به نام خدا
✍سید یاسر جبراییلی
⚡️آقای ظریف جای نگرانی نیست آمریکا کار خود را بهتر از شما بلد است!
🔹آقای ظریف و آقای زنگنه در دو نامه جداگانه به آقای حسن روحانی درخواست کرده اند تا الحاق ایران به توافقنامه پاریس مجددا در مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان قانون اساسی مورد بررسی قرار گرفته و تایید شود؛ چرا که به گفته وزیر امور خارجه ، ملحق نشدن ایران به این توافقنامه می تواند موجب باز شدن پرونده ای علیه ایران در شورای امنیت سازمان ملل شود.
🔹آقای ظریف نباید نگران باز شدن پرونده ای علیه ایران در شورای امنیت باشد به این دلیل که آمریکا هم از این موافقتنامه خارج شده و با دارا بودن حق وتو، اجازه نخواهد داد شورای امنیت به چنین موضوعی ورود کند!
🔹دولت سه سال است مفاد این موافقتنامه را از 26 آبان ماه سال 1394 بدون اینکه مراحل قانونی پذیرش مفاد این موافقتنامه در مجلس و شورای نگهبان طی شود را به دستگاه ها ابلاغ کرد و نسخه انگلیسی آن به عنوان تعهدات ایران در موافقتنامه پاریس به ثبت رسید.
🔹زمانی که خاموشی های برق اتفاق افتاد وزارت نیرو و سازمان محیط زیست اعتراف کردند که مفاد این موافقتنامه را اجرا کردهاند. دستگاه های نظارتی باید به این موضوع ورود کنند که متاسفانه تاکنون هیچ مرجعی واکنشی نشان نداده است.
🔹پیوستن به این موافقتنامه به معنای آغاز صنعت زدایی از ایران است.کشورهای اروپایی بعد از اینکه خودشان در دسته صنعتی ها قرار گرفتند منافعشان ایجاب میکند که جلوی صنعتی شدن دیگران را بگیرند. به قول فریدریش لیست، نفعشان در این است که این نردبانی که از آن به بالا رفتهاند را واژگون سازند. در این شرایط ایران باید موضع بگیرد و اعلام کند هر کشوری که جهان را آلوده کرده و باعث انتشار گازهای گلخانه ای در جهان شده، فعالیت خود را کاهش دهد.
🔹برخی جریانات عطش عجیبی برای ادغام کشور در نظم ظالمانه بین المللی دارند. از ابتدای انقلاب اسلامی ، ایران 45 مورد تعهدخارجی داده که 32 مورد آن در دولتهای یازدهم و دوازدهم اتفاق افتاده است.
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
به نام خدا
✍محمد ایمانی
مافیای حاکم بر FATF
متهم 74 درصد پولشویی دنیا
✍ 23 تیر 1397 نشست مبارزه با پولشویی در ایران با سخنرانی دکتر سیدجواد کاظمیتبار (کارشناس دادهکاوی برای کشف تقلب در تراکنشهای بانکی آمریکا) در مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری برگزار گردید. کاظمی تبار در این نشست گفت:
🔻"بر اساس آمار موجود،حدود ۵۰۰ میلیارد تا ۱.۸ تریلیون دلار (بین ۲ تا ۵ درصد درآمد ناخالص ملی دنیا) حجم کل پولهای کثیف در دنیا میباشد.
🔻47درصد پولهای کثیف در امریکا، ۳۰ درصد در اروپا و بقیه در سایر نقاط جهان جریان دارد.
🔻99 درصد پول کثیف موفق به عبور از سیستمهای نظارتی امریکا و اروپا شده و حدود ۸۰ درصد از این پولها مجدداً برای سرمایه گذاری و ساماندهی جنایات دیگر به کار میروند".
🔹یک بار دیگر آمار مذکور را بخوانید. باید از دولتمردانی مانند ظریف و نمایندگانی مثل صادقی و مطهری پرسید: آیا ما باید به آمریکا و اروپایی در FATF و CFT درباره جرای مالی سازمان یافته و پولشویی پاسخگو باشیم که 74 درصد پولشویی ها در خاک آنها انجام می شود و 99 درصد این جرائم یا کشف یا مبارزه و برخورد نمی شود؟ آنها باید به عنوان متهم مواخذه شوند اما در جایگاه قاضی می نشینند.
🔸شما اگر واقعا اهل مبارزه با این جرائم هستید، چرا به قوانین سفت و سخت داخلی عمل نکرده اید و حالا ادعا می کنید پولشویی های گسترده در حد 14 هزار یا 30 هزار میلیارد تومان وجود دارد؟ آن هم از تریبون روزنامه هایی مانند اعتماد و آرمان و ... که شریک و رفیق فابریک امثال شهرام جزایری و مهدی هاشمی (متهمان بزرگ پولشویی) محسوب می شوند! با دستمال کثیف قطعا نمی شود شیشه را پاک کرد.
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 جناب ظریف این یک سوال منطقی است وقت آن رسیده با آن همه ادعای باسوادی و کاربلدی خودی نشان بدهید و جواب بدهید٬ اگر روی هوا حرف نزدید‼️
🎥عقیل
@aghiil
🔴وقتی اون آدم ها را دیدیم چطور به این ها راضی میشیم‼️
یک زمانی وزیرمون برای این که به نیروهاش روحیه بده رفت جنوب و اسیر بعثیها شد و بعد از این که کلی شکنجه کردنش شهید شد.
با این که توی یک شرکت خصوصی کار میکرد و حقوقش خیلی خوب بود اما موقعی که فهمید توی پالایشگاه آبادان به کمکش نیاز دارن کارشو ول کرد رفت اونجا، ۶-۷ ماه کار کرد بدون اینکه حقوق بگیره...
