🇮🇷 پنجم آبانماه روز ملی زعفران گرامی باد
🔸️با توجه به قدمت طلای سرخ در ایران و در راستای حمایت از این محصول ملی و استراتژیک، پنجم آبان «روز ملی زعفران» نامگذاری شده است.
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
📌 روابط عمومی مدیـریـت جــهاد کشاورزے شهرستــان اصفــهان
سایت اینترنتی
🌐https://esfahan.agri-es.ir/
پیام رسان ایتا
🆔 https://eitaa.com/agri_esfahan
#اصفهان
کمیته بهداشت کشاورزی شهرستان اصفهان در محل مدیریت جهادکشاورزی شهرستان برگزار گردید.
🖊به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان اصفهان: پیرو هماهنگیهای انجام گرفته توسط رئیس اداره ترویج و آموزش با مسئولین واحد بهداشت حرفه ای مراکز بهداشت ۱ و ۲ شهرستان مقرر گردید کمیته بهداشت کشاورزی شهرستان اصفهان در محل مدیریت جهادکشاورزی شهرستان برگزار گردد.
🔸در این کمیته مسئولین و کارشناسان واحدهای بهداشت حرفه ای مراکز بهداشت ۱و ۲ شهرستان، رئيس اداره ترویج و آموزش و مسئولین واحدهای زراعت و حفظ نباتات مدیریت جهادکشاورزی شهرستان حضور داشتند.
🔹ضمن بررسی مسائل بهداشت حرفه ای در بخش کشاورزی شامل: نحوه معدم سازی قوطی سموم و کیسه های کود و بذور و همچنین بهداشت فروشندگان سموم و .....بحث، تبادل نظر و ارائه طريق گردید.
🔸در ادامه جلسه که دبیر انجمن صنفی کارفرمایی مراکز غیردولتی شهرستان و کارشناس اتاق اصناف کشاورزی شهرستان حضور یافتند، در خصوص چگونگي و همکاری در بهره مندی کشاورزان و بهره برداران از برنامه های سلامت و تشکیل پرونده پزشکی در مراکز بهداشت و هدایت انها به برنامه های سلامت دولت، گفتگو و تبادل نظر گردید.
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
📌 اداره ترویج و آموزش مدیـریـت جــهاد کشاورزے شهرستــان اصفــهان، استان اصفهان
#اصفهان
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
کارگاه آموزشی " روز مزرعه سورگم علوفه ای" در دهستان کرارج از شهرستان اصفهان برگزار گردید.
🖊به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان اصفهان: با برنامهریزی و هماهنگی اداره ترویج و آموزش شهرستان و اداره بهبود تولیدات گیاهی و هماهنگی با مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی استان و مدیر زراعت استان، همچنین با حضور محقق مرکز تحقیقات کشاورزی آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان، کارگاه آموزشی در قالب "روز مزرعه سرگوم علوفه ای" به همت مرکز جهادکشاورزی کرارج و شرکت کشت و دامداری فکا و در محل مزرعه، در روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۸/۰۲ برگزار گردید.
🔸در این کارگاه آموزشی، معاون بهبود تولیدات گیاهی استان، مدیر زراعت استان، محقق مرکز تحقیقات آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان، رئیس اداره ترویج و آموزش، سرپرست اداره بهبود تولیدات گیاهی، رئيس اداره بهبود تولیدات دامی، مسئولین واحدهای زراعت، مکانیزاسیون، حفظ نباتات از شهرستان اصفهان، مدیر جهادکشاورزی شهرستان خور و بیابانک، مسئول و کارشناسان مرکز کرارج و تعدادی از بهره داران شهرستان در محل مزرعه سورگوم علوفه ای حضور داشتند.
🔹در ابتدا خانم رفیعی در خصوص اهمیت کارگاه و اشاعه و ترویج کشت سورگوم علوفه ای در شرایط حاضر صحبت نمودند، سپس آقای شریفی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان در خصوص اهمیت الگوی کشت و جایگاه سورگم علوفه ای سخنانی بیان داشتند، در ادامه آقای صالحی محقق مرکز تحقیقات و همچنین آقای فیروز نیا مدیر زراعت سازمان و آقای نعمت الهی کارشناس زراعی شرکت فکا در خصوص چگونگي کشت سورگم علوفه ای و مزیتهای آن مطالب آموزشی مفیدی بیان نمودند.
🔸 در پایان کارگاه ،چاپر هماهنگ شده جهت برداشت دوم و چین نهایی در مزرعه اقدام گردید.
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
📌 روابط عمومی مدیـریـت جــهاد کشاورزے شهرستــان اصفــهان
سایت اینترنتی
🌐https://esfahan.agri-es.ir/
پیام رسان ایتا
🆔 https://eitaa.com/agri_esfahan
#اصفهان
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
نظارت بر حسن انجام کار مبارزه همگانی با آفت مگس میوه مدیترانه در شهرستان اصفهان، مرکز رهنان
🖊به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اصفهان، به منظور پایش عوامل خسارت زا و ردیابی آفت مگس میوه مدیترانه ای و بررسی جمعیت آفت در تله های فرمونی پس از طعمه پاشی با محلول سراتراپ و مالاتیون مسئول کنترل آفات و کارشناس پیش آگاهی مدیریت حفظ نباتات استان خانم محسنی فرد، مسئول حفظ نباتات شهرستان خانم اطمینان به همراه کارشناس مرکز جهاد کشاورزی رهنان خانم زارعی از باغات ناژوان و نصرآباد بازدید نمودند شایان ذکر است طعمه پاشی به صورت همگانی و با همکاری مجموعه مدیریت طرح ساماندهی ناژوان در باغات منطقه به مدت یک هفته بطول انجامید و براساس بازدید بعمل آمده میزان شکار پس از طعمه پاشی کاهش یافته است.
