ذکر روز شنبه
۱۰۰ مرتبه
🌺《 یارب العالمین 》🍀
🌱🌱🌱🌱🌱🌱
༺◍⃟🌺჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄
https://eitaa.com/ahkmar
༺◍⃟🌺჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 پاسخ امام زمان (عج) به آیت الله بهبهانی درباره ظهور...۰
🌱🌱🌱🌱🌱🌱
༺◍⃟🌺჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄
https://eitaa.com/ahkmar
༺◍⃟🌺჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄
💢 رابطه مال و شهوات
💕امیرالمومنین علی علیهالسلام:
🍃ثروت اصل و مايه شهوتهاست.
🔹 الْمَالُ مَادَّةُ الشَّهَوَاتِ
✍️ منظور از شهوت در اینجا هرگونه علاقه مفرط نفسانى و هوس آلود است. اعم از این که مربوط به شهوت جنسى باشد یا مقام یا تشریفات و زرق و برق دنیا و یا انتقام جویى و امثال آن.
🔹️#حکمت_نهج_البلاغه
☀️#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌱🌱🌱🌱🌱🌱
༺◍⃟🌺჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄
https://eitaa.com/ahkmar
༺◍⃟🌺჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄
انار
انار از طریق کاهش چشمگیر رادیکالهای آزاد در بدن تأثیرات بیشتری را در مقابله با دیابت از خود بروز می دهد. در حالیکه سایر میوه جات و سبزیجات نیز سبب کاهش رادیکالهای آزاد می شوند اما انار بدون تغییر میزان قندخون دارای این فواید است. دربیماری دیابت بهبود حساسیت به انسولین راهی برای کنترل بیماری است .
فواید مصرف انار به همین خواص محدود نمی شود، تحقیقات نشان داده است که خوردن آب انار در کاهش کبد چرب که دیگر از مشکلاتی است که افراد دیابتی با آن مواجه هستند ، موثر است .
⛔️ هفت اشتباه در انتخاب همسر💥
👈 عدم مشاوره
👈 انتخاب هیجانی
👈 احساس تنهایی
👈 انتخاب از روی اجبار
👈 ازدواج به امید تغییر
👈 انتخاب از روی ظاهر
👈 نداشتن شناخت کافی
🌱🌱🌱🌱🌱🌱
༺◍⃟🌺჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄
https://eitaa.com/ahkmar
༺◍⃟🌺჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄
💎دچار وسواس در غسل و طهارت و نجاست می باشم , لطفاً مرا راهنمایی کنید.؟❓
✅پاسخ:
🔸وسواس همان توهّمات ذهنی و فرض روانی است که هر چه زودتر باید با آن مبارزه کرد و راه مبارزه این است که به توهمّات و وسوسه ها توجه نشود.
🔸شما که در غسل کردن و تطهیر و پوشیدن لباس وسواس دارید برای نجات پیدا کردن از این گرفتاری ها باید باشید باید مانند بقیهء مردم غسل کنید و تطهیر نمایید و خود را معطل نکنید.
اسلام دین آسانی است .
🔶پیامبر (ص) فرمود:
من بر دین آسانی مبعوث شده ام . (۱)
🔸برای علاج وسواسی راهی به جز بی اعتنایی مؤثر نخواهد بود.
🔸از امام خمینی راجع به علاج وسواسی سؤال شده است که: “چه کنم که در مورد غسل و طهارت زیاد شک نکنم و اعتماد به نفس داشته باشم؟
پاسخ: اعتنا نکنید و وسوسه جایز نیست“.
🔸آیت الله فاضل لنکرانی
💥“وسواسی در حقیقت به منزله قبول نداشتن حکم خدا و رسول خدا(ص) در مورد طهارت می باشد… لذا شرعاً و عقلاً لازم است از این تخیّلات شیطانی اجتناب شود و با بی اعتنایی مکرّر می توان آن حالت را از خود دور کرد”.
