فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا ما از حماس حمایت میکنیم؟ اونا مگه سنی نیستند؟
@aghletarif
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماشاءالله شیعهی بابصیرت
حظ بردم
@aghletarif
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مهم است که مرجع فکری ما چه کسی باشد. چنگ زدن به ریسمان ولایت محکمترین دستگیره برای گذر از تاریکیهای آخرالزمان است. اگر جماعت مذهبی و انقلابی چنین شاخص محکمی را در زندگی کنار بگذارند، در دام بلاگرهای چادری خواهند افتاد که با سوء استفاده و تحریف اهل بیت علیهمالسلام هدف زندگی آنها را به پولدوستی و دنیاپرستی سوق خواهند داد. بلاگرهایی که برای فروش دورهها و پکیجهای پوچشان دست از سر امام حسین علیهالسلام هم بر نمیدارند. اگر حواسمان نباشد در این بازار مکاره کلاهمان را به باد خواهیم داد. به قول بزرگواری:«برخی گناهان ظاهری و جوارحی هستند و حالا ممکن است گوشهای از دینداری انسان را خراب کند اما برخی گناهان باطنی و جوانحیاند و روح دینداری انسان را از بین میبرند. سودجو و پول پرست و دنیا پرست کردن مردم باطن آنها را مریض میکند. طرف ممکن است نماز بخواند و چادر هم بپوشد اما باطنش تماماً شده باشد حبّ سود و پول و دنیا و «یوم تبلی السرائر» که باطن انسانها بیرون میریزد میبیند باطنش تماماً
آتش است.»
@aghletarif
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 رهبر انقلاب در نخستین دیدار دولت چهاردهم:
آقای رئیس جمهور برای انتخاب وزیران با من مشورت کردند. برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم. تعداد زیادی را هم نمیشناختم و نظری نداشتم.
قابل توجه افرادی که با هزینه کردن ولی جامعه، ماهی خودشون را صید کردند و افراد سادهلوحی که این پخت و پز را باور کردند و وای به ما که امام جامعه را خرج مطامع سیاسی خودمون میکنیم.
@aghletarif
این خانم یک بلاگره و برای فروش پکیجها و بستههای خودش از اهل بیت مایه میذاره
امثال این خانم دارن زیاد میشن
یه مورد دیگهش رو هم در همین ایتا داریم
باید از اهل بیت هزینه کنند تا بتوانند جماعت انقلابی رو متقاعد کنند وارد هر کسب و کاری بشن
میگه امام حسین علیهالسلام کاسب بوده!!!!
یه بزرگواری میگفت که چند وقت پیش یه منبری میگفته علت اینکه خیمهها رو آتیش زدن چون تار و پود خیمهها از طلا بوده
قشنگ دارند اهل بیت علیهمالسلام رو دنیاپرست و مرفه به معنای امروزی جلوه میدن اونم برای جامعهای که اقتصاد شده محور همه چیز
دقت کنیم در چه بستری داره این حرفها زده میشه
اینها از فلسفهی فعالیت اقتصادی و کار یدی اهل بیت علیهمالسلام چیزی نمیگن که اونها زمین رو آباد میکردن ، اموالشون رو وقف میکردن و ذرهای دل در گرو دنیا نداشتند و هدفشون پیشبرد اهداف اسلام بوده نه اهداف شخصی
شما اگر حرف را از کانتکس و بستری که داره درش زده میشه جدا نکنید و دقت کنید که این خانم در چه فضایی داره این حرف رو میزنه اونوقت معنای امام حسین کاسب بودن رو بهتر متوجه میشد
فقط کافیه مدتی برنامهها و جهتگیری این خانم رو دنبال کرده باشید تا متوجه بشید داره چه اتفاقی رو رقم میزنه
قدیم کاسبهای ما برای اینکه وارد فعالیت اقتصادی بشن مکاسب میخوندن حالا امثال این خانم با کدوم دانش فقهی اومدن و تحریک میکنن جماعت مذهبی رو به کسب ثروت در دنیایی که اقتصاد بیمار سرمایهداری جولان میده، برید ببینید چطور مردم رو تحریک می کنه برای فروش پکیجهاش و در هتل اسپیناس سمینار میگیره تا بیشتر بفروشه
قرآن به مومنان دستور میده که به داشتههای دیگران چشم ندوزن و «مدّ عین» نکنن (ولا تمدنّ عینیک الی...)!
