eitaa logo
| عَهدِ آدَمْ |
923 دنبال‌کننده
66 عکس
11 ویدیو
0 فایل
[ هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود ] ‌• همون عهد آدم تلگرام :) ریحاوین🖋️ ‌• @Reyhavin ضروریات • گروه مداحیِ عهد آدم https://eitaa.com/joinchat/3969713371C3280c00770
مشاهده در ایتا
دانلود
محرم، ادب میخواد.
شیخ رجبعلی خیاط می‌فرمود: در روزهای اوایل هیئت، مایل بودم تمام کارهای مجلس را خودم انجام دهم، خودم مداحی می‌کردم، چای می‌دادم و اغلب کارهای دیگر. شبی مشغول دادن چای به عزاداران بودم که دیدم جوانی که اصلا ظاهر مناسبی نداشت وارد مجلس شد و گوشه‌ای نشست، یقه‌اش باز بود و گردنبند به گردنش، وضع لباسش هم خیلی نامناسب بود. به همه چای تعارف کردم تا رسیدم به جوان، چشمم به پایش افتاد دیدم جورابی نازک شبیه جوراب های زنانه به پا دارد. غیظ کردم و با عصبانیت سینی چای را مقابلش گرفتم، یکی از استکان‌ها برگشت و چای روی پایم ریخت و سوخت. از این سوختگی زخمی در پایم به وجود آمد که خیلی طول کشید تا خوب شود، برای خودم هم این سوال پیش آمده بود که چرا زخم پایم خوب نمی‌شود! شبی به من گفتند: شیخ! آن جوانی که با عصبانیت چای به او تعارف کردی، هر چه بود، مهمان حسین علیه السلام بود، نباید چنین رفتاری را با او مرتکب می‌شدی! - کتاب کشکول کشمیری، صفحه ۱۲۳.
واقعیه همونه که نمی‌ذاره بدون پروکسی بمونی .
من‌وقتی میرم تلگرام و دوستام وصل نیستن:
چقد دلم برای دوران "پز نیست سبک زندگیمه" ، "من عقده ایم کثافت؟" و "تو خراب کردی همه چیزو خودت" تنگ شده.
فقط جنگ میتونست ما رو از مضخرفِ عشق ابدی نجات بده …
ولی خودمونیم الان آدم میفهمه یه خواب آروم چقدر ارزش داره.
تحلیل کاربر لبنانی 👇👇 گسترش ویرانی در سرزمین‌های اشغالی و بزرگنمایی ضربات ایران ازسوی رسانه‌های صهیونیستی، اقدامی عمدی برای فریب و بی‌حس‌کردن ملت‌هاست. درست است که ایران ضرباتی دردناک وارد کرده اما اسرائیل خود را برای شرایطی به‌مراتب بدتر آماده کرده و از روی عمد این ضربات را در رسانه‌های ابراهیمی یا صهیونیستی بزرگنمایی می‌کند تا طرف مقابلش با استناد به این بزرگنمایی به همین سطح از حملات قانع باشد درخواست‌های ترامپ برای پایان‌دادن به جنگ و متوقف‌کردن درگیری‌ها، نوعی استاندارد دوگانه است برای حفظ راه بازگشت و توقف جنگ، پس‌ از آنکه اسرائیل به اهداف خود رسید. همین سیاست آمریکایی در لبنان ما را فریب داد و منجر به ترور سید (حسن نصرالله) شد، پس‌از آنکه پیشنهاد آتش‌بس فرانسه-آمریکا مطرح شد؛ پیشنهادی که فریبکارانه بود و تنها برای خرید زمان به‌منظور ترور سید مطرح شده بود تمام صحبت‌هایی که درباره کاهش تنش و بزرگ‌نمایی ضربات ایران گفته می‌شود، فریب صهیونیست‌هاست برای خرید زمان و زمینه‌سازی حملات بیشتر به ایران. اسرائیل هرگز جرئت حمله مستقیم به ایران را ندارد، مگر آنکه تدابیر بزرگی در داخل سرزمین‌های اشغالی اتخاذ کند تا جبهه داخلی‌اش را که نقطه‌ ضعف اصلی‌اش است، حفظ کند تنها راه عقب‌نشینی اسرائیل دریافت ضربات خردکننده است که خارج از محاسبات آنها باشد و گرنه حملات در این سطح را کاملا انتظار داشتند شکست ایران یعنی ورود به دوران تاریکی دردناک برای صد سال آینده. باز هم تکرار می‌کنم: این نبردی برای بقاست، نه فقط یک جنگ یا حمله نظامی! امید ما به خداوند بزرگ است، و پیروزی از آنِ مؤمنان است.
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 نسل جدید که میگفتن از ایران بیزارن و به فکر مهاجرتن اینان؟ اینا که جونشونم برا ایران میدن!
| عَهدِ آدَمْ |
🇮🇷 نسل جدید که میگفتن از ایران بیزارن و به فکر مهاجرتن اینان؟ اینا که جونشونم برا ایران میدن!
میگه که اسراییل هفتاد سالشه آقای جنتی نود و خورده ای حالا دیگه سربسته میگم... 😂😂😂😂😂😂
192.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی جنگ رو اعصاب و ادب آدما تاثیر می‌ذاره :
اینکه بهم میگن تو حملات اسرائیل مراقب خودت باش یعنی دقیقا چیکار کنم؟ جاخالی بدم !