🇮🇷جهتگیری اقتصادی جناب آقای دکتر پزشکیان
🔻اکنون بر همگان واجب است تا با احترام به رئیس جمهور منتخب برای عبور از مشکلات و رسیدن به نقطه مطلوب پیشرفت کشور به ایشان کمک نمایند.
🔹جناب آقای دکتر پزشکیان بیان داشتند: «سیاستها و برنامههای اقتصادی نظام و رهنمودهای مقام معظم رهبری برای برونرفت از مشکلات کافی است». این دیدگاه میتواند مایه امیدواری باشد؛
🔸امیدوارم جناب آقای دکتر پزشکیان التزام عملی به آنچه موقع انتخابات بیان فرمودند، داشته و حلقه اقتصادی ایشان با درک درست از نظام اقتصادی اسلام و الگوی اقتصاد مقاومتی، مصمم به اجرای آن باشد.
🔹تمسک ایشان به قرآن و نهج البلاغه در مناظرات، نشان از اعتقادشان به این مطلب است که «هر کجا به اسلام عمل کردیم، مشکل نداریم و اگر جایی مشکل داریم دلیل بر آن است که به اسلام عمل نکردیم». یقیناً عرصه اقتصادی، سفره و معیشت مردم از این قاعده مهم مستثنا نیست.
🔸لازم است کارگروه همکاری اقتصاد مقاومتی بین حوزه علمیه و معاون اول رئیس جمهور محترم تشکیل شود و به طور مرتب برنامهها، طرحها و مشورتهای اقتصادی لازم از سوی اندیشمندان اقتصاد مقاومتی به دولت محترم ارایه گردد.
🇮🇷عضویت در کانال👇
🆔 @ah_yosefi
ایتا | بله | ویراستی
هدایت شده از ابن الشهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆دکتر علی اکبر عرب مازار، اقتصاددان، استاد تمام دانشگاه شهید بهشتی:
♦️فرض کنید #برجام همین الان درست شد!
فرض کنید رابطه با امریکا برقرار شد، همه تحریمها هم لغو شد! رابطه بانکی هم برقرار شد، مرگ بر آمریکا هم تعطیل شد!
⁉️بعد چی؟!
🔸مگه همین الان ترکیه با امریکا و اسراییل رابطه نداره؟ تو خیابانهای ترکیه هرطور خواستی میتونی بگردی، عضو ناتو هم هست پس چرا تورم ترکیه ۸۰ درصده؟!
🇮🇷@Shakhes3🔜#شاخص
💎مقام قمر بنی هاشم(ع)
🌹 امام سجاد (علیه السلام) فرمودند :
"خداوند حضرت عباس را رحمت کند،
حقاً که امام حسین را بر خویشتن مقدم داشت و جان خود را فدای برادرش کرد تا اینکه دست های مبارکش قطع شد.
خداوند عزوجل در عوض دست های عباس (علیه السّلام) دو بال به وی عطا کرد تا با آنها در بهشت با ملائکه پرواز کند همچنانی که این نعمت را به جعفر بن ابی طالب نیزعطا کرد. برای عبّاس در نزد خداوند تبارک و تعالی منزلتی است که در روز قیامت همه شهیدان بر آن غبطه میخورند."
📚 امالی شیخ صدوق(ره) ،ص۴۶۳
📃 متن روایت👇
🍂روی ان قال الامام السجاد (علیهالسلام) :
"رَحِمَ اللَّهُ الْعَبَّاسَ فَلَقَدْ آثَرَ وَ أَبْلَی وَ فَدَی أَخَاهُ بِنَفْسِهِ حَتَّی قُطِعَتْ یَدَاهُ فَأَبْدَلَهُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَ بِهِمَا جَنَاحَیْنِ یَطِیرُ بِهِمَا مَعَ الْمَلَائِکَةِ فِی الْجَنَّةِ کَمَا جَعَلَ لِجَعْفَرِ بْنِ أَبِی طَالِبٍ وَ إِنَّ لِلْعَبَّاسِ عِنْدَ اللَّهِ تَبَارَکَ وَ تَعَالَی مَنْزِلَةً یَغْبِطُهُ بِهَا جَمِیعُ الشُّهَدَاءِ یَوْمَ الْقِیَامَةِ."🍂
🇮🇷عضویت در کانال👇
🆔 @ah_yosefi
ایتا | بله | ویراستی
🔹اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ، وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنآئِکَ، عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ، وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ، وَعَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ، وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ، وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
عاشورای حسینی تسلیت و تعزیت باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📜 رهبر انقلاب، در مراسم #تنفیذ_چهاردهم: اولویت ها باید رعایت شود، امروز اولویت با مسائل اقتصادی است. ۱۴۰۳/۵/۷
🇮🇷عضویت در کانال👇
🆔 @ah_yosefi
ایتا | بله | ویراستی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺دشمن روی اقتصاد تمرکز کرده چرا که ما هنوز در اقتصاد ضعف داریم...