ولی اینا همینطور چشم مردم رو میاندازن به دارایی های خودشون و طمع مردم رو تحریک میکنن تا بتونن دوره و سمینارشون رو بفروشن
حتی در قرآن در مورد قارون داریم که مانور تجمل انجام میداد و خدا مذمت کرده این کار قارون رو
@aghletarif
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از صفر شروع کردم و کمتر از یک ماه دیگه بزرگ ترین سمینار کشور
سمینار ۳ هزار نفره ی هتل اسپیناس پالاس رو برگزار میکنم🫡🍃
.
.
پینوشت:
این حرفی که اینجا نوشتند شبیه این حرف قارون نیست «قَالَ إِنَّمَا أُوتِیتُهُ عَلَى عِلْمٍ عِنْدِی»
این یکی از پستهای کانال این خانم هست. تا این مانورها رو نداشته باشند، نمیتوانند پکیج و سمینار بفروشند.
هتل اسپیناس یکی از گرانترین هتلهای پایتخته
@aghletarif
فَخَرَجَ عَلى قَوْمِهِ فی زینَتِهِ قالَ الَّذینَ یُریدُونَ الْحَیاةَ الدُّنْیا یا لَیْتَ لَنا مِثْلَ ما أُوتِیَ قارُونُ إِنَّهُ لَذُو حَظٍّ عَظیمٍ» [؛ ]قارون] در میان آرایش و زینت خود بر قومش درآمد؛ آنانکه خواهان زندگی دنیا بودند، گفتند: ای کاش مانند آنچه به قارون داده اند برای ما هم بود، واقعاً او دارای بهره بزرگی است.
کاری که قارون میکرد، ثروتش را در چشم مردم فرو میکرد و با مانور تجمل کاری میکرد که مردم آرزو میکردند که کاش ما هم مثل قارون بودیم و در واقع میل به دنیا را در اونها افزایش میدادند.
پیامی که میبینید رو از یکی از همراهان دریافت کردم.
@aghletarif
برای تکمیل بحث و بهتر درک آنچه مد نظر بنده بود، چند صفحه از تفسیر آیهی ۳۴ سوره توبه از حضرت آقا را با شما به اشتراک میذارم. انشاءالله ابهامی دیگه باقی نمونده باشه.
@aghletarif
ابهام یا سوالی بود بپرسید در خدمتم👇
https://harfeto.timefriend.net/16922168455136
یه نکته دیگه هم بگم
سال گذشته در مراسم اعتکاف که ویژه نوجوانان بود به عنوان مربی شرکت داشتم، یه روز یه دختر خانم شلحجاب و نوجوان پشت تریبون قرار گرفت که خودش هم معتکف بود، این دختر خانم یک فعال مجازی بود از همین بلاگرهایی که از طریق پیج درآمدهای میلیونی دارند، اومد و کلی در مورد چگونگی کسب درآمد در فضای مجازی برای دختران معتکف گفت و پیجش رو معرفی کرد و تبلیغ دورههایی که برن شرکت کنند تا بتونن پول پارو کنند
دارید فاجعه رو
محورهای مهم صحبتهای امروز رهبری که در سایهی سنگین ماجرای انتخاب کابینه گم شد. این هم از تبعات حاشیههایی که مسوولان به وجود میآورند.
💢رهبر حکیم انقلاب در دیدار امروز اعضای دولت چهاردهم، ۱۰ رهنمود راهگشا را مطرح کردند که اهتمام به آنها می تواند اسباب موفقیت دولت جدید در خدمتگزاری به مردم و پیشرفت کشور باشد:
🔻چهار سال نعمت خدمت، زود میگذرد اما کارهای بزرگ میتوان کرد، مثل امیرکبیر و رئیسی عزیز
🔹یکی از شرایط کارآمدی کارگزاران دولت این است که داشتههای خودشان را بشناسند، ثروتهای موجود خودشان را بشناسند. ما داشتیم مسئولینی را ــ در این سالهای طولانی ــ که نمیشناختند، نیروی انسانی کشور را نمیشناختند، نیروهای طبیعی کشور را نمیشناختند.
🔻این ایمانی که مردم دارند ایمان مذهبی و ایمان سیاسی این خیلی با ارزش است این جزو ظرفیت هاست.
🔹رجوع به کارشناس، حکمرانی را خردمندانه، و ملت را راضی می کند، اما مراقب تحمیل نظرات غلط با لباس کارشناسی باشید.. کارشناسی را انتخاب کنید که به دنبال نسخههای نسخ شده خارجی نباشد.