🔹 خانم زارعی در خصوص اهمیت مبارزه با این آفت و جلوگیری از طغیان و خسارت آن بر روی باغات منطقه گفت: ردیابی آفت با نصب تله های ردیابی به همراه فرمون جنسی و تله های مکفیل حاوی محلول سراتراپ و قرص سراتینیکس نخستین گام در مدیریت مگس میوه مدیترانه بود و پس از شکار انبوه در ایستگاههای ردیابی آفت در منطقه، کنترل آن با روش طعمه مسموم پاشی با استفاده از پروتئین هیدرولیزات و سم مالاتیون انجام گردید.
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
📌 روابط عمومی مدیـریـت جــهاد کشاورزے شهرستــان اصفــهان
سایت اینترنتی
🌐https://esfahan.agri-es.ir/
پیام رسان ایتا
🆔 https://eitaa.com/agri_esfahan
♦️ اطلاعیۀ ستاد کل نیروهای مسلح در مورد حملۀ رژیم صهیونیستی
🔹به اطلاع ملت شریف و غیور ایران اسلامی میرساند هواپیماهای دشمن صهیونی در تجاوزی آشکار و مغایر با قوانین بینالمللی در بامداد امروز، شنبه ۵ آبانماه، با استفاده از فضای در اختیار ارتش تروریستی آمریکا در عراق در یکصدکیلومتری مرزهای ایران و از راه دور، تعدادی موشک دور بردِ هواپایه که دارای سر جنگی بسیار سبک در حدود یک پنجم کلاهک موشکهای بالستیک ایرانی میباشد را به سمت برخی از رادارهای مرزی در استانهای ایلام، خوزستان و اطراف استان تهران پرتاب نموده که در پی عملکرد به موقع پدافند هوایی کشور، خسارت محدود و کم اثری را وارد و چند سامانه راداری آسیب دیده که تعدادی بلافاصله ترمیم و برخی نیز در حال ترمیم هستند.
🔹در این اقدام نامشروع و غیرقانونی، با آمادگی پدافند هوایی کشور تعداد قابل توجهی از موشکها ردگیری و رهگیری شده و از ورود هواپیماهای دشمن به حریم هوایی کشور جلوگیری به عمل آمده است.
🔹ایران ضمن محفوظ دانستن حق پاسخ قانونی و مشروع خود در وقت مقتضی، برقراری آتشبس پایدار در غزه و لبنان برای جلوگیری از کشتار مردم بیپناه و مظلوم را مورد تأکید قرار میدهد.
🔹به دولت تروریست پرور و جنایتکار امریکا که نقش محوری در حمایت و پشتیبانی همه جانبه از اقدامات مجرمانه رژیم صهیونی در برهم زدن امنیت منطقه دارد، هشدار داده میشود برای جلوگیری از گسترش درگیری و ناامنی در منطقه و کشتار مردم بیگناه به ویژه در غزه و لبنان این رژیم غیرقانونی و نامشروع را مهار نموده و خود و همپیمانانش را در باتلاقی که آن رژیم اشغالگر ایجاد نموده است؛ بیش از این گرفتار ننماید.
🔹از مردم شریف ایران، رسانهها، صاحب نظران و کارشناسان تقاضا میگردد که به شایعات و روایتهای غیر معتبر توجه ننموده و اخبار صحیح را از طریق مبادی رسمی و رسانه ملی دنبال نمایند.
🪴نکات ارزیابی کیفیت کود دامی پوسیده
✖️رنگ: کود پوسیده معمولاً رنگ قهوهای تیره دارد.
✖️بافت: بافت کود باید نرم و خاکی باشد.
✖️بو: کود پوسیده بوی ملایمی دارد که به خاک یادآور میشود.
✖️دما: در فرآیند پوساندن، دمای کود باید افزایش یابد که نشان دهنده فعالیت میکروارگانیسمها است.
✖️عدم وجود بذرهای علفهای هرز و تخم آفات: کود پوسیده نباید حاوی بذرهای علفهای هرز یا تخم آفات باشد.
همچنین، میتوانید نمونهای از کود را به آزمایشگاه فرستاده و ترکیبات شیمیایی آن را مورد آزمایش قرار دهید تا از میزان مواد مغذی و سلامت کود اطمینان حاصل کنید این ارزیابیها به شما کمک میکنند تا از کیفیت کود پوسیده و اثربخشی آن در کشاورزی اطمینان حاصل کنید
┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
📌 روابط عمومی مدیـریـت جــهاد کشاورزے شهرستــان اصفــهان
سایت اینترنتی
🌐https://esfahan.agri-es.ir/
پیام رسان ایتا
🆔 https://eitaa.com/agri_esfahan