او کسی نبود جز شهید تندگویان وزیر نفت دولت شهید رجایی
⚠️البته الانم وزیر داریم که گرای تحریم به دشمن میده
وزیر داریم میگه خودتون بمالید همینی که هست
وزیر داریم میگه همه کشته شدهها بیمه بودن
وزیر داریم میگه آتش پالایشگاه رو نمیخواد خاموش کنیم خودش خاموش میشه...
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
🔴اگر این خیانت نیست پس چیست؟
خسارت ماهانه 3 هزار میلیاردی
که می شد صرف ایجاد اشتغال کرد
🔹روزانه 100 میلیارد تومان به خاطر قاچاق سوخت از جیب ملت می رود؛ ماهانه 3 هزار میلیارد تومان.
♦️دولت روحانی و تیم زنگنه صرفا از سر لجبازی با دولت قبل که باید دیو به نظر می آمد، کارت سوخت را حذف و موجب قاچاق شدند.
🔹آیا نمی شد همین مبلغ کلان را صرف حمایت از تولید و ایجاد اشتغال کرد؟!
♦️امروز رسما اعلام شد که کارت سوخت احیا می شود.
✍ایمان محمدی
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
🔰 #خواب_انگلیسی
(اندر حیله های روباه پیر - از استعمار کهنه تا استعمار فرانو )
✍دکتر موسی نجفی
✅به گزارش گاردین، جرمی هانت، وزیر امور خارجه بریتانیا، در دیدار دوشنبه، ۲۸ آبان ۱۳۹۷/ ۱۹ نوامبر ۲۰۱۸ با محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، تکرار فاجعه جنگ اول جهانی را برای ایران محتمل دانست. هانت بدینسان تلویحاً ایران را تهدید کرد۰
آنچه از خط تبلیغی انگلیسی ها اعم از بی بی سی و مطبوعات آن کشور و سخن وزیر خارجه شان بر می آید ، تا همین جا متضمن چند نکته و تحول مهم است :
۱ - اعتراف به قحطی بزرگ یک صد سال قبل ؛ مطلبی که تاکنون سعی می کردند در لا به لای وقایع تاریخی متنوع و کم ارزش دیگر ابعاد فاجعه آمیز آن را پنهان کنند ۰
۲ - انگلیسی ها وقتی دانستند اصل واقعه قحطی را دیگر نمیتوانند انکار کنند ، قسمتی از آن را تحریف کرده و آن قسمت تحریف شده حذف نقش مستقیم امپراطوری بی رحم و متجاوز انگلیسی در این نسل کشی بزرگ قرن است ۰
۳ - اما اینکه چرا این مطلب تحریف شده و واقعه تلخ را علیرغم همه خطرات طرح دوباره اش ( بازیابی حافظه تاریخی ایرانیان ) باز امروز مطرح می کنند ، بخاطر ترساندن مردم از تحریم های امریکایی ها به وسیله ارجاع ناقص به یکی از صحنه های دردناک گذشته و استناد تاریخی بخشیدن برای تحقق سیاست ارعاب کدخدا است ۰
✅اما این مصاحبه وزیر انگلیسی یک دم خروس دیگر هم دارد و آن تاکید وی براین نکته است که : "ما قدرت کوچکی در خاورمیانه نیستیم و بازیگر مهمی هستیم" ۰
این قسمت در حقیقت نشان از ضعف طرف انگلیسی و افول قدرت بریتانیای کبیر دارد ۰ ایران امروز ، ایران دوران قاجار نیست ؛ بلکه عصر خمینی را در انقلابی بزرگ تجربه کرده است و ناتوانی اردوگاه غربی در به زانو درآوردن و محاصره کشورهایی به مراتب کوچکتر و ضعیف تر مثل یمن ، نشان می دهد ناله روباه پیر از ترس اینکه نادیده گرفته شود از کجا ناشی میشود !!
الحمدالله در زمانی زندگی می کنیم که بخاطر حماقت کدخدا ، در عصر استعمار فرانو یکی از حیله های استعمار کهنه بعد از یک صد سال آشکار شد ، حافظه تاریخی ما دوباره قوت گرفت و در کنار آن ضعف و حقارت استعمار غرب دوباره آشکار گردید۰
فقط یک مطلب مهم باقی می ماند و آنهم این است که :
دیپلمات ها و سیاستمداران مان هم از تاریخ درست عبرت بگیرند ۰
🔴فاعتبروا یا اولی الابصار
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
🔴 وقتی قاعده الهی #مقاومت جواب می دهد
#یمن
✍تبیین
🔸با گذشت سه هفته از آغاز عملیات گسترده ائتلاف سعودی _ اماراتی با پشتیبانی آمریکایی ها به بندر الحدیده یمن، نهایتا از دو روز قبل ائتلاف ، آمریکایی ها و اروپایی ها به این جمع بندی قطعی رسیدند که امکان تصرف و اشغال الحدیده وجود ندارد. انصارالله با مقاومت معجزه آسای خود ماشین جنگی عملیاتی _ اطلاعاتی ائتلاف را زمین گیر کرد و پیشروی آنها را کاملا متوقف کرده است.
🔸پس از ناامیدی از توان نظامی سعودی _ اماراتی، تلاش همه جانبه برای خارج کردن سعودی ها از این #باتلاق آغاز شد. نماینده سازمان ملل در امور یمن امروز پیشنهاد آتش بس در الحدیده را داد و همزمان #انگلیس نیز با ارائه طرح صلح یمن به شورای امنیت، به کمک سعودی ها شتافتند. وزیر خارجه انگلیس نیز با محوریت موضوع یمن به تهران عزیمت کرد.
✳️ اما واقعیاتی گفتنی:
🔻۱. ائتلاف در عملیات گسترده و همه جانبه زمینی در الحدیده تا این لحظه شکست خورده است.
