8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ اگر قرار بود آمریکا در داخل ایران نمایندهای داشته باشد...
🔰 حمید رسایی: برخی از برخوردهای سرد پوتین نسبت به دولت سؤال میکنند. ظریف در فیلم دلیل آن را توضیح میدهد.
حتما برای شما هم سؤال شده که چرا سیستم اطلاعرسانی دولت و رسانههای حامی آن، نسبت به توافقنامه مهمی که با روسیه امضا شده مانور نمیدهند و سخن نمیگویند! در حالی که روی خیالاتی که در اوهام خود نسبت به رابطه با آمریکا دارند، اسکی میروند، تیتر میزنند؟
راستی اگر قرار بود آمریکا در داخل ایران نمایندهای داشته باشد تا سیستم محاسباتی مسئولان دولتی نسبت به دشمنی آمريکا را تغییر دهد؛ اگر قرار بود کسی، یکی از متحدان مؤثر ایران در منطقه را با مواضع علنی و پنهان خودش دچار تردید کند؛ چگونه حرف می زد و چگونه عمل میکرد؟! چرا ظریف تا این اندازه به آمریکاییهای خبیث بدبین نیست؟
وقت آن است که بدانیم آقای ظریف در سفر اخیر به آمريکا با چه کسانی دیدار کرده است. آیا از طرف نهادهای ذیربط کسی در دیدارهای ظریف حضور داشته؟ آیا این دیدارها در چارچوب سیاستهای خارجی و مدار تعیین شده و مصوب وزارت خارجه بوده است؟ ظریف در داووس با چه کسانی دیدار میکند؟ اینها و موارد دیگر، سؤالاتی است که کم کم وقت آن رسیده تا وزیر امور خارجه با حضور در مجلس به آن پاسخ دهد.
@aghiil
15.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اختصاصی_فرقه_نیوز
📌جلوهای از نفاقِ انجمن حجتیهایها؛ سوءاستفاده از پیامهای تسلیتِ آیتالله سبحانی و اهانت به ایشان در جلسات خصوصی!
➕نگاهی به سابقهٔ آشنایی آیتالله سبحانی با انجمن حجتیه
🚨پخش فیلمی از جلسات آموزشی انجمن حجتیه برای اولین بار
@aghiil
.
♻️ سخنرانی علامه مصباح یزدی(قدس سره) در نقد و اعتراض به اندیشه هایی همچون اندیشه «انجمن حجتیه»
🔸️،، یکی از بزرگترین نعمت هایی که در این زمان باید به آن توجه داشته باشیم، نعمت این نظام عظیم اسلامی است که خدا به ما عطا فرموده و چقدر واقعا جای شرمساری است که کسانی این نعمت را ندیده بگیرند...با کسی حساب خرده ای نداریم، ولی منطقا نمی فهمم بر چه اساسی به خودشان اجازه می دهند در برابر این نعمت عظیم الهی، موضع گیری کنند؟ ،،
🔺️آیت الله مصباح یزدی (قدس سره) در آخرین جلسه سال تحصیلی ۱۳۶۳-۱۳۶۴ در #مؤسسه_در_راه_حق که مدیریت آن با آیت الله محسن خرازی و آیت الله رضا استادی و با همکاری آیات مکارم شیرازی، نوری همدانی، مظاهری، محمد یزدی، شبیری زنجانی، احمدی میانجی، محمدی گیلانی، حاج سید مهدی روحانی و... بود، به سخنان مهمی در زمینه ولایت فقیه و امام خمینی رحمهالله علیه و نقد گروههایی چون «انجمن حجتیه» پرداختند که آن زمان روزنامه اطلاعات آن را منتشر نمود.(روزنامه کیهان، ۱۳آبان۱۴۰۲)
آیت الله مصباح سالها را به اسم داشتن تفکر انجمن حجتیه تخریب کردند، در حالی که از همان ابتدا در برابر این جریانات ایستاده بود وقتی برخی هنوز به ماهیت انحرافی آن پی نبرده بودند.
@aghiil
ویترین یک روزنامه نشاندهنده اهمیت موضوعات برای عوامل یک روزنامه است. اعتماد، آرمان ملی، جهان صنعت هیچ تیتر و تصویری از آتشبس غزه در ویترین امروز کار نکردند. شرق به یک تیتر فرعی کوچک بسنده کرد. دنیای اقتصاد و سازندگی و هممیهن تصویر غزه ویران را کار کردند.
