.
صبحتون رو بعد از توکل به خدا
با دود کردن اسپند و کندر شروع کنید که سنت معصومین بوده و خواص بیشماری در طب از آن یاد شده.
✅ علاوه بر ضد عفونی کنندگی،
✅ گرم کننده ی مغز هست و افسردگی و اضطراب رو از انسان دور میکنه
✅ باعث تقویت حافظه میشه و موثر برای سردرد و کمر درد است.
پس اسپند و کندر دود کردن در صبحگاه فراموش نشه🧕
همسرتون رو با نشاط راهی محل کار کنید.😍😍
اگر صبح نتونستید، این کار رو شب بعد از اذان مغرب حتما انجام بدید.
.
.
حالتون چطوره عزیزان؟☺️
امروز اینقدر مشغله دارم، که ذهنم سرجمع نمیشه برای گذاشتن مطلب تو کانال 🙇♀🙇
آخه قراره کارگاه و حتی اتاق بسته بندی رو در اختیار زائران ایام شهادت قرار بدیم.🥰
ما هم قدم کوچکی در این مسیر برداشته باشیم .👣
البته چون امکانات کارگاه کم هستش فقط به گروه آقا دادیم و ظرفیت هم تکمیله 🙅♀🙅
به هر حال باید بریم و سر و سامون بدیم اونجا رو 🕐
بنابراین فقط تا فردا ثبت سفارش و ارسال با همون تخفیفات ویژه🤩🤩 خواهیم داشت.💯
و بعد از اون تا پایان ماه صفر 🏴عملا سفارشی رو دیگه نمیتونیم ارسال کنیم ❌ ❌
.
.
جهت مشاوره و ثبت سفارش
@Poshtibani_Aghigh
@Poshtibani_Aghigh
.
🌹 ختم نهج البلاغه در ۲۷۰ روز. سهم روز سیزدهم
─┅•═༅𖣔✾🍃🌼🍃✾𖣔༅═•┅─
📒 #حکمت114 : هرگاه نيكوكاری بر روزگار و مردم آن غالب آيد، اگر كسی به ديگری گمان بد برد در حالی كه از او عمل زشتی سرنزده، ستمكار است و اگر بدی بر زمانه و مردم آن غالب شود و كسی به ديگری خوش گمان باشد، خود را فريب داد.
─┅•═༅𖣔✾🍃🌼🍃✾𖣔༅═•┅─
📒 #حکمت115 : (شخصی از امام پرسيد حال شما چگونه است؟ حضرت فرمود:) چگونه خواهد بود حال كسی كه در بقای خود ناپايدار، و در سلامتی بيمار است، و در آنجا كه آسايش دارد مرگ او فرامی رسد!.
─┅•═༅𖣔✾🍃🌼🍃✾𖣔༅═•┅─
📒 #حکمت116 : چه بسا كسی كه با نعمتهایی که به او رسيده، به دام افتد، و با پرده پوشی گناه، فريب خورد، و با ستايش شدن، آزمايش گردد، و خدا هيچ كس را همانند مهلت دادن، نيازمود.
─┅•═༅𖣔✾🍃🌼🍃✾𖣔༅═•┅─
📒 #حکمت117 : دو تن به خاطر من به هلاكت رسيدند: دوست افراط كننده و دشمن دشنام دهنده.
─┅•═༅𖣔✾🍃🌼🍃✾𖣔༅═•┅─
📒 #حکمت118 : از دست دادن فرصت، باعث اندوه می شود.
─┅•═༅𖣔✾🍃🌼🍃✾𖣔༅═•┅─
📒 #حکمت119 : دنيای حرام چون مار سمی است، پوست آن نرم ولی سم كشنده در درون دارد، نادان فريب خورده به آن می گرايد و هوشمند عاقل از آن دوری گزيند.
─┅•═༅𖣔✾🍃🌼🍃✾𖣔༅═•┅─
📒 #حکمت120 : (از قريش پرسيدند) فرمود: اما بنی مخزوم، گل خوشبوی قريشند، كه شنيدن سخن مردانشان، و ازدواج با زنانشان را دوست داريم، اما بنی عبد شمس (امويان) دورانديش، و در حمايت مال و فرزند توانمندند كه به همين جهت بدانديش تر و بخيل تر می باشند، و اما ما (بنی هاشم) آن چه در دست داريم بخشنده تر، و برای جانبازی در راه دين سخاوتمندتريم، آنها شمارشان بيشتر اما فريبكارتر و زشت روی ترند، و ما گوياتر و خيرخواه تر و خوش روی تريم.
─┅•═༅𖣔✾🍃🌼🍃✾𖣔༅═•┅─
📒 #حکمت121 : چقدر بين دو عمل فاصله دور است : عملی كه لذتش می رود و كيفر آن می ماند، و عملی كه رنج آن می گذرد و پاداش آن ماندگار است.
─┅•═༅𖣔✾🍃🌼🍃✾𖣔༅═•┅─
📒 #حکمت122 : (در پي جنازه ای می رفت و شنيد كه مردی می خندد) فرمود: گویی مرگ بر غير ما نوشته شد، و حق جز بر ما واجب گرديد، و گويا اين مردگان مسافرانی هستند كه به زودی باز می گردند، در حالی كه بدنهايشان را به گورها می سپاريم، و ميراثشان را می خوريم. گويا ما پس از مرگ آنان جاودانه ايم! آيا چنين است؟ كه اندرز هر پنددهنده ای از زن و مرد را فراموش مي كنيم؟ و خود را نشانه تيرهای بلا و آفات قرار داديم؟
─┅•═༅𖣔✾🍃🌼🍃✾𖣔༅═•┅─
.
سهم روز سیزدهم حکمت ۱۱۴ تا ۱۲۲ختم نهج البلاغه در ۱۹۲ روز(38).mp3
زمان:
حجم:
2.8M
🔊 ختم گویای نهج البلاغه در ۲۷۰ روز
🌺 سهم روز سیزدهم از حکمت ۱۱۴ تا حکمت ۱۲۲
.
آرایشی بهداشتی عقیق | ᗩGᕼIGᕼ
.
این دوست عزیزم که بواسطه محصولات عقیق با هم آشنا شدیم، خیلی به من محبت دارن
تقریبا هر هفته سفارش دارن☺️☺️💝💝
.