هدایت شده از فروشگاه خلیج فارس
چرا باوجود تولید نوشت افزار داخلی از شخصیتهای اصیل ایرانی و اسلامی، بازهم باید شاهد فروش دفاتر با الگوهای غربی و شیطانی مخصوصا از طرف آنلاینشاپها باشیم؟
دفتر مشق بیلی آیلیش و پیکی بلایندرز برای بچهها؟ شوخیه؟ :)
@fars_buy
هدایت شده از علی خان آبادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز تو قم میخواستم سوهان سوغاتی بگیرم به این مشکل برخورد کردم😩😂
@alikhanabadi
هدایت شده از المتقین
امام صادق علیه السلام :
همانا برای صاحب الامر غیبتی است پس کسی در دوران او دین خود را حفظ کند، مانند کسی است ک خار مغیلان را با دست بتراشد.
کافی جلد ۱ ص ۳۳۵
🆔 @Almotaqin 💯
هدایت شده از علی خان آبادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بزرگترین تظاهرات تاریخ لهستان اتفاق افتاده و مردمش تو خیابونا بودن اما هیچکس با خبر نشد ؛
چرا؟!
چون لهستان مثل ما هزار و یک رسانه خارجی و داخلی خودفروخته نداره تا براش تیتر سیاهنمایی و آشوب بزنند://
@alikhanabadi
یکی از جمله اموری که خداوند آن را وسیله ی شادمانی روح و نشاط قلبی مومن قرار داده است، نماز شب می باشد.
🌺امام صادق علیه السلام
@ahadiis
🌟امام صادق عليه السلام :
💎چون خداوند به بنده اى نعمت بدهد و او آن را قلبا قدر بشناسد و به زبان سپاس بگويد، هنوز سخنش به پايان نرسيده، فرمان افزايش نعمت براى وى صادر مى شود.
📚كافى، ج 2، ص 95، ح 9.
@ahadiis
👤 #پدران آخرالزمان!
وَأْمُرْ أَهْلَكَ بِالصَّلَاةِ وَاصْطَبِرْ عَلَيْهَا
لَا نَسْأَلُكَ رِزْقًا نَحْنُ نَرْزُقُكَ وَالْعَاقِبَةُ لِلتَّقْوَى ﴿طه-۱۳۲﴾
و كسان خود را به #نماز فرمان ده!
و خود بر آن #شكيبا باش!
ما از تو جوياى روزى نيستيم،
ما به تو #روزى مى دهيم؛
و فرجام [نيك] براى #پرهيزگارى است (۱۳۲)
🟠 روزی پیامبر اکرم (ص) از کوچه ای می گذشتند.
نگاه مبارکشان به گروهی از #کودکان افتاد که در حال بازی بودند.
❤️پیامبر(ص) در همان حال فرمودند:
«وای بر احوال فرزندان آخرالزمان از دست #پدرانشان»
👥👤اصحابی که حضور داشتند از پیامبر سئوال کردند:
یا رسول الله! پدرانشان مشرک اند؟
💚پیامبر اسلام(ص) فرمودند:
«نه! بلکه پدران #مؤمن و مسلمان دارند.»
👥👤اصحاب پرسیدند: پس علت #تأسف شما چیست؟
❤️پیامبر(ص) فرمودند:
پدران و مادران آخرالزمان بیشتر توجه خود را صرف
🔺 برآوردن نیازهای #مادی فرزندان خود نموده و
🔺از تربیت دینی آن ها #غافلند.
برخی از آن ها چیزی از #واجبات و #فرائض را به فرزندانشان❌ نمی آموزند!
و اگر فرزندی شخصاً برای «یادگرفتن احکام» اقدام نمود؛
او را از این کار باز❌ می دارند!
و به بهره ی بسیار اندکی از دنیا برای آن ها #راضی می شوند.
🔺آنگاه پیامبر(ص) فرمودند:
«من از آن ها #بیزارم و آن ها نیز از من بیزارند.»
