🔴 مسیح علینژاد،از کجا سوخته است!؟
🔷 #توییت مضحک و احمقانه #علینژاد ،ضدانقلاب خارج نشین در مورد #صندوق_صدقه و سیل گلستان،قبل از آنکه به دلیل ضدیت با دین اسلام و عقاید مذهبی باشد بیشتر سیاسی است..
🔷 امثال علینژاد به خوبی میدانند وجود امثال #روحانی و #جهانگیری و هر مدیر #تکنوکرات و لیبرالی جز مدیران انقلابی وجهادی و مردمی همچون مهندس فتاح، برای جمهوری اسلامی از صد سیل و زلزله بدتر است !
🔷 پس! وقتی او به تمسخر صندوق آهنی که توان راه رفتن ندارد میپردازد، هدفش تنها تمسخر دین و جفنگ گویی نیست،بلکه او از بازدید میدانی #مهندس_فتاح (رئیس کمیته امداد) و زخمی شدن پایش در هنگام کمک رسانی به مردم بشدت عصبانی است.♨️
🔷 ویژگی همگی عناصر ضدانقلاب و مزدبگیر خزانه آمریکا این است که از محبوبیت و نمایش کارآمدی مدیران جهادی و انقلابی نظام و میل #مردم به سمت آنها، همیشه نگران و هراسان هستند..
🔷 آری، نماد #مدیریت_نظام در #سیل اخیر،استاندار و وزیران و رئیس جمهور لیبرال نیستند،بلکه امثال سرداران ارتش و سپاه و شخص پرویز فتاح می باشند..
🔷 صندوق صدقات که هیچ، رئیس کمیته هم جانش را برای مردم میدهد چون او انقلابی است..
📷 | @aghiil
🔵 تشکر از صدا و سیما که نگذاشت دشمنان انقلاب این سلبریتی را مصادره کنند هرچند برخی دوستان از دعوت میناوند دلخور بودند اما کار صدا و سیما همین است٬ نتیجه کار را ببینید٬ به نظرم ارزشش را داشت و خیلی های دیگر بودند که صدا و سیما و کلیت نهاد های فرهنگی نظام می توانستند جلوی از دست رفتنشان را بگیرند...
و تشکر از #مهرداد_میناوند بابت پذیرش اشتباهش.
✍یونس اروجی
📷 | @aghiil
🔴 سپاه،پروژه روحانی را شکست، روحانی عصبانی شد!
🔷 صحبت های امروز روحانی مبنی بر بی نتیجه بودن وخسارت بار بودن انفجار راه آهن آق قلا و جاده گمیشان توسط سپاه و تخلیه آب و جوابیه محکم #سردار_جعفری فرمانده سپاه، بخوبی دو نکته را روشن ساخت!
💠 نکته اول اینکه رئیس جمهور خوش گذران تازه از قشم برگشته،علاوه بر آن که کوچکترین اطلاعی از نقشه جغرافیایی منطقه ندارد، از محبوبیت سپاه و منفور شدن بیشتر دولت و شخص خود در بین مردم با این سیل ،ناراحت و آگاه است!
💠 نکته دوم و مهم تر اینکه سپاه، برای چندمین بار، #پروژه_ناراضی_سازی مردم از #نظام توسط اتاق فکر جریان غربگرا و #لیبرال را همراه با #ارتش و بسیج مردمی،شکست داد و ثابت نمود که سپاه،پاسدار واقعی #انقلاب در برابر منافقان داخلی است.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بارها تاکید کرده اند که هزینه ی حمایت از مردم عراق از صندوق های کمیته امداد در خود عراق تامین می شود و دیگر کشورها هم به همین شکل اما خداوند بر برخی چشم ها وگوش ها مهر زده و نمی بینند و نمی شنوند انگار.
🎥 | @aghiil
♨️پیشگویی های رهبر معظم انقلاب به سید حسن نصر الله در گفتگوی تسنیم با حجت الاسلام حسینی مشاور دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
🔻🔻🔻
⚠️مدتها پیش سفری به لبنان داشتم و در فرصت ملاقات با سید حسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان یکی از مباحثی که مورد بحث قرار گرفت، موضوع زوال اسرائیل بود. کتاب «۱۴۰۱ سال سقوط اسرائیل» عنوان کتابی است که توسط بنده نوشته شد و به دست ایشان نیز رسیده بود.
ایشان فرمود: "این کتاب یکی از کتابهایی است که بنده آن را کنار گذاشتهام تا بهدقت مورد مطالعه قرار دهم" من نیز خلاصهای از کتاب را خدمتشان ارائه کردم. در طول مدتی که به پیشبینی زوال اسرائیل در سال ۱۴۴۴ هجری قمری اشاره میکردم، ایشان با دقت تمام گوش میدادند.
