فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر این صحبتهای مرحوم امام«ره» به روز و شنیدنیه👌
دستهای پشت پرده تلویزیون و سینما که باید قطع شوند...
«اگه کسی افکارش قبلا #منحرف بوده حالا بیاد ادعا کنه من برگشتم! ما باید او را قبول کنیم اما#نباید_اورا_مجله_نویس_کنیم»
@zananegiii
🔰 استدلالی که مسیر سلبریتیپرواری را هموار میکند
در چند روز گذشته شاهد موج اعتراضی بودیم که در پی انتشار خبر بازگشت رشیدپور و گلزار به آنتن سیما به راه افتاد. این اعتراضات موافقان و مخالفانی داشت. اما در میان استدلالهای مخالفان، استدلال عجیبی وجود داشت مبنی بر اینکه «بازگشت رشیدپور به جهت عادیسازی شرایط در سالگرد فتنه و به مثابه یک دستاورد بود تا ثابت کنه که همه چیز مانند پیشا فتنه است» استدلالی نادرست که ریشه در مبنایی نادرست دارد.
در قدم اول سوالم از صاحبان این استدلال این است اگر قرار باشد شرایط پسا و پیشا فتنه با هم تفاوتی نداشته باشد، پس کارکرد فتنه و تمحیص چیست؟ آیا غیر از این است که طبق موازین دینی در شرایط داغ زمان فتنه است که ناخالصیهای افراد مشخص و باطنها آشکار میشود و پرده از چهرهی منافق میافتد؟ آیا اساسا فتنه مصداق یوم تبلی السرائر دنیا نیست؟ مگر نه این است که امیرالمونین علیهالسلام در نهج البلاغه فرمودند: «لَتُبَلْبَلُنَّ بَلْبَلَةً وَ لَتُغَرْبَلُنَّ غَرْبَلَةً وَ لَتُسَاطُنَّ سَوْطَ الْقِدْرِ حَتَّى يَعُودَ أَسْفَلُكُمْ أَعْلَاكُمْ وَ أَعْلَاكُمْ أَسْفَلَكُمْ» شما همچون محتواى ديگ به هنگام جوشش، زير و رو خواهيد شد آن گونه که افراد پايين نشين، بالا و بالانشينان، پايين قرار خواهند گرفت! در واقع در این فراز حضرت کارکرد فتنه را به زیر کشیدن افرادی عنوان میکنند که به ناحق در جایگاهی قرار گرفتهاند که شایستگی آن را ندارند.
بر مبنای این استدلال اصولا تفاوتی بین مواضع افراد له یا علیه فتنه باقی نخواهد ماند و با عبور از فتنه و به جهت عادیسازی شرایط باز باید چشم بر باطنهای ناپاک بست که مزورانه تیشه بر ریشهی انقلاب میزنند و آنها را بر همان مسند ابقا کرد. استدلالی که کارکرد فتنه را کان لم یکن کرده و قبح فتنهگری و براندازی نظامی که حفظش به تعبیر معمارش اوجب واجبات است را در قالبی ملو و نرم از بین میبرد.
بر مبنای چنین استدلالی باید ذنب کبیرهی دیگرانی را هم که فعال فتنهی سبز و بنفش بودهاند را نادیده گرفت تا به دشمن نشان داد که همه چیز عادی است و اصلا فتنهای رخ نداده است. دست فرمانی که بر مبنای آن فقط بر تعداد بوقلمونصفتها افزوده و لانهی موریانهها را مستحکمتر میکند.
اصولا چنین استدلالی در تضاد با نقدهایی است که این مدت نسبت به عملکرد حاکمیت در بحث حجاب شاهد بودهایم. منتقدانی که با تاکید بر کار فرهنگی موثر در مسئلهی حجاب، یقهی همین سازمان سیما را به عنوان یکی از نهادهای مهم سبکساز میگیرند که چرا با سلبریتیپروری، تضاد گفتمانی ایجاد کرده و قانون حجاب را به سخره گرفتهاند و مخاطبانی که شاهد این تناقضات هستند را به وادی شلحجابی میکشانند. حالا چه شده که به همین راحتی مواضع و نقدها را فراموش کرده و با چنین استدلالهایی که کمیتشان میلنگد، قدم در مسیر عادیسازی فتنهگری گذاشتهاید؟
اگر سیما با سلبریتیپروری قبح شلحجابی را ریخت و سبک زندگی غربی را بازتولید کرد، اکنون با این دست فرمان شما که نوعی سلبریتی پرواری است، قبح براندازی را خواهد ریخت.