📚[بحار،ج۲۳]
@ahadiis
🌷 پيامبر اکرم (صلى الله عليه و آله) :
✍ مَنِ انْقَطَعَ اِلَى اللّهِ كَفاهُ اللّهُ كُلِّ مَؤُنَةٍ وَ رَزَقَهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَ مَنِ انْقَطَعَ اِلَى الدُّنْيا و َكَلَهُ اللّهُ اِلَيْها
☘ هر كس از غير خدا بِبُرد، خداوند، هزينه زندگى او را تأمين مى كند و از جايى كه انتظار ندارد، روزى اش مى دهد؛ امّا هر كس چشم اميدش به دنيا باشد، خداوند، او را به دنيا وا مى گذارد.
📚 نهج الفصاحه ، ص731
@ahadiis
🌷پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله:
«به راستی #نوزادى كه در امّت من متولّد شود، براى من از آنچه #خورشيد بر آن می تابد، محبوب تر است»
(وسائل الشیعه،ج۱۷، ص۱۳۷)
🌸امام حسن علیه السلام:
«کسانی که صاحب #فرزند نمی شوند ، زیاد ذکر #استغفار را بگویند، ان شاالله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد.»
(مصباح کفعمی حاشیه ص ۵۸)
🌼امام رضا علیه السلام:
"نگران نباش و فرزند بخواه، بدان خداوند روزی ایشان را می دهد..."
(اصول کافی، ج۶، ص۳)
@ahadiis
💠اسراف از القائات شیطان است💠
➖مرحوم آیت الله مرعشی نجفی رحمة الله علیه که عالم بزرگوار و زاهد به تمام معنا بود، و همه صفات خوب در ایشان جمع بود؛ همیشه یک ساعت قبل از اذان صبح به حرم حضرت معصومه می آمد، و در مسجد بالاسر، در حرم می نشست، استفتائاتش را جواب می داد، نماز شبش را هم می خواند و بعد نزدیک اذان صبح که می شد، یکی از خادمان حرم حضرت معصومه سلام الله علیها، یک لیوان آب که شاید پر هم نبود، برای ایشان می آورد، او همان جا [به علت سن بالا]که نشسته بود، یک دستمال داشت، روی عبای خودش پهن می کرد و روی زانویش می گذاشت همان جا، یک وضو [به نیت نماز صبح] می ساخت. گاهی از همان آب، یک مقدارش هم زیاد می آمد.
در منابع حدیثی هست که پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) ، با یک مد آب، وضو می گرفت و با یک صاع آب، غسل می کرد و گاهی با یک صاع آب دو نفر غسل می کردند. پیامبر اکرم حتی مستحبات را هم در این وضو انجام می دادند. یک مد تقریبا ۷۵۰ گرم و یک صاع تقریبا سه لیتر یا ۳ کیلو است. این حدیث واقعا هشدار دهنده است. کسی که خودش را امت پیامبر خدا می داند، باید به آن عمل کند.
«قَالَ رَسُولُ اللَّهِ الْوُضُوءُ مُدٌّ وَ الْغُسْلُ صَاعٌ وَ سَیَأْتِی أَقْوَامٌ بَعْدِی یَسْتَقِلُّونَ ذَلِکَ فَأُولَئِکَ عَلَی خِلَافِ سُنَّتِی وَ الثَّابِتُ عَلَی سُنَّتِی مَعِی فِی حَظِیرَةِ الْقُدْس؛ آب وضو یک مد است و آب غسل یک صاع، و در آتیه نزدیک پس از من گروه هایی خواهند آمد که این مقدار آب را اندک شمارند و آن جماعت بر خلاف سنّت من هستند و هر که استوار و پا بر جا بر سنّت من است در حظیره قدس[بهشت] با من خواهد بود.[1]
حضرت فرمود: به زودی افرادی خواهند آمد که این مقدارها را کم می داند. خود حضرت هشدار می دهند که این را کم ندانید.
برخی آنقدر در مصرف آب وسواس به خرج می دهند که آب غسل کردن آنها، یک حوض را پر می کند.
