پرسیدند: چگونه در این کوچه پرت و بی عابر کسب روزی میکنی؟! گفت: آن خدایی که فرشته مرگش ،مرا در هر سوراخی که باشم پیدامیکند. چگونه فرشته روزیش مرا گم میکند
پيامبر صلى الله عليه و آله: هر كس روزى اى دارد كه حتما به او خواهد رسيد. پس هر كس به آن راضى شود، برايش پُر بركت خواهد شد و او را بس خواهد بود و هر كس به آن راضى نباشد، نه بركت خواهد يافت و نه او را بس خواهد بود. روزى در پى انسان است، آن گونه كه اجلش در پى اوست.
📚اعلام الدين ص ۳۴۲
💌 @aali_rafiei | استاد عالی و رفیعی
#نکات_معارفی
✅ موضوع: پناه بردن به خداوند از ترس پنج گناه!
📝گزیده سخنرانی #حجت_الاسلام_رفیعی
🔹🔹🔹🔹
خَمْسٌ إِنْ أَدْرَکْتُمُوهُنَّ فَتَعَوَّذُوا بِاللَّهِ مِنْهُن
🔴 لمْ تَظْهَرِ الْفَاحِشَةُ فِی قَوْمٍ قَطُّ حَتَّى یُعْلِنُوهَا إِلَّا ظَهَرَ فِیهِمُ الطَّاعُونُ وَ الْأَوْجَاعُ الَّتِی لَمْ تَکُنْ فِی أَسْلَافِهِمُ الَّذِینَ مَضَوْا
🔴و لَمْ یَنْقُصُوا الْمِکْیَالَ وَ الْمِیزَانَ إِلَّا أُخِذُوا بِالسِّنِینَ وَ شِدَّةِ الْمَئُونَةِ وَ جَوْرِ السُّلْطَانِ
🔴و لَمْ یَمْنَعُوا الزَّکَاةَ إِلَّا مُنِعُوا الْقَطْرَ مِنَ السَّمَاءِ وَ لَوْ لَا الْبَهَائِمُ لَمْ یُمْطَرُوا
🔴و لَمْ یَنْقُضُوا عَهْدَ اللَّهِ وَ عَهْدَ رَسُولِهِ إِلَّا سَلَّطَ اللَّهُ عَلَیْهِمْ عَدُوَّهُمْ
🔴و أَخَذُوا بَعْضَ مَا فِی أَیْدِیهِمْ وَ لَمْ یَحْکُمُوا بِغَیْرِ مَا أَنْزَلَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ إِلَّا جَعَلَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ بَأْسَهُمْ بَیْنَهُمْ»؛
امام باقر(ع) از رسول خدا(ص) نقل کردهاند: «پنج چیز است که اگر به آنها برخورد کردید از آنها به خدا پناه ببرید:
🔵1. هرگز در مردمى زنا پیدا نشود چنانکه آنرا آشکار مرتکب شوند؛ مگر اینکه در ایشان طاعون و دردهایى که در گذشتگان آنها سابقه نداشته، پدیدار گردد.
🔵2. از پیمانه و ترازو کم نگذارند، جز اینکه به قحطى و سختى مخارج زندگى و ستم سلطان گرفتار شوند.
🔵3. از دادن زکات منع نکنند، جز اینکه آمدن باران آسمان بر آنها ممنوع گردد و اگر به خاطر چهار پایان نبود هیچ بارانی بر آنها نمیبارید.
🔵4. پیمان خدا و رسولش را نشکنند، جز اینکه خداوند دشمنانشان را بر ایشان چیره کند و برخى اموالشان را بگیرد.
🔵5. و به غیر آنچه خداى عزّ و جلّ نازل کرده حکم نکنند، جز اینکه خداوند کشمکش و ستیزه میان آنها قرار دهد».[2]
از آنجایی که تنها بخش اول مورد نظر ما میباشد، تنها به تفسیر همان بخش میپردازیم:
الف. «لَم تَظْهَرِ الْفَاحِشَةُ فِی قَوْمٍ قَطُّ حَتَّى یُعْلِنُوهَا»؛ منظور از فاحشه عمل زنا است.[3] از این جمله استفاده میشود که این اثر مذکور در روایت، برای زمانی است که عمل زنا گسترده شده و میان افراد زیادی شیوع دارد و شیوع این عمل تنها توسط عده معدودی نیست، بلکه تبدیل به رفتار روزانه و حتی شغل برای برخی شده باشد.