🔻رعایت اولویتها ضروری است. حل مسئله گرانی و تورم جزو اولویتهای فوری است.
🔹من چند سال قبل از این پیوست عدالت را مطرح کردم، گفتم شما هر قانونی، هر تصمیمی میخواهید بگیرید تصمیم مهم، قانون مهم یک پیوست عدالت برایش تهیه کنید .پیوست عدالت یک کار تشریفاتی نیست، یک امر واقعی است.
🔻به اینکه به شما بگویند پوپولیست یا عوامگرا اعتنا نکنید. با حضور بین مردم از خود آنها واقعیت را بشنوید و براساس آن تصمیم بگیرید.
🔹به دشمن امید نبندیم. برای برنامههایمان منتظر موافقت دشمن نباشیم.
🔻از همکاران با خصوصیاتِ جوان، مومن، انقلابی و باانگیزه بیشتر استفاده کنید.
🔹باید در فضای مجازی حکمرانی قانونمند وجود داشته باشد. نقض حکمرانی کشور در فضای مجازی قابل قبول نیست. براساس قانون، زمام کار را بدست بگیرید. اگر فضای مجازی قانونمند شود، تبدیل به فرصت خواهد شد.
🔻اگر به لایههای زیرساختی هوش مصنوعی نرسیم ممکن است در دنیا آژانسی برای هوش مصنوعی مثل انرژی اتمی تشکیل دهند و مانع پیشرفت کشور شوند.
🔻دستور پیگیری جوانی جمعیت به شخص وزیر بهداشت آقای ظفرقندی
@aghletarif
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 ازدواج با هوش مصنوعی انساننما/ بهبهانه فرمایشات امروز رهبرانقلاب راجع به هوش مصنوعی
✍ سیدعلیرضا طباطبایی، هیئت علمی دانشگاه علوم قضایی
🔻 چندی پیش یورو نیوز، خبری را منتشر کرد که آلیسیا فرامیس، هنرمند اسپانیایی، قصد دارد تابستان امسال، طی مراسمی با هولوگرام ساخته شده با هوش مصنوعی در روتردام هلند ازدواج کند؛ وانگهی با تحولات خیرهکننده هوش مصنوعی، طولی نکشید که خبر از ازدواج با هوش مصنوعی انساننما که ابعاد فیزیکی دارد، به گوش رسید.
🔻 انتشارات معروف Routledge اخیرا کتابی با عنوان (آینده هوش در سال ۲۰۵۰) منتشر کرده که بخشهایی از آن توسط راقم مطالعه شد.
🔻 مولفان این کتاب که از اعضای هیئت علمی از دانشگاههای برند جهان هستند، پیشبینی کردهاند، به سبب جذابیتهای فوقالعاده هوش مصنوعی انساننما از نظر عاطفی و جنسی، تا سال ۲۰۵۰، ده درصد از کل ازدواجها و ارتباطات جنسی در جهان، با هوش مصنوعی انساننما رخ خواهد داد.
🔻 مؤلفان در این کتاب در تایید ادعاها، مصاحبههایی با شخصیتهای برجسته علمی و صاحبان شرکتهای هوش مصنوعی ترتیب دادهاند.
🔻 توجه داشته باشیم، این نوع ازدواجها مانند کلیپ فوق، با هولوگرام رخ نمیدهد، بلکه با هوش مصنوعی انساننمایی است که ابعاد قابل لمس فیزیکی دارد...
🔻 این تنها نمونهای از هزاران تحولی است که جهان در انتطار آن است. دانشگاهها و بهویژه حوزههای علمیه با آیندهپژوهی باید به مواجهه با چالشها و فرصتهای هوش مصنوعی بروند.
🔻 آیندگان درباره این رهبر الهی، بیشتر خواهند گفت.../اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
@aghletarif
هدایت شده از عصر زنان
#یادداشت | #اختصاصی
🔻مراجعه به تصویر
♦️این نسل باید بماند
🔹بحران جمعیت، بحرانی نیست که یک شبه ایجاد شده باشد. بلکه طی یک فرایند میان مدت، نقشهی تحدید نسل طرح ریزی و گام به گام به پیش برده شد تا جاییکه امروزکشور از نظر جمعیت در لبهی پرتگاه قرار گرفته است. رهبر انقلاب نیز بارها به انحاء مختلف نسبت به خطر کاهش جمعیت هشدار دادهاند. به عنوان مثال در دیدار اخیرشان با ائمهی جمعه فرمودند: « مسئلهی زاد و ولد یا مسئلهی جوانی جمعیّت که یک مسئلهی حیاتی است. افرادی از دشمنان ملّت ایران نشستهاند در یک گوشهای از دنیا، برنامهریزی کردهاند که نگذارند جمعیّت ایران افزایش پیدا کند.» هنوز جوهر این کلامشان خشک نشده، یکی از خبرگزاریهای رسمی کشور با استناد به تک مقالهای انتشار یافته در یورونیوز، گزارشی با این تیتر « چرا فرزندان خانوادههای پرجمعیت سلامت روانی بدتری دارند؟» را منتشر میکند. نسخهای تاریخ مصرف گذشته که سالها بخشی از مردم با اعتماد به همین نسخههای روانشناسان غربی مسیر تکفرزندی را برگزیدند.
