🌼🍃🌼✿﷽✿🌼🍃🌼
🌷 سبڪ زنـــــــدگے اســــــــلامے🌷
🌼اهمیت تقـــــوا در ســـــــلامت جســــم
آگاہ باشيد كہ فقر نوعے بلا است. و سخت تر از تنگدستے، بيمارے تن و سخت تر از بيمارے تن، بيمارے قلب است. آگاہ باشيد كہ همانا، عامِلِ تندرستے، تقواے دل است.
🌼نهـــج البــــلاغہ،حڪمت388🌼
╔═🌼🍃═════╗
🆔 @nahjolbalagheiha
╚═════🍃🌼═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هفت_نکته_درباره_ماه_رجب
🎙مقام معظم رهبری
📝 توصیه های عملی
برای #ماه_رجب
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
"کانال رسمی استاد #عالے و #رفیعے"
JOin 🔜 @aali_rafiei ™
♥️ #امیرالمؤمنین (ع) فرمودند:
🌴لولا التَّجارِبُ عَمِيَتِ المَذاهبُ، و في التَّجارِبِ عِلمٌ مُسْتَأنَفٌ
🍃اگر تجربه ها نبود، راهها پوشيده مى ماند. و در تجربه هاست كه دانش جديد به دست مى آيد.
📖 ميزان الحكمه، ج2، ص 186.
♻️در #نشر احادیث سهیم باشید♻️
❓بهترین عمل در ماه مبارک رجب...
🎙مقام معظم رهبری "مدظله"
🔸در ماه رجب دائم، #استغفار کنید.
ماه رجب فرصت خوبى است؛ ماه دعاست، ماه توسل است، ماه توجه است، ماه استغفار است. دائم هم باید استغفار کنیم.
👈 هیچ کس هم خیال نکند که من از استغفار مستغنىام! پیغمبر خدا میفرماید که: انّه لیغان على قلبى و انّى لأستغفر اللَّه فى کلّ یوم سبعین مرّة.
🔹بلاشک پیغمبر هم حداقل روزى هفتاد مرتبه استغفار میکرد. استغفار براى همه است؛ بخصوص ماها که در این تحرکات مادى، در این دنیاى مادى غرقیم و آلودهایم.
🌸 استغفار بخشى از این آلودگى را پاکیزه میکند و از بین میبرد. #ماه_استغفار است؛ انشاءاللَّه فرصت را مغتنم بشماریم.
@esteftaate_rahbar
🚨محتکران و گران فروشان توجه کنند:
🔸امیرالمومنین علی عليه السلام فرمودند:
🔸💢بايد خريد و فروش آســـــــان و بر موازين عـــــــدل باشد، با قیمت هايى كه نه به فروشنده زيان رسانَد و نه به خريدار.
🔻نهج البلاغة از نامه 53
#ویروس_کرونا
#کرونا
🔴 به کانال #آیت_الله_رئیسی بپیوندید👇
🔹 #تحول_درقوه_قضائیه
🔹 #برخوردقاطع_بامفاسد
http://eitaa.com/joinchat/809893908C41692f55d2
‼️کشوری که این نیروهای فداکار جهادی و سپاهی و ارتشی رو داره نه تنها #کرونا، که هیچ بحرانی نمیتونه ملتش رو بترسونه.
خیال همه راحت، سپاه و ارتش اومدن پای کار حل مشکل کرونا.
#سپاه #ارتش #بسیج
#مدافع_ملت
#قدردان_باشیم
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
☘️ادامه تفسیر سوره مبارکه نازعات
❇️بيان اينكه در اين پنج سوگند به ملائكه سوگند ياد شده است
حال آنچه به نظر خود ما مى رسد و ممكن است درباره آن اظهار بداريم - و خدا داناتر است - اين است كه آنچه در اين آيات بدان سوگند ياد شده با صفاتى كه ملائكه در امتثالشان نسبت به اوامر صادره از ساحت مقدس الهى كه مربوط به تدبير امور عالم ماده نسبت به ايشان مى باشد، و سپس قيامشان به تدبير امور به اذن خداى تعالى، قابل انطباق است.