ب. «ظَهَرَ فِیهِمُ»؛ از این تعبیر به دست نمیآید که لزوماً همه آنهایی که زنا میکنند به این بلای دنیایی دچار میشوند؛ بلکه این بلا در میان جامعه ظاهر میشود و با بیمار شدن عدهای، این ظهور صدق میکند. هر چند ممکن است اکثر افراد به جهت پیشگیری از بیماری و... از این نوع بیماریها رهایی یابند.
ج. «الطَّاعُونُ»؛ اگر چه این کلمه در نگاه اول، اسمی برای بیماری خاص وبا است؛ اما به جهت کثرت استعمال در مورد بیماریهای واگیردار، میتوان احتمال داد که این کلمه در بیان تمام بیماریهای واگیردار بوده است.
د. «الْأَوْجَاعُ الَّتِی لَمْ تَکُنْ فِی أَسْلَافِهِمُ الَّذِینَ مَضَوْا»؛ امروزه میبینیم که بیماریهایی مانند ایدز به وجود آمده و علت اصلی گسترش این بیماری، انجام مقاربتی است که قریب به اتفاق از طریق اعمال منافی عفت و هرزگی بوده است. همچنین کلمه «الْأَوْجَاعُ» جمع میباشد و اشاره به چندین درد و مرض دارد که قطعاً ایدز یکی از آنها است و همانگونه که برخی از آنها تا به امروز به وجود آمده، ممکن است برخی نیز در آینده به وجود آید.
هـ. این روایت در واقع پیشبینی پیامبر اسلام میباشد که اگر در میان جامعهای، عمل زنا شیوع فراوان داشته باشد، خواه ناخواه، برخی بیماریها در میان آنها شکل میگیرد و امروزه میبینیم در بسیاری کشورهایی که هرزگی و تنفروشی، به امری عادی تبدیل شده، آمار ایدز نیز افزایش یافته است.
منبع:
کلینی، محمد بن یعقوب، الکافی، محقق، مصحح، غفاری، علی اکبر، آخوندی، محمد، ج 2، ص 373، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چاپ چهارم، 1407ق
🆔 @aali_rafiei
✨🍀✨
🍁 شب اول قبر 🍁
هر مسلمان معتقدی می داند که در آینده ی دور یا نزدیک با چنین شبی روبرو خواهد بود. ما در روایات داریم که کلمه ی قبر همان عالم برزخ است. این قبری که حفره ای است در قبرستان و بدن مادی را در داخل آن قرار می دهند. دیگر با این بدن دنیایی کاری ندارند و نظام دنیا برچیده می شود. یک نظام کامل تری بعنوان عالم برزخ افتتاح می شود. و با این بدن تا قیامت کاری نیست. بنابراین اگر گفته می شود فشار قبر، سوال اول قبر، وحشت قبر و تعبیراتی از این قبیل، مراد برزخ است. از همان زمان مرگ که فرد از عالم دنیا مفارقت می کند و روح از بدن جدا می شود شخص وارد برزخ می شود. از امام صادق (ع) سوال کردند که برزخ چیست فرمود: برزخ همان قبر است، از هنگام مرگ تا قیامت. این فاصله ی زمانی از زمان مرگ تا قیامت، زندگی برزخی است.
〖از بیانات حجت الاسلام عالی〗
★➻ @aali_rafiei 🍁
☄🌹☄
🔰چه كار كنيم كه دل ما صاف شود و بتوانيم براي خود و ديگران از صميم قلب دعا كنيم؟ احساس ميكنم خيلي وقت است كه نمي توانم دل خود را صاف كنم.
پاسخ
💬گاهی بين ما كدورتهايی پيش می آيد، مثلاً مابين زن و شوهر يا بين دو برادر قهر پيش می آيد، در اين صورت راه صاف كردن دل اين است كه انسان كم كم آن قضايا را فراموش كند و به خوبی های او فكر كرد. الان ما كسانی را داريم كه از دنيا رفته اند و در زندگی آنها يك نقاط منفی بوده است، اما بازماندگان او می گويند كه خدا او را رحمت كند ولی با ما خوب برخورد نكرد، با ما بددهاني كرد، به ما خرجي نداد ؛ نه اين فرد يك خوبی هايی هم داشته است به
خوبی های او فكر كنيد، خوبی های او را برجسته كنيد، بالاخره دست او از دنيا كوتاه است. به نظر من يك راه صاف كردن قلب اين است كه فكر كنيم چقدر اين كار ثواب دارد. فكر كنيم روزقيامت يوم لا ينفع مال و لا نبون الا من اعطه اله بقلب سليم.