🔻۲. #انصارالله با ابتکار غیرقابل محاسبه در تاکتیک های نظامی _ دفاعی خود نیروهای ائنلاف را کاملا غافلگیر کرد. سعودی ها به هیچ عنوان انتظار مقاومتی نامتقارن بدین شیوه را پیش بینی نمی کردند. تشخیص آنها بر تصرف حداکثر یک هفته ای الحدیده بود.
🔻۳. در یک هفته گذشته نیروهای ائتلاف سعودی _ اماراتی در مجموع حداکثر #یک کیلومتر پیشروی در سه جبهه شمال ، شرق و جنوب الحدیده داشتند.
🔻۴. انصارالله نیز به نشانه حسن نیت، از دیروز حملات موشکی خود را قطع کرد است.
🔸#مقاومت انصارالله در آستانه پیروزی بزرگ نظامی در الحدیده ، صعده و تعز قرار دارد هرچند راهی طولانی را برای ورود به عرصه مذاکرات در پیش خواهد داشت.
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
نازنین زاغری آن قدر برای انگلیسی ها خوش خدمتی کرده که آن ها حاضرند برای آزادی او cft و spv و تحریم های آمریکا و خلاصه همه ی مانع تراشی های قبلیشان را بی خیال بشوند و کل بدهیشان به ایران که برابر با 400 ملیون پوند معادل 2240000000000 (دو تریلیارد و دویست و چهل میلیارد) تومان است را پرداخت کنند.
عقل مملکت داری حکم می کند که این آدم خیلی بیشتر از این ها خسارت زده و حتی این پول اگر هدیه هم بود نباید از آن ها قبول کنیم٬ اما باید از وزارت خارجه و اطلاعات پرسید چرا اجازه می دهند این آقای جرمی هانت در ایران این طور آزادانه مانند یک کشور مستعمره شوی احساسی راه بیاندازد؟❗️
من اگر وزیر خارجه بودم تدارک دیدار با آرمیتا و علیرضا فرزندان شهدای هسته ای را برای او میدیدم.
✍یونس اروجی
📷عقیل
@aghiil
می گویند “سیاسی نیستیم”.
سیاسی نیستی یعنی
چیزی که ارزش داشت حسین برایش کشته شود پیش من دوزار ارزش ندارد.
«علی رضا پناهیان»
#اسلام_سیاسی
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
♻️ اگر انسان سیاسی نباشد، حقایق را درست نمی فهمد
رهبر معظم انقلاب:
🔹من معتقدم در همهی کارها، اگر انسان سیاسی نباشد، درست نمیتواند حقایق را بفهمد. سیاست یک عطر و بوی خاصّی است. مثل این است که شما گلی را میبرید پیش کسی که شامّه ندارد. همه چیز را از این گل میفهمد، اما یک چیز را نمیفهمد. شما نمیتوانید بفهمید که او این را نمیفهمد، او هم نمیتواند بفهمد که شما چیزی اضافه بر او دارید و میفهمید. او، غیرقابل توجیه است. چشمش هم کور نیست که بداند نمیبیند؛ نه.
🔹آدمهایی که شامّه ندارند، بعضیشان تا آخر عمر نمیفهمند که شامّه ندارند. یک چیزی ببینند، میگویند «بوی خوبی دارد»، اما درک درستی از این قضیه ندارند. سیاست، چنین چیزی است. یک حقیقت است که در یک پدیده به وجود میآید و آن را آدمی که بینش سیاسی دارد میبیند. اصلاً نمیشود آن را به کسی که بینش سیاسی ندارد، نشان داد.
🔹ما سرِ یک قضیهای با آقایی که مرد محترمی هم بود، بحث میکردیم. من دیدم واضحترین امور را به او میگویم و او ملتفت نیست. او تعجّب میکرد که من چرا این حرفها را میزنم؛ من هم تعجّب میکردم که او چرا نمیفهمد!
۱۳۷۲/۰۳/۳۱
#اسلام_سیاسی
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
.
⬜️ جامعهپذیری سفیدی در نظام سیاسی ما
برخی نهادها و شخصیتها در کشور ما وجود دارند که در کارنامهشان، هیچ خطا و اشکالی دیده نمیشود. نه اقدام اشتباهی انجام دادهاند، نه تحلیلی خطا ارائه کردهاند، نه موضعی دارای اشکال گرفتهاند. اما اینها همه از توانمندی و بینقصیشان نیست، از بیعملی و مسئولیتگریزیشان است.
کارنامهشان عاری از خطا و اشکال است، اما هیچ کار بزرگی هم در آن دیده نمیشود. دست به هیچ کاری اساسی نمیزنند، در شرایط حساس و بزنگاههای تاریخی سکوت اختیار میکنند، مبادا خطایی از آنها سر بزند. در بحبوحه حوادث و رویدادها و منازعات اساسی انقلاب، همواره در پستوی سکوت پنهان هستند مبادا احدی از دو طرف منازعه از آنان دلگیر شود.
هرگز شجاعت ریسک ندارند. چون نمیخواهند مسئولیت خطایی را به عهده بگیرند و بابت آن خطا سرزنش شوند، از ورود به محیطهای پرخطر پرهیز دارند؛ لذا هیچ کار تحولساز و جریان سازی از آنان سر نمیزند. هیچ گاه قائل به این نیستند که در انجام کارهای بزرگ، ممکن است خطا نیز رخ دهد، اما راهش انجام ندادن آن کار نیست، اصلاح خطا هنگام وقوع است.
اینها البته یک ویژگی برجسته دیگر نیز دارند و آن اینکه همواره مشغول قضاوت درباره مردان میدان هستند که فلان کار خوب بود و بهمان کار ایراد داشت. و جالب اینکه در این مسئولیت خطیر، معمولا خوب نیز جا میافتند، چون به سبب سفیدی کارنامهشان از هر عمل و طبیعتا خطایی، در همه اعصار و دورانها و دولتها حاضر و ناظرند.
