6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ هرگز در رسانهها وایرال نخواهد شد و هیچ کس موضع نخواهد گرفت چون....
متن رو در ادامه بخوانید👇
https://eitaa.com/zananegiii
.
امروز که در کارزار رسانهای اذهان امتدادی از شبکههای اجتماعی شدهاند، میتوان به راحتی دست جریانهای ضد دین من جمله فمنیستها را در پس موجهای مجازی مشاهده کرد. دستهایی که تلاش میکنند تا ذهنیتی غلط از مفاهیم مقدس برساخت کنند. به عنوان مثال در ماجرای قتل مونا، رسانه با همنشینی واژهی غیرت کنار قتل و سپس ترند کردن هشتک #من_ناموس_کسی_نیستم ذهنیتی از این واژهی مقدس در اذهان دختران جوان و نوجوان ساخت که ثمرهی چنین ذهنیتی بسط تفکر مردستیز فمنیستها بود.
.
در جریان اغتشاشات وایرال شدن معدود کلیپهای زد و خورد و درگیری نیروهای امنیتی و تقابل با زنان و دختران، چهرهای خشن از امنترین مردان به جامعه انعکاس داد. فیلم #برادران_لیلا با ارائهی تصویری به غایت چرک از مفهوم پدر و بیعرضگی برادر، حمیت و قوامیت را به لجن کشید. در آخرین دستپخت رسانه و ماجرای سطل ماست هم باز مردی جاهل و کوته فکر به علتی نامعلوم در برابر دو زن قرار گرفت و با وایرال شدن این چند ثانیه برساخت دیگری از مفهوم مردانگی به جامعه منتقل شد. وجه مشترک تمام این تصاویر مظلومیت زن و ظالم بودن مرد بود.
.
در مواردی که ذکر شد آنچه سیبل حملات قرار گرفته مرد در دو ساحت خانواده و اجتماع بوده است به همراه برساخت تصویری ناقص از مردان جامعهی اسلامی و تعمیم آن به تمام مردان و تحقق پروژهی مردستیزی مورد نظر فمنیستها. در چنین رسانهای که اپراتورش دشمن و زمین بازیش را فمنیستها تعیین میکنند، شما هرگز تصویری ازمردان واقعی جامعه را نخواهید دید. مردانی که به شخصه فراوان در اطرافم شاهد حضور و غیرتورزی عاقلانه و شور همراه با شعورشان هستم. مردانی که فکر و نگاهشان پاک و رگ غیرتشان در جای درستش میجنبد و پناه امنی برای زنان و دختران چه در خانواده و چه در اجتماعند. مردانی که سینهشان سپر گلوله میشود تا گردی بر دامن زنان این سرزمین ننشیند. مردانی که پینهی دستهاشان در جنگ اقتصادی قطورتر و چروک پیشانیشان بیشتر شده تا زنان تحت کفالتشان احساس شرمندگی نکنند. آرمانهایی که در کف خیابان سر بریده میشوند تا آشوب کف خیابان دلهای دختران و زنان را بیشتر نلرزاند. مردان عفیفی که دل در گرو طهارت اجتماع دارند و اینچنین نجیبانه در برابر توهین و تعرض زنان بیحجاب عاقلانه سکوت اختیار میکنند.
.
مردانی که باید جایشان در قاب نگاه دختران و زنان این سرزمین خالی بماند تا تنها خشونت، حماقت، رذالت و دنائت صفات برساخت شدهی مردان این سرزمین باشد. بیایید ذهنمان را از امتداد رسانههای دشمن برهانیم.
✍مریم اردویی
#زن
#مرد
#غیرت
#ماست
#رسانه
#ایران
#فمنیسم
@zananegiii
هدایت شده از ریحانه
16.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبرانقلاب - امروز:
حجاب محدودیت شرعی و قانونی است/ کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است/ خیلی از کسانی که کشف حجاب میکنند اگر بدانند پشت کار آنها چه سیاستی است قطعاً این کار را نمیکنند/ دشمن با برنامه وارد شده ما هم باید با برنامه وارد شویم/ کارهای بیقاعده نباید انجام بگیرد.
