هدایت شده از ریحانه
✌🇮🇷 بانوان همیشه در صحنه
" ۹ پیشنهاد برای فعالیت های انتخاباتی بانوان "
قسمت ۳ از ۶
🔵 وقتی از دیگ نذری بوی سیاست بلند می شود
شاید تا حالا فقط نذری را توی مناسبت های خاص یا برای رفع حوائج شخصی پخته باشید. اما می شود به همین نذری عطر و طعم دیگری هم اضافه کرد. بیایید این بار دیگ نذری را سیاسی روشن کنید. از شله زرد تا آش و حتی یک بسته شکلات می تواند بهانه ای باشد تا تنها یا با زنان محله بساط نذری سیاسی راه بیندازید. به نیت یک *مشارکت دشمن کور کن نذری را حسابی هم بزنید، بعد هم یک نوشته یا یک پیغام ضمیمه کاسه یا بسته نذری کنید و ببرید در خانه اهل محله. اگر شرایط مهیا بود می توانید از کاری که انجام داده اید با همسایه ها و هم محله ای ها حرف بزنید و او را هم دعوت به این کار کنید.
🟣 ره صد ساله را یک ساعته طی کنید
یکی از ابزارهای موثر برای انتقال محتوا هنر است. ابزاری که ره صد ساله را نه یک شبه که گاهی یک ساعته هم طی می کند. دست به کار شوید و چند کلید واژه در مورد انتخابات، آینده، هویت، سرنوشت، صندوق رای، مشارکت، دشمن و... جلویتان بگذارید. بعد سعی کنید به کمک اعضای خانواده یا دوستانتان یک نمایش نامه بنویسید و به مرحله اجرا برسانید. این نمایش می تواند در مکان های مختلف از جمله مسجد، جمع های خانواده، مدرسه فرزندتان و... اجرا شود.
🟠 داستان بازیهایی که گردونه تواصی را می چرخانند
شما می توانید با طراحی بازی های داستان محور، حول موضوعاتی که به هویت ملی و انتخاب آگاهانه گره بخورد، علاوه بر انتقال این مفاهیم به کودکان، والدین را نیز غیر مستقیم با این مقوله درگیر کنید. با اجرای این داستان بازی ها در پارک ها، مساجد، مدارس و مکان های عمومی دیگر چه بسا بتوانید محفلی برای گفت و گوهای عمیق تر راه بیندازید و زحمت چگونگی شروع بحث در این موضوعات را از دوش خود بردارید.
#انتخابات🇮🇷
#بانوان_میداندار
❣ @khamenei_reyhaneh
مرحوم آیت الله حائری شیرازی:«وقتی میخواهید نماینده انتخاب کنید، اول به ایمان بااللهاش نگاه میکنید یا به کفر به طاغوتش؟! اگر کفر به طاغوتش را احراز نکردی، هرچه [خوبی هم] داشته باشد، ول معطل است. اول چیزی که در او بررسی می کنی، کفر به طاغوتش باشد. نبضش را بگیر ببین کفر به طاغوتش میزند یا نمیزند؟ اگر دیدی این نبض نمیزند، رأی خودت را برای کسی که این نبضش نمیزند، حرام نکن، فردا هم برای خودت وزر و وبال درست نکن.»
@aghletarif
هدایت شده از آنتیبیوتیک
ممکنه شما بگید اینا تو این عکسها پوشیده هستن چه اشکالی داره؟!
ما از «آداب» داریم صحبت میکنیم، از «سبک» یا «فرهنگ»
اینا شاید ربطی به گناه و احکام شرع نداشته باشه، اما مهمه
ما برای زیارت رفتن یا اماکن مقدسمون یه سری آداب و رسوم و هنجار داریم
نباید بلاگری تو حرم عادی بشه
نباید مدلینگ بازی تو حرم عادی بشه که بینالحرمین یا حرم امیرالمؤمنین برا یه عده مثل آتلیه عکاسی بشه برا لایک و کامنت گرفتن پیج!
این کارا ادابازیه و جاش تو اماکن مقدس نیست!
بله همه ما وقتی میریم زیارت، عکس یادگاری میگیریم اما اونو با این قاطی نکنید
این ژست گرفتن و حرم رو بک گراند استایل و تیپ و قیافه کردنه...
