هدایت شده از •|دیدهــ🇵🇸بـــاݩ آنـلـــ🇵🇸ایــن|•
🔴سمیر جعجع با ۱۵ هزار نیروی نظامی در مسیر خلق "فتنه" در لبنان
📌روزنامه الاخبار لبنان خبر داد که «سمیر جعجع»، رئیس حزب "القوات المشترکه" لبنان در جلسهای با «ولید جنبلاط»، رئیس حزب سوسیالیست ترقیخواه، از توانایی رویارویی نظامی با حزب الله لبنان سخن گفته است.
📌براساس این گزارش، جعجع در این جلسه به جنبلاط پیشنهاد داده نمایندگانشان در مجلس استعفا بدهند و وقتی جنبلاط این پیشنهاد را رد کرده، جعجع پاسخ داده که میخواهد در رویارویی با حزبالله تا انتها برود و افزوده: من 15 هزار رزمنده دارم که میتوانند دربرابر حزب الله بایستند، بهخصوص که اوضاع لبنان و منطقه باعث شده که حزبالله بسیار ضعیف شود.
📌این گزارش افزوده که جنبلاط نسبت به خطر چنین اقدامی هشدار داده اما جعجع در پاسخ گفته: ما امروز قدرتمندتر از روزگار بشیر جمیل هستیم و حزبالله ضعیفتر از روزگار یاسر عرفات است (اشاره به دوران جنگ داخلی لبنان) و توضیح داده که از حمایت امریکا و عربستان و امارات و دیگر کشورها برخوردار است اما "حزب الله مجبور به عقبنشینی است چون ضعیف است".
📌در این گزارش تأکید شده که جنبلاط گزارش این جلسه را با برخی دوستان خود در میان گذاشته و نسبت به آنچه برخی در حال آماده کردن برای لبنان هستند ابراز
نگرانی کرده است.
@didebaneenghelab
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
به بهانهی بازگشت پیکر ٨ شهید مدافع حرم
بر حسب ظاهر شهدای #مدافع_حرم، امتیازاتی بر شهدای دفاع مقدس دارند، از آن جمله:
- عقل معاش، محرّک و عقل معاد مقوّم دفاع از وطن است اما دفاع از حرم، مصدّع عقل معاش و مستلزم عقل معاد است. ارتفاع جغرافیای جبهه مقاومت بلندتر از افق جغرافیای وطن است.
- بساط زرق و برق زندگی در ایرانِ دههی شصت، هنوز گسترده نبود و بازار حُبّ مال و مقام در آن روزها کساد بود. در دههی نود اما زندگیها فراختر و چشمک زدنهای دنیا بیشتر شد تا دلبریدنها سختتر از جان دادنها باشد. جنگ تحمیلی موضع جبر بود و جنگ با تکفیری موضع اختیار.
- به برکت شبکههای اجتماعیِ بی در و پیکر، مدافعان حرم آماج نیش و کنایهی دوستان و طعن و تهمت و ترور شخصیت دشمنان شدند. همقطاران دفاع مقدسیِ آنها، اما کمتر از این سنگها به پیشانی و خونها به جگر دیدند. در روزگار افسران جنگ نرم، شهید جنگ سخت شدن، کار آسانی نیست.
- مدافعان وطن، سربازان امام خمینی (ره) بودند و مدافعان حرم، سربازان امام خامنهای. ولایتمداری در عهد وصی، بسی دشوارتر از پابهرکابی در عهد ولی است. امام، انقلاب را معماری کرد و رهبری آن نهال نوپا را آبیاری. در دوران ریزشهای اساسی خواص، رویش بلباسیها از معجزات ولایت است.
#خان_طومان
✍#زهرا_محسنی_فر
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از جمعیت جهانی منجیان سلامت
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 واکسنهای استفاده شده، چه عواقبی را به همراه داشتند؟!
🔹اهداف انتشار ویروسهای مختلف چیست؟!
🔹 سازمانهای بین المللی، کجای این داستان قرار دارند؟!
