تلویزیون ۲۴ ساعته ایران اینترنشنال کار خبری فاکسنیوزی را به جایی رسانده که عارم میآید به آن بگویم رسانه. عصر روزی که خسته از کار روزانه پای اخبار نشستم و این تیتر تازه از تنور درآمده را دیدم دیگر آه از نهادم بلند شد: «واقعا حق عادی بودن نداریم» روی تیتر کلیک کردم و دیدم تنها دو خط خبر انتظارم را میکشد. دو خطی که خبر میدهد مهرداد پولادی ملیپوش سابق در اینستاگرامش استوری گذاشته و نوشته الان حق عادی بودن نداریم. همین. چطور به این بنگاه چرندپراکنی میتوان گفت رسانه؟ نمیتوان هم به سبک و سیاق رسانههای تندروی ایرانی رویش اسم بگذاریم سازمان تروریستی سعودی اینترنشنال. تکلیف ما با بنگاهی که روند تولید خبرش بر اساس استوری اینستاگرام و توییت سلبریتیها و چهرههاست چیست؟ جواب یک چیز است: ما در عصر جنگ در رسانه اجتماعی به سر میبریم و با رسانه به مثابه رسانه طرف نیستیم. چیزی که ما سابقا به عنوان رسانه میشناختیم این روزها سلاح جنگی ست. در عصر جنگ رسانه اجتماعی ست که مبنای تولید خبر نه کف جامعه، که شبکههای اجتماعی میشود. سلاح جنگی نیازی ندارد اصول تولید خبر و هرم وارونه و پیشینه و غیره را رعایت کند. همین که گلولهای پرتاب کند سمت ذهن مخاطب و مطمئن باشد که به ذهنش برخورد میکند کافی ست. و چه چیز دردناکتر از گلولهای که زندگی عادی آدمهای بیگناه و تحت ستم را نشانه گرفته؟
💬 تارا چناری
اهم اخبار 👇
🆘 @aham_akhbar
47.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۴۵مین قسمت حافظه تاریخی
از هو کردن خاتمی در دانشگاه تهران و آتش زدن عکس احمدی نژاد در دانشگاه امیرکبیر تا برگزاری مسابقه آشپزی و پلی استیشن در روز دانشجو؛
آیا این کارها اسمش جنبش دانشجویی است؟
اهم اخبار 👇
🆘 @aham_akhbar
چین هم به دیپلماسی جهانی علیه ایران پیوست؟
چند روز گذشته با هجمه چشمگیر اصلاحطلبان نسبت به حضور رئیس جمهور چین در عربستان و شرکت در اجلاس شورای همکاری خلیج فارس گذشت.
اما واقعیت ماجرا چیست؟
در بیانیه ی اول که مشترکا با عربستان منتشر شده بود، تنها در یک پاراگراف از ایران نام برده شده و در آن آمده است: «در خصوص ایران، دو طرف بر لزوم تقویت همکاری مشترک برای تضمین ماهیت صلحآمیز برنامه هستهای ایران توافق کردند. دو طرف همچنین از ایران خواستند در همکاری با آژانس بینالمللی انرژی اتمی، رژیم منع اشاعه (سلاحهای هستهای) را حفظ و به اصول حسن همجواری و عدم مداخله در امور داخلی کشورها احترام بگذارد».
موضع رسمی چین در قبال برنامهی هستهای ایران، همواره و به طور پیوسته درخواست از ایران برای همکاری با آژانس بینالمللی و تاکید بر ماهیت صلحآمیز برنامهی هستهای ایران بوده است. حال باید از جناب ابوطالبی و دیگر اصلاحطلبان پرسید که این فاجعهای که در بیانیهی اول رخ داده چیست؟ چه تغییری در مواضع چین نسبت به ایران در مقایسه با مواضع گذشته آن کشور رخ داده است که چنین به خشم آمدهاند و ندای «چین هم ایران را فروخت» سر میدهند؟
و اما درباره بیانیه ی دوم…
آنچه به درستی مایهی اعتراض هموطنان اصلاحطلب است، بند دوازدهم این بیانیه است که پس از جلسهی اعضای شورای همکاری خلیج فارس – یعنی عربستان، امارات، بحرین، قطر، عمان، و کویت- و چین منتشر شد. در بند دوازدهم این بیانیه آمده است:
«سران طرفین بر حمایت از تمام تلاشهای صلحآمیز شامل اقدامات، ابتکارات و تلاشهای امارات متحدهی عربی مطابق اصول و قوانین بینالمللی جهت انجام مذاکرات دوجانبه برای حل مسئله جزایر سه گانه (تنب بزرگ، تنب کوچک، ابوموسی) تا حل این مسئله مطابق قوانین و اصول بینالمللی تاکید نمودند.»
با توجه به اینکه مسئلهی تمامیت ارضی برای ایران و ایرانی یک مسئلهی حیاتی است، خشم بهوجود آمده کاملا قابل درک است و طبیعتا ایران بر سر خاک خود با احدی مذاکره نخواهد کرد و اظهار نظر کشورهای دیگر دربارهی این موضوع را برنخواهد تافت. اما ذکر چند نکته در این باره ضروری است.
نکتهی اول اینکه در جلسات شورای همکاری خلیج فارس، دولتهای عضو معمولا در بیانیهی پایانیشان، ایران را «اشغالگر» و امارات متحده عربی را «مالک جزایر سهگانه» معرفی میکنند. برای مثال در بیانیهای که در اجلاس چهل و دوم این شورا پیش از آغاز جام جهانی قطر منتشر شد، نسبت به تعهد اعضاء بر ایستادگیشان در برابر اشغال ادامهدار جزایر توسط ایران و حق حاکمیت امارات بر این جزایر تاکید شده بود.