💉 @antibiootic
🔰ساحران نظام طاغوتی
مراجعه به تصویر
پشت پردهی تبرجهای کاسبکارانهی حجاب استایلها یا جهالت است یا خیانت. کسانیکه به اسم حجاب و امام حسین و دین تیشه به ریشهی دین میزنند و در مسیر زندگی قشر مذهبی انحراف ایجاد میکنند. سبک زندگی غربی را وارد زندگی دختران محجبه میکنند و اینگونه حجاب را از فلسفهی وجودی خودش جدا و استحاله میکنند.
سبک زندگی همان دین ماست که بسیار دارای اهمیت است. اهمیت سبک زندگی تا جایی است که حتی نگرانی فرعون در درگیری با حضرت موسی بحث تبدیل سبک زندگی بود. فرعون به مردم میگفت: «انی اخاف ان يبدل دينكم» میترسم موسی سبک زندگی شما را عوض کند.
چون شیوهی فرعون در ساختن سبک زندگی این بود که سطح فکری و فرهنگی مردم را پایین نگه میداشت
تا به خدایی غیر از او فکر نکنند و مشغول بعد حیوانی خودشون باشند.
به طور کلی شیوهی طاغوت همین است. حجاب استایلها هم دانسته یا نادانسته ابزار دست طاغوتند. خودنمایی یک نماد تمدنی است که اقتضاء تمدن طاغوتی فرعون است.
جامعهای هم که در آن تبرج مطرح باشد از سطح زیست جاهلی بالاتر نمیآید.
سبک زندگی که این افراد برای دختران تعریف میکنند کاملا بر خلاف اقتضائات زنانگی و تمدن اسلامی و فرهنگ قرآنی است: «لا تبرجن تبرج الجاهليه الاولى». اگر مراقب نباشیم این افراد تمام ارزشهای اسلامی را برای کسب مال و درآمد مصرف میکنند. این سبک زندگی کاملا دلخواه نظام سرمایهداری است که حیاتش با مصرف و تبرج عجین شده و این افراد ساحران این تمدنند.
خداوند رمز بقای فرعونیان را اینگونه بیان کرده: « قال القوا فلما القوا سحروا اعین الناس و استرهبوهم و جاءوا بسحر عظیم...موسی گفت: شما اول اسباب خود را بیفکنید. هنگامی که بساط خود را انداختند، چشم مردم را سحر کردند و آنها را ترساندند و سحری بس عظیم و هولانگیز برانگیختند.»، سحر امروز دیگر به سادگی زمان موسی و مار نشاندادن دومتر طناب نیست. از جمله شعبدهی امروز صفحات مجازی اینستاگرام، پیجهای مسحور و اغواکنندهی بلاگرها، سوئیت هومها و همین حجاب استایلهایی است که همچون سحر ساحران، چشمها را تصرف و عقلها را مرخص میکنند و اینگونه سبب بقای نظام طاغوتی سرمایهداری میشوند و گناه حجاب استایلها در این میان مضاعف است چراکه با مصرف دین در حال سرایت دادن زیست جاهلی به زندگی مذهبیها هستند.
✍️مریم اردویی
#حجاب_استایل
@aghletarif
حجاب استایل بر اساس نظام مصرفگرای سرمایهداری، تکتک عناصر هویت بخش دین را مصرف میکند تا پولدارتر شود
@aghletarif
فراموش نکنیم رأی دادن حق ماست.حقی که سالها زنان غرب برای به دست آوردنش جنگیدند.
بیاید فرض کنیم نظام به زنان حق
رأی نمیداد آیا همین افراد خارجنشین که امروز میخواهند این حق را از ما بگیرند، در بوق و کرنا نمیکردند که جمهوری اسلامی ضد زن است.خطاب این پیام بانوان سرزمینم هستند.
#انتخاب_مردم
@aghletarif
رأی دادن حق من است.pdf
86K
این فایل را آماده کردم اگر خواستنید میتونید برای دعوت از بانوانی که در تصمیمشون نسبت به رأی دادن مردد هستند، استفاده کنید. حتی میتونید بستههای نذری ویژه نیمه شعبان آماده کنید و این متن رو بهش ضمیمه کنید و پخش کنید. اندزه a5 هست.
@aghletarif
در بخشی از کتاب «سرباز» روز نهم که در مورد شهید صدرزاده است به نقل از یکی از دوستانشون آمده
یک بار در میدان ولی عصر درگیری پیش آمد. بهش گفتم تو از هیچ چیز نمیترسی؟ نمیگی تو رو میزنن؟! با همان صدای دورگهاش :گفت حاجی به خدا من از هیچی نمیترسم.
گفتم: یعنی چی نمیترسی؟
گفت: من فقط از یک چیز میترسم از اینکه بیغیرت بشیم.
