حاجقاسم دیپلم داشت🌹
اما دڪتراۍ ولایت بود🇮🇷
دڪتراۍ مردمداری بود🌷
دڪتراۍ دلِ ما بود💚💠
#مخلصیم_سردار
#خاطره_شهید
#حاج_قاسم
☫ @SardaarSoleimaani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خانواده ها فاصله فرزندآوری را زیاد نکنند
دکتر اسلامی روانشناس و کارشناس جمعیت:
بین یک سال و نیم تا ۳ سال، زمان طلایی فاصله سنی هر فرزند با فرزند بعدی است
اگر فاصله سنی فرزندان با هم زیاد شود، زبان گفتگوی مناسب نخواهند داشت
#فرزندآوری
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: جمعه - ۱۵ اسفند ۱۳۹۹
میلادی: Friday - 05 March 2021
قمری: الجمعة، 21 رجب 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸صاحب العصر و الزمان حضرت حجة بن الحسن العسكري عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ (100 مرتبه)
- یا ذاالجلال و الاکرام (1000 مرتبه)
- یا نور (256 مرتبه) برای عزیز شدن
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها به نقل ابن عیاش
📆 روزشمار:
▪️4 روز تا شهادت امام موسی کاظم علیه السلام
▪️5 روز تا وفات حضرت ابوطالب علیه السلام
▪️6 روز تا مبعث حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم
▪️12 روز تا ولادت امام حسین علیه السلام
▪️13 روز تا ولادت حضرت عباس علیه السلام
✅ با ما همراه شوید...
#تقویم_شیعه
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
یاد امام زمان علیه السلام باید همیشگی باشد
و نباید هر وقت توانستیم به یاد او بیافتیم، یا هر وقت گرفتار شدیم نام او را بر لب بیاوریم و بگوییم: «یا صاحب الزمان».
💢 زمان کنکور خیلی ها نذر می کنند و #صلوات می فرستند. درحالی که قرآن انتقاد می کند و می گوید چرا هر وقت گرفتار شدید می گویید: یا الله «فاذا رکبوا فی الفلک دعوا الله»(عنکبوت، 65) ؛ چرا وقتی کشتی ات غرق می شود یا الله می گویی؟
🔰 یاد موسمی مورد انتقاد است، یاد موسمی کار فرعون است؛ او هم یا الله گفت. فرعون به محض اینکه دید دارد غرق می شود، گفت: «تَبْتُ اَلْانَ؛ خدایا من الان توبه کردم». اصلاً قرآن می گوید: «وَ لَیسَتِ التُوبَهْ»(نسا، 18) آنهایی که لحظه مرگ استغفر الله می گویند فایده ای ندارد. باید توجه کنید توبه دقیقه آخر هیچ فایده ای ندارد. فرعون هم دقیقه آخر توبه کرد، «یاالله» وقت غرق خاصّیتی ندارد.
👈 ما هم وقتی یاد امام زمان علیه السلام می کنیم که دچار سختی می شویم، درحالی که باید همیشه به یاد او باشیم و هر روز برایش صدقه بدهیم، در هر خانه ای یک کتاب باشد تا با زندگینامه امام آشنا بشود و خود را برای رساندن به آن قله آماده کند.
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
💠 امام علی علیه السلام:
🍃 دوست خود را در حد اعتدال دوست بدار، چراکه ممکن است روزى دشمنت شود وبا دشمنت نیز در حد اعتدال دشمنى کن، زیرا ممکن است روزى دوست تو شود.
أَحْبِبْ حَبِیبَکَ هَوْناً مَا، عَسَى أَنْ یَکُونَ بَغِیضَکَ یَوْماً مَا، وَأَبْغِضْ بَغِیضَکَ هَوْناً مَا، عَسَى أَنْ یَکُونَ حَبِیبَکَ یَوْماً ما.
📚 نهج البلاغه حکمت 268
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی 👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
حکمت 268 نهج البلاغه.mp3
2.15M
💠 شرح #نهج_البلاغه
🔸 حکمت 268
🎙 استاد محمدی شاهرودی
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی👇👇
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️ http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
❇️ سردار شهید قاسم سلیمانے:
پدر و مادرتان را 🌹
آنچنان بزرگ بشمارید🕊
ڪه شایستهۍ آن🌸
باشد ڪه خداوند و✨
ائمهۍ معصومین💠
توصیه فرمودند.💚
#مخلصیم_سردار
#خاطره_شهید
#حاج_قاسم
☫ @SardaarSoleimaani
#خاطرات_امیر_المومنین_علیه_السلام
✍ بازنویسی تاریخ زندگی اميرمومنان علیه السلام به صورت داستانی از زبان ایشان
📃 قسمت سی و سوم
❇️ شورای شش نفره خلافت
🔻هنگامی که به طور ناگهانی به عمر حمله شد و در بستر مرگ افتاد، میرفت تا زمامداری امت به سهولت به دست من برسد تا بتوانم وظایفم را در قبال امت اسلامی، همراه با آینده روشن رقم بزنم، اما متاسفانه خلیفه دوم در بستر مرگ تصمیم جدید گرفت، وی شش نفر را برای خلافت کاندیدا کرد و مرا یکی از آن ۶ نفر قرارداد و هیچ یک از امتیازات مرا به حساب نیاورد؛ حتی بعضی از آن افراد را به من ترجیح داد.