انقلاب یک اقتصاد وابسته تک پایه نفتی و عقب مانده را دریافت کرد و شروع کرد به ساخت کشور باید ما ببینم انقلاب چه اقتصادی را دریافت کرد و الان کجا هستیم اصلا وضع اقتصادی ما با قبل انقلاب قابل مقایسه نیست و جمهوری اسلامی داره اقتصاد کشور تبدیل میکنه به یکی از قوی ترین اقتصادها البته هنوز مشکل هست اما قابل رفع است و جای نگرانی نیست.
🇮🇷عضویت در کانال👇
🆔 @ah_yosefi
ایتا | بله | ویراستی
اهمیت حفظ ارزش پول ملی مورد توجه اقتصاددان برجسته ای همچون جان مینارد کینز قرار گرفته است. وی در این زمینه مینویسد برای واژگون کردن اساس یک مملکت هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج نیست تنزل ارزش پول رایج تمام نیروهای پنهان اقتصادی را در راستای نابودی به کار میگیرد و این عمل را به گونه ای انجام می دهد که حتی یک نفر از میلیونها نفر نیز متوجه آن نمی شود.
منبع: جان مینارد کینز، پیامدهای اقتصادی صلح
There is no subtler, no surer means of overturning the existing basis of society than to debauch the currency. The process engages all the hidden forces of economic law on the side of destruction, and does it in a manner which not one man in a million is able to diagnose(John Maynard Keynes, The Economic Consequences of the Peace, Nov. 1919, P220-221).
🇮🇷عضویت در کانال👇
🆔 @ah_yosefi
ایتا | بله | ویراستی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 دکتر موسی غنی نژاد: عدالت اجتماعی سراب است.
دکتر غنی نژاد را می توان از موثرترین طرفداران «اقتصاد لیبرال سرمایه داری» در ایران دانست. ایشان سه جلد کتاب آقای «فردریش فون هایک» که سردمدار اقتصاد لیبرال سرمایه داری در جهان است را با عنوان کتاب قانون، قانونگذاری و آزادی (Law, Legislation and Liberty) به زبان فارسی ترجمه کرده است و به همین خاطر دکتر غنی نژاد از جهت فکری به شدت تابع این نویسنده است.
عنوان یکی از این سه کتابها «سراب عدالت اجتماعی» است. موسی غنی نژاد به تبعیت از هایک بر این عقیده است که تحقق عدالت اقتصادی که یکی از زیر شاخه های عدالت اجتماعی است امری دست نیافتنی است و ورود دولت برای برقراری عدالت اقتصادی موجب به هم ریختگی اقتصاد کشور می شود.
بنابراین طیف فکری ایشان که از سوی دستگاه عظیم رسانه ای «دنیای اقتصاد» در دانشگاهها و بدنه مدیران کشور رسوخ داده شده است بر این باور است که دولت نباید به بهانه تحقق عدالت اقتصادی در اقتصاد دخالت نماید چون اساسا تحقق عدالت اقتصادی سراب است.
از سوی دیگر شنیدهها حاکیست بدنه اقتصادی دولت دست طرفداران این طیف فکری خواهد بود.( طیب نیا، آخوندی، نیلی و ...)
حال سوال این است دکتر پزشکیان که مهمترین شاخصهاش تاکید بر «تحقق عدالت اقتصادی» بر مبنای قانون اساسی و توصیههای امیرالمومنین علیه السلام است چگونه میخواهد با این طیف جماعت مخالف عدالت اقتصادی به اهداف خود برسد.
✍#جواد_عبادی
╭••┅──────••──────┅••╮
🆔 @javadebadi_ir
🌐 www.Javadebadi.tyb.ir
╰••┅──────••──────┅••╯
🇮🇷عضویت در کانال👇
🆔 @ah_yosefi
ایتا | بله | ویراستی
آفتابی که به زائر حسین(ع) میتابد، گناهانش را از بین میبرد
#امام صادق(ع): زائرِ حسین(ع) وقتى به قصد زیارت از خانهاش خارج میشود، سایهاش بر چیزى نمیافتد، مگر اینکه آن چیز برایش دعا میکند. و هنگامى که آفتاب بر او بتابد، گناهانش را از بین میبرد، همانطور که آتش هیزم را از بین میبرد.
