🔘 چرا امیرالمومنین با ابوبکر بیعت کرد؟
✅پاسخ علامه عسکری ره:
🔰تاثیر بیعت امیرالمومنین
دستگاه خلافت با حمله به خانه ی حضرت زهرا (س) و بردن امام علی (ع) به مسجد ، نتوانست از آن حضرت . اطرافیان وی بیعت بگیرد و با شکست مواجه شد.
🔻با شهادت حضرت زهرا (س) ، امیرالمومنین علی (ع) پشتوانه ی خود را از دست داد و مجبور شد برای حفظ اسلام و دفع غائله ی مرتدین با ابوبکر بیعت کند. زیرا در خارج مدینه چند نفر ادعای پیامبری کرده بودند. مانند : زنی به نام «سجاح» که ادعای پیامبری داشت و عده ای را دور خود جمع کرده بود یا «نعمان بن منذر» که در بحرین تاج گذاری کرده بود و یا «مسلیمه ی کذّاب» که از زمان پیامبر ادعای پیامبری داشت و بعد از ایشان عشیره و فامیلش دورش جمع شدند. او می گفت : از قبیله ی ما پیامبری و از قریش پیامبری ، و چهل هزار مرد جنگی آماده کرده بود که به مدینه حمله برده آنجا را با خاک یکسان کند. و اگر به مدینه می رسید ، اولین کسی را که می کشت ، امام علی و حسنین (ع) بودند و همچنین قبر و آثار پیامبر (ص) را بطور کامل نابود می کرد.
👈در این حال ، عثمان خدمت امیرالمومنین علی (ع) رسید و گفت : ای پسر عمو !! وضع را می بینی! اگر بیعت نکنی ، اسلام با خطر روبروست. و حضرت علی (ع) نیز برای حفظ اسلام بیعت کرد.
خود حضرت می فرماید :
پس دست کشیدم تا دیدم جمعی از مردم از اسلام بازگشتند و به نابودی دین پیامبر دعوت می کردند. در آن هنگام ترسیدم چنانچه اسلام و مسلمانان را یاری نکنم ، لطمه و شکستی در اسلام واقع شود....... .
✍️نکته ی بسیار مهم و جالب این است که ؛ بعد از بیعت امام علی (ع) بود که ابوبکر توانست از مدینه به اطراف لشکر اعزام کند چون تا آن روز دستگاه حکومت نتوانسته بود حتی یک لشکر آماده کند. در هر حال اگر امام علی (ع) بیعت نمی کرد ، اسلام نمی ماند.
📚نقش ائمه در احیای دین ج۲ ص۴۰۲
🔵 مطالب درباره علامه عسکری🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
🇮🇷#مسابقه_عکس_با_پرچم
♦️ویژه: فرزندان طلاب
🇮🇷شیوه اجرا: با پرچم جمهوری اسلامی ایران عکس گرفته یا عکس حضور در راهپیمایی سال قبل را در سامانه سخا/بخش خانواده و امور فرهنگی/ مسابقات بارگزاری نمائید.
🎁جوایز:
👈فرزندان پسر طلاب 43 جایزه یک میلیون ریالی
👈فرزندان دختر طلاب 43 جایزه یک میلیون ریالی
📎کسب اطلاعات بیشتر
👉 http://go2l.ir/kOFEI
📢 کانال روابط عمومی مرکز خدمات حوزههای علمیه
Go2l.ir/CSIS_Eta 🆔 :ایتا
Go2l.ir/CSISapp 📲 :همراه خدمات
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🗓 امروز یکشنبه:
12 بهمن ماه 1399
17 جمادی الثانی 1442
💠 #حدیث_روز: مردان با ایمان آخرالزمان
💠 مردمان آخرالزمان، همچون چراغهاى تابان!
🔅 #امام_باقر_علیه_السلام :
🔸 «إخواني قَومٌ مِن آخِرِ الزَّمانِ آمَنوا بي وَلَم يَرَوني.. . لَأحَدُهُم أشَدُّ بَقيّةً عَلى دِينهِ مِن خَرطِ القَتادِ فِي اللَّيلةِ الظَّلماءِ، أو كَالقابِضِ عَلى جَمرِ الغَضى، اُولئِكَ مَصابيحُ الدُّجى، يُنجيهِمُ اللّهُ مِن كلِّ فِتنةٍ غَبراءَ مُظلِمةٍ».
🔹«برادران من، مردمانى اند در آخرالزمان كه مرا نديدهاند؛ امّا ايمان آورده اند ... براى هر كدامشان پايدارى در دين، از با دست خُرد كردن خار مغيلان در شب تيره، سخت تر است يا همچون كسى است كه اخگر شورهگز را در كف نگه دارد. اينان، چراغهاى تابان در دل تاريكىاند. خداوند، آنان را از هر فتنه غبارآلود و شبگون، نجات مىبخشد».
📚 بصائر الدرجات : ص ٨٤ ح ٤
🔸 ۱۲ بهمن سالروز بازگشت حضرت #امام_خميني (رض)، به ایران اسلامی و آغاز #عید_انقلاب بر ملت شریف ایران گرامی باد.
#دهه_فجر
🔰 حزبا... این است | در دهه فجر بر سر در هر خانهای پرچم جمهوری اسلامی بزنید
🔻 ۲۲ بهمن و هفتهى انقلاب را با شكوه هر چه تمامتر جشن بگيريد؛ به دنيا نشان بدهيد كه قدر انقلابتان را مىدانيد.
