یکی از دوستان سری به کرمان زده برای روایت شهدای ترور گلزار شهدا، به هنرستانی رفته که سه تا از شاگردانش شهید شدند، نکات قشنگی از رسم دو تا از دختران شهیده را بخونید
اینکه نوشته فاطمه تغییر کرد بعد از دیدن شهید مربوط میشه به آوردن شهید گمنام به مدرسه و انگار فاطمه با شهید عهدی میبنده
@maryamordouei
دادستان کرمان: در ماههای گذشته ۲۳ داعشی آمادۀ عملیات در کرمان دستگیر شدند
🔹رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح کرمان هم گفته: مدتی قبل از ایام برگزاری مراسم سالگرد حاج قاسم، بیش از ۱۶ بمبِ آمادۀ انفجار در کرمان کشف شد. در چند استان دیگر هم بیش از ۶۰ بمب کشف شد.
🔻مهدی بخشی، دادستان عمومی و انقلاب کرمان هم گفته:
🔹شب قبل از ۱۳ دی منطقه با وسایل فنی و الکترونیکی و حضور سگهای پلیس چک و پاکسازی شد و اینکه گفته میشود بمب در سطل زباله جایگذاری شده بود، شایعه است، زیرا هر دو انفجار انتحاری بوده است.
🔹در عصر روز حادثه، محلی که ادوات و جلیقههای انفجاری و ریموت در آنجا ساخته میشد در حاشیه شهر کشف شد؛ آنان قصد داشتند این ادوات را صبح روز بعد از حادثه در مراسم تشییع استفاده کنند و خداوند عنایت کرد و زحمات نیروها باعث شد از یک عملیات تروریستی دیگر جلوگیری شود.
پینوشت:این زحمات رو کسی نمیبینه که چه خدمتی میکنند فقط یک اتفاقی که بعد از خنثی شدن صدها اتفاق رقم میخوره، دهانهاشون رو باز و نیروهای امنیتی رو تحقیر میکنند
@maryamordouei
May 11
ممنونم که نسبت به مطالب کانال عنایت و توجه دارید و نقد میکنید
این نقد رو وارد میدونم
چون همین چالش را در اینستاگرام هم با مخاطبین داشتم.
برای همین توضیحی که اونجا دادم، اینجا هم لازم دیدم بیان کنم. من در متن به اندازه ی یک خط به ماجرای اون خانمی که بلاگر کتاب کودک هستند اشاره
کردم و این حساسیت دوستان رو برانگیخت من با حرفهایی که ایشون اون موقع زدند به شدت مخالف بودم همون موقع نقد هم کردم اما برخی ایشون رو نشوندن کنار
مریم رجوی
حرف من اینه نقد با تخریب متفاوته اینکه گفتم با مذهبی صورتی همراه نیستم نه اینکه قائل به وجود تفکر اباحهگری که بیشتر متوجه مبانی التقاطی و اسلام رحمانیه نباشم بلکه با این واژه و دستمالی شدن بیش از حدش برای هر کسی همراه نیستم.
چون دیدم این یک خط داره اصل متن رو با چالش و حاشیه روبرو میکنه حذفش کردم
وگرنه الان هم میگم نقد کنیم اما ترور شخصیت و تخریب نه.
موقع نوشتن متن اصلا فکر نمیکردم حاشیه ایجاد کنه. چون واقعا اون بحث برای خودم تلنگر داشت برای همین در متن آوردم.
@maryamordouei
در حدیثی از امام حسن عسگری علیه السلام) به نقل از امام صادق (علیه السلام) بیان شده که حضرت در مورد جدال غیر احسن میفرمایند:
جدال غیراحسن جدالی است که تو حقی را انکار میکنی و نمیتوانی میان سخنان حق و باطل کسی که در بحث مورد خطاب تو است تفاوت قائل شوی و میخواهی با انکار حق او را از باطل باز داری این کار حرام است؛ چون تو هم مانند او که حقی را منکر شده حق دیگری را انکار کردهای (احتجاج طبرسی، ص ۱۴ و ۱۵)
@maryamordouei
🔰به بهانه ۱۷ دی و کشف حجاب رضاخانی
عریضه زنان یزدی به مجلس در اعتراض به کشف حجاب توسط رضاخان!