🌻 ۱۴۰۲/۱/۱۵
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
11.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر به این عزیزی کجای دنیا پیدا میشه آخه😍
سایهات از سر ما کم نشود سایهی سر
هدایت شده از ریحانه
🔰رهبرانقلاب - امروز : مسئله خانمها فقط پوشش نیست، تحصیل، اشتغال، ازدواج، فعالیت سیاسی، حضور اجتماعی، پستهای مدیریتی هم جزو مسائل زنان است
🔺مسئلهِی خانمها که فقط پوشش نیست زن مسئلهی تحصیل دارد، مسئلهی اشتغال دارد، مسئلهِی ازدواج دارد، مسئلهِی فعالیت سیاسی دارد، مسئلهی حضور در مسائل اجتماعی دارد، مسئلهی حضور در مدیریتهای بالای دولتی دارد، اینها همه مسائل زن است. در کدام از اینها در کشور آزادی وجود ندارد؟ جمهوری اسلامی در کدام یک از این موارد در کار زنها دخالت کرده و جلوی آزادیشان را گرفته؟ این همه دختر محصّل، این همه دختر دانشجو، این همه زن دارای مشاغل بالای دولتی، این همه خانمهای تشکیل دهندهی اجتماعات بزرگ، این حضور فعال زنها در اجتماعات مؤثر دوران مبارزات، قبل از پیروزی انقلاب، بعد از پیروزی انقلاب در جنگ، در پشت جبهه، تا امروز در تظاهرات، در راهپیماییها، در بیست و دوم بهمن، در روز قدس حضور زنها کجای دنیا این همه فعالیت، زن انجام میدهد؟ که بانوان ایرانی با افتخار و سربلندی دارند انجام میدهند.
🌻 ۱۴۰۲/۱/۱۵
🌱 @Khamenei_Reyhaneh
هدایت شده از 💯 جنایات غرب
💠 بفرمایید زن زندگی آزادی
🇺🇸♻️ هزاران قربانی جنسی ژاپنی!
❗️پس از اینکه #ژاپن در جریان #جنگ_جهانی_دوم در آگوست ۱۹۴۵ شکست خورد و تسلیم شد تا ۲۸ اُم آوریل سال ۱۹۵۲ این کشور در اشغال متفقین بود.
❗️در همان سال #آمریکا بر اساس توافق با سران ژاپن اجازه یافت تا برای مدت نامحدودی، سربازان خود را در خاک ژاپن مستقر کند. بنابراین بعد از خروج نیروهای بیگانه از ژاپن، استان #اکیناوا همچنان در اشغال نیروهای آمریکایی ماند.
❗️نیروهای آمریکایی دارای مصونیت بودند و آزادانه در اوکیناوا به هر اقدامی دست میزدند.
❗️یکی از سرجوخههای آمریکایی میگوید: روزی در قالب یک دسته در حال حرکت بودیم که در کنار جاده با یک گروه تقریبا ده نفره از سربازان آمریکایی مواجه شدیم که در فاصلهای نزدیک به هم حلقه زده بودند. آنها بسیار با شور و هیجان رفتار میکردند و به نظر می رسید که آنها دارند تخته نرد بازی می کنند.
❗️وی در حالی که شوکه شده ادامه میدهد: هنگامی که ما از کنار آنها رد میشدیم، من میتوانستم ببینم که آنها به نوبت در حال تجاوز به یک زن آسیایی بودند. من داشتم از خشم منفجر میشدم، اما یگان به حرکت خود ادامه داد انگار نه انگار که چیزی دیده باشند.
❗️سلطه کامل آمریکاییها بر این استان هیچگاه اجازه نداد آمار دقیقی از تعداد تجاوزها و تجاوزهای منجر به قتل توسط سربازان آمریکایی منتشر شود اما شمار تجاوزها تا 10 هزار نفر نیز تخمین زده میشود.