و آيات مذكور از نظر سياق شديدا شبيه به آيات آغاز سوره صافات است، كه مى فرمايد: (و الصافات صفا فالزاجرات زجرا فالتاليات ذكرا)، و نيز بسيار شباهت دارد به آيات اول سوره مرسلات كه مى فرمايد: (و المرسلات عرفا فالعاصفات عصفا و الناشرات نشرا فا لفارقات فرقا فالملقيات ذكرا)، كه ملائكه را در امتثال او امر الهى توصيف مى كند، چيزى كه هست آن آيات تنها ملائكه وحى را توصيف مى كرد، و آيات ابتداى اين سوره مطلق ملائكه را در تدبير امور عالم توصيف مى نمايد.
از اينكه بگذريم در بين اين آيات پنجگانه آن صفتى كه در انطباقش با ملائكه روشنتر از ديگران است صفت (فالمدبرات امرا) است، كه در آن مسأله تدبير بدون قيد و بطور مطلق آمده است، پس مراد از آن تدبير همه عالم است، و كلمه (امرا) يا تميز است و يا مفعول به براى كلمه (مدبرات )، و از سوى ديگر مطلق تدبير هم كار مطلق ملائكه است، پس قهرا مراد از مدبرات، مطلق ملائكه خواهد بود.
و از آنجايى كه در آغاز آيه (فالمدبرات امرا) فاء تفريع در آمده مى رساند كه مضمون اين آيه نتيجه آيه (فالسابقات سبقا) است، و از آنجا كه آيه (فالسابقات...) هم با (فاء) تفريع آغاز شده، مى رساند كه مضمون آن نتيجه اى است از آيه (و السابحات سبحا)، لذا نتيجه گرفته مى شود كه تدبير، فرع بر سبق، و سبق فرع بر سبح است، و اين به ما مى فهماند كه سنخيتى در معانى منظور نظر آيات سه گانه است، پس مدلول اين سه آيه اين است كه ملائكه تدبير امر مى كنند، اما بعد از آنكه بسوى آن سبقت جسته باشند، و به سوى آن سبقت مى جويند، اما بعد از آنكه هنگام نزول به سوى آن سرعت گرفته باشند. پس نتيجه مى گيريم مراد از سابحات و سابقات و مدبرات، همان ملائكه هستند به اعتبار نزولشان بسوى تدبيرى كه بدان مأمور شده اند.
پس آيات سه گانه همان معنايى را مى رساند كه آيه زير در مقام افاده آن مى فرمايد: (له معقبات من بين يديه و من خلفه يحفظونه من امر الله ) كه توضيح معنايش در سوره رعد گذشت، پس ملائكه با همه اشياء سر و كار دارند، با اينكه همه اشياء در احاطه اسباب است، و اسباب در وجود و عدم و بقاء و زوال اشياء و در اختلاف احوال آنها با يكديگر نزاع دارند، پس آنچه خداى تعالى درباره آن موجود حكم كرده، و آن قضائى را كه خداوند درباره آن موجود مقرر داشته، همان قضائى است كه فرشته مأمور به تدبير آن موجود، بسوى آن مى شتابد، و به مسؤوليتى كه به عهده اش واگذار شده مى پردازد، و در پرداختن به آن از ديگران سبقت مى گيرد و سببى را كه مطابق قضاى الهى است تمام نموده، در نتيجه آنچه را خدا اراده كرده واقع مى شود، (دقت فرماييد).
و اما وقتى منظور از آيات سه گانه اشاره به سرعت گرفتن ملائكه باشد در نازل شدن براى انجام آنچه بدان مأمور شده اند، و سبقت گرفتن به آن، و تدبير امر آن، بناچار بايد دو آيه ديگر يعنى (و النازعات غرقا و الناشطات نشطا) را هم حمل كنيم بر انتزاع و خروجشان از موقف و مرتبه خطاب به موقف و مرتبه انجام ماموريت، پس نزع ملائكه بطور غرق، عبارت است از اينكه شروع به نزول به طرف هدف كنند، آن هم نزول به شدت و جديت، و نشط ملائكه عبارت است از خروجشان از موقفى كه دارند به طرف آن هدف، همچنان كه سبح آنان عبارت است از شتافتن و سرعت گرفتن بعد از خروج، و به دنبال آن سبقت گرفته و امر آن موجود را به اذن خدا تدبير مى كنند.
بنابر بيانى كه گذشت آيات پنجگانه، سوگند به وظيفه اى است كه ملائكه دارند، و وضعى كه در هنگام انجام ماموريت به خود مى گيرند. از آن لحظه اى كه شروع به نزول نموده تا آخرين وضعى كه در تدبير امرى از امور عالم ماده به خود مى گيرند.
