‼️ اپیلاسیون، لیزر کردن همه بدن
⁉️ حكم اپيلاسيون لیزر بدن
و لیزر بیکینی چيست؟
جواب👈 نگاه كردن و دست زدن به عورت ديگري (به غير از همسر) جايز نيست❌ و حرام مي باشد.
📌 بر همين اساس اگر در اپيلاسيون، لیزر بدن و لیزر بیکینی قسمت عورت (آلت تناسلي) توسط ديگري انجام شود، اين كار جايز نيست❌ و درآمد بدست آمده نيز حرام است.
📌 اما اپيلاسيون ساير نقاط بدن توسط آرايشگر همجنس در صورتی که مفسده خاصی نداشته باشد و ضرر قابل توجهی برای فرد نداشته باشد جایز است.
❇️@sayedmahdi1153908
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✏️حکم استفاده از سرمه برای خانمها چیست ؟
🆔 @sayedmahdi1153908
12.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 حکم نماز و روزه قضا و کفارات والدین
💠 @sayedmahdi1153908
❇️ عمل زیبایی از نظر شرعی چه حکمی دارد؟
📚 پاسخ :
✍ آیات عظام(خامنه ای و سیستانی و مکارم)
عمل جراحی زیبایی، اگر موجب ضرر نباشد منعی ندارد
✏️ فقط باید بدانید که این عمل درمان بیماری محسوب نمیشود و نگاه کردن و لمسِ_حرام به خاطر آن جایز نیست مگر در مواردی که برای درمان سوختگی و مانند آن باشد و پزشک مجبور به لمس و نگاه کردن باشد.
🔷@sayedmahdi1153908
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠#احکام_مسجد🕌
⁉️ نمازخواندن در بعضی از مساجد ثواب هزاران رکعت نماز را دارد.حالا آیا میشود به جای خواندن نمازهای_قضایمان، این نماز را بخوانیم؟
💠 #استاد_فلاح_زاده
❇️@sayedmahdi1153908
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تصویری
📜موضوع: سیر آموزش مفاهیم دینی به فرزند
🎙استاد بهشتی
#دین
#تربیتی
#تربیت_فرزند
🔶 @sayedmahdi1153908
🔷نیت چیه و چطور باید نیت کرد؟🤔
📚 پاسخ :
✍مراجع عظام(آیت الله خامنه ای و سیستانی و مکارم)
📚نیت یعنی👈 این که قصد انجام یک عبادت معین روبرای اطاعت از فرمان خداوند داشته باشیم😊
✏️ نیت از ارکان نماز است و اگر عمداً یا اشتباها ترک شود نماز باطل می شود.
📙 مهم👈 لازم نیست نیت رو به زبان بیاریم یا حتی در دل مثلا بگوییم چهار رکعت نماز ظهر میخوانم قربه الی الله... همین که آگاهی داشته باشیم چه کاری انجام میدهیم کفایت می کند،اگر کسی پرسید چکار انجام میدی؟بگیم نماز ظهر می خوانم (مثلا)
📙@sayedmahdi1153908
🔵 احکام کاهش ارزش پول رایج در قرض
🔵 سوال: در سالیان اخیر که از یک طرف بیشتر قرض ها و معاملات مدت دار بر اساس پول رایج کشور می باشد و از طرف دیگر به خاطر وجود تورم، ارزش واقعی بدهی ها و قدرت خرید کاهش پیدا می کند، آیا پرداخت همان مبلغ سابق در ادای بدهی کافی است؟
📘جواب
آیت الله سیتانی: پول از مثلیات محسوب شده و گیرنده، ضامن همان مبلغی است که گرفته است، نه ضامن قدرت خرید و غیره، لذا مادامی که پول به کلی ارزش خود را از دست نداده است، معیار بدهکاری ها همان مبلغ سابق است و کم شدن ارزش پول موجب افزایش ضمان و بدهکاری نمی شود.
📕 البته اگر کاهش ارزش پول بسیار فاحش و زیاد باشد (مثل آن که کاهش ارزش پول 20 یا 30 برابر یا بیشتر باشد) بنابر احتیاط واجب پرداخت مبلغ سابق کافی در ادای دین نیست و بنابر احتیاط، لازم است هنگام ادای دین، بدهکار با طلبکار به مبلغ بیشتر از مقدار سابق با هم مصالحه و رضایت همدیگر را جلب کنند.
📘شایان ذکر است اگر بدهی مذکور، چنانچه زمان پرداخت آن فرا رسیده و مدیون در صدد ادای دین برآمده، ولی طلبکار عمدا از قبول دین امتناع نموده است، و پس از آن کاهش فاحش ارزش پول رخ داده باشد، پرداخت همان مبلغ سابق کافی است.
📒همچنین اگر بدهی مدت دار باشد و مدت پرداخت آن طولانی بوده و شخص قرض دهنده در هنگام قرض دادن از تورم و کاهش ارزش پول تا زمان سر رسید ادای دین مطلع بوده و با میل خود حاضر به این نحو قرض دادن شده، در این صورت نیز پرداخت همان مبلغ سابق کافی است.
❇️ @sayedmahdi1153908
📚 حکم تلاوت سوره ها و آیات سجده دار توسط زن حائض
------------------
❇️ @sayedmahdi1153908
انا لله وانا الیه راجعون
ارتحال استاد ارجمند جناب حجت الاسلام والمسلمین حاج سید محمد مهدی سجادی را به تمامی بستگان آن مرحوم تسلیت عرض نموده و برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل از درگاه خداوند متعال مسئلت می نماییم.
در ضمن امشب شب شب اول دفن این سید جلیل القدر هست دوستان فاتحه و در صورت امکان نماز لیله الدفن فراموش نشود.
❇️ @sayedmahdi1153908