@aghletarif
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تأثیر رأی آحاد مردم در تغییر موازنۀ قدرت بهنفع اسلام
◽️آیتالله میرباقری:
من مطمئن هستم مردمی که بهخاطر ساخت یک سدّ خاکی در روستا و بهینۀ شبکۀ آب و برق روستا، در پای صندوقهای رأی حاضر میشوند و به نمایندۀ موردنظر خود رأی میدهند، اگر بفهمند که رأی آنها در تغییر موازنۀ قدرت بهنفع اسلام اثرگذار است، قطعاً رأی خواهند داد.
https://eitaa.com/joinchat/694616775C1b80b5fe09
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاید تا حالا خبر خودسوزی یک سرباز نیرو هوایی آمریکا را شنیده باشید. یک جوان ۲۵ ساله که با رفتن مقابل سفارت اسرائیل در واشنگتن خودش را چون ققنوس به آتش کشید. در این کلیپ هم آخرین حرفهاش رو میشنوید که میگه:« برای اینکه در این نسلکشی سهیم نباشم دست به این اعتراض شدید و سخت میزنم. هر چند کاری که من میخوام انجام بدم در مقایسه با سختی که مردم فلسطین از دست اشغالگران دارند متحمل میشن، اصلا چیزی نیست.»
دنیا، دنیای عجیبیه
میزان شناخت ما از جبههی حق و باطل در تصمیمسازی ما که کدام طرف بایستیم بسیار نقش داره.
@aghletarif
این آخرین پست آرون بوشنل در شبکههای اجتماعی است همین سربازی که کلیپ خودسوزیش مقابل سفارت اسراییل رو دیدیم که نوشته:
«خیلی از ما از خودمون میپرسیم اگر من در عصر آپارتاید و بردهداری بودم چه کار میکردم؟ اگر کشورم در حال نسل کشی بود چه کار میکردم؟
جوابش اینه الان هم داری همون کار رو میکنی.»
این نوشته به نظرم خیلی حکیمانه است. اینکه من همواره خودم را در یک سیر تاریخی ببینم.
دقیقا شبیه به این جملهی شهید مطهری که گفت: « شمر زمانت را بشناس»
یا شبیه این جمله که خطاب به امام حسین علیهالسلام میگیم:
«یا لیتنا کنا معک» کاش با تو بودیم.
این سوال رو دائم باید بپرسیم که من الان کجای تاریخ ایستادم و جبههی حق الان کجاست؟
اونوقت میفهمیم که اگر در اون زمان بودیم چه عملی نسبت به اهل بیت علیهمالسلام داشتیم.
آیا ممکن بود ما هم با چند دینار مسلم را تنها بذاریم و به عبیدالله لبیک بگیم؟ آیا ممکن بود با تنها گذاشتن نائب امام معصوم علیهالسلام خودمون رو برای ایستادن مقابل امام معصوم علیهالسلام آماده کنیم؟
واقعا اینها سؤالاتیه که دائم باید بهش فکر کنیم.
@aghletarif
هدایت شده از «آیهجان»
.
🔻 چه کسی را تحریم کنیم؟
🖋️ مریم اردویی
🔹ذهنم درگیر این سؤال بود که چگونه عدم مشارکت در انتخابات میتواند در کاهش امنیت یک کشور نقش داشته باشد! استدلالی که این روزها زیاد میشنوم. سؤال را گوشهٔ ذهنم نگه داشته بودم و به دنبال برهانی برای آن میگشتم.
🔹میان همین جستجوها به سرگذشت کشوری برخوردم که مردمش در سال ١٩٩٧ دست به تحریم انتخابات زدند؛ کشور یوگسلاوی. مردم فکر میکردند با تحریم انتخابات راه درست اعتراض را در پیش گرفتهاند. اما از پیامی که این تحریم به جوامع بینالمللی میداد، غافل بودند. کمتر از دوسال بعد، ناتو با حملهٔ نظامی به پیامشان پاسخ داد. پاسخی که ٢٥٠٠ کشته، از جمله ٨٠ کودک و ١٠٠ میلیارد دلار خسارت روی دستشان گذاشت. بمبهای حاوی اورانیوم ضعیف شده، هدیهٔ آمریکا به مردم یوگسلاوی بود که سلامتی ٦٠ نسل آینده را متأثر از تشعشعات این مهمات ممنوعه کرد.