بعد از اتمام عرایض بنده، ایشان فرمود: "پیشبینی رهبر معظم انقلاب اسلامی زودتر از اینهاست".
ایشان نسبت به مقام معظم رهبری جدا از رابطه رسمی و تشکیلاتی، ارادت و اخلاص ویژهای داشتند و آنگاه در مقام بیان علت این ارادت و اخلاص فرمود: "دلیل این اعتقاد من به رهبر معظم انقلاب مواردی است که خودم شخصاً از ایشان دیدهام" و موارد زیر را مطرح کردند و فرمودند که بعضی از این موارد را تا حالا به کسی نگفتهاند.
1⃣"مورد اول، درباره قرارداد صلحی بود که قرار بود بین “حافظ اسد” و “اسحاق رابین” منعقد شود. این قرارداد مراحل پایانی خودش را طی میکرد و اگر امضاء میشد کمپ دیوید دوم شکل گرفته بود. بر اساس این قرارداد قرار بود بلندیهای جولان آزاد شود و راه مواصلاتی به لبنان و فلسطین بسته شود.
اگر این قرارداد منعقد میشد در حقیقت ارتباط ما با ایران قطع میشد و به صورت طبیعی حزبالله پل ارتباطی خودش با ایران را از دست میداد. ما که امضاء قرارداد را قطعی و مسلم میدانستیم، برای بررسی چگونگیهای ادامه کار حزبالله در لبنان و نحوه تعامل با ایران به ایران رفتیم.
من هر وقت به ایران میآیم، همیشه آخرین کسی که خدمتشان میرسم رهبر معظم انقلاب است، چراکه نتیجه سفر را باید بهاطلاع ایشان برسانم و ملاقات ایشان حُسن ختام سفرهای بنده به ایران است.
این بار هم که برای اتخاذ تصمیم در مورد آینده حزبالله به ایران آمده بودم، ابتدا با تمام نهادهای ذیربط جلسات مفصل و طولانی داشتم. همه بالاتفاق نظرشان این بود که بعد از امضای این قرارداد، باید حزبالله به یک حزب سیاسی تبدیل و کلیه فعالیتهای نظامی حزبالله تعطیل شود،
⚠️تا اینکه در پایان ملاقاتها خدمت رهبر معظم انقلاب مشرف شدم. در این ملاقات گزارشی از جمعبندیها را ارائه کردم که در مجموع با تمام نهادهای انقلابی به این نتیجه رسیدهایم که بعد از امضاء قرارداد صلح بین “حافظ اسد” و “اسحاق رابین” باید فعالیتهای نظامی حزبالله تعطیل شود و تنها بهعنوان یک حزب سیاسی فعالیت کنیم".
⚠️بعد از ارائه گزارش، رهبر معظم انقلاب با اشاره دست و بدون مقدمه فرمودند: “قرار نیست قراردادی امضا شود، این قرارداد به جایی نمیرسد و شما نگران قرارداد نباشید. شما جنگ بزرگی در پیش دارید، نیروهایتان را سه برابر کنید” و به بنده دستور دادند ۳۰۰۰ نفر دیگر به نیروهای حزبالله اضافه کنم. همچنین به نهادهای مربوطه نیز دستور دادند که امکانات ما را سه برابر کنند. پس از این به لبنان بازگشتیم و در کمال ناباوری بعد از چند هفته “اسحاق رابین” توسط یک یهودی افراطی ترور و طرح صلح اسرائیل و سوریه کانلمیکن شد و چند سال بعد، اسرائیل به لبنان حمله کرد که اگر تصمیم آن روز رهبر معظم انقلاب نبود، قطعاً نمیتوانستیم با اسرائیل مقابله کنیم".
2⃣مورد دوم، درباره آینده سوریه و محور مقاومت بعد از “حافظ اسد” بود که سید حسن نصرالله فرمود: حافظ اسد حامی محور مقاومت است، اما بهعلت کهولت سن و بیماری روزهای آخرش را میگذراند. ما همه نگران بودیم که بعد از او چه اتفاقی خواهد افتاد. مجدداً برای تحلیل اوضاع سوریه بعد از “حافظ اسد” به ایران آمدیم و این بار نیز دیدارها و جلسات روتین خودم را با شخصیتها و نهادهای ذیربط انجام دادم.
⚠️همه نگران شرایط مقاومت بعد از “حافظ اسد” بودیم و نگرانی ما هم جدّی بود، تا اینکه خدمت رهبر معظم انقلاب مشرف شدم.
به خلاف انتظارم، ایشان اصلاً در این مورد از من چیزی نپرسیدند، طوری که برای من خیلی عجیب بود و من نتوانستم این تعجبم را پنهان کنم.