🔹 بر سَردر هر خانهاى پرچم بزنيد، پرچم جمهورى اسلامى را در سطح شهرها و روستاها به اهتزار در بياوريد. نشان بدهيد كه ملّت، اين خاطره را گرامى مىدارد. ۱۳۵۹/۱۱/۱۷
#اخبار_علمی
#مقاله_شناسی
💠آشنایی اجمالی با ساختار یك مقاله علمی و آرایه های آن؛8
💠 توضیح تفصیلی اجزای مقاله:
💠 بدنه یا متن مقاله/بخش دوم:
💠 پاراگراف، بخش كوتاهی از یك متن است كه درباره یك موضوع جزئی سخن میگوید.
💠 هر پاراگراف با یك جمله اصلی شروع می شود و همان جمله باید حاوی ایدهی اصلی پاراگراف باشد. در ادامه، جملات توضیحی خواهند آمد كه هر كدام ادامه منطقی جمله قبل است.
💠 همچنین هر پاراگراف باید از استقلال نسبی برخوردار و مانند یك یادداشت كوچك باشد. شمار كلمات هر پاراگراف، زیر 150 كلمه است. هر بند (پاراگراف) نباید طولانی و ملالآور باشد. در ابتدای هر بند از حرف «واو» یا «كه» كه حروف ربطند و نشان میدهد بند مستقلی نیست استفاده نمیشود.
💠 افزون بر استدلال و تأملات محقق، لازم است هر مقاله ای با مجموعه ای از آثار مرتبط با موضوع خود، در ارتباط باشد؛ از اینرو سعی میشود با نقل قول مستقیم یا غیرمستقیم (بازنویسی، تلخیص) این ترابط علمی برقرار شده و از منابع معتبر دست اول استفاده شود. البته ارجاعات محقق نباید به قدری زیاد باشد كه تحلیل نگارنده را كمرنگ نماید.
💠 ناگفته نماند كه اشاره به نظریات رقیب در حل مسأله، نقد مستند و مستدل آنها با بیان نظریه برگزیده و دفاع از آن، عمده ترین مباحث بدنه یك مقاله است. بنابراین باید از هرگونه بحث مفصل در تحلیل پیش فرض ها، مبانی و مباحث مقدماتی پرهیز شود و در صورت نیاز به یك مطلب فرعی، آن را در پاورقی ذكر كند. (توجه داشته باشیم كه در ارزیابی مقالات، معمولاً به اعتبار علمی منابع و كفایت ادله و صحت نتایج آن توجه میشود.)
#مقاله_علمی
@rahnameh
ادامه دارد...
صعود 40 ساله.pdf
16M
به مناسبت ایام الله دهه فجر و چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی...
کتاب صعود چهل ساله انقلاب اسلامی... جهت مطالعه توصیه می شود.
معرفی
پیشرفت ها و دستاوردهای ایران اسلامی در چهاردهه گذشته بنابر آمارهای بین المللی نشانگر موفقیت های جمهوری اسلامی علیرغم همه مشکلات و کمبودهاست. جهت آشنایی بیشتر با دستاوردهای غرور آفرین ملت مسلمان ایران، کتابی تحت عنوان «صعود چهل ساله»، کـه ثمـره تـلاش نزدیـک بـه ۷۰ نفـر از نخبـگان حـوزوی و دانشــگاهی و مطالعــه بیــش از ۱۷ هــزار ســاعت اســت، از سوی انتشارات آستان قدس رضوی منتشر و در دسترس علاقه مندان قرار گرفته است.
میزان دستیابی جمهوری اسلامی ایران بــه آرمان هایی از قبیـل عدالت، اســتقال، معنویــت، آزادی، کرامت زن، مردمسالاری دینی، گسـترش رفــاه عمومی و... را بــا اسـتفاده از نزدیکترین و متناسبترین شــاخصه های بین المللــی بــه آرمانهای انقــلاب اسلامی مورد بررسی قرار گرفته است. نکته منحصر به فرد درباره کتاب مذکور این است که ارجاعات آن بــه معتبرتریــن منابــع بین المللــی نظیــر داده هــای اطلاعاتی سازمان ملل، بانک جهانی، ســازمان جهانــی غــذا و کشــاورزی، ســازمان جهانی سـلامت، دفتر برنامه توســعه ملل متحد و دیگر مراجع آماری جهانی مســتند شــده اســت.
براساس این گزارش، کتاب «صعود چهل ساله» در ۳۲۰ صفحه تهیه و تدوین شده و شامل ۹ فصل (استقلال، گسترش عدالت اجتماعی، گسترش برخورداری های عمومی، عزت و اقتدار، پیشرفت های زیرساختی، پیشرفت صنعتی، پیشرفت در معنویت، کرامت زن، آزادی و مردم سالاری) است.
#فرهنگی
#پژوهش
#انقلاب
#دهه_فجر
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🗓 امروز دوشنبه:
13 بهمن ماه 1399
18 جمادی الثانی 1442
💠 #حدیث_روز: گمشده مؤمن
🔅 #حضرت_عيسى_عليه_السلام:
🔸 «بدانيد كه سخنِ حكمت آميز ، گمشده مؤمن است. پس، پيش از آن كه از بين برود، آن را فرا گيريد».
🔹 «اِعلَموا أَنَّ كَلِمَةَ الحِكمَةِ ضَالَّةُ المُؤمِنِ، فَعَلَيكُم بِها قَبلَ أن تُرفَعَ».
📚 تحف العقول: ص ٥٠٢
تا وقتی تو آمدی روح الله ...
آمدی و ما را در بهت آزادگی فروبردی و به ما شجاعت ایستادن در برابر ظلم را یاد دادی
یاد دادی ما مردمیم نه رعیت ...
#دهه_فجر
#عيد_انقلاب
#امام_خميني
🆔 @pahlavi1357