هدایت شده از @AntiBBC
بیش از ۳ دهه همین افراد و همین تیم در موضوعات مختلف به عنوان مذاکرهکنندگان ایرانی حاضر شده اند. در این ۳ دهه چند بار نتیجه مذاکرات به نفع مردم بوده است؟ چند بار این آقایان حاضر به پاسخگویی به مردم شده اند؟ چند بار مسئولیت تاثیر مذاکرات بر زندگی مردم را پذیرفته اند؟
اندکی بیندیشیم ! از سال ۶۷ تا ۱۴۰۰ اینا تو کشور به عنوان مسئول در حال مذاکره اند اوج مظلومیت نطام اینجاست که همین آقایون میگن ما هیچ کاره ایم و اختیاری نداریم!
این همه سال این جماعت مسئول مذاکره!و همش خسارت و امتیاز به دشمن عادی نیست!
#مذاکرات_وین
@AntiBBC
در نیمۀماه، ماهِ تمام آمده است
عطرِ نفسِ گل به مشام آمده است
در خانۀزهرا و امیر مومنان
اوّل پسر و دوّم امام آمده است
#میلاد_امام_حسن_مجتبی✨🌺
#مبارڪباد✨🌺
هدایت شده از 🇮🇷 عکسنوشتہسیاسی 🇮🇷
‼️ ساده نباشید، کسی گاف نداده!!!
🔈صوت عنصر باند نیویورکی، با بولد نمودن مفهوم ميدان در مقابل دیپلماسی در واقع برای مدیریت و طراحی عملیات روانی میدان انتخابات منتشر شده!
💯❌💯دوقطبی میدان و دیپلماسی، همان دوقطبی مذاکره و مقاومت سال 92 است، ورود در این دوگانه بازی در دولت سوم لیبرال است!
👤 امیررضا آل حبیب
#حاج_قاسم
#مرد_میدان
#دوقطبی_مذاکره
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
هدایت شده از نورانی
ای دل شکسته
بال و پرت را چه میکنی ؟
این پارهپارهی جگرت را
چه میکنی ؟
گیـرم که در مقابل دشمـن بایستـی
نامردمان پشت سرت را چه میکنی؟
#سیاسی
#حاج_قاسم
#مرد_میدان
#عکس_استوری
#نامردان_میدان
@StoryProfileMazhabi
هدایت شده از pedarefetneh | پدر فتنه
⭕️ اصلاحات چیست؟
به جریانی گویند که دولت مطبوعشان ۳۰ میلیون کیلو پرتقال را از بین برد ولی با قیمت ارزان به دست مردم مملکتش نرساند... (اینجا ببینید)
#نه_به_اصلاحات
#انتخاب_درست
#وحید_محبی
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh2 🔜 #پدرفتنه
هدایت شده از @AntiBBC
آقایان در حال فراهم کردن مقدمات برجام منطقه ای و موشکی هستند!
پ؛ن؛از انجایی که دولت لیبرال مطمئن شده هر کاری کنه کسی بازخواست نمیکنه!داد گاه و محاکمه ای به راه نمی افتد!شاید هدف اصلی از انتشار این صوت فراهم کردن زمینه برای برجام منطقه ای و موشکی باشه رفسنجانیشون گفت این کار انجام خواهد گرفت در دولت دوم روحانی! سردار هم جلوی این هدف شوم ایستاده بود اما راه انها با ترور سردار باز شده!
میبنید چه سودی لیبرال ها دارن میبرن از ترور سردار؟!
@AntiBBC
هدایت شده از @AntiBBC
13.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرنوشتتون چیزی جز استخر فرح نخواهد بود
در توان موشکی جلوی تست ها را گرفت،بودجه را نصف کرد بر اساس تفکر هاشمی...بخاطر حرف احمقانه هاشمی ده دقیقه اساتید دانشگاه براش کف زدن
کشتی را سوراخ کردید ولی ما با این کشتی غرق نخواهیم شد
۸ دقیقه جنجالی از خیانت های دولت لیبرال روحانی از زبان حاج سعید قاسمی
@AntiBBC
هدایت شده از 『 مُدرِّس نوین 』
⚠️کُپ کردن شیطان
✍ الان عمروعاص از جهنم پیغام میده داداش این مرحله از حقه بازی برا من و خود شیطون هم قفل بود! بیا ببینم از کجا درآوردی اینارو؟!؟!؟
#اصلاحطلبکاران
#اصلاحات_آمریکایی
🍃🌱↷
『 @modarese_novin 』
هدایت شده از 『 مُدرِّس نوین 』
🔻خاتمی، ظریف به را به مقام «امامت» رساند.
او پیش از این هم در زمان انتخابات ۹۶، وقتی جهانگیری به عنوان کاندید پوششی برای لجن مال کردن سایر کاندیداها و دولت قبل حضور پیدا کرد، از تعاریف دینی و قرآنی سواستفاده کرده بود .
#اصلاحطلبکاران
#اصلاحات_آمریکایی
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
🍃🌱↷
『 @modarese_novin 』