🔻 در هر حال خلافت را میان شش تن به شورا گذاشت تا با اکثریت آرا فردی را از میان خود برای زمامداری تعیین کنند و پسرش را نیز بر سر ما گماشت تا اگر کسی را از میان خود به خلافت بر نگزیدیم گردن همه ما را بزند.
❇️ تعجب از بی خبری مردم
🔻 تعجبم از بی خبری مردم بود که میپنداشتند ابوبکر را رسول خدا صلی الله علیه و آله به جانشینی خود منصوب کرده است، که اگر این مطلب درست بود، از انصار پوشیده نمانده بود.
مردم از یاد برده بودند که خود آنان با تشکیل شورایی با ابوبکر بیعت کرده بودند و ابوبکر فقط با اراده و خواست شخصی خود، این مسئولیت را به عمر واگذار کرد و عمر نیز با نظر خود این انتخاب را در میان شش تن قرارداد!! بسیار جای تعجب و شگفتی است از اختلاف و تفاوت عملکرد ایشان؛ هنگامی که عمر ترکیب شورای خلافت را مشخص کرد، به عباس گفتم: خلافت را از ما گرفتند. عباس پرسید: چگونه فهمیدی؟ گفتم: از آن جا که اسم آن را کنار من قرار داده، و گفته است: نظر اکثریت معتبر است و اگر اکثریتی نباشد و دو گروه سه نفره تشکیل شود، فردی که برای خلافت انتخاب می شود از گروه عبدالرحمان بن عوف باشد، با این حساب سعد که با عمویش عبدالرحمان مخالفت نخواهد کرد، از سوی دیگر عبدالرحمان نیز داماد عثمان است. این سه تن که با هم اختلاف نخواهند کرد. عبدالرحمان هم در این جمع سه نفره قرار دارد، در نتیجه یا عبدالرحمان به عثمان رای خواهد داد یا عثمان به عبدالرحمان، درچنین اوضاعی، حتی اگر دو تن دیگر یعنی طلحه و زبیر نیز با من باشند، فایده ای نخواهد داشت.
آری من مطمئن هستم که یکی از این دو تن (یا عبدالرحمن یا عثمان) خلیفه خواهد شد.
📚منابع:
1.الخصال جلد 2 صفحه 374
2.الاختصاص صفحه 173
3.ارشادالقلوب جلد2 صفحه 351
4.کشف المحجه صفحه 245
5.تاریخ طبری جلد3 صفحه 294
6.شرح نهج البلاغه جلد1 صفحه 191
📗علی علیه السلام از زبان علی علیه السلام
↩️ ادامه دارد...
#نهج_البلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
@nahjolbalagheiha
💫🌴 ﷽ 🌴💫
#احسان و #نیکوکاری
تجلی روحیه والا و صفت زیبای نوع دوستی است که در دستان سبز ما جلوه گر می شود.
#احسان به هم نوع موجب گره گشایی می شود و نمایان گر محبت و اظهار دوستی به دوستان است
✨امیرالمومنین علی علیه السلام درباره احسان و نیکوکاری تعابیر بسیار زیبایی دارند
🌱صدقه های پنهانی نابودكننده گناهان، و صدقه آشكارا، مرگهای ناگهانی و زشت را باز می دارد، ونيكوكاری، از ذلت و خواری نگه می دارد.
💛#نهج_البلاغه #خطبه110
🌱مبادا هرگز با خدمتهایی كه انجام دادی بر مردم منّت گذاری ، يا آنچه را انجام داده ای بزرگ بشماری.....منّت نهادن، پاداش نيكوكاری را از بين می برد،
💛#نهج_البلاغه، #نامه53
─┅•═༅𖣔🍃🌹🍃𖣔༅═•┅
علامه طباطبایی رحمه الله در این باره می نویسد: «احسان، یعنی نفع و نیکی رساندن به دیگران، بدون انتظار پاداش متقابل و جبران نیکی»
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#نیکوکاری
─┅•═༅𖣔🍃🌹🍃𖣔༅═•┅
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
@nahjolbalagheiha
┗━━━🍂━
1⃣ آينده بشريت و ظهور حضرت مهدی (عج)
♦️به راه های چپ و راست رفتند، و راه ضلالت و گمراهی پيمودند، و راه روشن هدايت را گذاشتند. پس درباره آنچه که بايد باشد شتاب نکنيد، و آنچه را که در آينده بايد بيايد دير مشماريد. چه بسا کسی برای رسيدن به چيزی شتاب می کند، امّا وقتی به آن رسيد دوست دارد که ای کاش آن را نمی ديد، و چه نزديک است امروزِ ما به فردايی که سپيده آن آشکار شد. ای مردم! اينک ما در آستانه تحقّق وعده های داده شده، و نزديکی طلوع آن چيزهايی که بر شما پوشيده و ابهام آميز است، قرار داريم.
📜 #نهج_البلاغه، #خطبه150
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
┏━━━🍃🌺🍃━━━┓
@nahjolbalagheiha
┗━━━🍂━