و در اين آيات اشاره است به نظمى كه تدبير ملكوتى در هنگام حدوث حوادث دارد، همچنان كه آيات بعدى مى فرمايد: (هل اتيك...) اشاره است به تدبير ربوبى كه در اين عالم ظاهر مى شود. و در تدبير ملكوتى حجتى است بر مسأله جزاء و بعث ، همچنان كه تدبير امور دنياى مشهود نيز حجتى است بر آن، كه ان شاءاللّه بيانش از نظرتان خواهد گذشت.
اين بود آنچه با تدبر در سياق آيات كريمه به دست مى آيد، و رواياتى هم كه در بحث روايتى آينده ان شاء اللّه از نظر خواننده مى گذرد، تا حدودى آن را تأييد مى كند.
🌹شادی روح علّامه طباطبایی (ره) صلوات👇
http://eitaa.com/joinchat/857079819Cf49e09b57a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۸فوتی و ۲۲۴ مبتلا به کرونا در عربستان
وزیر بهداشت عربستان سعودی از ابتلای ۲۴۴ نفر در این کشور به ویروس کرونا و مرگ ۱۸ نفر به علت این بیماری خبر داد
@AntiBBC
مداحی آنلاین - مولانا تاج رو سرم تویی - نریمانی.mp3
6.12M
🌸 #میلاد_امام_محمد_باقر (ع)
💐مولانا تاج رو سرم تویی
💐دلبرم تویی
🎤 #سید_رضا_نریمانی
👏 #سرود
👌فوق زیبا
💠درمانخانه اسلامی💠
💠 @Darmaneslami
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: چهارشنبه - ۰۷ اسفند ۱۳۹۸
میلادی: Wednesday - 26 February 2020
قمری: الأربعاء، 2 رجب 1441
🌹 امروز متعلق است به:
🔸امام موسي بن جعفر حضرت كاظم عليه السّلام
🔸السلطان ابالحسن حضرت علي بن موسي الرضا عليهما السّلام
🔸جواد الائمه حضرت محمد بن علي التقي عليهما السّلام
🔸امام هادي حضرت علي بن محمد النقي عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- یا حَیُّ یا قَیّوم (100 مرتبه)
- حسبی الله و نعم الوکیل (1000 مرتبه)
- یا متعال (541 مرتبه) برای عزت در دو دنیا
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹ولادت امام هادی علیه السلام بنابر روایتی
📆 روزشمار:
▪️1 روز تا شهادت امام هادی علیه السلام
▪️8 روز تا ولادت امام جواد و حضرت علی اصغر علیهما اسلام
▪️11 روز تا ولادت امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام
▪️13 روز تا وفات حضرت زینب سلام الله علیها
▪️23 روز تا شهادت امام موسی کاظم علیه السلام
✅ با ما همراه شوید...
♨️ @ostadmohamadi 👈
#تقویم_شیعه
از حیف نون میپرسن «دنیا مزرعه آخرت است» یعنی چه؟ میگه یعنی اگه آبش ندیم خشک میشه!😂
خنده دار بود... اما واقعیت همین بود؛ متاسفانه این روز ها همه از ترس کرونا و مرگ وحشت کردیم اما فراموش کردیم که مرگ حق است دیر و زود دارد اما بلاخره به سراغ آدم می آید؛ تا حالا با خودت فکر کردی که برای آخرتم چه کارهایی انجام بدم که خیالم راحت باشه.
✳️ حواست باشه ماه رجب آمده این ماه را هم به بهانه کرونا از دستت نگیرن که بعد که بفهمی میبینی خیلی دیر شده
💠امام کاظم علیه السلام می فرماید : هر كس یك روز از ماه رجب را روزه بگیرد، آتش جهنم یك سال، از او دور شود و هر كس سه روز از آن را روزه بگیرد بهشت بر او واجب می گردد.
🌺و همچنین فرمود كه: رجب نام نهرى است در بهشت که از شیر سفیدتر و از عسل شیرینتر است. هر كس یك روز از رجب را روزه بگیرد البته از آن نهر بیاشامد.
🍃از امام صادق(علیه السلام) روایت است كه حضرت رسول اکرم( صلى الله علیه و آله) فرمود كه: ماه رجب ماه استغفار امت من است پس در این ماه بسیار طلب آمرزش كنید كه خدا آمرزنده و مهربان است و رجب را "أصب" مىگویند زیرا كه رحمت خدا در این ماه بر امت من بسیار ریخته مىشود پس بسیار بگوئید: «أَسْتَغْفِرُ اللهَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ».