به ایشان عرض کردم: "در طول این سفر هر کسی را ملاقات کردهام همه اولین سؤالشان در مورد آینده مقاومت بعد از “حافظ اسد” بود، اما شما در این مورد چیزی نفرمودید؟!"
⚠️ایشان فرمودند: "دلیلش این است که من نگران آینده شما بعد از “حافظ اسد” نیستم و شما نیز نگران نباشید، کسی که خواهد آمد بسیار بیشتر از پدرش از شما حمایت خواهد کرد" و این اتفاق در عمل افتاد و امروز “بشار اسد” واقعاً ما را بسیار بیشتر از پدرش حمایت می کند
@aghiil
رهبر انقلاب: خداي متعال عهد و پيمان گرفته از علما ــ علما هم فقط به معناي فقها نيست ــ از دانشمندان، دانايان، زبدگان، نخبگان جامعه كه بر گرسنگيِ گرسنگان و سيري و پُريِ سيران و اغنيا صبر نكنند، اعتراض كنند. يك ظالمِ ثروتمندِ شكمِ پُري و مظلوم گرسنهاي را اگر ديدند [اعتراض كنند]. ۹۷/۱۲/۱۹
@aghiil
هدایت شده از فرکانس۵۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نقد 7 دقیقه ای فیلم #رحمان1400
فیلمی که تماشای آن همراه خانواده ممکن نیست و متاسفانه در بهترین زمان سال اکران شده!
sasan_soroosh
.
♻️ عصر جدید یا عصر دلقکها
🔹 نگاهی متفاوت به برنامه نوروزی «عصر جدید» سیما
🔰 عصر جدید، برنامه ایست که استعدادهای برتر رشته های مختلف را کشف می کند و نمایش می دهد. اما بعد از دیدن چند برنامه، مخاطب این مسابقه، چه چیزهایی را به عنوان استعداد خواهد شناخت؟ با نگاهی به برنامه های پخش شده، مواردی که بیشترین تکرار را داشته اند می شماریم:
توانایی های عجیب و غریب ذهنی (مثل محاسبات ریاضی، حافظه و...)
توانایی های خاص جسمی و ورزشی (مثل حرکات رزمی، دوچرخه سواری و...)
توانایی های خارق العاده خدادادی (مثل چسبیدن اشیاء به بدن)
خوانندگی
مجری گری
بازیگری
استندآپ کمدی
احتمالا چیز خیلی بیشتری نمیتوانید به این فهرست اضافه کنید. یک بار دیگر فهرست را مرور کنید، به نظر شما کسی که طی دو سال گذشته مثلاً 10 اختراع علمی داشته است، صاحب استعداد نیست؟ یا کسی که توانسته با دست خالی 15 شغل ایجاد کند، کارش کمتر از شکستن چوب با بدن است؟ توانایی تدریس خوب به نحوی که دانش آموزان شیفته درس و مدرسه شوند، چه نسبتی با استندآپ کمدی دارد؟
میبینیم که عصر جدید به طور جدی معنای کلمه «استعداد» را در یک مجرای مشخص قرار میدهد. بدیهی است که در برنامه، هرگز سایر انواع استعداد نفی نمیشوند و چه بسا گاهی نیز مورد تأکید قرار میگیرند، اما همانطور که در بخش بدیهیات رسانه ای گفته شد، چیزی که رسانه به آن میپردازد، مهم میشود و چیزی که به آن پرداخته نشود، از اهمیت می افتد.
گویی عصر جدید، بیشتر به چیزی «استعداد» میگوید که برای سیرک مناسب باشد! شاید این لفظ، تند به نظر بیاید، اما احتمالا با مرور آن چه در برنامه میبینید و مقایسه آن با سیرک هایی که از تلویزیون دیده اید، تصدیق خواهید کرد.
اینجا خوب است برای مشخص شدن این مفهوم، یک مقایسه دیگر را هم پیشنهاد دهم. به نظر شما تفاوت برنامه «عصر جدید» با «مسابقه محله» در چیست؟ دکور فاخر؟ هزینه زیاد؟ مجریان و داوران؟ آیا ذات این دو برنامه با هم تفاوتی دارد؟
هر دو به نوعی «شیرین کاری» های مخاطبان را نمایش می دهند؛ حالا اگر یکی شان اسم «استعداد» بر این «شیرین کاری ها» بگذارد، چیزی به ارزش هایش اضافه نمی شود!
مخاطبی که خوره عصر جدید باشد، حتماً یک معیار ارزش دهی جدید در ذهنش (خودآگاه یا ناخودآگاه) شکل خواهد گرفت: «عجیب بودن ارزش است»
شما تصور کنید که بلدید خیلی خوب و عادی دوچرخه سواری کنید. حتما هر چهار ضربدر قرمز شما با این استعداد شگرفتان روشن خواهد شد. کسانی امتیاز میگیرند که بتوانند با دوچرخه پشتک بزنند. کار عادی اصلا هنر نیست.
ممکن است بگویید اساس برنامه بر نمایش کارهای پیچیده و متفاوت است؛ و پاسخ بگیرید به همین دلیل، این برنامه «عادی بودن و عالی بودن» را به تدریج از ارزش می اندازد، و «عجیب بودن» را معیار خوبی می کند.
یکی از شرکت کنندگان مسابقه، با حافظه عجیب خود اسم همه شهرهای هر استان را حفظ بود، عدد پی را تا دوهزار رقم اعشار حفظ بود، جدول مندلیف و چیزهای دیگری را هم از بر کرده بود. این مرد بزرگوار تلاش کرده بود چیزهایی حفظ کند که همه بگویند «عجب چیزی حفظ کرده» ولو این که هزار و نهصد و هشتاد و پنجمین رقم عدد پی به درد هیچ درازگوشی نخورد، اما حفظش خوب است، چون عجیب است. اما حفظ قرآن عجیب نیست، بنابراین اهمیتی هم به آن نداده است. شما مخاطب گرامی هم نتیجه می گیرید که اگر حافظه دارید با آن چیزی حفظ کنید که تعجب بیافریند، اگر قدرت بدنی دارید، آن را در راهی خرج کنید که چشم های دیگران را از حدقه در بیاورد. استفاده از این استعدادها در راهی که مفید است، مفید نیست!
با این حساب، چرا باید موتورسوارانی را که در خیابان «تک چرخ» می زنند سرزنش کنیم...
✍ علی اصغر جوشقاننژاد
متن کامل یادداشت را اینجا بخوانید👇
parhang.ir.domains.blog.ir/post/381
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
♻️ کشور در بحران سیل و مدیریت پیر و تنبل دولتمردان گرفتار است، گوشت کیلویی ۱۱۰ هزار تومان، مرغ کیلویی ۱۵۰۰۰ تومان و پیاز تا مرز ۱۳۰۰۰ تومان رسیده اما دغدغه عوامل حسن روحانی چیست؟ یادتان هست، روحانی خودش را متخصص جنگ روانی معرفی کرده بود. تعجب نکنید این سربازان هم در حال انجام وظیفه انحراف افکار عمومی هستند!
📷 | @aghiil
بسمه تعالی
حضرت حجتالاسلام و المسلمین رئیسی
ریاست محترم قوه قضائیه
سلام علیکم
احتراما باستحضار عالی میرساند جناب آقای محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه، در روز پایانی سال ۹۷ طی نامهای به خزانهداری کل کشور، خواهان ابطال تمامی تخصیصهای پرداخت نشده این سازمان شده است. این اقدام آقای نوبخت، نشانگر این است که ایشان یا بدون اطلاع از موجودی خزانه اقدام به تخصیص کرده، یا بدون توجه به اعلام موجودی خزانه تخصیص صادر کرده است. استحضار دارید که این تخصیصهای بلامحل، چه خسارات سنگینی به بخشهای مختلف کشور از جمله پیمانکاران بخش خصوصی که منتظر پرداخت بابت اجرای پروژهها هستند، وارد میسازد. این تخصیصهای بلامحل، بدعتی است که آقای نوبخت از سال ۹۶ در کشور بنا نهاده و سابقه نداشته است.
خواهشمند است دستور فرمایید سازمان بازرسی کل کشور در اسرع وقت به این تخلف خسارتبار از قوانین مالی و محاسباتی کشور رسیدگی نماید.
با تقدیم احترام
✍سید یاسر جبرائیلی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
👌 بهترین راه کمک به سیل زدگان از طریق حاکم اسلامی و امام جامعه است
👉 http://www.leader.ir/fa/monies
🔹4 هزار پک لوازم خانگی و 4 هزار راس دام، هدیه رهبر معظم انقلاب به سیل زدگان گلستانی است که تا روز مبعث و با هماهنگی استانداری به خسارت دیدگان اهدا خواهد شد.
📷 | @aghiil
🔵چرا حسن روحانی به این سئوالات پاسخ نمی دهد؟
🔻1 حسن روحانی در کتاب خاطرات خود تصریح می کند که از سال 1340 زمانی که در حوزه علمیه قم بود، فامیلی خود را به صورت غیر رسمی از فریدون به «روحانی» تغییر داده اما در سال 1360 پس از ورود به مجلس شورای اسلامی، این تغییر فامیلی را به صورت رسمي در شناسنامه خود ثبت شده است.
🔻با این توصیف قاعدتا پاسپورت پیشین ایرانی که به نام حسن فریدون شده است، باطل و اپوزیسیون جدید خود را به نام حسن روحانی صادر شده است. اما در کمال تعجب، در روز مراسم اعطای مدرک تحصیلی در دانشگاه گلاسکوی اسکاتلند - که فیلم آن منتشر شده است - مجری مراسم، با نام حسن فریدون خطاب می کند.
🔻مدرک تحصیلی روحانی نیز از دانشگاه کلدونین گلاسگو اسکاتلند صادر شده است، به نام حسن فریدون صادر شده است! سئوال عمومی این است که آیا وی پاسپورت دیگری - که قطعا نمیتواند پاسپورت دوم ایرانی بودن - به نام حسن فریدون دارد؟
🔻2 بریتانیا از چهار کشور انگلستان، اسکاتلند، ولز و شمال ایرلند تشکیل شده است. لندن، مرکز انگلستان و هم مرزهای بزرگ قلمرو کل کشور پادشاهی متحد بریتانیائی کبیر و ایرلند است. سه کشور دیگر هم دارای دولت های محلی و پایتخت های مجزا هستند. اگر کسی پاسپورت یکی از این چهار کشور را داشته باشد، می تواند به سایر کشورهای بریتانیا سفر کند.
🔻دانشگاه کالدونین گلاسگو (دانشگاه کالدونی گلاسگو) مجموعه ای دولتی در شهر گلاسگو اسکاتلند در شمال بریتانیا است. مطابق آنچه در برخی از رسانه ها آمده است، با بررسی لیست دانشجویان خارجی که برای تحصیل وارد جزائر پادشاهی بریتانیائی کبیر (یکی از این چهار کشور) شده اند و از این دانشگاه ها فارغ التحصیل شده اند مشخص می شود فرد دانشجو یا فارغ التحصلیی به نام حسن روحانی یا حسن فریدون، در یکی از دانشگاه های اسکاتلند و حتی بریتانیائی کبیر تحصیل نکرده است!😳
🔻در این راستا، حسن روحانی، مدرک کارشناسی ارشد و دکترای خود را در زمینه حقوق عمومی و حقوق اساسی از این دانشگاه دریافت و به همین دلیل پس از انتخاب به عنوان رئیس 11 دولت دولت ایران، این دانشگاه در صفحه اول وب سایت رسمی خود، این پیروزی به او تبریک خوانده.
🔻در حقیقت قطعی بودن، این نکته حکایت از این می کند که از نظر سیستم اداری دانشگاه کلدونین گلاسگو، حسن روحانی دانشجوی خارجی به حساب نمی آمده
همین نکته در افکار عمومی شائبه تابعیت و وجود یک پاسپورت اسکاتلندی را تقویت کرده...
✍#حمید_رسایی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
برای ما فرقی نمیکند. متنی از علی علیزاده
🔸برای ما فرقی نمیکند حمید فرخ نژاد باشی، و جزو تیم سلبریتیهای اصلاح طلبان، که سلاح تیز و برنده کمپین انتخاباتی روحانی محسوب میشدی،
یا مهران مدیری و احسان علیخانی باشی،
سرمایه و ابزاری چنان پرارزش برای مدیران اصولگرای تلویزیون،
که وقتی پارسال روزنامه شرق شبههای به تو وارد کرد یک ساعت آنتن تلویزیون هشتاد میلیونی را به مثابه رانت برای رفع شبهه در اختیارت گذاشتند،
خط قرمز ما امنیت و منافع ملی است.
🔹برای ما فرقی نمیکند فلان طلبه جوانی باشی که چون پدر زنت فقیه شورای نگهبان است رانت نوعی عدالتخواهی را داری که اگر یک کارگر هفت تپه یک کلمه اش را بگوید دستگیر میشود.
یا نسرین ستودهای باشی که چشم به جایزه نوبل دوختهای و هفت سال زندانت را میگویی سی و هفت سال،
خط قرمز ما امنیت و منافع ملی است.
🔸برای ما فرقی نمیکند اصولگرا باشی یا حزب اللهی یا اصلاح طلب یا اپوزیسیون،
اگر صورت امید و اعتماد عمومی که بنیان امنیت و منافع ملی است را بخراشی مقابلت میایستیم و صورتت را میخراشیم.
که بدون امید این هشتاد میلیون با هم دشمن و از هم تجزیه میشوند.
هشتاد میلیونی زیر بمباران جنگ اقتصادی تحمیل شده از سوی ترامپ و شرکا.
🔹و اگر ذهنیت کمیت-زده و نئولیبرال شدهی مدیران صداوسیما مدارا با مجریهای چندمیلیارد تومنی است چون فلان میلیون تماشاچی میآورند
و اگر فلان نهاد انقلابی سیاستش اش این است که همانطور که تیم های فوتبال ستاره میخرند او هم سلبریتی های چشم سبز خودش را داشته باشد،
حتی اگر این سلبریتی ها تک تک ارزشهای ملی این کشور را زیر سوال ببرند،
حتی اگر مثل مهران مدیری در این سالها
به اسم نقد، ایرانی بودن را تحقیر کنند،
و خروجی کارشان
وادادگی ملی و لاابالیگری هویتی و کلنگی کردن ارزشهای جمعی باشد.
خط قرمز ما بر اساس منافع قبیله و جناح و دسته ما تعیین نمیشود،
و وزن کشی تیم سلبریتی های اصلاح طلب در برابر تیم سلبریتی های اصولگرا برای انتخابات بعدی جایی در محاسبات ما ندارد،
چرا که وطن باشگاه فوتبال لیگ حرفهای نیست
و بازیکنانش خریدنی نیستند.
🔸خط قرمز ما همین امروز، همان چیزی است که عدهای با دست خالی در مهر پنجاه و نه بخاطرش جلوی صدام ایستادند
جلوتر از ارتش و سپاه و دولت.
و امروز هم بخاطرش سختیهای تحریم را تحمل میکنند
همان مردمی که دستمزد تمام عمرشان از درآمد یک ماه مهران مدیری کمتر است
🔹راستی آقای مدیری. کاش یک کلمه بگویید برای برگشتن به تلویزیون رقم دریافتی تان از تلویزیون و درآمدتان از اسپانسرها چقدر بوده؟
بگذارید تا مردم قضاوت کنند که آیا همه ما سختی های این سال سیل و تحریم را یکسان تحمل میکنیم یا نه؟
✍علی علیزاده
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
⛔️روایت سرزمین ورشکسته!!!
🔻ما بحران نداریم، بحران پدیدهای است که در یک مکان و زمان رخ میدهد و پایان میپذیرد که یا پیروز میشوی یا شکست میخوری. عمر بحران ۲۰ سال است، قبل از انقلاب فیلم ساخته شده به نام بحران آب. شرایط ما شرایط #ورشکستگی است. نپذیرفتهایم ورشکست شدهایم، ما به دنبال تطبیق و پذیرش شکست نیستیم. نیازهای [آبی] ما از موجودی ما بیشتر است. هزینه های ورشکستگی برای ما در حال افزایش است. وقتی از شکست صحبت می کنیم بحث تطبیق و پذیرش شکست مهم است.
🔸تعجب نکنید جملات فوق توسط #کاوه_مدنی معاون سابق سازمان محیط زیست کشور در همایش روایت سرزمین ورشکسته در مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری در سال 96 گفته شده است. وی از جاسوسان محیط زیستی بود که از کشور فرار کرده است (یا شاید فراری داده شده است) . جواسیس در چند سال گذشته در حال جهت دهی افکار مسئولین بودند تا آنها را دچار خطای محاسباتی کنند و جلوی پیشرفت #کشاورزی و #صنعت در این مملکت به بهانه کمبود آب و خشکسالی گرفته شود. در سال #رونق_تولید آسمان اما نقشه آنها را نقش بر آب کرد.
👈 جا دارد قوه قضائیه با مدیریت جدید و انقلابی سری به مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری بزند و پمپاژ اخبار منفی که با بودجه بیت المال به خورد جامعه و فضای مجازی داده می شود را مورد بررسی جدی قرار دهد. شاید افراد نام آشنای دیگری هم باشند که در این مراکز لانه کرده اند تا موجب خطای محاسباتی مسئولان شوند.
✍ اکبر ابدالی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انقلاب ایران از انقلاب پیامبر (ص) بزرگتر نیست، پس اگر از انحرافاتی که انقلاب پیامبر را دگرگون کرد جلوگیری نشود، ما هم محکوم به شکستیم
اگر انقلاب کردیم پس چرا با لیبرال ها کنار آمدیم؟!
🎥 | @aghiil
⚡️صدا و سیما و گناه نابخشودنیِ "مرجعیتبخشی" به بازیگران
🔹چرا بازیگران سینما و تلویزیون، به اندازهای مرجعیت اجتماعی یافتهاند که در بزنگاههای مهم سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نقشهای اساسی و بعضا تعیین کننده ایفا میکنند؟ آیا آنان شایستگی چنین جایگاهی را در جامعه دارند؟
🔹پیش از پاسخ به این سوال، باید در شخصیت بازیگران دقیق شویم. بازیگر کیست؟ بازیگر در واقع هنرمندی است که میتواند ذهن خود را در اختیار نویسنده و جوارح خود را در اختیار کارگردان بگذارد تا به دستور آنها بگوید و بجنبد. بازیگر به اختیار خود نه سخنی میتواند بگوید و نه حرکتی میتواند بکند.