✍مریم اردویی
@zananegiii
https://harfeto.timefriend.net/16922168455136
سلام و عرض ادب
اگر نسبت به مطالب و محتوای کانال حرف، نقد و نظری دارید خوشحال میشم از طریق لینک بالا به صورت ناشناس نقدتون رو بهم انتقال بدید.
نقد و نظر شما قطعا در تشخیص بهتر و درستتر مسیر به من کمک خواهد کرد.
مخاطب خودتان را خلق کنید
ذائقۀ جدید برای مخاطب بسازید
از جمله کارهایی که باید بکنید، یکی این است که مخاطبِ خودتان را خلق کنید.
اگر به فکر این باشید که مخاطب جبهۀ مقابل را تصرّف کنید، ممکن است همین فکر، شما را وسوسه کند که به تقلیدِ کارِ جبهۀ مقابل بپردازید.
بعضی از عناصر جبهۀ خودی که مثلاً داستان مینویسند یا فیلم میسازند، با این خیال که مخاطبین جبهۀ مقابل را جذب کنند، به مسائلی میپردازند که نویسنده یا فیلمساز جبهۀ مقابل به آنها پرداخته است. مثلاً آنها برای جاذبۀ فیلم از عامل زن - یعنی عامل جنسی - استفاده میکنند؛ اینها هم همین کار را میکنند. این کار، به هیچ وجه صحیح نیست؛ چون به سایش در جبهۀ خودی کمک میکند. بنده این را قبول ندارم. نه فقط قبول ندارم، بلکه تصوّر میکنم این فکر، غلط و این کار، اشتباه است. ما باید مخاطب خودمان را خلق کنیم. اگر دشمنِ ما با تکرار یک حرف، گوشها را با آن آشنا میکند، ما نباید مجبور شویم حرفی را که او میخواهد، تکرار کنیم. اگر او با خوراندن یک خوراک، ذائقۀ جدیدی برای مردم کشور خلق میکند، ما نباید تبعِ آن ذائقۀ خلق شده باشیم. خودمان باید ذائقۀ دیگری خلق کنیم؛ یعنی همانی که مطابق فکر و ایمان و عقیدۀ ماست. خلاصه اینکه، اگر دشمن خصوصیّاتی را در کار خودش برجسته میکند، ما تقلید نکنیم.
بیانات رهبر انقلاب در دیدار هنرمندان و مسئولان فرهنگی کشور ۱۳۷۳٫۰۴٫۲۲
@zananegiii
به قله نزدیک شدیم
این جملهی حضرت آقا من رو به یاد صحبتی از حاج حسین یکتا انداخت، میگفتن هرچی به قله نزدیکتر میشیم هوا کم میشه و بیهواها رو میخرند
مراقب باشیم خطر در کمینه، خطر هوای نفس
خدایا به محبت حسین علیهالسلام ما رو کمتر از آنی به خودمون وامگذار
@zananegiii
به این جملات امروز حضرت آقا دقت کنید. افرادی که دم از طرفداری انقلاب میزنند اما به مبانی پایبند نیستند ویرانگر هستند.
پس عزیزان ما نمیتونیم به اسم جذب، پرهیز از دوقطبی و ....نسبت به انحرافات واضح جبههی خودی بیتفاوت باشیم و بگیم دیگری ما(جبههی مخالف ما) اینها نیستند. نقد کنیم بدون تخریب
@zananegiii
هدایت شده از Aminikhaah🇱🇧
سقیفه دیروز، صدا و سیمای امروز.mp3
6.55M
#پادکست
🔶 سقیفهی دیروز، صدا و سیمای امروز
🔷 اساسنامه شیخین صدا و سیما
📌برگرفته از جلسات «از حیوانیت تا حیات»
#سقیفه
#رسانه
#صدا_سیما
✅@Aminikhaah
هدایت شده از ایکسونامی
⭕️ شکسپیر ممنوع شد!
ممنوعیت نمایشنامههای شکسپیر در مدارس بخاطر محتوای جنسی
🔻چندین مدرسه در فلوریدا نمایشنامه های شکسپیر را از برنامه های درسی خود حذف می کنند.
🔻این موضوع در راستای قانون جدید ممنوعیت کتابهای دارای محتوای جنسی انجام میشود.
🔹این قانون مدارس را ملزم میکند تا دسترسی به مطالبی که حاوی هرزه نگاری، تصویرسازی یا توصیف رفتار جنسی است را حذف کنند تا با شکایت والدین مواجه نشوند.