در روایت چنین کسی را مطیع شیطان معرفی کرده اند. عبدالله بن سنان می گوید: «برای امام صادق علیه السلام، شرح حال کسی که در انجام وضو و نماز گرفتار وسوسه بود را بازگو کردم و گفتم: مرد باخردی است. حضرت فرمود: این چه خردمندی است که در طاعت شیطان بسر میبرد؟ گفتم: از چه راه در طاعت شیطان بسر میبرد؟ گفت: از خودش بپرس که این وسوسه در طاعت و عبادت از کجا به سراغ او می آید تا اعتراف کند و بگوید از کردار شیطان است.» [2]
حضرت علی علیه السلام می فرمایند: «هنگامی که شیطان کسی را وسوسه کرد، باید به خدا پناه ببرد و بگوید: "آمنتُ بالله و برسوله مخلصا له الدین".» [3]
در روایات ذکر شده وضو گرفتن قبل از غذا و بعد از غذا و ذکر نام خداوند، از جمله شیوه های مهم مقابله با وسوسه شیطان است. [4]
پی نوشت :
[1]. من لایحضره الفقیه، ج1، ص34
[2]. الکافی، ج1، ص12
[3]. المحاسن، ق. المجمع العالمی لاهل البیت علیهم السلام ، 1413، ج 2، ص 553)
[4]. محمدباقر مجلسی، پیشین، ج 10، ص 102
@ahadiis
هدایت شده از علی خان آبادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه واکنش های این چند سال خارج نشین ها به روایت تصویر 🤣
@alikhanabadi
🤔 #اندکی_تفکر
📛 این افراد نباید وارد سیستم آموزشی شوند
♦️ابتدای امسال بود که رهبرمعظم انقلاب در دیدار با معلمان، جملات قابل تأملی در مورد جایگاه معلم بیان کردند. ایشان در آن جلسه فرمودند: «کاری که معلم بر عهده گرفته ــ معلم متعهد ــ به نظر من مهم ترین کار در کشور است؛ یعنی تربیت و تعلیم نونهالان کشور، یعنی ساختن آیندهی کشور. معلم در واقع معمار آیندهی کشور است».
با در نظر داشتن این موضوع و همچنین اتفاقاتی که هر از چند گاهی در برخی مدارس کشور رخ می دهد و فیلم آن در فضای مجازی منتشر می شود، ضروری است که در مورد به کارگیری معلمان در آموزش و پرورش و ابعاد آن، به چند نکته توجه کنیم:
1️⃣ اگر می خواهیم کشوری داشته باشیم که سعادت دنیوی و اخروی مردم در آن تأمین شود، به نیازهای مردم به خوبی پاسخ داده شود و مشکلات آنها برطرف شود و ...، کلید حل اینها را باید در یک نظام آموزش و پرورش منسجم وکارآمد و حضور معلمان متخصص و متعهد در نظام مذکور جستجو کرد.
2️⃣ اگر معلم را برای تعلیم حروف الفبا یا برای یاد دادن شیوه حل معادلات ریاضی، شیمی و فیزیک و مانند اینها می خواهیم، قطعاً چنین نظام آموزشی به بن بست خواهد خورد و خودش به تنهایی معضلی است برای جامعه! تخصص بسیار ضروری است، اما برای نظام آموزش و پرورش به هیچ وجه کافی نیست.
3️⃣ اخیراً در مورد جذب و استخدام معلمان جدید، خبرهای زیادی به گوش می رسد. اینکه از نظر کمی، تعداد معلمان را افزایش دهیم، در جای خود ضروری است، اما از آن مهم تر، بحث کیفیت و همچنین لحاظ کردن تعهد و میزان درک و فهم افرادی است که جذب و استخدام می شوند. مثلاً مهم است بدانیم که درک آنها از اسلام و انقلاب اسلامی چقدر است؟ میزان حساسیت، ارتباط و آشنایی آنها با مفاهیم دینی چقدر است؟ نگاه آنها نسبت به جامعه و معضلات فرهنگی، اجتماعی و ... چگونه است؟ نگاه آنها نسبت به دنیای غرب و فرهنگ غرب چگونه است؟ میزان مطالعات جنبی و یا تأملات آنها نسبت به مسائل گوناگون جامعه چقدر است؟ میزان علاقه و استعداد آنها برای حضور در جایگاه بسیار مهم تعلیم و تربیت چقدر است؟ آیا صرفاً برای اینکه نام معلم بر آنها گذاشته شود برایشان مهم است، حقوق ثابتی که دریافت می کنند برایشان مهم است یا نه، اساساً دغدغه ذاتی نسبت به مقوله تعلیم و تربیت و ساختن آینده کشور دارند؟
4️⃣ اگر واقعاً معلم را معمار آینده می دانیم، در آنصورت حق داریم که نسبت به شخص معمار، حساس باشیم. همانگونه که معماری یک ساختمان یا خانه معمولی را به هر کسی نمی سپاریم، به طریق اولی، معماری آینده جامعه را نباید به دست هر کسی بسپاریم.