🌱🌱🌱🌱🌱🌱
༺◍⃟🌺჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄
https://eitaa.com/ahkmar
༺◍⃟🌺჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄
💎وسواس فکری دقیقا چیست و چطور درمان می شود؟❓
✅وسواس-فکری
🔻وسواس فکری افکار، تصاویر و تکانه هایی هستند که مرتبا در ذهن فرد تکرار می شوند و به نظر می رسد خارج از کنترل فرد هستند و علی رغم میل او به ذهنش می آیند. مثل اینکه فرد مدام فکر می کند مبادا دستش آلوده باشد. یا اینکه فکر می کند نکنه به ایدز مبتلا شوم.
♦️همه افراد افکار عجیب، غیرمعمول و یا حتی مزاحم دارند که هر از گاهی به ذهن شان می آید و اکثر آنها بدون اینکه به این فکرها اهمیت بدهند، به کارهای روزمره خود ادامه می دهند اما اگر به اختلال وسواس مبتلا باشید، این فکرها می تواند هم ناراحت کننده و هم ناتوان کننده باشد.
🌱🌱🌱🌱🌱🌱
༺◍⃟🌺჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄
https://eitaa.com/ahkmar
༺◍⃟🌺჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄
💠انواع وسواس فکری💠
🌐وسواس های فکری انواع مختلفی دارد ، از جمله:
1⃣ نگرانی مداوم در مورد ابتلا به یک بیماری کشنده مثل ایدز یا سرطان
2⃣ .نگرانی درباره اینکه مبادا دیگران به خاطر شما بیمار شوند.
3⃣ ترس شدید از اینکه یک اتفاق وحشتناک برای فرد عزیزی رخ دهد (مثلا تصادف کند).
4⃣ .نگرانی عمیق از اینکه کاری بسیار شرم آور انجام دهید، مثلا در یک مراسم تشییع جنازه با صدای بلند کلمات رکیکی را به زبان بیاورید.
5⃣ .فکر اینکه که مبادا با کسی تصادف کنید یا ناخواسته به کسی آسیب برسانید
افکاری درباره قتل شریک زندگی یا فرزندتان
6⃣ .افکار و تصورات جنسی یا مذهبی (مثل تجاوز جنسی یا کارهای جنسی نامناسب یا توهین به مقدسات)
7⃣ .احساس نیاز شدید برای مرتب و منظم منظم کردن چیزها تا وقتی که نحوه قرارگرفتنشان «درست» به نظر بیاید.
وسواس فکری
🌱🌱🌱🌱🌱🌱
༺◍⃟🌺჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄
https://eitaa.com/ahkmar
༺◍⃟🌺჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄
🔻 #مستحبات و #مکروهات را بشناسیم...
🔴 ثواب خشک نکردن آب وضو با دستمال
▫️ أَبِي ره قَالَ حَدَّثَنَا سَعْدُ بْنُ عَبْدِ اَللَّهِ عَنْ سَلَمَةَ بْنِ اَلْخَطَّابِ عَنْ إِبْرَاهِيمَ بْنِ مُحَمَّدٍ اَلثَّقَفِيِّ عَنْ عَلِيِّ بْنِ يَعْلَى عَنْ إِبْرَاهِيمَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ حُمْرَانَ عَنْ أَبِيهِ عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ: مَنْ تَوَضَّأَ وَ تَمَنْدَلَ كُتِبَتْ لَهُ حَسَنَةٌ وَ مَنْ تَوَضَّأَ وَ لَمْ يَتَمَنْدَلْ حَتَّى تَجِفَّ وَضُوؤُهُ كُتِبَتْ لَهُ ثَلاَثُونَ حَسَنَةً
🔻 ابراهيم بن محمّد بن حمران از پدرش از امام جعفر صادق عليه السّلام نقل كرده كه فرمود: هر كس وضو بگيرد و با دستمال خشك كند يك حسنه برايش نوشته مى شود، و هر كس وضو بگيرد و با دستمال خشك نكند تا آنكه آب وضويش خشك شود از براى او #سى_حسنه نوشته خواهد شد.
📚 ثواب الاعمال و عقاب الاعمال، ص۵۶
🌱🌱🌱🌱🌱🌱
༺◍⃟🌺჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄
https://eitaa.com/ahkmar
༺◍⃟🌺჻ᭂ࿐❁❥༅••┅┄