يك مقدار هم به تاريخ نگاه كنيم پيامبر اكرم صل الله علیه و آله و سلم با آن همه آزارها وقتی وارد مكه شد همه را بخشيد. يوسف با آن همه آزارها وقتی برادران به نزد او می آيند می فرمايد: همين الان شما را بخشيدم و هيچ چيز به دل ندارم. يكی انديشيدن به اهل گذشت ديگری تمرين صافی دل و به خوبی ها فكر كردن و آخری به آثار گذشت فكر كردن. شما اگر بدانيد صافی دل چقدر اجر و ثواب دارد يك مقداربيشتر دل خود را صاف می كنيد.
〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗
★➻ @aali_rafiei 🍁
✅ شهید و حق الناس
❀ #سخنرانی_کوتاه استاد عالی ❀
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال استاد عالی و رفیعی
@aali_rafiei 🍁
☘✨☘
🔸 امیدوارکننده ترین آیه قرآن 🔸
کسی آمد خدمت امام باقر علیه السلام گفت: امید بخش ترین آیه قرآن چیه؟ آقا فرمود: به نظر خودت کدوم آیه است؟ گفت : «قُل یا عِبادیَ الَّذینَ اَسرَفوا عَلَی اَنْفُسِهِم لا تَنقَطوا مِنْ رحْمَةِ الله»: آی بنده هایی که گناه کردید، از رحمت خدا مأیوس نشوید.
آقا فرمود: نه این ممکنه خیلی به انسان امید بدهد، اما امیدبخش ترین نیست، امید بخش ترین آیه این آیه است: «وَلَسَوفَ یُعطیکَ رَبُکَ فَتَرضی»: یعنی پیغمبر اینقدر روز قیامت شفاعت از تو قبول میکنیم تا راضی بشوی. بعد امام باقر علیه السلام سه مرتبه فرمود: امید ما به شفاعته ، امید ما به شفاعته، امید ما به شفاعته.
واقعا همینطور است، ما چه نمازی داریم، چه روزه ای داریم، یه بازنگری تو اعمال خودمان کنیم تازه با هزارات تیری که بهش می زنیم با هزاران حبطی که اتفاق میافته چقدر میتونیم این اعمال را حفظش کنیم.
〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗
@aali_rafiei 🍁
در مسیر بندگی 🌺
سپردمت به خدا اى عزیزِ جان پدر
ترحمى پسرم بر قدِ کمانِ پدر
به باد گفتم اگر شد مرتبت بکند
که بردنِ تنِ تو نیست در توانِ پدر
امام حسین علیه السلام:
«اَللّهُمَّ اشْهَدْ عَلی هؤُلاءِ الْقَوْمِ فَقَدْ بَرَزَ اِلَیْهِمْ غُلامٌ اَشْبَهُ النّاسِ خَلْقاً وَ خُلْقاً وَ مَنْطِقاً بِرَسُولِکَ کُنّا اِذَا اشْتَقْنا اِلی نَبِیِّکَ نَظَرْنا اِلیه»
خدایا گواه باش، بر این قوم، جوانی که در خلقت و سیرت و گفتار شبیهترین مردم به پیامبرت بود، به جنگ این مردم رفت، و ما هرگاه به دیدن پیامبرت مشتاق می شدیم به او نگاه می کردیم
(سحاب رحمت ص۴۵۲)
(شاعر:آرمان صائمى)
💌 @aali_rafiei | استاد عالی و رفیعی
پاکی و جوانی
❀ #سخنرانی_کوتاه استاد عالی ❀
💌 @aali_rafiei | استاد عالی و رفیعی
✨🌹✨
🔶 حـیا 🔶
در حياء از چه کسي بايد حياء کنيم. از چه بايد حياء کنيم؟ من چند موردش را براي شما ميشمارم.
1- حياء از خدا؛ بالاترين حياي انسان «أَ لَمْ يَعْلَمْ بِأَنَ اللَّهَ يَرى» (علق/14) خدا را ناظر ببينيم.