🔻والدین میتوانند در مورد هر کتابی در مدرسه شکایت کنند و بخواهند تا زمان بازبینی شدن مجدد، از کتابخانه مدرسه جمع آوری شود.
🔻بعنوان مثال شهر کِلی، 115 عنوان کتاب را قبل از شروع سال تحصیلی 2023-2024 از قفسه های خود حذف کرده است.
📍منبع
🚸 جنس اول| رسانه زنان، خانواده و زیست جنسی
https://eitaa.com/joinchat/1736638675C96dbe5b0e6
نوشتهها
⭕️ شکسپیر ممنوع شد! ممنوعیت نمایشنامههای شکسپیر در مدارس بخاطر محتوای جنسی 🔻چندین مدرسه در فلوریدا
اون وقت ما میگیم کتابهای حدادپور جهرمی رو نخونید، ملت آوار میشن روی سر ما🤷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
در تقابل نار و نور و در زمانهای که جبههی کفر با شعار ززآ به تقابل با جبههی حق رفته است، یک زن تلاش میکند تا آتشی که شیطان به پا کرده است را خاموش کند. این زن برای من نمونهای از یک زن الگوی سومی است. زنی که مهمترین شاخصهاش تقابل با تاریکی و تلاش برای دفاع از حق است. زن الگوی سوم خیلی زن پیچیدهای نیست. زنی است که به اندازهی وسعش با طاغوت میجنگد. گاهی میشود راشل کوری پنجه در پنجهی شر مطلق، اسرائیل. گاهی زینب ابوعاقله و گاهی این زن در تلاش برای اطفاء آتش نمرود.
✍مریم اردویی
#قرآن
#زن
#الگوی_سوم
@zananegiii
آقای دارابی تذکر درستی در رابطه با عدم نشر محتوای کلیپهای حاوی تصاویر غیرشرعی دادهاند، اما این موضعگیری سبب جبهه گیری افرادی شده، به گونهای که موج تخریبی علیه این موضع به راه انداختهاند. متاسفانه عدم رعایت انصاف و پایبندی به مبانی دینی سبب شده اخلاق اسلامی در کشور ذبح شده و آیات قرآن مهجور گردد. خداوند در آیهی ۱۹ سورهی نور عتاب تکاندهندهای نسبت به کسانی دارد که نشردهندهی زشتیها در جامعهی مؤمنین هستند: «إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ۚ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ» که در تفسیر این آیه آمده:« اشاعهى فحشا، گاهى با زبان و قلم است كه عمل زشت مردم را افشا كند و گاهى با تشويق ديگران به گناه و قرار دادن امكانات گناه در اختيار آنان.
همچنین در حديث دیگری مىخوانيم: كسى كه كار زشتى را شايع كند، مانند كسى است كه آن را مرتكب شده است.»
از منظر عقلی نیز وقتی انسان با حرف یا عمل زشتی روبرو میشود، دفن کردن آن به تقوا نزدیکتر است؛ چرا که نشر زشتیها هم سبب تابوشکنی میشود و هم فضای گفتمانی جامعه را آلوده میکند. هم با آلودهکردن ورودیهای روح موجب کدورت باطن خواهد شد.
✍مریم اردویی
@zananegiii
منطق قرآن در برابر ادعای مدعی پرسیدن این سؤاله « هاتوا برهانکم» سند بیاورید.
علامه طباطبایی در تفسیر آیهی ۱۲ سورهی نور، میفرماید:
لان الخبر الذی لا علم لمخبره به و الدعوی التی لا بینه لمدعیها علیها محکوم شرعا بالکذب، سواء کام بحسب الواقع صدقا او کذبا
خبری که شناختی نسبت به مخبر آن خبر وجود ندارد و ادعایی که سند محکمی برای آن نیست، از نظر شرعی محکوم به کذب است. جدای از آنکه واقعا آن اتفاق رخ داده باشد یا دروغ باشد.
یعنی حتی اگر آنچه فرهیختگان مدعی شده، اتفاق افتاده باشه، چون بدون سند و دلیل هست، از نظر شرعی کذبه و انتشار کذب حرامه.
بزرگوارانی که با این خبر فرهیختگان ذوقزده شدید، بدونید از مبانی دور شدید. حتی در حد لایک و نشر این خبر.