#ماه_رجب
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی 👇👇
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
♨️ @ostadmohamadi
💠امام علی علیه السلام:
مَتَى أَشْفِيَ غَيْظِي إِذَا غَضِبْتُ؟ أَ حِينَ أَعْجِزُ عَنِ الاِنْتِقَامِ فَيُقَالُ لِي: لَوْ صَبَرْتَ؟ أَمْ حِينَ أَقْدِرُ عَلَيْهِ فَيُقَالُ لِي: لَوْ عَفَوْتَ.
🍃من كى آتش خشمم را فرو نشانم آيا هنگامى كه از انتقام ناتوانم كه به من مىگويند : اگر صبر كنى (تا توانا شوى) بهتر است يا هنگامى كه قادر بر انتقامم كه به من گفته مىشود: اگر عفو كنى بهتر است.
📚 نهج البلاغه حکمت ۱۹۴
پرسمان اعتقادی #استادمحمدی 👇👇
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
♨️ @ostadmohamadi
☘️ادامه تفسیر سوره مبارکه نازعات
❇️عدم منافات بين واسطه بودن ملائكه و استناد حوادث به ايشان، به استناد آنها به خداى تعالى و به اسباب ظاهرى
و اينكه خداى تعالى ملائكه را واسطه بين خدا و حوادث دانسته، و يا به عبارتى ملائكه را اسبابى معرفى كرده كه حوادث مستند به آنها است، منافات با اين معنا ندارد كه حوادث مستند به اسباب قريب و مادى نيز باشد، براى اينكه اين دو استناد و اين دو جور سببيت در طول همند، نه در عرض هم، به اين معنا كه سبب قريب علت پيدايش حادثه است و سبب بعيد علت پيدايش سبب قريب است
همچنان كه منافات ندارد كه در عين اينكه حوادث را به آنان مستند مى كنيم به خداى تعالى هم مستند بسازيم، و بگوييم تنها سبب در عالم خداى تعالى است چون تنها رب عالم او است، براى اينكه گفتيم سببيت طولى است نه عرضى، و استناد حوادث به ملائكه چيزى زائد بر استناد آنها به اسباب طبيعى و قريبه اش ندارد، و خداى تعالى استناد حوادث به اسباب طبيعى و ظاهريش را تصديق كرده، همانطور كه استناد آن به ملائكه را قبول دارد.
و هيچ يك از اسباب در قبال خداى تعالى استقلال ندارند، تا رابطه خداى تعالى با مسبب آن سبب قطع باشد، و باعث شود كه نتوانيم آن مسبب را مسبب خداى تعالى بدانيم، همانطور كه وثنيت پنداشته و گفته اند: خداى تعالى تدبير امور عالم را به ملائكه مقرب واگذار كرده. آرى توحيد قرآنى استقلال از هر چيز را از هر جهت نفى كرده، هيچ موجودى نه مالك خودش است، و نه مالك نفع و ضرر و مرگ و حيات و نشور خود.
بنابراين مثل موجودات در استنادشان به اسباب مترتب يكى بر ديگرى، از سبب قريب گرفته تا بعيد، و در انتها استنادشان به خداى سبحان تا حدودى و به وجهى بعيد مثل كتابت است، كه انسان آن را با دست خود، و با قلم انجام مى دهد، و اين عمل يك استنادى به قلم، و استناد ديگرى به دست، و استناد ديگرى به انسان دارد، كه با دست و قلم كتابت را انجام داده، و هر چند سبب مستقل و فاعل حقيقى اين عمل خود آدمى است، و ليكن اين باعث نمى شود كه ما نتوانيم آن را به دست و قلم نيز استناد دهيم، هم مى گوييم فلانى چقدر خوب مى نويسد، و هم مى گوييم دست او چنين هنرى از خود نشان مى دهد، و هم خود او مى گويد: اين قلم خوب مى نويسد.
و نيز منافات ندارد كه بنا به بيان گذشته ما، ملائكه واسطه در تدبير باشند، و از سوى ديگر چنانچه از كلام خداى تعالى استفاده مى شود بعضى از ملائكه و يا همه آنان دائما در حال عبادت و تسبيح و سجده باشند، مانند آيه (و من عنده لا يستكبرون عن عبادته و لا يستحسرون يسبحون الليل و النهار لا يفترون )، و آيه (ان الذين عند ربك لا يستكبرون عن عبادته و يسبحونه و له يسجدون ).