اواخر سال ۱۳۹۷ اتفاقی افتاد که اشاره به آن، در لمس بیشتر این معنی به ما کمک میکند. وقتی خشایار الوند، نویسنده سریال پایختت چهره در نقاب خاک کشید، دیدیم که کل پروژه متوقف شد؛ نقی معمولی با رفتن خشایار الوند دچار مرگ مغزی شد و از سیروس مقدم که مسئول تنظیم حرکات جوارح او بود نیز، کاری برای احیایش برنیامد. آقای مقدم حرف جالبی در تلویزیون زد و گفت من تجربه از دست دادن عوامل را در میانه کار دارم و پس از فوت خانم پوپک گلدره، بازیگر دیگری را جایگزین کردم. اما نویسنده را نمیتوان جایگزین کرد و آقای مقدم هم نتوانست. نویسنده خالق همه شخصیتهای فیلم و داستان فیلم است و جایگزین ندارد.
🔹حال پرسش اینجاست که چرا علاقه مردم به شخصیت نقی معمولی-که مخلوق ذهن خشایار الوند است- آقای محسن تنابنده را تبدیل به سلبریتی میکند و او در مسائل گوناگون از موضع و جایگاه نقی معمولی اظهار نظر میکند؟ آیا او این حق را دارد؟ آیا تبدیل شدن بازیگران به صاحبنظران اجتماعی، سوء استفاده و سرقت شخصیت محبوبی نیست که نویسنده خلق کرده است؟
🔹پاسخ این سوالات البته روشن است. اما چه چیزی باعث شده است که بازیگران، به چنین جایگاهی در اجتماع برسند؟ به نظر میرسد مقصر اصلی در این سرقت شخصیتی، سیاستگذاران و تصمیمگیران سازمان صدا و سیما هستند. سازمان صدا و سیما به جای اینکه بیینده را از این وهم در بیاورد که آنچه دیده است، فیلم است و آنکه بازی میکند، در حال اجرای دستورات نویسنده و کارگردان است، در فضای خارج از فیلم بیشتر به وهم اینهمانی معمولی-تنابنده دامن میزند.
وقتی گاه و بیگاه، در برنامههای مناسبتی، بازیگر میهمان است و مجری از علائق و سلایقش تا نظراتش درباره مسائل گوناگون از او سوال میکند، روشن است که این بازیگر دچار توهم صاحبنظر بودن در امور گوناگون جامعه خواهد شد. درباره خوانندگان محترم نیز مسئله همین است. حنجره خوبی دارند و توانستهاند مفهومی که شاعر میسراید و با وزنی که او ساخته، صدایی بسازند، اما گاه شخصیت شاعر را به سرقت میبرند و چنان رفتار میکنند که گویی آنچه خواندهاند، سخن خود آنهاست.
🔹وقتی این توهم، هم در بازیگر و هم در مردم، ایجاد شد، بازیگران یا به استخدام سیاسی درمیآیند و در بزنگاههای سیاسی مورد بهرهبرداری قرار میگیرند، یا اینکه دوز این توهم در جامعه چنان بالا میزند که بازیگران سیاستمدار میشوند.
🔹این وضعیت متوهمانه، حاصل نگاه تفرجگاهی به جای نگاه دانشگاهی به صدا و سیماست. هدف صدا و سیما نباید سرگرم کردن مردم و گذراندن وقت آنها باشد، بلکه هدف باید اعتلای سواد و فهم و درک و آگاهی مردم باشد. سلبریتیپروری و مرجعیتبخشی به آنها، با این اهداف متعالی در تضاد و تناقض است.
🔹خوب است دوستان تصمیمگیر در صدا و سیما، اگر هم بنا دارند به جای دانشمندان و صاحبنظران، عوامل فیلم و سریال را به برنامهها دعوت کرده و از علایق و سلایقشان سوال کنند، به جای بازیگران نویسندگان فیلمنامهها، و به جای خوانندگان، شاعران را دعوت کنند تا درباره آنچه خلق کردهاند با مردم سخن بگویند.
✍سید یاسر جبراییلی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb
🔴 آرایش #زنانه یک #پسربچه ،در برنامه #عصر_جدید ..!
🔷 تلفیق عرفان های کاذب + حرکات آکروباتیک + برنده شدن به هر قیمت = تقید کورکورانه از فرهنگ غرب
🔷 چرا باید در برنامه ای از صداوسیما اجازه داده شود از کودکان اینگونه استفاده ابزاری شود؟
🔷 چه رابطه ای بین حرکات ورزشی با سبک زندگی همجنس گرا قرار است برقرار شود؟
🔷چرا باید به مانند جوامعی ای که همجنس بازی در انها ازاد است، کودکان را به شکل فرشته های تخیلات غربی و #عرفان های کاذب،گریم و #آرایش شود؟!
🔷 نه تنها نتیجه اجرای مخفیانه و ظریف #سند_۲۰۳۰، حمایت از کودکان نیست،بلکه راه سواستفاده از کوکان را برای مریضان جنسی و #همجنس_گرا باز میکند.
🔷مراقب باشیم که کودکانمان را به هر باشگاه و گروهی نسپاریم و #صداوسیما را برای اینگونه شرکت کنندکانش، بازخواست کنیم..
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آن روز که در مورد جمهوری اسلامی احساس خطر کنم دیگر نصیحت نمیکنم، دست همه را قطع خواهم کرد!
🎥 | @aghiil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴جماعتی که مدافعان برجام هستند ولی حتی یک بار هم متن آن را نخوانده اند و حالا نسخه FATF را برای مردم پیچیده اند.
احتمالا به این لیست می توان آقایان روحانی ظریف عراقچی صالحی و زیباکلام را هم افزود‼️
🎥 | @aghiil
🔴پاسخ رهبرانقلاب به صحبتهای رئیس جمهور در دیدار روز مبعث:
بعثت انبیا برای ایجاد یک جامعهی فاضله است؛ همان طور که اشاره کردند، برای ایجاد یک تمدّن است. خب، این تمدّن همه چیز دارد؛ در تمدّن همه چیز هست؛ هم علم هست، هم اخلاق هست، هم سبْک زندگی هست، هم جنگ هست.
این جور نیست که ما بتوانیم بگوییم که اسلام آمد برای اینکه جنگ را از بین ببرد؛ نه، جهت جنگ مهم است؛ جنگ با چه کسی؟ جنگ برای چه؟ این مهم است. ۹۸/۰۱/۱۴
دکتر روحانی هفته گذشته در مراسم روز عید مبعث در حضور رهبرانقلاب گفته بود: با بعثت پیامبر(ص)، توحش حاکم بر جهان آن روز جای خود را به تمدنی عظیم داد و علم، اخلاق، وفای به عهد، برادری، حکمت،عدالت و رحمت؛جایگزین خشونت، جنگ، خونریزی و کینه شد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb
🔴 #کارون_بیفرماندار!
🔹ایشون خانم #معصومه_خنفری، فرماندار شهر کارون خوزستان هست.
❗️از آغاز سیل، توان مدیریت سیل در شهر خود و روستاهای تابعه رو نداشته، لذا بدستور استاندار، آقای #موسی_ممبینی فرماندار رامهرمز به عنوان #معین_کارون انتخاب شده تا سیلاب مدیریت شود!
🔹جناب ممبینی الحمدلله ماجرای سیلاب در شهر کارون را جمع کرده اما چند نکته:
1⃣ یکی از دلایل مخالفت ما با انتخاب یک زن به مسئولیت اجرایی که نیاز هست شبها تا صبح در بین سایر مسئولین و مردم بیدار باشد و حضور میدانی داشته باشد، همین نکته است. یک خانم نه اینکه حتماً نمیتواند، بلکه امکان مدیریت در این سطح برایش فراهم نیست!
2⃣ مسئول اجرایی در سطح یک فرماندار، گاه تا یک هفته هم نمیتواند زنوبچه خود را ببیند خاصه در زمان حوادث! مثل همین سیل! بچههای جهادی دوهفته است زنوبچه را ندیدند چه برسد به فرمانداران و غیره.
3⃣ یک زن، هرچقدر مدیریت خوانده باشد باز در زمان حوادث، به لحاظ جسمی و سایر مسائل و عذرهای شرعی، امکان حضور در بین دهها مرد و مجالس مردانه و مساجد و .. را ندارد. شاید باورتان نشود در حوادث بارها درگیری فیزکی با مسئولین رخ میدهد و برای یک زن اصلا مناسب نیست.
4⃣ جلسات شورای تامین یک شهر گاه تا ۷،۸ ساعت و حتی بیشتر طول میکشد، آیا یک زن میتواند در این مدت با ۵،۶ مسئول مرد(نیروی انتظامی، اطلاعات، دادستان، سپاه و ...) بنشیند و تازه آنها را مدیریت کند؟
❗️راستی خانم خنفری این روزها کجاست؟!
✍داود مدرسیان
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅ عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان
ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/205