🔸اگرچه استناد به منابع غربی در رابطه با فرزندآوری به علت فرهنگ متفاوت آنها یک اشتباه راهبردی است، اما مقالاتی نیز وجود دارد که به معایب تک فرزندی اشاره کردهاند. در برخی از این مقالات از عشق خفهکنندهی والدین نسبت به تک فرزند صحبت به میان آمده تا حدی که برخی از افراد بالغی که خود تک فرزند بودهاند اذعان کردهاند که دوست دارند در آینده بیش از یک فرزند داشته باشند تا این حد از فشار و وابستگی شدید را تجربه نکنند. از سویی دیگر همین کشورهایی که امروز علوم انسانیشان، رسالهی عملیهمان شده، برای درمان بحران جمعیتی که دامنشان را گرفته رو به سیاست فرزندخواندگی آوردهاند. ایلان کاپور در کتاب «فعالیتهای انساندوستانهی سلبریتیها» مینویسد: «جولی را بیش از همه برای نقش مادری و فرزندخواندگانی از کشورهای مختلف میشناسند...که با سروصدا و تبلیغات فراوان کودکانی از کامبوج، اتیوپی و ویتنام را به فرزندی پذیرفته است.»
🔹فعالیتهایی که سبب افزایش فرزندخواندگی کودکان آفریقایی در آمریکا میشود. مدونا سلبریتی دیگر آمریکایی با انجام اقداماتی شبیه آنجلینا جولی، دختری به نام مرسی از مالاوی را به فرزندخواندگی میپذیرد. برونداد این دست اقدامات جولی و مدونا به استناد گزارش والاستریت ژورنال، افزایش فرزندخواندگی بینالمللی به وسیله آمریکاییها با الگوگیری از این سلبریتیها بوده است. به اذعان ایلان کاپور، فرزندخواندگیهای بینالمللی مدونا و جولی سبب تشویق دیگران به این امر و در نهایت خدمت به کشور آمریکا میشود؛ چرا که «نرخ زاد و ولد افت کرده و فرزندخواندگی فراملی کمک میکند این چشمانداز آخرالزمانی تسکین یابد و در عین حال خانواده یک آجر سازنده مهم اجتماعی-ملی شود.» از سویی کشورهای غربی با ارائه مشوقهای مالیاتی به فرزندخواندگی به فکر درمان بحران جمعیتی و تأمین نیروی کار برای اقتصاد استثماری سرمایهسالار خود هستند.
🔸 اما مایی که بهرهمند از مکتب غنی اسلام و فرهنگ اصیل ایرانی هستیم میبایست از این ورطه رخت خود را بیرون کشیم. پیامبر (ص) میفرمایند: «چه چیزی مؤمن را از داشتن خانواده مانع میشود؟ شاید خدا به او فرزندی دهد که زمین را با [گفتن] لااله الاالله سنگین سازد.» به عبارتی حفظ هر نسلی بر روی زمین ارزشمند نیست. طبق فرمودهی آیتالله جوادی آملی « حفظ نسل واجب است. انسان بايد بماند، خليفهٴ خداست، ذات اقدس الهي انسان را مثل مَلَک قرار نداده، اين چنين نيست که هر کسي بيايد و برود و نسل منقرض بشود. اين ﴿إِنِّي جَاعِلٌ فِي الأَرْضِ خَلِيفَةً﴾ جملهی اسميه است و مفيد استمرار، اين «جاعل» صفت مشبهه است به وزن اسم فاعل؛ يعني من دائما ميخواهم در زمين خليفه داشته باشم.»