نسلهای جدید هم که باهوشترند، سیاستورزی را از اینها میآموزند. چندی پیش در جلسهای یکی از همین شخصیتهای سفید به یکی از جوانان انقلابی در حضور جوانترها گفت که "تو سوختهای!". سوختهای یعنی مواضع انقلابی که گرفتهای، اقدامات انقلابی که کردهای، وسط منازعات که شمشیر کشیدهای، تو را غیرقابل استفاده کرده است. جلسه درسی بود برای جوانتر ها که اگر میخواهید در این نظام جایگاهی داشته باشید، مراقب باشید نسوزید، سعی کنید سفیدِ سفید بمانید و به جای عمل انقلابی، به بزرگان نزدیک شوید و تملق آنها را بگویید تا در تقسیم مسئولیتها سهمی داشته باشید.
بچههای حزبالهی همواره از امثال حقیر سوال میکنند که شما چرا تعدادتان کم است؟ پاسخش همین "جامعهپذیری سفیدی" در نظام سیاسی ماست.
✍سید یاسر جبراییلی
#اسلام_سیاسی
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
دولت و معضل "تنبل لیبرال" ها -1
✍پنج سال از عمر هشتساله دولت عمدتا با سودای برجام سپری شد. آیا زمان باقیمانده، برای اصلاح مسیر غنیمت شمرده میشود یا به نسخه بدخواهان دوستنما عمل میکنند که معتقدند همچنان باید با تولید حاشیه و تقابل، جامعه را دوقطبی کرد؛ حتی اگر بازی در زمین دشمن باشد و فرصتهای ملی پیشرفت را نابود کند.
🔹رهبر معظم انقلاب هفتم شهریوردر دیدار اعضای هیئت دولت تصریح کردند «در زمینه اقتصادی باید قوی و پُرحجم کار کرد و تمام خلأها را پر کرد؛ این شدنی است و ما در اداره اقتصاد کشور بنبست نداریم. حجم و کیفیت فعالیت مسئولان اقتصادی باید بهگونهای باشد که شب و روز نشناسند... ارتباط و ادامه مذاکره با اروپا ایراد ندارد اما باید از آنها درباره مسائلی نظیر برجام و یا اقتصاد قطع امید کنید. برجام هدف نیست».
♦️ آقای عراقچی در سفر به اسپانیا گفت «هنوز به نقطه قطع کامل امید از اروپا نرسیدهایم». این حکایت کسی است که آرزوهایش را در قالب رویایی شیرین میدیده، اما اکنون که از خواب برخاسته و میبیند واقعیتها، عکس آرزوهایش رقم خورده، ترجیح میدهد بخوابد، شاید ادامه خواب را دید. ثمّ ماذا؟ بالاخره که باید بیدار شد و عایدی خواب ماندن طولانیمدت را به جان بخرید، پس هرچه زودتر، بهتر.
🔹آزاد ارمکی جامعهشناس اصلاحطلب، اخیرا واقعیتی را عنوان کرده که تقریبا میان عامه مردم و نخبگان متفق علیه است. او میگوید «موقعیت دولت روحانی با هاشمی و احمدینژاد فرق میکند. از این جهت که دولت، بعد از برجام تمام شد. وقتی برجام به هم ریخت، دولت روحانی نیز به اتمام رسید چون تمام هویت دولت را به برجام گره زده بود. وقتی برجام مورد مناقشه قرار گرفت، دولت هم دچار مشکل شد».
♦️دو سؤال مهم درباره رویکرد و تدابیر کلان دولت پدید آمده اما بخشی از مدیران نمیخواهند پاسخگو باشند. اولین سؤال؛ از اردیبهشتماه، آزمون واقعی اروپاییها آغاز شد. آنها وعده کردند تا 13 آبان، کانال مبادلات مالی را ولو به شکل «نمادین» راهاندازی کنند. دو هفته از 13 آبان سپری شده، اما هیچ دولت اروپایی حاضر نیست میزبانی کانال مذکور را قبول کند. چرا انگلیس، فرانسه و آلمان حاضر نیستند میزبانی دفتر SPV را بپذیرند؛ راستیآزمایی، از این دقیقتر؟
✅عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
دولت و معضل "تنبل لیبرال" ها -2
🔹سؤال دوم: در یک سال گذشته، بالغ بر 150 هزار میلیارد رانت در بازارهای ارز و طلا و سکه و خودرو و... ایجاد شد. اکنون احمد عراقچی معاون ارزی بانک مرکزی در بازداشت به سر میبرد اما «سیف» رئیس بازنشسته این بانک (مشاور بعدی رئیسجمهور)، ضمن رفع مسئولیت از بانک مرکزی میگوید مخالف واگذاری دلار 4200 تومانی بوده و با فشار مدیران بالاتر دولتی تسلیم شده است.
♦️اینکه چرا رانتهای بیسابقه از جیب مردم پرداخت شد، چه کسانی آن را بلعیدند و نقش برخی مدیران چه بود، کسی در دولت پاسخگو نیست. به نظر میرسد شانتاژ اخیر بر سر پولشویی که توسط آقای ظریف استارت خورد و بلافاصله دسته آمادهای از وکیلالدولهها و رسانههای اجارهای برای هیاهو به صف شدند، برای خفه کردن دو سؤال فوقالذکر است.
♦️طنز تلخی است که روزنامههای آلوده به پولشویان معروف (امثال شهرام جزایری و مهدی هاشمی)، نقاشی مار میکشند و ادعا میکنند چاره رفع تحریمها، قبول دیکتههای دنبالهدار آمریکا و اروپا در پوشش FATF، CFT، پالرمو، سند 2030 و... است. اما دیدیم که نسخه لیبرالها، اقتصاد ما را تا سرحد تشنج شدید پیش برد.