براى اينكه ممكن است ملائكه در حين انجام ماموريت خداى تعالى و تدبير امور دنيا سجده و تسبيح را هم انجام بدهند، همچنان كه چه بسا اين عدم منافات از آيه زير استشمام مى شود و لله يسجد ما فى السموات و ما فى الارض من دابه و الملائكه و هم لا يستكبرون.
🌹شادی روح علّامه طباطبایی (ره) صلوات👇
http://eitaa.com/joinchat/857079819Cf49e09b57a
جهان امروز ما در حال آماده شدن برای ظهور منجی عالم بشریت حضرت حجت(عج) است؛ اکنون ما در سر دوراهی ظهور یا سقوط هستیم، غرب و طرفداران آن بهتر از ما میدانند و در حال دست و پا زدنها و تلاشهای خود هستند تا جلوی این واقعه را بگیرند.
حاج حسین یکتا
۴ فروردین ۱۳۹۵
@Pelak_channel
instagram.com/pelak.page
رهبر معظم انقلاب میفرمایند که نبرد عزمها و ارادهها شروع شده و دیگر کسی به تنهایی نمیتواند کاری کند؛ هر یک نفر باید تبدیل به یک جبهه شود و صبح تا شب برای رفع مشکلات فقط یک محل کوچک خودش تلاش کند، شاید بتواند اثر گذار باشد.
حاج حسین یکتا
۱۲ شهریور ۱۳۹۵
@Pelak_channel
instagram.com/pelak.page
🔹تصویر بالا: دوران دفاع مقدس
🔹تصویر پایین: بیمارستان مسیح دانشوری
سنگرها یکی است...هر دو از جان گذشتند🙏
#مدافعان_سلامت
🆔👇👇👇
@agha_tanha_nist
جنگ ادامه دارد...
ما از این سخت تر را پشت سر گذاشتیم.
کمی مراقبت میخواهد؛
همین!
🆔👇👇👇
@agha_tanha_nist
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️خاطره شنیدنی شهید سلیمانی از شهادت حمید باکری
🇮🇷 @hajghasem_ir 🇮🇷
✍خدا میداند
که چه حلوایی نصیبش میشود
آیت الله بهجت (ره):
🍃اگر انسان
در مواقع شدت و خطر در صحنههای گناه، خدا را یاد کند....
و آن را بر فعل حرام ترجیح دهد
و حلوای به این لذیذی را برای خدا ترک کند، خدا میداند که چه حلوایی نصیبش میشود!
🔷کانال
با #امام_خامنه_ای تا #ظهور
#تبیین مواضع و حمایت از #ولایت و #رهبری
http://eitaa.com/joinchat/2967404544C78b06dcbee
💢 در مواجهه با سختیها حال انسان با ایمان با انسان بیخدا چه تفاوتی دارد؟
🔻 کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» 👇
eitaa.ir/motahari_ir
💢کرونا تفسیر این دو آیه است
.
انسانِ مدرن عصر ماشینیسم، گمانمیکرد با قدرت #متکی به علم خود میتواند بر طبیعت فائق آید و بدون خدا عالم را بچرخاند
.
حالا چقدر انسانِ عصر تکنولوژی به #ضعف خود پیمیبرد؟
.
ویروس #کرونا به عقیده من تفسیر این آیه سوره نساء است: وَخُلِقَ الْإِنسَانُ ضَعِيفًا انسان #ضعیف آفریده شده است.
#وحشت و #ضعف جامعه بشری را ببینید، همگان را ترس و واهمه برداشته، حتی شاید این ویروس آنقدرها هم #خطرناک نباشد اما حس روانی ناامنی ایجاد کرده است از هجوم مردم به داروخانه ها و فروشگاهها تا تمهیدات پیچیده دیگر.
.
ویروس کرونا تفسیر این آیه قرآن از سوره انفطار است:
يَا أَيُّهَا الْإِنْسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ
ای انسان، چه باعث شد که به خدای کریم بزرگوار خود #مغرور گشتی
.
علم مدرن ما را مقابل #خدایمان مغرور کرد و خیالات برمان داشت که ما میتوانیم با علم ناقص خودمان همه چیز را حل و فصل کنیم
.
ترس حاصل از #کرونا برای مومن نشانه شکرگزاری است و برای آنانی که به خدا ایمان ندارند یک آیه است تا به فکر فرو روند
.
#علیرضا_زادبر
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