eitaa logo
دوشنبه های زینبی زیده سرا
80 دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
6.8هزار ویدیو
20 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ هر کسی کار خودش! 🔻مداحی جوان در تجمع میدان انقلاب پنجشنبه ۱۴۰۵/۰۲/۱۷،با کنایه از نماینده ولی فقیه در استان گیلان اعلام بیزاری می کند! 🔻این که هر کسی به خودش اجازه می دهد به سخن یک مجتهد و نماینده ولی فقیه درباره موضوعی شرعی ایراد بگیرد مصیبتی است و این که چنین افرادی اجازه پیدا می کنند در تجمعات بزرگ مردمی،در موضوعی که تخصص و صلاحیت ابراز نظر درباره آن را ندارند،سخن برانند مصیبتی بزرگ تر است! 🔻تصور کنید یک کودک ۱۰ یا ۱۲ ساله اجازه پیدا کند درباره نحوه مداحی اساتیدی مانند محمد رضا طاهری و...در مقابل چندین هزار نفر،ابراز نظر و اعلام انزجار کند!! بدیهی است این حرکت عقلانی و اخلاقی نیست و اگر قرار بر نقد اساتید یک حوزه تخصصی باشد باید کسانی در همان جایگاه و تجربه و با رعایت ادب و اخلاق،نقد را مطرح کنند! 🔻از مسئولان چنین برنامه هایی توقع می رود امانت دار باشند و به هر کسی یادآوری کنند کار خودش را انجام بدهد و در سایر امور دخالت نکند!چون اگر امروز در چنین جایگاههایی،اعلام انزجار از فقاهت(آن هم نماینده ولی فقیه)رایج شود،فردا شاهدِ اعلام بیزاری نسبت به اصل ولایت و فقاهت خواهیم بود!
❌ جریان کودتا را گم نکنید جریان کودتا با گرانسازی عجیب و غریب کارش را پیش می‌برد جریان کودتا معیشت مردم را گروگان می‌گیرد گاهی برای کشاندن مملکت پای میز مذاکره با آمریکا و تحمیل برجام ها و گاهی هم برای به آشوب کشاندن مملکت و براندازی جریان کودتا حتی آب خوردن مردم را هم گروگان می‌گیرد. جریان کودتا این روزها بشدت فعال شده . گرانسازی به راه انداخته و همزمان به بهانه جنگ بن بست نمایی و بحران نمایی تامین نیازهای جامعه به راه انداخته تا ... تا بتواند توافق مورد نظر آمریکا را به جامعه تحمیل کند و اگر نتوانست دوباره مانند کودتای دیماه مملکت را به آشوب بکشاند... جریان کودتا بیخ گوش ما با تزویر و ترور کارش را پیش می‌برد...
🔴 تلگراف: 🔹️کره شمالی قانون اساسی خود را تغییر داده است تا حمله هسته‌ای خودکار را در صورت کشته شدن یا ناتوان شدن کیم جونگ اون توسط حمله خارجی الزامی کند. 🔹️بر اساس قانون اصلاح‌شده، اگر فرماندهی نیروهای هسته‌ای کره شمالی تهدید شود، ارتش باید فوراً حمله هسته‌ای تلافی‌جویانه را آغاز کند.
🔺 بدون سانسور از دست‌نوشته‌های ۱۹ اردیبهشت مردم فومن 📸 محمد افضلی
🔴سریع‌القلم در گفتگو با قوچانی گفته: هرکس درست درس بخواند "لیبرال" می‌شود. ▪️درست گفته؛ او خود فارغ‌التحصیل کارخانه‌ی ابله سازی غرب است. در جهان وحشی امروز که ماهیت ایدئولوژی خشن لیبرالیسم آشکار شده، لیبرال بودن را باید نوعی بلاهت عمیق محصول نظام آموزشی برده‌ساز غرب دانست. نظام پادگانی سوژه منقادساز سرمایه‌داری. آنها می‌آموزند برای بیشینه کردن لذت و سود شخصی همواره از همه‌چیز بترسند. سریع‌القلم و زیباکلام و عباس عبدی بهترین استعاره‌های همين سيستم‌اند. فارغ‌التحصیلان مطیع، متحجر و قشری، که از هیچ تجربه‌ای درس نمی‌گیرند و به هیچکدام از دگم‌ها و دانسته‌های تلنبار شده‌ی خود شک نمی‌کنند.
مردم به خوبی دریافته‌اند که جدا از جریان دلسوز دیپلماسی، گروهی کودتاچی و گرانساز به صورت موازی مشغول تنگ کردن عرصه معیشت بر مردم هستند تا به برادران دیپلمات ما برای قبول شروط یا امتیاز دادن به آمریکا فشار بیاورند. اولا که علیرغم انتقادات جدی‌ای که داریم، حساب کودتاگران از مذاکره کنندگان جداست، این را خوب می‌دانیم. درثانی به برادران دیپلمات خود عرض می‌کنیم که مبادا به بهانه خارج کردن مردم از تنگنای معیشت به وعده‌های احتمالی و بعید الوصول طرف غربی اعتماد کنید و امتیازات نقدی به ایشان بدهید! مطالبه مردم هفتاد شب است شفاف و روشن است. به فرموده رهبر شهید مذاکرات زیر سایه تهدید معنایی ندارد و فقط باید از این فرصت برای دیکته کردن ۱۰ گانه به دشمن استفاده کرد. شب ۷۰
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🔴در ۱۸و۱۹دی ماه چه گذشت!؟ + برای بررسی دقیق اتفاقات و ماجراهای تلخ‌ این دو روز،حتماااا تا انتها این کلیپ رو ببینید لینک زیر برید تابه طور کامل این کلیپ رو ببینید👇 https://www.aparat.com/v/mfg790k |بیـکـران👇 ♾️ @bikarran ♾️ .
♦️روایت فوربس از ثروت اندوزی ترامپ در جنگ اخیر با ایران 🔹ثروت ترامپ که سال ۲۰۲۵ یعنی آغاز دوره ریاست جمهوری دور دوم ۲.۳۴ میلیارد دلار بود، در حال حاضر به ۶.۵ میلیارد دلار رسیده است. 🔹براساس گزارش رسانه‌‌های آمریکایی، ترامپ و نزدیکانش در طول جنگ اخیر آمریکا علیه ایران بیش از ۲.۶ میلیارد دلار درآمد کسب کردند که بخشی از آن حاصل شرط بندی بود.
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️مشکل جمهوری اسلامی با کوروش کبیر!!!