به عرض میرسانیم در این موقع که اراده شاهنشاه ما بر پایه قانون مشروطیت، استوار زبان قلم آزاد شما نمایندگان ملت بتوانید برای بیچارگان و ستمدیدگان دادرسی فرمایید متأسفانه آنچه در رادیوها شنیده و روزنامهها مطالعه میشود هیچ اسمی از ظلم و ستمهایی که چندین سال است به ما بیچارگان شده نیست که به واسطه یک روسری یا چادر نماز در محلهها حتی از خانه به خانه همسایه طوری در فشار پاسبان و مأمورین شهربانی واقع بوده و هنوز هم هستیم که خدا شاهد است از فحاشی و لگد کتک زدن و زدن هیچ مضایقه نکرده و نمیکنند و اگر تصدیق حکماء آزاد بود از آمار معلوم میشد که تا به حال چقدر زن حامله یا مریض به واسطه لطمات و صدمات که از طرف پاسبانها به آنها رسیده جان سپردند و چقدر از ترس و حرص فلج شدند و چه قدر مال ما را به اسم روسری یا چادر نماز به غارت بردند و چه پولهایی از ما به هر اسمی و رسمی گرفته شده خدا میداند اگر یک نفر پاسبان از ماها با روسری یا چادر نماز به دست یک پاسبان میافتاد مثل اسرای شام با ماها رفتار میکردند؛ بهترین رفتار آنها با ما همان چکمهها لگد بر دل پهلوی ما بود و اگر به پول گرفتن قانع نمیشدند یا پولی نداشتیم به آنها بدهیم ما را به شهربانی یا کمیسر میبردند اذیت ما بیشتر و مخارج ما زیادتر. لذا استدعای عاجزانه داریم اولا انتقام ما ستمدیدهگان را از این جابران بکشید و بعد هم آزادی حجاب به ما بدهید؛ کما اینکه در ممالک اسلامی حجاب معمول است به علاوه در انگلستان و هندوستان که این قدر ادیان مختلف هست همه آزاد هستند؛ مخصوصا مسلمانان دارای حجاب هستند لذا از نمایندگان محترم ،مسلمان کلیه ملت ایران استدعا داریم استرحاما حال دیگر دست ظلم و تعدی و شکنجه از سر ما زنهای مسلمان ایران کوتاه و ماها را آزاد فرمایید.
در خاتمه با تقدیم احترامات امضاء جمعی از زنهای یزد
@maryamordouei
قشنگ بود و محل تأمل👇
عکس حاج قاسم نقطه اشتراک خیلیهاست؛حتی غیرمذهبیها!
اما وصیت نامه حاج قاسم نقطه شروع غربال خیلیهاست؛ حتی مذهبیها!
همان جایی که میگوید:
«والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت به خیری، رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی است که امروز سکان انقلاب را به دست دارد...!»