🔹علامه با استناد به فتوایی از مرحوم بحرالعلوم و اهمیت اهتمام به حفظ نسل توحیدی میفرماید: «جامعهاي که....علي و اولاد علي را ميپذيرد، اينها هستند که نسلشان دارد منقرض ميشود، بر شما واجب است که امکانات را فراهم بکنيد.» این فتوا به وضوح تکلیف سنگینی را در بحث حفظ نسل و افزایش جمعیت هم متوجه مسوولان میکند و هم آحاد مردم. نسل ملتی باید حفظ شود که دشمنان کمر به قطع نسلش بستهاند؛ نسلی که به فرمودهی رهبر انقلاب : «با اینهمه امکانات مادّی و منابع و موقعیّت راهبردی جغرافیایی و مانند این حرفها، با این جمعیّت بااستعدادی که کشور ما دارد، حالا مثلا ۱۵۰ میلیون یا ۲۰۰ میلیون هم جمعیّت داشته باشد! این یک خطر بزرگی است برایشان، [لذا برنامه دارند که] باید جلوی این گرفته بشود. آن نیروی انسانیِ پیشرانی که کشور را پیش میبرد کیست؟ جوانها. اگر چنانچه این کم بشود و کشور تبدیل بشود به یک کشور پیر، دیگر پیشرفتی ندارد؛ این نقشهی دشمنان است.».
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصرزنان
🌐 |@asrezanan_ir|
نوشتهها
#یادداشت | #اختصاصی 🔻مراجعه به تصویر ♦️این نسل باید بماند 🔹بحران جمعیت، بحرانی نیست که یک شبه ایج
در راستای تأکید امروز حضرت آقا در رابطه با مسئلهی جوانی جمعیت و سپردن این مأموریت به شخص وزیر بهداشت، گفتم شاید مرور مجدد این متن که مدتی قبل برای عصر زنان نوشته بودم، خالی از لطف نباشه
اینکه «چرا این نسل باید بماند»
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 توصیههای اخلاقی روز گذشته رهبر انقلاب به اعضای هیئت دولت چهاردهم. ۱۴۰۳/۶/۶
🔹️توجه بیشتر به معنویات
🔸انس بیشتر با قرآن
🔹️تضرع بیشتر نزد خدا
🔸توجه به نماز با خشوع، اول وقت و حتی المقدور با جماعت
🔹️نماز خواندن در محیط کار و با کارکنان
🔸توجه به رفتار و پوشش خود
🔹️خواندن نوافل بخصوص نافله شب
🔸حرف زدن با خدا و خواستن از خدا هنگام سحر
🔹️قصد قربت و نیت کار برای خدا
💻 farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
2.5M
📢 بشنوید
🔶🔹 پاسخ به شبههپراکنی نسبت به امضای توافق اقلیمی پاریس در دولت حسن روحانی
💢 محورهای موضوعی
1️⃣ طرح شبههی عدم امضای توافق اقلیمی پاریس از سوی آقای فرهاد فتحی
https://eitaa.com/sheikh_farhad_fathi/25747
2️⃣ محمد جواد ظریف، امضاکنندهی توافق اقلیمی پاریس از سوی دولت وقت؛
https://dolat.ir/detail/278257
همچنین فهرست کشورهای امضاکنندهی توافق در سایت سازمان ملل
https://www.un.org/sustainabledevelopment/blog/2016/04/parisagreementsingatures/
3️⃣ اگر توافقی امضا نشده و آثاری هم نداشته است، علت قطعیهای مکرر برق در سالهای آخر دولت روحانی و عدم قطع تابستانهی برق در دولت شهید رئیسی چیست؟
4⃣ چرا در تابستان امسال، در اوج گرما و مصرف برق، قطعی برق مداوم خانگی وجود ندارد اما در شهریور که خنکتر است، با روی کار آمدن دولت پزشکیان، قطعیهای مکرر خانگی دوباره از سر گرفته شد؟!
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
نوشتهها
📢 بشنوید 🔶🔹 پاسخ به شبههپراکنی نسبت به امضای توافق اقلیمی پاریس در دولت حسن روحانی 💢 محورهای موض
این صوت رو حتما گوش بدید و اسناد ضمیمه رو هم نگاهی بیاندازید
قبلا در مورد لزوم برخورد محتاطانه با تحلیلهای شیخ فرهاد فتحی تذکر داده بودم. متاسفانه ایشون بارها حرفهای متناقض زده و مواضع زیگزاگی داشته
این را گفتم چون بسیاااااار شاهدم این آقا یعنی آقای فتحی تبدیل به مرجع فکر برخی از جماعت انقلابی شده
May 11