#کامل الزیارات، ص۲۷۹
🇮🇷عضویت در کانال👇
🆔 @ah_yosefi
ایتا | بله | ویراستی
🛑🏴 اعمال روز اربعین
❶ قرائت زیارت امام حسین علیه السلام و زیارت اربعین (که از امام عسکری علیهالسلام روایت شده که فرمود: یکی از پنج علامت مؤمن زیارت اربعین است)
❷ غسل اربعین و توبه
❸ بعد از نماز صبح ۱۰۰ مرتبه (لاحول ولا قوة الا بالله العلی العظیم)
❹ ۷۰ مرتبه تسبیحات اربعه
❺ بعد از نماز ظهر سوره والعصر و سپس ۷۰ مرتبه استغفار
❻ غروب اربعین ۴۰ مرتبه لا اله الا الله
❼ بعد از نماز عشاء سوره یاسین هدیه به سیدالشهدا حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام
🇮🇷عضویت در کانال👇
🆔 @ah_yosefi
ایتا | بله | ویراستی
✨منظور از راهکار قیمتی رفع ناترازی بنزین چیست؟
✍️ دکتر #سیدیاسر_جبرائیلی
پیرو اظهارات وزیر نفت دولت آقای پزشکیان مبنی بر اینکه «راهکارهای قیمتی برای رفع ناترازی بنزین، در دستور کار نیست»، چند اقتصادخوانده که از افراد تاثیرگذار در سیاستهای اقتصادی دولت شهید رئیسی بودند و این اواخر، دولت سیزدهم را به گرانسازی بنزین نیز راضی کرده بودند، فریاد اعتراض سردادهاند که چرا میخواهید راهکار قیمتی برای رفع ناترازی را کنار بگذارید.
اما منظور از عبارت زیبای «راهکار قیمتی برای رفع ناترازی» که اینها دنبالش هستند، چیست؟
ناترازی، یعنی میزان مصرف بنزین کشور بیش از تولید است. این موضوع، دلایل متعددی دارد. یکی پرمصرف بودن خودروها، دیگری جهانیسازی قیمتها که باعث شده تمایل پالایشگاهها به تولید بنزین کم شود، دیگری سیاست آقای زنگنه وزیر نفت دولتهای هفتم، هشتم، یازدهم و دوازدهم که پالایشگاهسازی را کثافتکاری میدانست، دیگری اضافه شدن سالانه بیش از یک میلیون خودرو به ناوگان حمل و نقل کشور که با هوا کار نمیکنند و بنزین میخواهند...
برای حل این معضل، دو راهکار وجود دارد: ۱- راهکار غیرقیمتی ۲- راهکار قیمتی.
راهکار غیرقیمتی، یعنی کممصرف کردن خودروها، سهمیهبندی بنزین تا زمان تراز شدن تولید و مصرف، ساخت پالایشگاه برای افزایش تولید و...
اما راهکار قیمتی، یعنی افزایش قیمت بنزین. سوالی که پیش میآید این است که افزایش قیمت چگونه میخواهد معضل ناترازی را حل کند؟
پاسخ این است که وقتی بنزین گران شد، بخشی از مردم قدرت خرید بنزین را از دست میدهند و در نتیجه، مصرف کل کشور کم میشود و صورت مسئله پاک میشود.
اما سوال اینجاست که با گرانی بنزین، کدام قشر از مردم دیگر نمیتوانند بنزین مصرف کنند؟ چه کسانی از سفر کردن محروم میشوند؟ سرمایهداران یا مستضعفان؟!
سیاست گرانسازی بنزین، دقیقا مانند سیاست گرانسازی ارز است. میگویند اجازه دهید دلار به اندازهای گران شود که یک عده از مردم توان خرید کالای وارداتی را نداشته باشند. در نتیجه، تقاضا برای ارز کم شود و ناترازی ارزی رفع شود.