@maryamordouei
تصویر سمت چپ آقای سلطانینژاد که در ترور اخیر هشت نفر از اعضای خانوادهش رو داد و روایت آقای تافته از روز تدفین
چه سرنوشت مشترکی داریم ما مردم نجیب خاورمیانه
@maryamordouei
سلام، شبتون بخیر
خواستم یه پیشنهاد فوقالعاده بهتون بدم، سید کاظم روحبخش هر روز صبح ساعت ۶ تا ۶:۲۰ در ایتا لایو داره و از نهجالبلاغه میگه
بینظیره هم زمانش و هم مطالب
و به شدت نیاز روز جامعه
اونم در عصری که معنویت حقیقی گمشدهی مردمه و خیلی از این کلاسهای شکرگزاری و دورههای با عنوان الکلیها و قانون جذب و مباحثی مثل توسعه فردی که تماما با مبانی غربیه، بازارشون داغ شده، ایشون داره از رشد فردی میگه اونم با استناد به آیات و کلام امیرالمؤمنین علیهالسلام، پدر امت
موبایلتون رو کوک کنید و این فرصت طلایی رو از دست ندید. اینم لینک کانال👇
ساعت ۶ یادتون نره
https://eitaa.com/seyyed_kazem_roohbakhsh
نوشتهها
🔰همه چیز زیر سر خودت است! جایگزینی روانشناسی به جای اخلاق در کتب خودیاری این روزها وقتی رو به روی و
برای درک بهتر اهمیت لایو آقای روحبخش و اهمیت رشد فردی، مجدد این متن رو یه نگاه بندازید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سال گذشته وقتی صحبتهای این مادر داغدیده منتشر شد شرمنده شدم. این دلنوشته را هم همان موقع نوشتم در اینستاگرام منتشر کردم و امسال در سالروز حادثهی هواپیمای اوکراینی و به یاد شهدای آن پرواز یک بار دیگه اینجا منتشر میکنم:
همیشه تلاش کردهام مقابل سیاهنماییها و بیانصافیها از نظام دفاع کنم. نظامی که با تکتک سلولهایم به حقانیتش ایمان دارم و بارها شده برای مظلومیتش بغض کردهام.
هیچ وقت ناکارآمدیهای مسوولان را به پای اصل نظام ننوشتهام. هرگز معایب را سیستماتیک ندیدهام و هنوز هم نمیبینم.
همیشه خودم و خرده ایمانی را که دارم مدیون همین نظام و رهبران مقتدر و باتقوایش دانستهام.
همیشه و هر وقت آرزو و دعایی کردهام، صدر و ذیلش برای حفاظت نظام بوده و اگر برای خودم خواستهای داشتهام، تنها و تنها توفیق ادای تکلیف و بصیرت برای دفاع به حق از همین درختی بوده که حارثش روح خدا، حارسش خلف صالح روح خدا و زارع و حافظش خود خدا بوده است.
اما بگذارید این بار با وجود همان ارادت قلبی قبل و اعتقادم به مظلومیت مضاعف نظام در این ماجرا بگویم با صحبتهای این مادر داغدیده شرمنده شدم.
کاش یکی بود که میآمد و میگفت حداقل چرا آسمان آن شب پر حادثه برای پرواز ممنوع نشد تا پرواز ۱۷۶ نفر محتوم نشود؟
✍مریم اردویی
#هواپیمای_اوکراینی
#۱۷۶
#عین_الاسد
#مرگ_بر_آمریکا
#داغ_پشت_داغ
@maryamordouei
برخی از خواص فرمودند که عملیات عینالاسد فیک و قلابی بوده، رفتم و بیانات دی ماه سال ۹۸ حضرت آقا بعد از این عملیات رو مجدد مرور کردم، نتیجه رو در اسلایدها ببینید.