✍مریم اردویی
@zananegiii
هدایت شده از محسن قنبریان
موج سوم عشق . حجت الاسلام قنبریان.pdf
1.47M
⭕️ موج سوم عشق
متن ۱۱جلسه منبر حجت الاسلام #قنبریان در محرم۹۴/ تهیه و تنظیم از موسسه شهید حاج قاسم سلیمانی؛ منتشر در شبکه مبلغان(شمع)
❓عشق امام حسین(ع) در دفاع مقدس، موجی از "شجاعت" و در اربعین، موجی از "سخاوت" ایجاد کرد؛ حال آیا با استفاده از این عشق، نمی توان موجی از "عفت" را هم در جامعه به وجود آورد؟!
❗️#نگرشی_نو و کاربردی در خَلق حیا و عفت از طریق محبت حسینی در جامعه را در این سلسله مباحث بخوانید!
* به مبلغان دینی و مروّجان عفاف و فعالان فرهنگی پیشنهادش کنید!
• آمارها متعلق به سالهای قبل از ۹۴ است و برخی اصلاحات نیز در ویرایش های بعد اعمال خواهد شد.
#اربعین
#حجاب_عفاف
#ملت_امام_حسین(ع)
☑️ @m_ghanbarian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راشل کوری هموطن من است
@zananegiii
مدتی پیش در کلاس یکی از اساتید شرکت کرده بودم؛ این استاد در خلال بحث وقتی میخواست از الگوی سوم زن مثال بیاورد، از مریم میرزاخانی در کنار چند اسم دیگر نام برد. علت انتخاب را هویت مستقل او میدانست که به جای بدننمایی و ابژهی جنسی بودن، با استقلال علم را انتخاب کرده و اینگونه هویت یافته است. هویت مستقل هم که از ویژگیهای زن الگوی سوم است. حالا که باز بحث یاسمین مقبلی به عنوان زنی که با فضاپیمای ایلان ماسک به فضا رفته مطرح شده و آب از لب و لوچهی عدهای به راه افتاده است، یاد مثال آن استاد افتادم. شاید باز هم مقبلی الگوی زن مستقل معرفی شود، که سقف آسمان را شکافته و به فضا رفته است. اینجا درست نقطهای است که ما باید بایستیم و تکلیفمان را با این زن مستقل روشن کنیم. اینکه استقلال را در نسبت با چه معنا میکنیم و تعریفمان از زن مستقل دقیقا چه زنی است؟
«امروز وقتی ما نگاه میکنیم، نام زنان ما بر تارک کتابهای متعدّدی - کتابهای علمی، کتابهای پژوهشی، کتابهای تاریخی، کتابهای ادبی، کتابهای سیاسی، کتابهای هنری - گذاشته شده؛... که این واقعا مایهی افتخار است در کنار اینها، بُروز و ظهور کاملاً برجستهی هویّت و شخصیّت مستقلّ زن ایرانی، در عرصهی مجاهدتها، از جمله در دفاع مقدّس و دنبالههای آن تا امروز.» این فرمایش حضرت آقا در سال ۹۳ است. زن مستقل در کلام ایشان زنی است که در عرصهی مجاهدتها من جمله دفاع مقدس حضور داشته و دارد. جهاد هم از منظر ایشان جایی است که نبرد حق و باطل وجود دارد و صحنهی درگیری با دشمن باشد.
دشمنی آمریکا با ایران هم که دیگر اظهر من الشمس است. سبقهی این دشمنی هم نه از انقلاب ۵۷ که از مرداد ۳۲ بر کمتر کسی پوشیده است. حالا یاسمین مقبلی به عنوان افسر هوایی دریایی ارتش آمریکا، به خاطر ساعتها خوشپروازی بر فراز آسمان افغانستانی برای این مأموریت انتخاب شده که زمانی پارهای جگر ایرانمان بوده است و با مرزهای مید این بریتانیا خط و ربطش با خاکمان قطع شده و بارها خاکش با بمبهای مید این یو اس آ توسط کاپیتان مقبلی شخم زده شده و وحشت و ترس را مهمان چشمان سیاه دخترکان سیه چشم و زنان سیه موی افغانستانی کرده است. از همین رو یاسمین مقبلی نه برای من افتخارآفرین است و نه الگوی زن مستقل.
برای من آن روی سکهی یاسمین مقبلی ایرانی! راشل کوری آمریکایی است که به او افتخار و با او احساس قرابت میکنم. او هموطن من است. وقتی مرزهای اعتباری ملاک افتخارمان باشد راشل فراموش و یاسمین مقبول میافتد. اینجاست که اهمیت تبیین مبانی بیشتر خودش را نشان میدهد. مبانی که به ما میگوید از مرزهای زمینی گذر و به آسمان نگاه کن و به آسمانیهای استکبارستیز افتخار کن نه فضانوردان مستضعفستیز.
✍مریم اردویی
@zananegiii