#تربیت_کودک
شايد داشتن فرزندی محتاط كه قبل از دست زدن به هر چيزی اول به چشمان مادرش نگاه كند، يا بدون اجازه مادرش دست از پا خطا نكند، آرزوی بسياری از والدين باشد....
👈 اما بد نيست بدانيد كودكی كه حتی برای آب خوردنش هم منتظر گرفتن تأييد از مادرش است، احتمالا در بزرگسالی با اختلال #وسواس درگير ميشود.
⭕️ مادران مضطربی كه با كنترل كودکشان سعی میكنند، #استرس خودشان را كنترل كنند، كودكانی پر از ترس و# اضطراب تربيت ميكنند.
پس نگذاريد ترسهای شما اين ويژگی را در فرزندتان تقويت كند.
احادیث الطلاب
🆔 @ahadis_tollab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅خواص سیب
📚:حکیم خیراندیش
احادیث الطلاب
🆔 @ahadis_tollab
#داستان
📚آیه های آش افزا
احمد بن طولون یکی از پادشاهان مصر بود. وقتی که از دنیا رفت از طرف حکومت وقت، قاری قرآنی را با حقوق زیادی اجیر کردند تا روی قبر سلطان قرآن بخواند. روزی خبر آوردند که قاری، ناپدید شده و معلوم نیست که به کجا رفته است پس از جست و جوی فراوان او را پیدا کردند و پرسیدند: چرا فرار کردی؟ جرأت نمی کرد جواب دهد. فقط می گفت: من دیگر قرآن نخواهم خواند. گفتند: اگر حقوق دریافتی تو کم است دو برابر این مبلغ را می دهیم. گفت: اگر چند برابر هم بدهید نمی پذیرم. گفتند: دست از تو برنمی داریم تا دلیل این مسأله روشن شود. گفت: چند شب قبل صاحب قبر به من اعتراض کرد که چرا بر سر قبرم قرآن می خوانی؟ من گفتم: مرا اینجا آورده اند که برایت قرآن بخوانم تا خیر و ثوابی به تو برسد.
گفت: نه تنها ثوابی از قرائت قرآن به من نمی رسد بلکه هر آیه ای که می خوانی، آتشی بر آتش من افزوده می شود، به من می گویند: می شنوی؟ چرا در دنیا به قرآن عمل نکردی؟ بنابراین مرا از خواندن قرآن برای آن پادشاه بی تقوا معاف کن.
احادیث الطلاب
🆔 @ahadis_tollab
🌺🌺🌺🌺🌺حدیث 4056
ظهور امام (ع) وقت معین ندارد
3405 - قالَ الْإِمامُ الْمَهْدِىّ عليه السلام: وَ اَمَّا ظُهُورُ الْفَرَجِ، فَاِنَّهُ اِلَى اللَّهِ تَعالى ذِكْرُهُ وَ كَذَبَ الْوَقَّاتُونَ
🆔 @ahadis_tollab
اما ظهور فَرَج (من) در اختيار خداوند بزرگ است، و آنان كه وقتى معين مى كنند دروغگو هستند.
کتاب احادیث الطلاب ص 1028
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🆔 @ahadis_tollab
﷽ #احکام_نماز
❓پرسش
آیا در مورد دست دادن مردم به همدیگر بعد از اتمام نماز، روایتی وارد شده است؟ آیا این بدعت در دین نیست؟
✅ پاسخ
این پرسش از مراجع عظام، آیت الله خوئی، فاضل، خامنه ای و مکارم استفتاء شده است، آنان معتقدند، :
اگر چه روایتی در این باره نداریم، ولی به قصد ثواب اشکالی ندارد و بدعت نیست.
احادیث الطلاب
🆔 @ahadis_tollab
#احکام_نماز
اگر محل مسح تر باشد، مسح کشیدن صحیح است؟
احادیث الطلاب
🆔 @ahadis_tollab
#مادران_عزیز👇
👌مراقب داستان هايي كه براي كودكتان تعريف مي كنيد باشيد."
بسياري از مادران، داستان زندگي فداكارانه و يا قهرمانانه اي از آنچه بر آن ها گذشته را براي فرزندان خود تعريف مي كنند.
_ آن زمان كه پدرت ورشكست شده بود، تمام مسئوليت مراقبت از تو به عهدي من بود.
_ وقتي تو كوچك بودي، بسياري از اوقات پدرت به مأموريت مي رفت و تو مريض مي شدي من دست تنها بودم.
_ اگر من (مادر) نبودم كه پدرت نمي توانست اين زندگي را بسازد.
يكي از نتايج شنيدن اين داستان ها، احساس خشم نسبت به پدر است و تصور يك قرباني به عنوان مادر؛ قرباني اي كه كودك به خودش اجازه نمي دهد از او عصباني شود و اين خشم را سركوب مي كند. نكته مهم اينجاست كه اين خشم سركوب شده روزي ، جايي خود را با شدت نشان می دهد.
احادیث الطلاب
🆔 @ahadis_tollab
چای با شرایط زیر را ننوشید👇🏻
چاى داغ 👈🏻 سرطان مری
چاى پررنگ 👈🏻 کم خونی
چای ناشتا 👈🏻 سوءهاضمه
چای مانده 👈🏻 ایجاد سم
چای جوشیده 👈🏻 سنگ کلیه
چای بلافاصله بعد غذا 👈🏻 کمخونی
احادیث الطلاب
🆔 @ahadis_tollab
✍استاد فاطمی نیا
🔆سحرها را از دست ندهيد ؛ ولو دو ركعت هم اگر ميتوانيد نماز (نافله شب) بخوانيد.
🔆در اين زمانه هم كه به بركت موبايل و تلويزيون و... اكثر مردم تا نيمه شب مشغول و سرگرم هستند ! سحرها را ضايع نكنيم ، اگر نماز مستحبی هم نخوانديم ، حداقل ده مرتبه " يا ارحم الرّاحمين" بگوييم!
🔆اگر آن را هم انجام ندادي اقلاً رو به قبله بنشين و بگو: " سبحان الله والحمدلله و لا اله الّا الله و الله اكبر" اگر در چند سحر با جانت اين جمله رو بگويي ، عالَمَت عوض می شود .
احادیث الطلاب
🆔 @ahadis_tollab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بمناسبت عید مبعث رسول اکرم صلیالله علیه و آله و سلم