🔹اگر تیم اقتصادی نمیخواهند پاسخگو باشند، آیا جناب ظریف حاضر است درباره ابعاد سوءمدیریت ارزی و اقتصادی پاسخگو باشد؛ یا صرفا نارنجک صوتی وسط افکار عمومی پرتاب کرده تا به زعم طراحان عملیات روانی، هم «سؤالشویی»! کرده باشند و هم نهادهای نظارتی مخالف FATF وCFT را منفعل کنند؟! توهین به شعور عمومی است که به جای عذرخواهی و مواخذه شدن، مرتکب ترور شخصیت علیه پرسشگران شوند.
♦️نرخ ارز در دو هفته پس از 13 آبان، برخلاف تبلیغات دشمن و با وجود رد شدن لایحه الحاق به CFT در شورای نگهبان، چند هزار تومان پایین آمده که خود درسآموز است. در عین حال، اخلالگرانی که به بهانه افزایش نرخ ارز، قیمتها را بالا بردند، نمیگذارند قیمتها پایین بیاید. قیمت متورم ارز، به خطا «حباب» خوانده شد، حال آنکه دمل چرکین فساد است و چاره آن، نیشتر است. دیدیم که با اعدام دو اخلالگر بازار، بخشی از این تورم فروکش کرد.
🔹متاسفانه، همفکران وزیر مستعفی راه، قائل به واگذاشتن قیمتها برای تعیین آن توسط خود بازار بوده و همواره، مداخله دولت را با نگاهی که در قوطی دولتهای قائل به اقتصاد آزاد هم پیدا نمیشود، رد کردهاند. همین تدارک نکردن و بیتدبیری موجب شد فقط در یک سال گذشته، تولید مسکن 60 درصد کاهش یابد، نقدینگی با عطش بیشتری به سمت سوداگری برود و مسکن حداقل 83 درصد گران شود.
♦️امثال آقای آخوندی در بدنه دیوانسالاری دولت ائتلافی کم نیستند؛ چون نسخه ولنگارانه، مناسب حال مدیران تنبل، کار نابلد و گرفتار دلمشغولیهای شخصی است. باید دید عزم آقای روحانی برای حمایت از مردم جزم میشود تا مجموعه دولت را برخلاف نسخه «تنبل-لیبرال»ها، کمر بسته وارد گود کند یا چراغ همچنان برای اخلالگران، محتکران و رانتخواران «سبز» میماند.
✅عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
دولت و معضل "تنبل لیبرال" ها -3
🔹امثال وزیر و دستیار اقتصادی مستعفی رئیسجمهور،عملا موجب تامین منافع زیادهخواهان اقتصادی شدند. برخی مدیران به تکالیف قانونی که موجب شفافیت در معاملات و شفافیت مالیاتی میشود و راه رانت و پولشویی و احتکار و قاچاق را میبندد، عمل نکردهاند و مسئولیت التهاب اقتصادی، متوجه آنهاست. چنین مدیرانی را باید در کنار اخلالگران اقتصادی محاکمه و مجازات کرد.
♦️حذف كارت سوخت و ايجاد رانت روزانه 100 ميليارد تومانی قاچاق سوخت، حذف «ايران كد» و «طرح شبنم» که موجب مقابله با قاچاق كالا میشد، و تعلل در راهاندازي سامانههاي ايجاد شفافيت در معاملات و گردش مالي از جمله قصور و تقصیرهاست. همچنین «دسترسي آزاد به اطلاعات، انتشار قراردادهاي دولتي و ايجاد سامانه ملي املاك»، از جمله تکالیف قانوني اجرانشده است.
🔹ادعای برخی مدیران در قبال مطالبه «شناسايي رانتخواران، فراریان مالیاتی، مفسدان و پولشویان»، اين بوده كه «به حساب مردم سرك نميكشيم» اما ناگهان یاد پولشویی و جرائم مالی افتادهاند و آدرس مافیای FATF را میدهند! آیا شکبرانگیز نیست؟
♦️کسی ادعا نمیکند که تاثیر تحریمها صفر است. از دشمن توقعی جز خباثت نیست. اما آنجه موجب تورم و آزار مردم میشود، غالبا نه اصل تحریم، بلکه موجسواری مفسدان و اخلالگران روی موجسازی دشمن، به موازات بدعملی مدیران لیبرال است. چنین مدیرانی موجب میشوند حیثیت دولت نزد مردم و نظام مخدوش شود. به این معنا، دولت و رئیسجمهور باید قبل از هر کس دیگر، رویکرد لیبرالمآب را دشمن بشمارند و لحظهای در کنار زدن آن درنگ نکنند.
🔹باید برای رئیسجمهور و وزیران دلسوز یقین شده باشد که رویکرد لیبرالمآب شفا نمیدهد و کور میکند. گرهی که در کار دولت افتاد و موجب گستاخی بیگانگان و نارضایتی مردم شد، زیر سر همین لیبرالمآبهاست که برخی از آنها -به جای برکناری و محاکمه شدن- با قیافه حق به جانب مدعی استعفا شدند؛ هر چند برخی همفکران آنها همچنان در مدیریتها حضور دارند.
♦️این طلبکاری پس از خرابکاری، رسم مألوف آنهاست. آنان پس از آنکه به نام تعدیل اقتصادی، تورم 49 درصدی را در دولت سازندگی پدید آوردند، به جای شرمندگی و عذرخواهی، مدعی شدند اشکال کار این است که مردم هنوز جای فشار تورمی بیشتری در آزاد کردن قیمتها دارند اما نظام اجازه نداده است! مدتی بعد هم بورسیه و ماموریت خارجی گرفتند و رفتند و وقتی آبها از آسیاب افتاد و مردم فراموش کردند، طلبکارتر از گذشته برگشتند و آدرس کرنش مقابل آمریکا را دادند.
✅عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
✅ حکایت اقتصاد ایران!!
🔸قیمت دلار میاد پائین
هیچ اثری بر قیمتها ندارد!
🔹قیمت نفت میره بالا هیچ تأثیری بر سفره مردم ندارد!
🔸مفسدین اقتصادی اعدام و اموال آنان مصادره میشود
هیچ اثری بر تورم ندارد!
🔹صندوق ذخیره ارزی پر میشود
هیچ اثری بر قیمتها ندارد!
🔸برجام تأئید میشود قیمتها کماکان روبه افزایش است!
🔹انبارهایی ازکالاهای مختلف محتکرین کشف میشود اما همچنان قیمتها سیر صعودی دارند!
🔸مرغها آنفلوانزا میگیرند
تخم مرغ بالا میرود
مرغها خوب میشوند
همزمان تخم مرغ وارد میکنند
اما قیمت آن همچنان روبه افزایش است!
🔹تحریم میشویم
قیمت خودرو بالا میرود
از تحریم بیرون می آییم
خوروها همچنان به سرعت قیمت خود ادامه میدهند!
🔹براستی ریشهی اصلی فساد کجاست؟
#قاجاریه_تکرار_نمیشود
✅عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
🌓از علیزاده تا صدرالساداتی...
#چالش_عدالتخواهی
عدالتخواهی در انقلاب اسلامی همواره یک جریان چالش برانگیز بوده است. عدالتخواهی درین کشور به جهت گفتمانی عمدتن بسمت جریان های مارکسیستی متمایل شده است و در اجرا نیز یا در نهایت به افسردگی رسیدند مثل استاد حکیمی و یا از چارچوب انقلاب خارج شدند مثل جریان احمدی نژاد.
در مواردی هم گفتمان عدالتخواهی اگر چپ مالیزه نشده، گرفتاردوگانه امام و رهبری شدند و تصور کردند رهبری مثل امام انقلابی و عدالتخواه نیست.
اما چرا این اتفاق می افتد؟ چطور می توان یک انقلابی عدالتخواه بود که نه به افسردگی رسید و نه از نظام خارج شد؟
ابتدا دو مقدمه کلیدی داریم؛
یکم. پرچم عدالت خواهی در این روزگار در ابعاد جهانی به دست کیست؟ حتمن میگوید انقلاب اسلامی. اگر اینطور فکر نمی کنید ادامه این متن بکارتان نمی آید. یک جبهه، استکبار امپریالیسم است و یک جبهه انقلاب اسلامی.
دوم. بزرگترین اقدام عدالتخواه چیست؟ باید ببینیم برای مبارزه با ظلم بزرگ در این عالم، چطور تقابل با جبهه استبکار را باید تقویت کنیم. پس بزرگترین اقدام عدالتخواهی کمک به انقلاب اسلامی است.
اما ازین دو مقدمه یک نتیجه بسیار مهم می گیریم؛ لطفن دقت فرمائید.
ما انقلاب را با عدالت می سنجیم نه عدالت را با انقلاب. رهبری و ولایت را هم با عدالت می سنجیم نه عدالت را با ایندو.
اما؛
برای رسیدن به عدالت بزرگ که ایستادن مقابل مظهر شیطان اکبر است، ولایت و رهبری و انقلاب یک مقدمه است.
مثل ساده بزنم. وضو مهمترست یا نماز؟ روشن است نماز. اما وضو مقدمه نمازست. بدون وضو به نماز نمی رسیم.
نتیجه اینکه؛
عدالتی عدالت است که این مقدمه اصلی را بهم نزند. نمی شود به اسم عدالتخواهی این مقدمه را ویران ساخت که این خود بزرگترین بی عدالتی است چون فرصت مبارزه با ظلم عالمگیر امپریالیسم را از بین می برد.
خب؟ یعنی در مقابل اشکالات انقلاب اسلامی سکوت کنیم؟ یعنی بی عدالتی های داخلی و فساد درونی را نبینیم؟
خیر. باید عدالتخواه بود و محکم در مقابل انحرافات انقلاب ایستاد که این نیز خود بلند کردن بیرق اصلی عدالتخواهی جهانی و مبارزه با ابرظالمان شیطانی است.
اما؛ اینجا می رسیم به مصداق علیزاده و صدرالساداتی.
هرچند نباید در مصداق ماند. ایندو در همه دوران ها بوده اند و خواهند بود؛ نمادند.
معتقدم هردوبزرگوار نیت اصلاحی و عدالت خواهانه دارند. بنابراین در نیت ها چند و چون نمی کنم و با حسن ظن رفتار می کنیم. هردو نیز تلاش می کنند عدالتخواه باشند؛ اما یک اختلاف کلیدی بین ایندوست.
این اختلاف دقیقن مرتبط به رعایت این مقدمه است. یعنی چی؟ از کجا متوجه شویم که یک عدالتخواه، این مقدمه را رعایت کرده است؟
پاسخ: از فهمی که درباره اهم و مهم عدالتخواهی دارد. از شناختی که درباره اصل و فرع دارد.
از هیچ ظلمی در این عالم نباید گذشت؛ برای خلخال ربودن از پای زن یهودی باید جان داد. اما عدالتخواه واقعی وقتی سایه بزرگ ظالم اصلی را بالای سر کشورش می بیند، درگیر لات پس محله و پس کوچه ها نمی شود.
یعنی وقتی لات کوچه اش را در حال ظلم دید رها می کند؟ خیر. با ظلم مبارزه می کند اما مراقبت می کند این مبارزه با ظلم، ظالم اصلی را تقویت نکند. چطور ممکن است؟ ظالم هفت تپه چکار دارد به امپریالیسم؟ مبارزه ای که معنویت و اخلاق را در انقلاب اسلامی تضعیف و قانون شکنی کند و در نهایت، انقلاب را ظالم جلوه دهد، به ظالم بزرگ، خواسته یا ناخواسته کمک کرده است.