اما آن کالای وارداتی که باید مردم نتوانند تهیه کنند چیست؟ متاسفانه بخش قابل توجهی از واردات ما، غذای دام و طیور است. حرفشان این است که اجازه دهید دلار به قدری گران شود تا قیمت غذای دام و طیور برای دامداران و مرغداران سر به فلک بکشد و در نتیجه، قیمت گوشت و مرغ و لبنیات و... نجومی شود. وقتی چنین شد، مستضعفان دیگر توان خرید گوشت و مرغ را از دست میدهند و نیاز دامدار و مرغدار به خوراک وارداتی دام و طیور کم میشود و در نتیجه، تقاضای ارز کاهش مییابد و معضل ناترازی رفع میشود!
اما نکته اینجاست که هرگز، موضوع را با این ادبیات بیان نمیکنند که مردم متوجه شوند چه بلایی قرار است سرشان بیاید. میگویند «راهکار قیمتی حل ناترازی».
البته این سیاست قیمتی، چه درباره بنزین و چه درباره ارز و چه سایر کالاها، بدون ذینفع نیست. هم گرانسازی بنزین ذینفع دارد، هم گرانسازی ارز. شرکتی که سالانه یک میلیارد دلار صادرات دارد، اگر نرخ ارز از ۴۰ هزار تومان به ۶۰ هزار تومان افزایش یابد، بدون کمترین زحمتی ناقابل ۲۰ هزار میلیارد تومان کاسب میشود. این ذینفعان، باید هم دنبال اقتصاددانهایی باشند که گرانیها را تئوریزه کنند.
انگس استوارت دیتون برنده جایزه نوبل اقتصاد و استاد اقتصاد دانشگاه پرینستون که دچار عذاب وجدان شده و کتاب افشاگرانه «اقتصاد در آمریکا» را نوشته است، میگوید: «بر خواننده این کتاب حرجی نیست اگر فکر کند که ما [اقتصاددانان نئوکلاسیک] انسانهای رذلی هستیم که صرفا منافع مادی خودمان برایمان اهمیت دارد. اینکه ما لابیگر و توجیهگر سرمایهدارانی هستیم که سخاوتمندانه بابت کارهایمان به ما پاداش میدهند».
•┈┈••••✾◾️◾️◾️✾•••┈┈•
🎋جبهه مردمی اقتصاد مقاومتی🔰
عضویت در گروه👇
https://eitaa.com/joinchat/90636304C6a5afed72d
🇮🇷عضویت در کانال👇
🆔 @ah_yosefi
ایتا | بله | ویراستی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ گمراهی آشکار در عرصه اقتصاد!
✅نظر فقهی حضرت آیت الله جوادی آملی در خصوص نظامهای اقتصادی در جمع اندیشمندان اقتصاد اسلامی
⛔️ اقتصاد دولتی(نظام سوسیال شرق)،اقتصاد خصوصی (نظام کاپیتال غرب)و اقتصاد خصولتی (تلفیق دو شر)بیّن الغی(باطل)است!
◀️ تنها راه عزت حرکت به سمت اقتصاد عمومی (مردمی)است.
⁉️ آیا مسئولین راه را برای ورود عموم مردم به عرصه اقتصاد فراهم خواهند نمود؟
#علمی
#اقتصاد_مردمی
🇮🇷عضویت در کانال👇
🆔 @ah_yosefi
ایتا | بله | ویراستی
⚫️ ۸ درس زندگی از امام حسن علیهالسلام
#امام_حسن
#شهادت
🇮🇷عضویت در کانال👇
🆔 @ah_yosefi
ایتا | بله | ویراستی
❌ هشداری از جنس حکمرانی خردمندانه
⏪ مراقب تحمیل نظرات غلط با لباس کارشناسی باشید
▪️ رهبر انقلاب: دولتها وقتی که کار کارشناسی میکنند، حکمرانیشان حکمرانی خردمندانه و اندیشهورزانه خواهد بود...
▪️ بنده تأیید میکنم و بر کار کارشناسی تأکید میکنم، منتها یک نکتهای اینجا وجود دارد در انتخاب کارشناس: گاهی اوقات، در مواردی، تهنشینهای ذهنیِ غلطِ یک کارشناس، با ادبیّات کارشناسی به میدان میآید، با لباس کارشناسی به میدان میآید، آنوقت مشکل درست میکند و آن نظرات غلط حاکم بر ذهن آن کارشناس را یا خصوصیّات اخلاقی او را به شما تحمیل میکند.
"بخشی از بیانات رهبر انقلاب در نخستین دیدار هیئت دولت چهاردهم. ۱۴۰۳/۶/۶"
🔸متن کامل بیانات:
khl.ink/f/57426
🇮🇷عضویت در کانال👇
🆔 @ah_yosefi
ایتا | بله | ویراستی