#کرونا
#جنگ_بیولوژیک
#پزشکان_بدون_مرز
🍏 @monjian_salamat
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴بزرگترین افتضاح
همه اشتباهات و ضعف های برجام یک طرف و این افتضاح یک طرف:
روزهای پرتب و تاب مذاکرات هسته ای یادتان هست؟! دیدارها و نشست ها و گفتگوها و پیاده روی ها و شب زنده داری ها و خودکارپرانی ها و خنده های تلخ ، همه و همه نتیجه اش شد خسارت محضی به نام برجام !
در هیاهوی مذاکرات ، عباس عراقچی( معاون ظریف که در این روزهایی که گند برجام درآمده ، خیلی کم پیدا شده است!!!) در یکی از مصاحبه ها جمله ای تاریخی گفت که هیچ گاه از یادها نخواهد رفت : " اکنون بحث و جدل بر سر ویرگول هاست "!!!
بعدها مشخص شد که موسسه international cricis group که وابسته به وزارت خارجه آمریکاست ، حدود چهارده ماه قبل از برجام متنی را منتشر کرده بود که دقیقا نعل به نعل شبیه برجام بوده است و معلوم نیست که عباس آقا و جوادآقا (امیرکبیر زمان!) و هم قطارانشان بر سر چه موضوعی آن همه مذاکره و جنگ ویرگولی می کردند!!!
اگر این افتضاح در یکی از کشورهای غربی که الگوی آقایان غربگدا هستند اتفاق می افتاد ، به یک زلزله و سونامی سیاسی و مجموعه ای از استعفاها و استیضاح ها و دادگاه ها و عزل ها تبدیل می شد اما در کشورمان نه استعفایی دیدیم نه استیضاحی و نه حتی طرح یک سئوال از طرف نمایندگان مجلس! حتی دریغ از یک خبرنگار که سئوالی در رابطه با این افتضاح از سران مذاکرات بپرسد!!!
ننگ بر برجام و برجامیان و شرم بر این همه تساهل و بی خیالی و بی تفاوتی ...
✍ #قاسم_اکبری
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴 زرنگ بازی به سبک یک روزنامهی اصلاح طلب....
از یکسو سرمقاله مینویسند با موضوع "دولتِ تنبل" و تیتر میزنند که "خبری از تدبیر نیست" تا هم از دولت متبوعشان فاصله گرفته باشند و هم از پاسخگویی بابت عملکردش فرار کرده باشند و از سوی دیگر مدعی میشوند که "سفرهای استانی بیفایده است" تا رقیبشان را نیز متهم به انجام کارِ بیفایده و شوآف کرده باشند!!
#سرطان_اصلاحات
#جریان_تحریف
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔴دولت روحانی دولت اتاق بازرگانی است
👤محمدصادق کوشکی، فعال سیاسی اصولگرا
🔹دولت روحانی از سال ۹۲ مبنای خود را خدمت به سرمایهسالاران و ثرومتمندان جامعه گذاشت. در واقع سیاستهای دولت کلاً به سمتی بود که رانت واقعی و خدمات نصیب طبقه چهار پنج درصدی شود که عبارت از سرمایهداران و سرمایهسالاران است.
🔹رئیس دولت نباید با حمایت سرمایهداران روی کار بیاید و در دوران دولتداری خود را وامدار گروهی قلیل بداند. متاسفانه دولتهای روحانی، خاتمی و هاشمی دولتهایی بودند که بر پایه و اساس سرمایهسالاری شروع به کار کرده بودند که در چنین شرایطی معلوم است حقِ قشر پایین به قشر بالا تعلق میگیرد.
🔹این دولت، دولتِ اتاق بازرگانی است و مردم عادی اصلاً شهروند به حساب نمیآیند. بزرگترین فاجعه در دولت روحانی این است که اکثر مردم اصلاً انسان شمرده نشده و مخاطب خدمات دولتی قرار نگرفتند.
دکتر #کوشکی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔘️ رئیس مجلس وارد سیستان و بلوچستان شد
🔹محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی و جمعی از روسای کمیسیونهای مجلس امروز دوشنبه وارد فرودگاه کنارک در جنوب سیستان و بلوچستان شدند.