مثل بیبیسی فارسی.
✍ محمد رستمپور
🕊 @aghiil
🔺️آیا ظریف مشکوک است؟
🔹پس از "استفانیک" گزینه ترامپ برای نمایندگی در سازمان ملل حالا "روبیو" وزیر خارجه جدید ایالات متحده نیز ایران را به استفاده از مکانیسم ماشه تهدید میکند؛ قبل از این دو البته برخی اروپایی ها نیز این کار را کرده بودند که بنده درباره آن مطالبی نوشتم.
🔹کمتر از یک سال تا انقضای توافق برجام باقی مانده است؛ آمریکا که اتفاقا با تصمیم همین ترامپ از برجام خارج شده بود، اساسا نمیتواند مداخله ای قانونی در سرنوشت آن داشته باشد، لیکن با توجه به پیشروی های ایران در هسته ای، در کنار اروپا دو شانس مهم را دنبال میکنند؛ یکی پایبند کردن جمهوری اسلامی به شرایط همین برجام فعلی، و دیگری راضی کردن ایران به توافقی جدید و البته زودبازده از نگاه غربی ها که دیگر پیچیدگی های برجام را نداشته باشد و بتوانند سریعا در راستای مهار کشورمان گام بردارند و ایران را متوقف کنند.
🔹لذا جدای از فشارهای سیاسی و اقتصادی، امروز میشود مکانیسم ماشه را تنها ابزار باقی مانده در اختیار غربی ها دانست که مسلما به راحتی آن را از دست نخواهند داد. اما از این سو جمهوری اسلامی با علم بر پیچیدگی ماجرا، اگرچه در مقابل سخت ترین تصمیمات غربی ها نیز میتواند تاب آوری داشته باشد، اما میکوشد این یک سال باقی مانده تا پایان انقضای برجام را با کمترین تنش ها به پایان برساند.
🔹بنده شخصا سیگنالهای دولت جمهوری اسلامی برای مذاکره را از این جنس و از نوع مدیریت شده میبینم و صد البته که مواضعی نظیر آنچه وزیر خارجه آمریکا بیان میکند را نیز نه یک تصمیم نهایی، بلکه ابزاری برای چانه زنی در مذاکرات احتمالی میدانم. قبلا نیز البته نوشتم ترامپ بیش از جمهوری اسلامی خواستار مذاکره و نیز کاهش تنش با ایران در غرب آسیا و در مقطع کنونی است، لیکن شیوه همیشگی آمریکا حتی در زمان عقب نشینی های سیاسی نیز نمایشِ قلدری در رسانه ها و پیغام و پسغام های پشت پرده بوده است.
🔹واقعیت این است که نظام جمهوری اسلامی، به لحاظ استراتریک دیگر خود را از موانع اصلی آمریکا و غرب عبور داده و مهار آن تقریبا غیرممکن است، به طوری که اگر زمانی با غنی سازی ۳درصدی ما را تهدید به حمله و بمباران میکردند، حالا با غنی سازی ۸۳ درصدی [و بقول خودشان فاصله یک هفته ای تا بمب اتم] بحث مذاکره را پیش میکشند؛ لذا فارغ از آنکه جزئیات مذاکرات برجامی چه بود، ایران در دولت روحانی چه داد و چه گرفت، مفاد توافق خسارت بود یا نبود، اگر ماجرا را بصورت روندی نگاه کنیم میبینیم در طول زمان این ایران بوده که بیشتر از فرصت برجام سود برده و با به درازا کشاندن مذاکرات، هرچند در جزئیات و خصوصا مباحث اقتصادی نتوانست با این توافق گشایشی ایجاد کند، اما در طول زمان به دستاوردهای استراتژیک بزرگی رسیده است.
🔹ما میدانیم آمریکا به این سادگی ها به ایران باج یا امتیازات اقتصادی نخواهد داد، اما آنچه ما با تبدیل یک تهدید به فرصت به آنها تحمیل کرده ایم در درازمدت برایمان ارزش و آورده ای در حد یک بازدارندگی بی مانند داشته است، که معتقدم ایران اگر بتواند دو تا چهار سال دیگر، یعنی حداکثر تا پایان ریاست جمهوری ترامپ را تحمل کند و غرب را [حالا با مذاکره یا هر ترفند دیگری] دنبال خود بکشاند، بعد از آن میتوانیم شگفتانه های زیادی را برای دنیا رونمایی کنیم؛ لذا شما فکر نکنید ترامپ زمانی که از برجام خارج شد اشتباه کرد و با اشتباهش بهانه هایی به دست ایران داد، خیر! اتفاقا ترامپ باهوش بود و بجای تحولات مقطعی، تحولات روندی و دراز مدت را میدید و فهمیده بود آنچه با طولانی شدن مذاکرات اتفاق می افتد در نهایت به نفع ایران است و منجر به بازدارندگی نهایی برای جمهوری اسلامی خواهد شد.
🔹اما آمریکا به نوعی با وضعیت ارّه مواجه شده بود و با خروج ترامپ از برجام، ایران با زیرکی در آن ماند و توانست چهار-پنج سال دیگر زمان بخرد. واقعیت این است که نفع ایران در گذر زمان است و باید از این دوره کوتاه نیز با سیاست و درایتی مثال زدنی عبور کنیم؛ لذا از این نگاه من سیگنال مذاکره یا استفاده از مهره هایی با برچسب غربگرایی در بدنه دولت را منفی نمیبینم و اتفاقا بسیار مفید خواهد بود.
🔹همه آنچه نوشتم بدان معنی نیست که در طول این سالها همه غربگرایان ایرانی با این سیاست هماهنگ بوده اند و یا اساسا این سیاست یک بازی از پیش طراحی شده بوده است که اصلاح طلبان در آن نقشی منفی را بر عهده گرفته بوده اند؛ خیر! اتفاقا در بدنه دولت روحانی کسانی بودند که با تمام وجود به آمریکا ایمان داشتند؛ اما صحنه گردان جمهوری اسلامی کسی است که میتواند سخت ترین تهدیدها را نیز به فرصتهایی بی نظیر تبدیل کند.
#عبدالرحیم_انصاری
✅ @aghiil
خلاصهی تفکرِ این جماعت همینه! با مردکِ قماربازی مثل ترامپ امکان مذاکره هست اما با ایرانی جانبازی که پاش رو فدای ایران و اسلام کرده و ۱۳ میلیون طرفدار داره، امکانِ وفاق نیست!
همینها، جبههی انقلاب رو متهم به خالصسازی میکردند. اما الان روی هرچی خالصسازی رو سفید کردند!
🕊 @aghiil
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺سیاست خارجه جای تسویه حساب های داخلی نیست. ظریف نه تنها در جایگاهش غیرقانونی است بلکه در اجلاسی جهانی چون داووس بجای دفاع از منافع ملی ایران، به دنبال دعواهای داخلی و گرا به طرف های خارجی است.
🔺هرچند پیش از این نیز بارها ظریف در پالس به غرب برای منافع حزبی و سیاسی جریان خود یدطولایی دارد.
🔹ظریف سال ۸۳ در دیدار با البرادعی: بسیاری از کاندیداها از شکست مذاکرات ما سود میبرند، آنها موفقیت جذابی در این گفت وگوها نمیدیدند.
🔹ظریف سال ۹۳ در شورای روابط خارجی آمریکا: اگر مذاکرات بینتیجه بماند، مردم با رأیشان من را بازنشست خواهند کرد! در آن زمان مردم با انتخاب رئیس جمهوری متفاوت(احمدینژاد) به دلیل شکست(در مذاکرات) در واقع به ما پاداش دادند که مرا هم زود بازنشسته کرد!(خنده حضار)، حالا من بار دیگر زنده شدهام (خنده حضار)
🔹ظریف سال ۹۵ در پاسخ به روزنامه ایتالیایی کوریه دلاسرا: برای اینکه همه عواقب و نتایج توافق(هستهای) پذیرفته شود، توافق باید نشان دهد که منافع دارد. اگر مردم منافع آنرا ببینند، آنها به حمایشان ادامه میدهند اگر اینطور نشود آنها میتوانند به صندوقهای رای بگویند که به آنهایی که از توافق حمایت کردند، رای ندهید.
🔹ظریف سال ۱۴۰۳ در داووس: «اگر امروز به جای مسعود پزشکیان، سعید جلیلی را به عنوان رییسجمهوری داشتیم، ممکن بود جنگ بزرگی در منطقه در جریان باشد...اگر «تندروها» در ایران مسئولیت داشتند، من هم اکنون نمیتوانستم آزادانه در خیابانهای تهران قدم بزنم.»
✅ @aghiil