2- در روايات داريم از اين دو فرشتهاي که مأمور شما هستند، «ليستحيي احدكم من مليكه» هرکسي از اين دو فرشته خودش رسول خدا ميفرمايد شرم کند. يک کسي داشت حرفهاي اضافي ميزد، اميرالمؤمنين فرمودند: تو ميداني اين حرفهايي که مينويسي دو فرشته املاء ميکنند و مينويسند و خدا اين را ميبيند. طوري حرف بزن که شرمنده نشوي.
3- «أحسن الحياء استحياو من نفسك» (غررالحكم، ص 257) بالاترين حياء اين است که انسان از نفس خودش حياء کند. خودت را جهنمي نکن و به آتش نيانداز. «يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَكُمْ وَ أَهْلِيكُمْ ناراً وَقُودُهَا النَّاسُ وَ الْحِجارَةُ عَلَيْها مَلائِكَة» (تحريم/1) از اين سه حياء بگذريم، ديگر ميشود حياء از رسول خدا، حياء از ائمه معصومين، مگر ما نميگوييم: شما زندهايد، يعني در واقع به منزله زنده هستيد. «اشهد انک تشهد مقامي، أنت حي عند ربک، تسمع کلامي» ما را ميبينيد و صداي ما را ميشنويد. حياء از افکار عمومي، حياء از خون شهدا، حياء از پدر و مادر، حياء از بزرگتر، حياء از علماء، بالاخره نقطه مقابل اذاعه و اشاعه فحشاء مسأله شرم و حياء است که بايد روي آن دقت شود.
〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗
@aali_rafiei 🍁
✨🌹✨
🔸 رجعت کنندگان چه کسانی هستند؟ 🔸
ما در روايات داريم که دو دسته افراد در دوره ي رجعت برمي گردند . يکي مومنين خالص و يکي کفار خالص . امام صادق (ع) فرمود : رجعت عمومي نيست . خصوصي است .کساني برمي کردند که يا محض ايمان يا محض شرک هستند . از مصاديق بارز خالصي ايمان ائمه هستند . امام سجاد(ع) مي فرمايد : پيامبران و اميرالمومنين همه رجعت مي کنند . در زيارت جامه ي کبيره درچند جا به اين اشاره شده است : من به بازگشت شما ايمان دارم و من بازگشت شما را تصديق مي کنم . در زيارت آل ياسين که در عصرهاي جمعه مي خوانيم : اهل بيت رجعت شما حق است . در زيارت وارث ، عرفه و اربعين به رجعت اشاره شده است . روايات متعددي داريم که اولين امامي که رجعت مي کند امام حسين (ع) است . امام حسين (ع ) همراه با هفتاد نفر از يارانش رجعت مي کنند . امام حسين (ع) در شب عاشورا رجعت را به يارانش گفته بود . وقتي همه ي مومنين اعتقاد پيدا کردند که اين آقا امام حسين (ع) است ، امام زمان (عج) به شهادت مي رسد و تجهيزات پس از مرگ ايشان را امام حسين (ع) بعهده دارد . امام حسين (ع) کفن و دفن ولي عصر را بعهده دارد .
حکومت امام زمان (عج) را امام حسين (ع) تحويل مي گيرد . در مورد ساير ائمه که چطور مي آيند ما روايتي معتبر نداريم . مرحوم شُبّر در کتب حق اليقين تصريح کرده است که در رابطه با ائمه ترتيب ذکر نشده است . ما روايت داريم که انبياء گذشته همه برمي گردند امام باقر (ع) فرمودند : هيچ پيامبري نيست از آدم تا خاتم ، مگر اينکه به دنيا برمي گردد و اميرالمومنين او را ياري خواهد داد . آن عصر شکوهمند است زيراهمه ي انسانيت و اخلاق با هم بر مي گردند و چهره هاي نوراني در کنار هم قرار مي گيرند و آرزوي هر مومني است که آن زمان رادرک کند .
〖از بیانات حجت الاسلام عالی〗
★➻ @aali_rafiei 🍁
5_6242343053265207420.mp3
2.69M
✅ به ادب باش
❀ #سخنرانی_کوتاه استاد عالی ❀
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال استاد عالی و رفیعی
@aali_rafiei 🍁
✨🌸✨
✨ حق الناس در آخرت ✨
🖊روايت داريم حق الناس در برزخ انسان را اسير مي كند مثلا يك سوم فشار قبر متعلق به غيبت است. در روايتی دیگر هست كه خداوند بر روي پل صراط كمينی قرار داده كه هر كس حق الناس بر گردن دارد، از آنجا به بعد حق عبور ندارد.