🔹رییس مجلس شورای اسلامی و هیات همراه در راستای بازدید زیرساختها، بررسی نیازها، رفع مشکلات، بررسی طرحها و روند اجرایی پروژهها به دعوت مجمع نمایندگان سیستان و بلوچستان به این استان سفر کردند.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔰 تشکر مجدد رهبر انقلاب از فداکاری مسئولین بهداشت و درمان و کادر پزشکی
🔻فرمانده کل قوا صبح امروز:
🔹️مجدداً برای چندمین بار از مسئولین ذیربط بهداشت و درمان، از پرستاران عزیز، از پزشکان عزیز، از کسانی که دستاندرکار این مسائل هستند صمیمانه تشکر میکنیم.
🔸️در این موج سوم که واقعاً خطرناک هم هست، ابتلا و تلفات برای انسانی که نگاه میکند، خیلی دردآور است. بایستی از اینها تشکر کرد که واقعاً دارند فداکاری میکنند و کار میکنند. ۹۹/۷/۲۱
🏷 #بسته_خبری
💻 @khamenei_ir
هدایت شده از بیداری طلاب
آقای بیات زنجانی از کی تا حالا مرجع تقلید شده که ما خبر نداریم؟
خبرگزاریهای اصلاحطلب اخیراً بهشدّت دنبال مرجعسازی هستند. درسته که مراجع معظم ما و نور چشمان شیعیان سنّ زیادی دارند، امّا اینکه اینها وقیحانه در پی اعلام مرجع تقلید هستند، جای تأمل دارد!
اصلاح طلبان دغدغهی دین ندارند که دارند از علوی بروجردی و بیات زنجانی مرجع میسازند؛ پس به دنبال چه هستند؟
آقای بیات زنجانی که اکنون در سن ۷۸ سالگی به سر میبرد مدّت زیادی هست که رساله چاپ کرده. فتواهای ایشان صریحاً مورد نقد فقها و مراجع تقلید بوده و حتی رادیو فردا نسبت به این اتفاق واکنش نشان داده است.
او از حامیان فتنه ۸۸ بوده و با میرحسین موسوی و کروبی دیدار داشته است.
بیات زنجانی در پیام تسلیت خود نسبت به شجریان اینگونه سخن گفته است: اینجانب نه تنها هیچ کراهتی بر میراث گرانقدر این استاد ذوفنون ندیدم بلکه آن را عاملی برای توجه به مبدأ عالم، جذبهی ملیح و عارفانه به سمت ارزشهای والای انسانی و اسلامی و رونقی برای زبان و ادب فارسی یافتم.
البته از شاگرد منتظری و شریعتمداری بیشتر از این توقعی نخواهد رفت.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
هدایت شده از بشرای ولایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روحانی: جنگ اقتصادی طولانی نخواهد بود
پ.ن:بله چیزی از جنگ اقتصادی نمونده حداکثر تا خرداد ۱۴۰۰(پایان دولت دوازدهم)😉
✅ بعدش ان شاالله با تشکیل دولت جوان و حزب اللهی مشکلات کشور رفع و جنگ اقتصادی با پیروزی ملت ایران پایان می پذیرد.
#علی_اصغر_سمیعی
هدایت شده از بشرای ولایت
#یادداشت: وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران و مسئله قره باغ
مواضع منفعلانهی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران درخصوص بحران قره باغ و خطر حضور گروههای تکفیری در مرزهای شمالی ایران، منجر به جولان برخی کشورها در پیشبرد تحولات منطقه شده است.
احترام به تمامیت ارضی و توقف فوری هرگونه تعرض به خاک کشورهای ثالث، مقابله با نفوذ گروههای تروریستی، آتشبس و آغاز مذاکره سیاسی راهکار پایان مناقشه قره باغ و نقشه راهی برای جمهوری آذربایجان و ارمنستان است که طبیعتا بایستی با میانجیگری یک کشور بیطرف اجرایی شود.
بلاشک پیشبرد چنین موضوع مهمی نیازمند دستگاه سیاست خارجی فعال و مسلطی است که در خوشبینانه ترین حالت در روزهای اخیر در ایران وجود نداشته است.