علیزاده این مقدمه را فهم کرده است و امروز تمام تلاشش مقابله با جریانیست که اصل انقلاب را هدف گرفته اند. اما صدرالساداتی همه تلاشش معطوف به زندگی اشرافی فلان آقازاده و ساعت و کفش بهمان کوچک زاده است. در مصداق نمانید؛ غرضم روش هاست.
رمز عدالتخواهی داخلی و مبارزه با خرده ظلم ها، نگاه کردن مستمر به رابطه طولی این خرده عدالت ها با عدالت اکبر است. اگر هنر امتداد دادن ده ونک و هفت تپه با تقویت انقلاب اسلامی را داریم بسم الله. در غیر اینصورت به اسم دفاع از بی نوا و کارگر گرفتار بی عدالتی بزرگتر شدیم.
عدالت خواهی که سرش را پایین بندازد و عدالت بزرگتر را نبیند، در فریادهایی که برای خرده عدالت ها می کشد، دچار بزرگترین ظلم ها می شود.
لُب این عدالتخواهی رعایت عقلانیت است و نتیجه این عدالتخواهی تقویت معنویت در جامعه است؛ در نهایت عدالت خواهی ضدفساد را تا عدالت خواهی ضدامپریالیستی امتداد می دهد.
حالا؛
نامه اخیر مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه تهران به رهبر انقلاب را از این منظر یکبار مرور کنید.
✍محسن مهدیان
✅عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
⚡️پروژه پاپسازی از ولی فقیه با #حمایت_از_نظارت عقیم میشود
🔹لیبرالهای ایرانی از همان سال نخست پیروزی انقلاب اسلامی، تمامی ظرفیت خود را به میدان آوردند تا اصل ولایت فقیه وارد قانون اساسی نشود. اما سیلی محکمی از ملت خورند و شهریور پنجاه و هشت، خبرگان منتخب ملت، این اصل را به تصویب رساند و آذر پنجاه و هشت، مردم به آن رای دادند.
🔹از همان روزی که مردم به اصل ولایت فقیه رای دادند، لیبرالها پروژه براندازی نظام را آغاز کردند که در برهههای مختلف در اشکال گوناگون تجلی یافت. فتنه بنیصدر، فتنه منافقین، فتنه آیتالله منتظری، فتنه هفتاد و هشت، فتنه هشتاد و هشت و... همه و همه با هدف براندازی نظام جمهوری اسلامی طراحی شد. این جماعت هرچند خساراتی به کشور وارد کردند، اما #سیلی_ملت چنان محکم بود که پس از هشتاد و هشت، از براندازی و تغییر ساختار کاملا ناامید شده و پروژه تغییر رفتار را کلید زدند، پروژهای که رهبر حکیم انقلاب فرمودند هیچ تفاوتی با تغییر نظام ندارد.
🔹امروز باید توجه داشت که لازمه به فرجام رسیدن پروژه تغییر رفتار، بیاعتنایی به رهبری انقلاب در نظام مدیریتی کشور است؛ رهبر انقلاب سیاستگذاری کنند، خط مشی تعیین کنند، اما این سیاستگذاری و تعیین خط مشی، مورد بیاعتنایی کامل قرار گیرد و به سطح موعظه و پند صرف، تقلیل یابد.
🔹هنگامی که ماه رمضان سال جاری حضرت آقا در دیدار با دانشجویان فرمودند جوانان لشکر مطالبه آرمانهای انقلاب راه بیاندازید، در واقع پیام مهمی خطاب به جوانان ولایی بود که اجازه ندهید دستگاهی یا نهادی یا فردی، به سیاستهای انقلاب اسلامی بیاعتنایی کند. معالاسف، این لشکر مطالبه تاکنون شکل نگرفته و اگر خدای متعال یاری فرماید، اینجانب وظیفه خود را درباره این دستور ولایی انجام خواهم داد.
🔹اما جز #لشکر_مطالبه آرمانهای انقلاب، قانون اساسی ما نیز مکانیسمی برای جلوگیری از تغییر رفتار نظام پیشبینی کرده است و آن، اختیار ولی فقیه برای نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی است. این اختیار، وفق اصل صد و ده به مجمع تشخیص مصلحت نظام تفویض شده و هیئت عالی مجمع، امروز وظیفه حراست از این تنگه احد را دارد. اگر در انجام این وظیفه نظارت کوتاهی شد، جمهوری اسلامی مسیر دیگری غیر از مسیر انقلاب اسلامی را خواهد پیمود و آرزوی لیبرالها در تبدیل ولایت فقیه به مقامی چون پاپ، تحقق خواهد یافت. ولی فقیهی که برای اختیارات مصرح خود در قانون اساسی نیز ضمانت اجرایی در اختیار نداشته باشد، هیچ تفاوتی با پاپ نخواهد داشت که جز پند و موعظه، کاری از عهدهاش ساخته نیست. حال آنکه امام بزرگوار ما اختیارات تعیین شده برای ولی فقیه در قانون اساسی را تنها بخشی از اختیارات ولی فقیه در نظام اسلامی میدانستند.
🔹امروز، اصلیترین پروژه جاری لیبرالیسم، جلوگیری از تحقق ماده ۲ اصل ۱۱۰ قانون اساسی یعنی نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام است. اما خناسان لیبرال، به شیوه همیشگی خود، هیچگاه هدف اصلیشان را که مقابله با قانون اساسی است، عیان نمیکنند. امروز محسن رضایی را سیبل کرده و با تمام توان به او هجمه میکنند، اما واقعیت این است که مسئلهشان محسن رضایی نیست؛ هدف اصلی، توقف اجرای اصل ۱۱۰ قانون اساسی است.
🔹جریان انقلابی بر عملکرد و گذشته آقا محسن رضایی حتما نقدهایی دارد، اما این باعث نخواهد شد که او و دیگر اعضای انقلابی مجمع را در میانه این میدان تنها بگذارد.