💟 رسول اكرم (ص) فرمودند: بيچاره ترين مردم كسی است كه با اعمال خوب وارد صحراي محشر شود مثلا در نماز ، حج و ... مشكلی نداشته باشد و جز اصحاب يمين قرار گيرد اما زماني كه قصد ورود به بهشت می كند گروهی از مردم مانع می شوند . علت را جويا مي شود و می شنوند كه حقوق آنها را پايمال كرده است . در آن لحظه از فرشتگان كمك می طلبند و آنها می گويند: حلاليت بگير , يعنی قسمتی از اعمال خوب خود را به آنها بده تا حلالت كنند وقتی اين كار را می كنند متوجه می شوند ديگر هيچ چيز ندارند و نامه را به دست چپ می دهند كه از نظر پيامبر بيچاره ترين بنده ها هستند.
〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗
★➻ @aali_rafiei 🍁
5dd6cba5a8d31d20fbd68dcb_740648959827131775.mp3
428.4K
✅ آثار محبت اهل بیت علیهم السلام
❀ #سخنرانی_کوتاه استاد رفیعی ❀
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال استاد عالی و رفیعی
@aali_rafiei 🍁
✨🌸✨
🌼 سه اثر مهم در #حجاب است 🌼
❶ اثر #فردی است و آن آرامش است. یک بانویی که محجبه است آرامش روحی دارد. می داند مال خودش است؛ می داند نگاه دیگران دنبالش نیست و گناه اجتماعی نمی کند. می داند دیگران را تحریک نمی کند.
خواهری که بدحجاب بیرون می آیی مصداق این آیه ایی شما دارید معاونت برگناه می کنید. جوان به شما نگاه می کند و تحریک می شود و زن هم ندارد و می افتد بر حرام. گناه می کنید شما.
وقتی دست در دست شوهرت در کوچه می آیی و شوخی و مزاح می کنی. این باید اصلاح شود.
❷ اثر #خانوادگی دارد. بچه، دختر، شوهر شما یک مسافرت برود و نباشد خیالاتش راحت است که این زن مال این است. زیبایی هایش را تقسیم نکرده. وقتی محجبه بود این زن مال اوست. نه دیگران بهره ببرند. این ارزش خانوادگی اش است. ثبات خانواده ها در حجاب بیشتر است و از هم پاشیدگی کمتر است. وقتی بدحجابی شد این آقایی که با خانمش می آید و نگاهش می افتد به زن فلانی و می گوید لباس و قیافه زن فلانی را دیدی؟ دیدی آرایش کرده بود؟ یاد بگیر. خب باهم دعواشون میشه و اختلاف میشه. هوس می کنند. زن های همدیگر را نگاه کردند خب طبیعیه یکی زیباتره، یکی زشت تره. قیافه ها فرق می کند. این باعث می شود مردها تحریک شوند. این اتفاقاتی که در جامعه می دانیم و می دانید و جاش هم روی منبر نیست.
❸ سومین اثر آن اثر #اجتماعی است. جامعه سالم می ماند. فساد، زنا، فحشا در جامعه کم می شود.
🔷 حجاب هم اثر فردی دارد آرامش.
🔷 هم اثر خانوادگی دارد استحکام.
🔷 هم اثر اجتماعی دارد سلامت.
فرد باحجاب اگر بود خود آرام است. خانواده مستحکم است و جامعه سالم است.
〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗
★➻ @aali_rafiei 🍁
🌺
✅بدون پول هم می شود دلی را شاد کرد
✍حاج آقا قرائتی: این غلط است که بگوییم دوای همه دردها پول است. در حدیث می خوانیم: اگر مؤمنی از گرفتاری مؤمنی که به سختی افتاده گره گشایی کرد، خداوند کارهای او را تسهیل می کند؛ چه در دنیا و چه در آخرت. «أَیمَا مُؤْمِنٍ نَفَّسَ عَنْ مُؤْمِنٍ کرْبَهً وَ هُوَ مُعْسِرٌ یسَّرَ اللَّهُ لَهُ حَوَائِجَهُ فِى الدُّنْیا وَ الآخِرَهِ» چه بسا با یک راهنمایی یا یک لبخند یا یک وساطت؛ یا یک طنز.