بنابرین موضعگیری چین مبنی بر حل و فصل موضوع «بر اساس قوانین بینالمللی» را نمی توان حمایت چین از حاکمیت امارات بر جزایر تلقی کرد. هرچند گرفتن چنین موضعی وسطبازانه از سوی چین نیز به هیچ عنوان مورد قبول ایران نیست. اما پرسش این است که چه نیاز به بزرگنمایی و تزریق خشم به جامعه علیه چین است؟ چرا موضع وسط- و البته غیرقابل قبول چین- را به طرفداری از امارات تعبیر کردهاند؟
نکتهی دوم اینکه در جهان کنونی، نظم شبکهای بر روابط بینالملل حاکم است. دولتها ممکن است در موضوعی توافق، و در دیگر موضوعات اختلاف نظر داشته باشند. برای مثال، سالهاست که دولتهای قطر، کویت و عمان پای بیانیههای بسیار تندتر از بیانیهی دیروز را امضا کرده و بر حاکمیت امارات بر جزایر تاکید میورزند. آیا اصلاحطلبان که امروز خواهان احضار سفیر چین، و برخورد جدی دستگاه دیپلماسی ایران با چین هستند، قائل به اتخاذ همین تصمیم درباره سه کشور قطر، کویت و عمان نیز هستند؟
و اما نکتهی سوم و پایانی اینکه ای کاش اصلاحطلبان که امروز به درستی چنین از دخالت چین در امور ایران خشمگین هستند، در اتخاذ این موضع ملیگرایانه اندکی وحدت رویه میداشتند تا شائبهی چینستیزی و غربگرایی بر رفتار آنها سایهاش را سنگین نکند. پیش از این که اینگونه نبوده، امید است زین پس، همانگونه که در روزهای گذشته به این دخالت چین اعتراض کردهاند، نسبت به دخالتهای دول غربی در امور ایران، مثلا پناه دادن به گروههای تجزیهطلب و تروریستی در قلب پایتختهایشان نیز خشم که نه، اعتراض هم نه، اندکی اخم کنند.
رضا اسدی
اهم اخبار 👇
🆘 @aham_akhbar
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸به جای برخورد امنیتی، واقعیت سلبریتیها را به مردم نشان دهید.
🔹مردم خودشان با بولدوزر از روی آنها عبور میکنند.
اهم اخبار 👇
🆘 @aham_akhbar
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥🚨 آقای فرخنژاد!
خفه بمیر باو!
اهم اخبار 👇
🆘 @aham_akhbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 نمونههایی شگفتآور از حمایت غرب از زن!
اهم اخبار 👇
🆘 @aham_akhbar
23.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ علی عبدی کارشناس مسائل غرب آسیا معتقد است که انسجام ملی و قدرت ساخت درونی موجب شد تا بعد از حادثه ۱۱ سپتامبر، آمریکا و غرب مستقیم به سراغ ایران نیایند و تلاش کردند تا ۶ کشور عراق، سوریه، لبنان، لیبی، سودان و سومالی را تضعیف کنند.
🔺 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، علی عبدی کارشناس مسائل منطقه درخصوص برنامه آمریکا و غرب برای تضعیف 6 کشور در غرب آسیا و شمال آفریقا در دو دهه گذشته که عقبه راهبردی ایران به حساب میآمدند، میگوید که «انسجام ملی» موجب شد تا آنها مستقیم به سراغ ایران نیایند.
▫️وی عنوان میکند که آمریکا و غرب بعد از حادثه 11 سپتامبر بر این باور بودند که اگر مستقیم به سراغ ایران بیایند، با مشکلات عدیدهای مواجه خواهند شد.
🔸 عبدی در این گفتگو با اشاره به اتفاقات و حوادثی که در کشورهای عراق، سوریه و لبنان در غرب آسیا و لیبی، سودان و سومالی در شمال آفریقا رخ داد، اظهار میدارد آن دولتهایی که به مشورتهای ایران توجه کردند توانستند در برابر مداخلات آمریکا و غرب بایستند، اما آن دولتها و حکومتهایی که به غرب اعتماد کردند با بحران تجزیه و جنگ داخلی و سرنگونی مواجه شدند.
اهم اخبار 👇
🆘 @aham_akhbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کمدین انگلیسی: نخستوزیر ما مردم ایران را تشویق میکند که به خیابان بیایند اما به مردم معترض خودمان میگوید اکنون زمان اعتراض نیست!
اهم اخبار 👇
🆘 @aham_akhbar
واکنش «عطاءالله مهاجرانی» فعال سیاسی خارج کشور:
🔹به روايت برومند، ماكرون در ملاقات ويژه در باره نظام جمهوری اسلامی ايران گفته است: نه وظيفه داريم، نه اعتقاد داريم، نه مايليم كه نظام سياسى ايران را تغيير دهيم!
🔹حرف حساب! منتها اگر اعتقاد و تمايل هم داشته باشد، نمى تواند نظام سياسى ايران را تغيير بدهد! از جنگ ٨ساله فرانسه تجربه لازم اندوخته.
اهم اخبار 👇
🆘 @aham_akhbar
🔆 روایت علی علیزاده از تناقض رفتاری اپوزیسیون خارج از کشور درباره شب یلدا
اهم اخبار 👇
🆘 @aham_akhbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استعمار را با رسم شکل توضیح دهید؟!!😏😏
اهم اخبار 👇
🆘 @aham_akhbar
23.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 استراتژی کارزار میان جنگهای رژیمصهیونیستی علیه ایران و محور مقاومت چیست؟
⁉️ این استراتژی از چهزمانی و چگونه در دستور کار رژیمکریا قرار گرفت؟
اهم اخبار 👇
🆘 @aham_akhbar