♦️علاوه بر این، رهبر معظم انقلاب فرمودند: «شایستگیهای حرفهای معلم و شایستگیهای عمومی معلم هم در طول خدمت بایستی رصد بشود؛ یعنی صرفاً [رصدِ] اولِ کار اهمیت ندارد؛ اولِ کار اهمیت دارد، لکن ادامه هم اهمیت دارد. و راهش این است که ضوابط گزینش کمرنگ نشود؛ خب یک مقداری سختیهایی دارد، گزینشهای در چهارچوب ضوابط یک مقدار سخت است، [اما] نگذارند این سختی موجب بشود که این ضوابط کمرنگ بشود».
5️⃣ بخش قابل توجهی از اتفاقات ناگوار فرهنگی و اخلاقی که بعضاً در برخی از مدارس کشور اتفاق می افتد، حاصل این است که مدیر، ناظم یا معلم مدرسه خودشان از نظر فکری و رفتاری دچار مشکل هستند و همین موجب می شود که دانش آموزان نیز به بیراهه بروند.
6️⃣ مدیران و ناظمان مدارس نیز قطعاً در زمره معلمان قرار می گیرند. بنابراین در مورد آنها هم باید حساسیت لازم وجود داشته باشد. اتفاقاً مدیر و ناظم متعهد و کارآمد، جلوی بسیاری از انحراف ها می تواند بایستد و بدون شک در رشد و تربیت دانش آموزان تأثیر گذار است. در هر صورت، آنها هر روز، چندین ساعت با دانش آموزان سر و کار دارند.
7️⃣ موضوع مهم دیگر این است که متأسفانه برخی از مدارس غیر دولتی بعضاً ساز جداگانه می زنند و از معلم گرفته تا مدیر و ناظم، مبتلا به انحراف فکری و عملی هستند. انتظار می رود که در آینده، نظارت و حساسیت بیشتری نسبت به این مدارس وجود داشته باشد.
@ahadiis
💌 امام صادق علیه السلام:
لاَ تَنْظُرُوا إِلَى طُولِ رُكُوعِ اَلرَّجُلِ وَ سُجُودِهِ فَإِنَّ ذَلِكَ شَيْءٌ اِعْتَادَهُ فَلَوْ تَرَكَهُ اِسْتَوْحَشَ لِذَلِكَ وَ لَكِنِ اُنْظُرُوا إِلَى صِدْقِ حَدِيثِهِ وَ أَدَاءِ أَمَانَتِهِ.
به طول رکوع و سجود کسی نگاه نکنید؛ بساکه به آن عادت کرده باشد و اگر ترک کند وحشتش گیرد؛
و لیکن به راستی گفتار و امانتدار بودنش نگاه کنید ...
📙 الکافي / جلد۲ / صفحه ۱۰۵
@ahadiis
💠سیمای پرهیزکاران 💠
✅ پرهيزكاران در روز، دانشمنداني بردبار و نيكوكاراني باتقوا هستند كه ترس الهي آنان را چونان تير تراشيده لاغر كرده است
✅ كسي كه به آنها مي نگرد مي پندارد كه بيمارند اما آنان را بيماري نيست و مي گويد، مردم در اشتباهند! در صورتيكه آشفتگي ظاهرشان از امري بزرگ است.
✅ از اعمال اندك خود خشنود نيستند و اعمال زياد خود را بسيار نمي شمارند
✅ نفس خود را متهم مي كنند و از كردار خود ترسناكند
✅ هرگاه يكي از آنان را بستايند، از آنچه در تعريف او گفته شد در هراس افتاده مي گويد: (من خود را از ديگران بهتر مي شناسم و خداي من، مرا بهتر از من مي شناسد، بار خدايا، مرا بر آنچه مي گويند محاكمه نفرما، و بهتر از آن قرارم ده كه مي گويند و گناهاني كه نمي دانند بيامرز.)