🌐 https://www.bbc.com/persian/world/2016/06/160619_l31_okinawa_japan_rally_us_bases
#جنایات_غرب
✅ کانال جنایات غرب
💯 https://eitaa.com/joinchat/1781727232C57b3ed8c49
هدایت شده از نوشتهها
.
«خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو» ضربالمثلی که سالها شنیدیم و تکرار کردیم و در مکانها و زمانهایی که جو مخالفمان بود برای ایستادن در حاشیهای امن با خود زمزمه کردیم و سر خودمان را با آموزهای عرفی که مخالف آموزههای دینیمان بود، کلاه گذاشتیم. حتی میتوان گفت «#مارپیچ_سکوت» نیز با همین مبنا در فضای رسانهای شکل میگیرد.
فعلا قصد ندارم در مورد غلط بودن مبنای این مثل و چرایی مارپیچ سکوت بنویسم، بلکه تصمیم دارم از آن روی سکهی این همرنگی و سکوت از زبان فلوید آلپورت بگویم؛ از پدیدهای به نام «جهل پلورالیستی» که معلول مارپیچ سکوت یا همان همرنگ جماعت شدن است. جهل پلورالیستی حالتی روانی_اجتماعی است و زمانی رخ میدهد که افراد یک جامعه به اشتباه تصور میکنند عقاید، احساسات، قضاوتها و فهم شخصیشان از یک موضوع همجهت با هنجارهای اجتماعی نیست و نظرات و باورهایشان بسیار دورتر و یا حتی مخالف دیگر اعضای جامعه است و برای همین شجاعت ابراز عقیده را از دست داده و ترجیح میدهند سکوت کنند و یا همراه جو حاکمی شوند که در تصورشان ساختهاند.
در واقع جهل پلورالیستی برخاسته از نوعی توهم در مورد فراگیر بودن یک مسئله است. یعنی شما به غلط تصور میکنید نظر دیگران بر خلاف نظر شماست و خودتان را سانسور میکنید. شما با نظر جمع موافقت میکنید در حالیکه نظر دیگری دارید، چون ترس از طرد شدن دارید. به عنوان مثال آلپورت و تیمش در یکی از آزمایشها، از دانشجویان خواستند تعداد همکلاسیهایشان را که به طور منظم الکل مصرف میکنند حدس بزنند. نتیجهی جالبی که به دست آمد این بود که دانشجویان تعداد مصرف کنندگان الکل در دانشگاه را بیش از حد تخمین زدند و همین تخمین غلط باعث شد که برای عدم طرد توسط دوستانشان، بیش از حد الکل بنوشند.
از اثرات مخرب این پدیده در جامعهی شبه مدرن امروزی که بالتبع مارپیچ سکوت رخ میدهد، رنگ باختن ارزشها و حتی تبدیل شدن ضد ارزش به ارزش است. حتی میتوان گفت تصوری که امروز در جامعه در مورد دینداری افراد شکل گرفته و سبب خطای شناختی حتی در جامعهی نخبگانی ما شده که معتقدند دینداری مردم کاهش یافته یا هشتاد درصد مردم مخالف حجابند ریشه در همین جهل پلورالیستی دارد.
اگرچه فلوید آلپورت روانشناس غربی حدود صد سال پیش این لفظ را ابداع و از این پدیده نام برد اما اسلام هزار و چهارصد پیش در اقدامی پیشگیرانه و با ارائهی راهکاری ایجابی تلاش کرد تا جامعهی اسلامی را از مواجههی با این پدیده مصون بدارد، راهکار امر به معروف و نهی از منکر.
✍مریم اردویی
#جهل
#توهم
#ما_بیشماریم
@zananegiii
89.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم کامل گفت و گو با برنامه جهانآرا با موضوع مهار تورم
@syjebraily
سلام و عرض ادب
تقاضا میکنم این برنامه رو حتما ببینید بزرگواران
خصوصا عزیزانی که دغدغه اقتصاد رو دارند، خیلی نکات خوبی گفته شد، انشاءالله با بالا بردن آگاهی مردم بتونیم قدمی در مسیر تحقق شعار امسال برداریم