توجه داشته باشیم کم نبودند شخصیتهای بزرگی که تحت فشار و عملیات روانی دشمنان اسلام، عرصه را خالی کردهاند؛ چنانکه برخی اعضای سابقا انقلابی مجمع امروز در جلسات منفعل شده و به زبان لیبرالها سخن میگویند. ما یقین داریم که اعضای انقلابی مجمع از جمله آقای رضایی، در برابر این هجمهها عرصه را خالی نخواهند کرد. اما این حسن اعتماد، رافع مسئولیت ما در حمایت از آنان در انجام وظیفه نظارت نیست.
🔹وظیفه ماست #حمایت_از_نظارت را در دستور کار خود قرار دهیم که اگر مجمع در تحقق این ماموریت موفق نشد، برای جلوگیری از تغییر رفتار نظام باید هزینههای سنگینی بپردازیم.
✍سید یاسر جبراییلی
✅عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
از وقتی روحانی رئیس جمهور شده احساس میکنم خیلی مذهبیتر شدم. مثلا از سوپر مارکت میام بیرون میگم یا خدا. از قصابی میام بیرون میگم یا حسین. امروزم رفتم لنت ترمز بخرم یه قیمتی گفت که اومدم پشت ماشین نوشتم بیمه ابوالفضل.
/منبع: بصورت تَکرار شونده اکثر قریب به اتفاق کانالهایی که پارسال تَکرارچی دوباره روحانی بودن‼️
📷 | @aghiil
🔴 آقای روحانی، وقتشه به ماکرون زنگ بزنی بگی در مقابل اعتراضات مردمش کمی خویشتنداری کنه!!
#پاسداران
#گلستان_هفتم
#اعتراضات_فرانسه
📷 | @aghiil
[ عقیل ]
🌓از علیزاده تا صدرالساداتی... #چالش_عدالتخواهی عدالتخواهی در انقلاب اسلامی همواره یک جریان چالش بران
#عدالتخواهی_غیر_انقلابی
✍علی مهدیان
👌اواسط دهه هفتاد وقتی علم مبارزه با #فقر و #فساد و #تبعیض را رهبری افراشت، هیچ کس فکر نمیکرد این شعار تبدیل به یک حرکت موثر اجتماعی شود اما دیری نگذشت که با همین شعار دولت #توسعه_غربی نقد و سپس نفی شد.
👌عدالتخواهی صورتهای مختلف و متفاوت اجتماعی پیدا کرد یک صورت آن شد جریانهای جوششی #جهادی که خدمت به مردم و نزدیک کردن جوانان به متن محرومین را هدف گرفتند. یک صورت آن تبدیل شد به جریان مطالبه گری از مسوولین. یک صورت نیز تبدیل شد به گروههایی که تلاش میکردند راه حلهایی برای مشکلات اداره کشور پیدا کنند.
👌اما به طور کلی تمام جریانهای عدالتخواه جوان را میشد به دو دسته تقسیم کرد عدالتخواهی مثبت که تلاش میکرد با تغییر فرهنگ مردم و ایجاد جوششهای مردمی و یا دادن راه حلهای اثباتی و یا نقدهای موثر تئوریک یا اجرایی به حرکت کشور به سمت عدالت مدد رساند و عدالتخواهی منفی.
👌عدالتخواهی منفی بیشتر شور عدالتخواهی داشت ولی از بستر اندیشه انقلاب، خیلی داراییها را اخذ نکرده بود. او هنوز بلد نبود مفهوم #مبارزه با مستکبرین را با #عدالت جمع کند. هنوز بین حقیقت #ولایت و عدالت پیوستگی روشنی را درک نکرده بود. حتی نسبت #آزادی و #مردمسالاری را نیز با عدالت نمیدانست. لذا اندیشه ای کاریکاتوری داشت که در عمل از گیر دادن به زندگی این مسوول و آن مسوول شروع کرد و تا قرار گرفتن پشت سر این متهم و آن زندانی پیش رفت و در نهایت نیز شد ابزار جدی تکمیل کننده پازل فلان جریان سیاسی مفلوک و بهمان نقشه خارجی ضد مردم.
👌 حتما داستان شکل گیری جریان #شیطان_پرستی در غرب را شنیده اید اینها جوانان مخالف سیطره زورمداران بودند اما جهالت و سطحی بودنشان باعث شد همان قدرتمندان بیایند و به اینها بگویند اگر میخواهید اعتراض کنید بروید پشت سر بزرگترین معترض عالم یعنی #شیطان و بعد اینها شدند شیطان پرست
👌من مشکل امروز کشور را نه رهبری و نه بدنه نجیب امت میدانم. بلکه مشکل را باید دوگانه ای دانست به نام #لیبرالیسم و انباشت جهالت نخبگان دردمند.
👌تا وقتی عدالتخواهی از بستر انقلاب برنخیزد یعنی همه المانهای نظام اندیشه انقلاب اسلامی را در نسبت با عدالت درنیابد، یقین کنید ابزار دست ظالمین عالم خواهد بود. بلایی که بر سر بسیاری از جریانات چپ در دنیا آمد.
پ ن. نامه ای که جدیدا به نام جریان عدالتخواه دانشگاه تهران رسانه ای شد نماد یک درد بیست ساله در این جریان است.
✅عقیل | تحلیل عقلانی اندیشمندان ایران امروز
http://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 پاسخ علیزاده به مجری من و تو در مورد #دوام_می_آوریم
🎥 | @aghiil
[ عقیل ]
🔵 پاسخ علیزاده به مجری من و تو در مورد #دوام_می_آوریم 🎥 | @aghiil
این متن علیراده ناظر به پوستر #دوام_می_آوریم یکی از جراید اصلاح طلبان است.
📷 | @aghiil