✅ از نشانه هاي يكي از پرهيزكاران اين است كه او را اينگونه مي بيني، در دينداري نيرومند، نرمخو و دورانديش، داراي ايماني پر از يقين، حريص در كسب دانش و با داشتن علم بردبار و در توانگري ميانه رو، در عبادت فروتن و آراسته در تهيدستي، در سختي ها بردبار، در جستجوي كسب حلال، در راه هدايت شادمان، پرهيزكننده از طمع ورزي مي باشد
✅ اعمال نيكو انجام مي دهد و ترسان است
✅ روز را به شب مي رساند با سپاسگزاري و شب را به روز مي آورد با ياد خدا، شب مي خوابد اما ترسان، و برمي خيزد شادمان، ترس براي اينكه دچار غفلت نشود و شادماني براي فضل و رحمتي كه به او رسيده است.
✅ اگر نفس او در آنچه دشوار است فرمان نبرد، از آنچه دوست دارد محرومش مي كند
✅ روشني چشم پرهيزكار در چيزي قرار دارد كه جاودانه است، و آنچه را ترك مي كند كه پايدار نيست
✅ بردباري را با علم و سخن را با عمل، درمي آميزد
✅ پرهيزگار را مي بيني كه: آرزويش نزديك، لغزشهايش اندك، قلبش فروتن، نفسش قانع، خوراكش كم، كارش آسان، دينش حفظ شده، شهوتش مرده، خشمش فرو خورده است.
🌼قسمتی از خطبه 193 نهج البلاغه 🌼
@ahadiis
🔸دلیل اعدام ۲ خلبان در عربستان
🔹️سایت آمریکایی Fair Observer دلیل واقعی اعدام دو خلبان نیروی هوایی عربستان را که بیش از دو هفته قبل به اتهام خیانت اجرا شد، امتناع از بمباران اهدافی غیرنظامی در یمن اعلام کرد.
@ahadiis
🌟 رسول رحمت صلواتالله علیه فرمودند:
💎اگر کسی بر تو ظلم کرد، ببخش. اگر کسی تو را نسبت به چیزی محروم گرداند، کمکش نما. اگر کسی با تو قطع دوستی کرد، تو قطع نکن و اگر شخصی به دیدار تو نیامد تو به دیدارش برو
📜 امالی طوسی ج ۲ ص ۹۲
@ahadiis
⚖اگر ما حکمفرما بودیم!
🔻معلی بن خنیس از یاران🌟 امام صادق علیه السلام می گوید: روزی به🌟 امام عرض کردم؛
نعمت هایی را که بنی العباس دارند، به یاد آوردم و با خود گفتم: اگر این نعمت ها برای شما بود ما هم با شما در عیش و خوشی بودیم!
🌟امام صادق علیه السلام در جوابم فرمود:
💎هیهات، ای معلی، اگر چنین بود (ما حکمفرما بودیم) برای ما جز برنامهریزی شبانه و تلاش روزانه و پوشاک زبر و دُرشت و خوراک سخت و بی خورش چیزی نبود.
📚 اصول کافی جلد ۲ صفحه ۲۷۳
@ahadiis
نماد جالب در چهار راه شهر اصفهان و سر بندی با جمله شهید سلیمانی
ما ملت شهادتیم
@ahadiis
🌟امیرالمؤمنین على عليه السلام :
💎راستى، تو را نجات مى دهد ، هرچند از آن بيمناك باشى و دروغ، تو را نابود مى كند، گر چه از آن خطرى براى خود حسّ نكنى
📚ميزان الحكمه ج 6 ص177
@ahadiis
💠یک نماز بهتر از نمازهای چهل ساله💠
🌟حضرت رسول فرمودند:
💎نماز خواندن انسان در جماعت بهتر است از نمازی که چهل سال در خانه خوانده شود .
عرض کردند : یا رسول الله! نماز یک روز؟؟
💎حضرت فرمود :بلکه یک نماز .
📚(وسائل الشیعه،ج 5،ص 374)
@ahadiis
🌟 امام صادق علیه السلام فرمودند:
💢 ثَلاث مـَن کـُن فیه کـان سَیـدا:
❇️ کظمُ الغیظ
❇️ وَ العَفـوُ عَن المَسىء
❇️ و الصِّلة بِـالنَفـسِ وَالمـال
✳️ سه چیز است که در هـر که بـاشـد آقـا و سـرور است:
🔶 خشـم فـرو خـوردن ،
🔷گذشت از بدکـردار،
🔶 کمک و صله رحـم بـا جـان و مـال
📚 تحف العقول، ص ۳۱۷
@ahadiis