@maryamordouei
هدایت شده از عصر زنان
#یادداشت | #اختصاصی
🔻مراجعه به تصویر
♦️پشت به زین یا زین به پشت
🔹این موضوع خارج از فضای رسانهای از جهات متعددی قابل نقد و بررسی است. اولین سوالی که اینجا مطرح میشود این است که اولویت این مطالبه تا چه حد است و چند درصد از جامعهی زنان را به خود اختصاص میدهد؟ به فرض برطرف شدن موانع قانونی موتورسواری زنان تا چه اندازه به تبعات اجتماعی این تصمیم اندیشیده شده است؟ با توجه به این سخن رهبر انقلاب که « حق کرامت الهی زن، بالاترین حقوق زن است» آیا در جامعهای که از نظر ساختارهای اقتصادی گرفتار سیاستهای نئولیبرالی و سرمایهداری است، بسترسازی برای پیک موتوری شدن زنان، میتواند تکریم زن محسوب شود یا به نفع لیبرالهای سرمایهدار است؟ مگر نه این است که جریان سرمایهداری ید طولایی در ساخت نقشهای کاذب اجتماعی برای زنان دارد و آنها را به سمت کالا شدن سوق میدهد. آیا پذیرش این موضوع، زنان را به پیکهای ارزانقیمت رستورانها، فستفودها و اسنپ موتوری بدل نمیکند؟ آیا چنین شغلی مناسب ویژگیهای جسمی و روحی زن است یا آنها را به پادوهای زیردست مردان تبدیل میکند؟ موقعیتی که بر طبق بیانات رهبر انقلاب حالت تکبر زن در برابر نامحرم را از بین برده و تسلط مردانه بر او را به دنبال خواهد داشت.
🔸 ممکن است با این توجیه که «بخشی از زنان این شغل را پذیرفتهاند، پس باید بستر را فراهم کرد» مواجهه شویم. اما در جواب به این توجیه، باید گفت کدام سیاستهای اقتصادی و فرهنگی زنان را به این وادی کشانده است؟ آیا بهتر نیست پای صحبت این زنان نشست و با طرحهای اقتصادی صحیح و کارآفرینی درست آنها را به سمت بسترهایی هدایت کرد که هم کرامت آنها را حفظ کند و هم امنیتشان را؟ اما فارغ از بحث اشتغال، باید به این موضوع از منظر شرعی و فقهی هم نگریست؛ البته نه فقه فردی که فقه اجتماعی. وقتی نظام اسلامی در مواجهه با تکثرهای اجتماعی با ناسازگاری بین امیال و خواستههای مردم و احکام شرعی مواجهه میشود، فقه نظام چه پاسخی برای آن دارد؟ آیا برای تصویب این قانون هیچ پیوست تحلیلی در نظر گرفته شده است که با توجه به بستر کنونی جامعه که در خدمت کشف حجاب است، این قانون قرار است تکمیلکنندهی کدام پازل و پیشبرندهی اهداف کدام جریان فرهنگی باشد؟ این سوال وقتی جدیتر میشود که نیم نگاهی به تاریخ موج اول جنبش فمنیسم داشته باشیم.
🔹روزنامه گاردین در مقالهای با عنوان «چگونه دوچرخه به نماد آزادی زنان تبدیل شد» مینویسد: « صد سال پیش، آلیس هاوکینز، به عنوان یکی از فمنیستهای طرفدار حق رأی زنان، در اطراف شهر لستر انگلستان، سوار بر دوچرخه اقدام به تبلیغ جنبش حقوق زنان کرد. او به عنوان اولین بانویی که در این شهر جوراب شلواری پوشید، خشم عمومی را برانگیخت. در طول مبارزه برای به دست آوردن حق رای، دوچرخه نه تنها به یک ابزار، بلکه نمادی برای رهایی زنان تبدیل شد.» در واقع دوچرخه از یک سو ابزاری برای تغییر پوشش و رهایی زنان از لباسهای بلند آن زمان بود و از سویی دیگر نمادی برای آزادی بیشتر. در ادامهی همین مقاله نقل قولی از سوزان بی آنتونی، رهبر حقوق مدنی آمریکا در سال 1896آمده که میگوید: «من فکر می کنم [دوچرخه] بیش از هر چیز دیگری در دنیا برای رهایی زنان موثر بوده است. هر بار که زنی را با دوچرخه میبینم خوشحال میشوم. وقتی زن سوار بر دوچرخه میشود، به او احساس اعتماد به نفس و استقلال دست میدهد و به دوردستها میرود. تصویری از زنانگی بی بند و بار و رها»
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصرزنان
🌐 |@asrezanan_ir|۱