امام باقر(ع) فرمود: «ألْقَ أَخَاکَ بِوَجْهٍ مُنْبَسِطٍ»؛ با روی باز و گشاده و خندان با برادرت دیدار کن. حضرت فرمود: «مى دانید خداوند چه کسى را در قیامت نمى سوزاند؟» گفتند: «نه!» فرمود: «آدم هایى که نرم هستند. خوش برخورد هستند. با مردم مأنوس مى شوند. خداوند بدن اینها را بر جهنم حرام کرده است.» بدترین آدم کسى است که مردم از ترس به او احترام بگذارند. این نشانه قدرت و قاطعیت تو نیست. این نشانه بدى توست. بدترین شوهرها، شوهرى است که زنش از او بترسد. بدترین زن ها، زنى است که شوهرش از او بترسد.
📚 کتاب خنده و گریه در آثار استاد قرائتی
💌 @aali_rafiei | استاد عالی و رفیعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺سخنرانی تصویری 🔻
✅ "حاج آقا رفیعی"
بهانه جویی ... ✨
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال استاد عالی و رفیعی
@aali_rafiei 🍁
هدایت شده از حسن آزاد | رشد و توسعه فردی
✨امام صادق(علیه السلام) فرمودند: ثواب اعمال خیر، براى کسى که براى مردگان انجام مى دهد، براى او و براى آن مرده، هر دو نوشته مى شود.
📚زاد المعاد، صفحه ۵۷۴.✨
هزینه کردن برای امواتتان نه تنها آنها را از شما راضی میکند و روح آنها را شاد میکند، بلکه برای خود شما نیز اجری عظیم در پی خواهد داشت.
نماز و روزه استیجاری و ختم قرآن و ختم های مختلف بهترین راه برای شماست.✅دل دل نکنید که شیطان در کمینه و اجازه نمیده تصمیم خالص بگیرید😞
👇راه ارتباطی جهت سفارش👇
@Nadebon314
👇آیدی کانال👇
@Nemez_12
پاکی و جوانی
❀ #سخنرانی_کوتاه استاد عالی ❀
💌 @aali_rafiei | استاد عالی و رفیعی
✨🌺✨
✅ چرا بعضي ها دستورات دین را رعايت مي کنند ولي نتيجه اي نمي گيرند، و عده اي هيچ کدام از اين ها را مراعات نمي کنند ولي زندگي خوب و خوشي دارند؟
ما هميشه نمي خواهيم نتيجه ي کارهاي مان را در اين دنيا بگيريم . کسي نماز مي خواند و طرف مي گفت : حتما نماز مي خواني ، وضعت خوب است و هر چه بخواهي خدا به تومي دهد . بعضي ها فکر ميکنند که کارگري است . نه نماز براي تشکر از خداست . نماز يک وظيفه و غذاي روح است . کسي که بهداشت را رعايت مي کند يا پدرش را احترام مي کند ، بخاطر اين نيست که حتما يک آثاري را از آن بگيرد . در مسائل پاکيزگي اين امکان دارد . کسي در اين دنيا حرام مي خورد ولي زندگي خوبي دارد . او در همين دنيا هم محروميت هايي دارد ، او از لذت عبادت محروم است.
ما نبايد لذت ها را فقط در ماشين و خانه ببينيم و آنرا محدود کنيم . کسي گناه مي کرد و بد مستي مي کرد ، حضرت موسي به ميقات مي رفت . او گفت : به خدا بگو من که اين همه گناه ميکنم ، هنوز اتفاقي براي من نيفتاده است که اين قدر هم تهديد ميکني . موسي وقتي به ميقات آمد ، خجالت کشيد که اين را با خدا مطرح کند و وقتي خواست برگردد ، خدا گفت : بنده اي به تو پيغام داد ، به او بگو که تو از شيريني ذکر من محروم هستي . حضرت ابراهيم مي گفت : من حاضرم همه ي زندگي ام را بدهم و يک بار ديگر در نيمه شب صداي يا سبوح يا قدوس را بشنوم . امام صادق (ع) مي فرمايد : دو رکعت نماز در دل شب از همه دنيا براي من زيباتر است . کسي که حرامي ميخورد از ذکر ، مناجات ، حلاوت و شيريني صحبت با خدا محروم ميشود . محرومت هاي او بيشتر معنوي است و اين مهم است . حالا از قبر و قيامت نگوييد که کساني که حرام مي خورند شکمشان پر از آتش ميشود . لقمه ي حرام آثار منفي در جهنم دارد .
〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗
★➻ @aali_rafiei 🍁