🔹راز ارتباط بین تحریم انتخابات و مهمات ممنوعه را کتاب «us foreign policy in perspective» یا «چشمانداز سیاست خارجی آمریکا» به روشنی بیان کرده است. کتابی که در مورد سیاستهای کلیدی آمریکا صحبت میکند که در طول صد سال گذشته به طور قابل توجهی پایدار بودهاند. بر اساس دادههای این کتاب کشورها یا با آمریکا دشمناند یا وابسته و آویزان. چارتی که در صفحهٔ ١٨٣ کتاب ترسیم شده از سیاست خارجی آمریکا در قبال دیگر کشورها پرده برمیدارد.
🔹طبق این چارت اگر کشوری که دشمن آمریکا محسوب میشود دارای مقبولیت بینالمللی نباشد، گزینهٔ روی میز آمریکا «دخالت خصمانهٔ آشکار» است. به نظرم همین یک بند برای شرح این راز کافی است. چراکه نظامهای سیاسی در سطح بینالملل با تکیه بر آراء مردم است که مشروعیت پیدا میکنند. حالا اگر طبق این چارتبندی، آمریکا بتواند در جوامع بینالمللی عدم مقبولیت مردمی یک کشور را اثبات کند دستش برای ناامن کردن آن کشور بازتر میشود.
🔹به یاد آیهی «وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّة/انفال ٦٠» میافتم که مسلمانان را مأمور کرده تا هر نیرویی در توان دارند براى مقابله با دشمنان به کار گیرند. به روایتی برمیخورم که یکی از مصداقهاى قوه را «الْخَضابُ بِالسَّوادِ» تفسیر کرده، یعنی موهاى سفید را با رنگ، سیاه کردن. به زیبایی دینی فکر میکنم که حتی برای عقب نشاندن دشمن، رنگ موها را که به سپاه اسلام چهرهٔ جوانترى مىدهد از نظر دور نداشته است. شاید زمانی قدرتنمایی با سیاه کردن موی سفید حاصل میشد و امروز با انگشت رنگ شده با آبیِ استامپ.
@ayehjaan
در کنار تحقیق، مشورت و بررسی صلاحیت کاندیدا این توصیه را فراموش نکنیم👇
تأثیر دعا و توسل در نتیجه انتخابات
مرحوم آیت الله مصباح: «در انتخابات، هرگز نباید تأثیر دعا و توسل به ائمه اطهار (علیهم السلام) را به فراموشی سپرد. در اوایل انقلاب، كسانی بودند كه در ایام انتخابات، و حتی انتخابات مجلس شورای اسلامی، روزه میگرفتند و خود و زن و بچههایشان نذر میكردند تا مبادا كسی وارد مجلس شود كه صلاحیت و اعتبار لازم برای تصدی آن را ندارد. نمیدانم كه آیا در حال حاضر نیز در میان متدینین و مقدسین چنین اموری را میتوان یافت یا خیر؟»(بیانات در جمع گروهی از اساتيد و محققان مؤسسه امام خمينی(ره)؛ قم؛ 18 بهمن 1383)
@aghletarif
این چالشیه که توی اینستا راه افتاده، میخوام بگم بله من هم گلهمندم اما از خودم
از اینکه کم کاری کردم در حق این نظام. این روزها که مشغول مطالعهی کتاب «سرباز روز نهم» هستم بیشتر خجالتزدهام بابت کمکاریها و تنبلیهای خودم.
کتابی که حضرت آقا هم در موردش نوشتند:« خواندن این کتاب برای من غبطهانگیز است».
به فرمودهی قرآن:« يَمُنُّونَ عَلَيْكَ أَنْ أَسْلَمُوا قُلْ لَا تَمُنُّوا عَلَيَّ إِسْلَامَكُمْ بَلِ اللَّهُ يَمُنُّ عَلَيْكُمْ أَنْ هَدَاكُمْ لِلْإِيمَانِ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ»
از اینکه اسلام آورده اند بر تو منت می گذارند؛ بگو: اگر [در ادعای مؤمن بودن] راستگویید، بر من از اسلام آوردن خود منت نگذارید، بلکه خداست که با هدایت شما به ایمان بر شما منت دارد.۱۷ حجرات
@aghletarif
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: بعضی در داخل به انتخابات بیالتفاتی میکنند. من احدی را متهم نمیکنم اما به همه یادآور میشوم ما باید به انتخابات از زاویه منافع ملی نگاه کنیم نه از زاویههای جناحی و گروهی. اگر انتخابات ضعیف باشد همه ضرر میکنند. هر کسی که ایران، ملت و امنیت خود را دوست دارد بداند اگر انتخابات ضعیف برگزار شود هیچ کس سود نمیبرد و همه ضربه میخورند.