در این خصوص چند نکته مهم حائز اهمیت است:
– وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران از آغاز درگیریهای قره باغ تاکنون در خاتمه این مناقشه نقشی ایفا نکرده است و سطح پیام اخیر وزیر خارجه به طرفین مناقشه در حد و جایگاه “ایران” و یک کشور همسایه قوی که تبعات جنگ میتواند متوجه آن نیز باشد، نبوده است. یا حداقل اگر تلاش های قابل ذکری در این خصوص صورت گرفته است، دستگاه تبلیغاتی وزارت خارجه باید و موظف است آن را به شکل علنی تری برای همراه کردن افکار عمومی داخل و خارج کشور به انتشار آن اهتمام بورزد.
– با توجه به رفت و آمدهای اخیر وزارت خارجه ایران، اینطور برای عموم به نظر میرسد که در نظر شخص وزیر خارجه، روابط با کویت در سطحی است که برای عرض تسلیت نیاز به سفر و حضور در نزد امیر جدید کویت است، اما سطح درگیری آذربایجان و ارمنستان و خطرات آن در حدی نیست که وزرای دو کشور جهت انجام گفتگو به تهران دعوت شوند! این حجم از بیتوجهی نه تنها نمایانگر رها کردن امنیت کشور بلکه چراغ سبز به افزایش نفوذ برخی کشورها در شمال غرب ایران است. اگر این کار تاکنون صورت گرفته است اما وزرای خارجه کشورهای آذربایجان و ارمنستان و یا معاونان آنها برای حضور در ایران تمکین نمی کنند؛ وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران و مجموعه ی نظام باید کاری کند و طوری برخورد کند که آنها مجبور به انجام آن باشند و این یک گزینه انتخابی برای همسایه های شمالی ایران نیست.
– آیا کارشناسان وزارت خارجه متوجه چالش های امنیتی حضور عناصر گروههای تروریستی در مرزهای شمالی ایران هستند؟ تکفیریهایی که قریب یک دهه در سوریه و عراق با تهدیدات آنها مواجه بودهایم، به لطف دولت ترکیه سر از مرزهای شمالی ایران درآورده اند و علیرغم این موضوع، روستاها و مناطق مرزی ایران هدف راکت و گلوله باران طرفین جنگ واقع شده است که علاوه بر وزارت خارجه، گویای کم توجهی و یا حداقل ضعف عملکردی وزارت دفاع و دستگاه امنیتی نیز میباشد.
– موضع ایران در خصوص مناقشه قره باغ، با استناد به قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل متحد اینست که ارمنستان بایستی از خاک جمهوری آذربایجان خارج شده و طرفین هرگونه کشتار را متوقف کنند. اما این موضوع بایستی از راه سیاسی و حقوقی دنبال شود نه از راه جنگ، کشتار و به کارگیری تروریستهای تکفیری و تجهیزات صهیونیستی. اما وزارت خارجه چه اقدامی در این راستا داشته است؟ جز اینست که روسیه گوی میانجیگری را از ایران ربوده و میزبان گفتگوی دو کشور شد؟ جز اینست که نفوذ ترکیه و رژیم اسرائیل در منطقه افزایش یافته است؟
مناقشه قره باغ مهم است؛ نه از باب درگیری دو کشور کوچک که مساحت آنها مجموعا از استان فارس کمتر است یا از باب تسلیحات ارتش آنها بلکه از این باب که اسرائیل و تکفیریها در باطن و ظاهر این قضیه هستند و این فتنه میتواند آغازگر یک سلسله اتفاقات ناگوار و ویرانگر باشد که با تعلل های بیش از حد ممکن است کنترل سنتی ایران بر مناطق قره باغ برای همیشه از دستان ایران خارج شود.
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔺سخنگوی وزارت امور خارجه: ۲۷ مهرماه ساعت ۳:۳۰ دقیقه بامداد تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران ملغی میشوند...
➕ قطعا رفع تحریم تسلیحاتی کشورمان و عدم موفقیت آمریکا درجلوگیری از این موضوع اتفاق مهمی میباشد اما خلاصه کردن برجام در این موضوع، نوعی تحریف در هدف اصلی برجام (لغو بالمرّه تمام تحریمها) محسوب میشود و بدون انعقاد یک قرارداد تسلیحاتی با یکی از طرفین برجام (منهای چین و روسیه) نیز لااقل چندان قابل دستاوردسازی نمیباشد!
#جریان_تحریف
#مهدی_قاسم_زاده
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi