فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 برای زنان سرزمین ایران
#برای_ایران
✅ سازمان هنریرسانهای «اوج»
بانک محتوای تشکیلاتی
@basiraneh
تحلیل
🔴 پرده بعدی اغتشاشات ۱۴۰۱
⏪فتنه ۸۸، ماهیت «سیاسی» داشت و حوادث ۹۶و۹۸ عمدتا در محور «اقتصادی» بود. اما اغتشاشات ۱۴۰۱ دارای محور «فرهنگی» است بعلاوه رسوبات سنگین فتنههای پیشین.
🔻از ویژگیهای مهم این طراحی سنگین اینست که دشمن تقریباً تمام ظرفیتهای متنوع خود را پای کار آورد، برای براندازی قطعی و به شرط چاقو!
🔻این اطمینان نسبی از موفقیت براندازی مهر۱۴۰۱، موجب شد تا قشونی از سران غرب گرا، مأموران سفارت خانه ها، برخی سلبریتی های ورزشی و هنری، مراجع ساختگی، برخی مسئولان سابق و حتی کنونی و تعدادی از رسانههای داخلی و گروه های مسلح خشن یا تجزیه طلب رسما وارد میدان شوند.
🔻شدت عجیب حملات رسانهای در سطح داخلی و خارجی، خصوصا در روزهای اول طوری بود که صدا و سیما و رسانههای انقلابی عمدتا منفعل شدند.
🔻علاوه براین، گیجی و نخودیت مغزی مزمن مسئولان فضای مجازی کشور، در کنار آتش بیسابقه شبکه های لندنی، سعودی داخلی، تولید کنندگان هشتگهای آیینهای فیک موجب شد «بخشی کوچکی» از نوجوانان و جوانان هم درگیر اغتشاشات شوند.
🔻اگرچه دشمن در رسیدن به سقف خواسته های خود در اغتشاشات اخیر یعنی براندازی نظام، با هوشیاری مردم ناکام مانده، اما هرگز از رسیدن به کف خواسته های خود یعنی تحمیل «عقب نشینی با گامهای کوچک» بر جمهوری اسلامی منصرف نشده است.
🔻تحریک اجتماعی با ابزار رسانه و فجازی و تولید فشار کف خیابانی با پوشش ظاهری «حق اعتراض» مهمترین برنامه در گام بعدی فتنه است.
✍حمیدرضا ابراهیمی
بانک محتوای تشکیلاتی
@basiraneh
فراتحلیلی بر نظرات موافق و مخالف فیلترینگ.pdf
120.6K
🔰فراتحلیلی بر نظرات موافق و مخالف فیلترینگ
🔻یکی از مسائل بحثبرانگیز این روزهای کشور، در میان خواص و عوام مردم، مسئله فیلترینگ است. به ویژه فیلترینگ اینستاگرام.
🔻دفتر مطالعات اسلامی مرکز ملی فضای مجازی، آمایشی در نظرات موافق و مخالف نخبگان حوزوی و دانشگاهی و مدیریتی صورت داده و در نهایت دیدگاه خود در این رابطه را بیان کرده است.
📄دعوت میکنیم از عزیزان که این گزارش را مطالعه بفرمایید.
#فراتحلیل
#فیلترینگ
#اینستاگرام
بانک محتوای تشکیلاتی
@basiraneh
🔴 آقای خمینی چرا انقلاب کردی ؟
+ برای الله
+ برای عدالت
+ برای تمدن اسلامی
+ برای مبارزه با طاغوت
+ برای اجرای قوانین الهی
🔴 آقا و خانم چرا میخوای انقلاب کنی؟
+ برای رقصیدن
+ برای سگایِ ولگرد
+ برای درختای خیابون ولیعصر
+ برای بوسیدن ناموس مردم تو خیابون
#اغتشاش_فواحش_وطن_فروش
بانک محتوای تشکیلاتی
@basiraneh
بهترین هدیه
برخی والدین می گویند: ما هر اسباب بازی برای بچمون میخریم، یه خورده که باهاش بازی میکنه، خسته میشه و میزارتش کنار و میگه حوصلم سر رفت، واقعا نمیدونیم چیکار کنیم؟
از نظر ما این رفتار کاملا طبیعی و قابل پیشبینی است. چون
معمولا این بچهها کودکان تک فرزند هستند و به برادر و خواهر (همبازی) نیاز دارند اما به اشتباه والدین به جای همبازی، برای او اسباب بازی تهیه میکنند.
گرچه فرزند شما با اسباب بازی جدید خوشحال میشود ولی طولی نمیکشد که دوباره خسته میشود.
همچنینحبس زیاد فرزند در خانه همین مشکل را به وجود می آورد حتی اگر تک فرزند نباشد و بدانید در این مواقع نیاز به گردش،تفریح و تنوع(پارک، جنگل، دریا، کوه و...) دارند.
برادر و خواهر و تفریح بالذت بهترین هدیه شما به فرزندتان است او را از بهترین هدیه محروم نکنید🌹
بانک محتوای تشکیلاتی
@basiraneh
زلنسکی نامرد پهپاد تنها گیر میاری؟
نمیگی شاهد 136 های ایرانی بیمه ابولفضل هستند؟ 😁
حالا خوردی؟
بانک محتوای تشکیلاتی
@basiraneh
🔶جنگنده اوکراینی توسط پهپاد ایرانی سرنگون شد
نیروی هوایی اوکراین اعلام کرد یک فروند جنگنده میگ-29 این کشور هنگام تلاش برای هدف قرار دادن پهپاد انتحاری شاهد-136 سقوط کرد.
این اولین مورد در تاریخ است که یک پهپاد انتحاری جنگندهای را سرنگون میکند.
بانک محتوای تشکیلاتی
@basiraneh
🔸کشورهای دیگر چگونه فضای مجازی خود را فیلتر می کنند؟/آیا سانسور دنیای مجازی فقط در ایران است؟!
مهدی پیش بین فعال رسانه ای نوشت:
🔹با توجه به فیلتر اینستاگرام، واتس اپ و برخی پلتفرم های غیربومی در جریان اتفاقات اخیر، برخی رسانه های و شخصیت ها، جوری به مردم القا می کنند که گویی محدودیت دنیای مجازی فقط در ایران رخ می دهد، اکنون چند نمونه از اعمال محدودیت های مجازی در کشورهای دیگر را بررسی می کنیم؛
🔹مجری برنامه ای در MTV آمریکا به اسم Tila Tequila حساب توییترش به خاطر توییت های ضد یهود بسته شد. توییتر در سانسورکردن او در فضای مجازی پیش قدم شد و بعدا فیس بوک و اینستاگرامش هم حذف شد.
🔹یکی از شخصیت های معروف یوتیوب ویدیوهایی با ۳۰۰ میلیون بازدید، به اسم PewDiePie به خاطر شوخی با رفتار آمریکا با داعش حسای توییترش بسته شد.
🔹خانم Marjorie Taylor Greene یکی از سناتورهای کنگره که طرفدار ترامپ نیز هست، ژانویه ۲۰۲۲ حساب شخصی تویترش به دلیل اظهار نظر درمورد واکسیناسیون کرونا بسته شد.
🔹یک خواننده آمریکایی رپ به اسم Azealia Banks که بیشتر به خاطر توییت های رک و پوست کنده اش شناخته می شود، به خاطر توییت های تند در خصوص همجنسگرایی، اکانتش بسته شد.
🔹آقای Alex Jones مجری تلویزیون و تهیه کننده برنامه Right-wing که تئوری پرداز توطئه نیز هست به خاطر حرف هایی که به نظر توییتر خوشایند نبود و تئوری توطئه بود، حساب توییتر، یوتیوب و فیس بوکش بسته شد و پادکست هایش از اپل سرویس حذف شد. به طور کلی سانسور شد.
🔹ادعاهای ضد یهود یکی از مهم ترین خطوط قرمز توییتر هست. برای همین موسیقی دان بریتانیایی، née اRichard Kylea Cowie از توییتر، فیس بوک، اینستاگرم و حتی یوتیوب حذف شد.
🔹در سال ۲۰۲۱ یک سرآشپز سلبریتی در استرالیا به اسم Pete Evans به دلیل حرف هایی که تئوری توطئه شناخته شد حساب توییتر و اینستاگرامش بسته شد.
🔹بسته شدن حساب ترامپ رئیس جمهور قبلی ایالات متحده و حساب توییتر و اینستاکرام Kanye West نمونه های بارز سانسور این پلت فرم ها و گزینش در انتشار است.
🔸این ها تنها چند نمونه جزئی از محدودیت های دنیای مجازی در دیگر کشورهاست، حال ممکن است عده ای بپرسند؛ مثلا در آمریکا فقط حساب چند کاربر مسدود شده نه کل نرم افزار؟! پاسخ به این شبهه بسیار ساده است؛ این نرم افزارها بومی کشور آمریکا هستند و هر آنکس را بخواهند مسدود و معلق از فعالیت میکند. این دقیقا کاری است که اکنون انجام میدهند! این مسئله همان موضوعی است که ایران از اینستاگرام درخواست دارد یعنی مطابق قوانین کشور ما حرکت کند...
#ایران
#زن_عفت_افتخار
#حجاب
بانک محتوای تشکیلاتی
@basiraneh
✅ نظراتی که رسانه ها هیچ وقت منتشر نکردند./ابوموسی زمانه را بشناس...
⭕️ میخواهند با تحریف و جریان سازی غلط رسانه ای جلوی اجرای دستور الهی را بگیرند !
🔸در چند روز گذشته به حدی هجمه های رسانه ای علیه دبیر ستاد امر به معر و نهی از منکر زیاد شد که برخی از خواص بصورت جاهلانه یا عامدانه با انتشار مطالبی در فضای مجازی با توهین و نشر مطالب نادرست با دشمن همصدا شدند.
🔹 متاسفانه خیلی از ما مذهبی ها خیلیییی راحت در زمین دشمن بازی می کنیم و گل به خودی می زنیم و اما سرمان را ببرند به نفع تیم خودی یک پاس هم نمی دهیم.
😭نمونه های تلخ ثبت شده در تاریخ:
💢 مالک با اصرار خودی ها از خیمه معاویه برگشت
💢 حسین با اصرار خودی ها تنها ماند و شهید شد.
💢 خوزستان با استراتژیک خودی ها سی روز فقط شهید داد.
💢 طرح فضای مجازی با فضا سازی خودی ها به فراموشی سپرده شد.
💢 طرح ۱۰۰ صفحه ای حجاب ستاد امربمعروف با اصرار خودی ها تضعیف شد.
نشرحداکثری
بانک محتوای تشکیلاتی
@basiraneh
محمد رسول الله.mp3
18.25M
. 🕊﷽🕊
🎤حامد زمانی
محمد، رحمت للعالمین است…
رسول آسمانی، بر زمین است!!
دلش دریایی و خلقش خدایی…
نگاه روشنش، شمس الضحایی!!
تبر بر دوش، تا بتخانه آمد!!
حبیب الله سر مستان محمد…
خودش خاتم، خدا ختمِ کلامش!!
تمام مهربانی در سلامش…
نهان در گیسوانش، سر اسرا
شکسته شور فریادش، قفس را
امینِ وحیِ رب العالمین است
امیر و سرورِ روح الامین است
یتیم مکه آقای جهان شد!!
محمد سید پیغمبران شد…
. 🍃🕊🍃🕊🍃🕊
•••••✾•🍃🌺🍃•✾••••
بانک محتوای تشکیلاتی
@basiraneh
Ehsan Yasin - Asre Jadid.mp3
3.07M
#احسان_یاسین خونده 🎤
خیلی به دلم میشینه👌☺️
شمام گوش کنید🙏
#پیامبر_رحمت
#حال_دل
بانک محتوای تشکیلاتی
@basiraneh
🎯 نکته اخلاقی
✨ هروقت ، دچار غرور و تکبر شدی
✨ یا حس کردی خیلی از بقیه بهتر و سرتری
✨ برو یه سر به قبرستون بزن
✨ و ببین تهش کجایی ؟! 👌
بانک محتوای تشکیلاتی
@basiraneh
🔻آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
🖋 مهدی جمشیدی
۱. بسیار اندک بودند، امّا میخواستند «وانمود» کنند که فراونند. میخواستند «گروهکهای مجازی» را به «لشکرهای خیابانی» تبدیل کنند. بااینحال، نتوانستند «مردم» را با خود همراه کنند. تصوّر میکردند که «جامعۀ ایران»، چونان «انبار کاه»، فقط محتاج یک «جرقۀ کوچک» است تا شعلهور شود. نهفقط «جرقه»، بلکه «آتشها» برافروختند امّا جامعه نخروشید و با آنها همصدا و همداستان نشد. این اقلیّت محض و مطلق، نعرههای بلند سر دادند، امّا جامعه به راهی رفت و اینان به راهی دیگر. «اقلیّت مطلق» بودند و «اقلیّت مطلق» ماندند. هرچه که دستوپا زدند و هوچیگری و روایتسازی و بازیپردازی کردند، نشد که نشد. و چون ناکام ماندند، در پی جبران برآمدند؛ با «آتش» و «خون» و «دروغ» و «فریب» در خیاباهای فضای مجازی و خیابانهای ایران. و تلختر و سوزانندهتر از همه، روایتهای دروغین بود. و از این جمله، متهمساختن آیتالله خامنهای به «دیکتاتوری».
۲. آیتالله خامنهای چه کرده است که چنین اتهامی را بر او روا داشتند؟! او در هیچ انتخاباتی دخالت نکرده است و همچون یک شهروند عادی، «یک رأی» به صندوق انداخته و سپس نظارهگر کنشگریِ آزادانۀ مردم بوده است. او رأی مردم را «محترم» دانسته است و در منطق حکمرانی، «دخالت مستقیم و جدّی» داده است. او همواره به «مشارکت حداکثریِ مردم در انتخابات»، توصیه کرده است و نتیجه را فرع بر حضور دانسته است. حتّی آنگاه که «گزینههای زاویهدار با او» به قدرت رسیدهاند، منطق مردمسالاری را کنار ننهاده و انتخابات را «ابطال» نکرده است. او در برابر این گزینهها، «کارشکنی» و «سنگاندازی» نکرده و جهتگیریهای شخصیاش را مبنای تعاملاتش قرار نداده است. همۀ تعاملات او بر اساس «اخلاق» و در چهارچوب «قانون» بوده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۳. آیتالله خامنهای در وظایف قوا و نهادها دخالت نکرده و از مدیران و کارگزاران، «مترسک بیعمل» و «عروسکهای خیمهشببازی» نساخته است. او به جای «قانون»، به «خود» ارجاع نداده است و در دورۀ حاکمیّت، نظرش جایگزین قانون نشده است. او سلیقه و پسند خود را بر قانون ترجیح نداده است. هرچه که توانسته، کمتروکمتر مدخله کرده و حضور داشته است تا جریان امور، بهصورت طبیعی و در امتداد قانون پیش برود. او نه آشکارا و نه پنهانی، هیچ امری را از «مدار قانون»، خارج نکرده و «بدعت» نساخته است. حکومت ایران در چهارچوب قانون پیش میرود نه خواستههای شخص او. حضور و قدرت و عظمت او، کمترین سایهای بر سرِ قانون نیفکنده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۴. آیتالله خامنهای، بسیار بر «فرهنگ» و «سبک زندگی» اصرار میورزد، امّا در پی «تحمیل» و «تحکّم» نبوده است. با اینکه «حاکم» و «در قدرت» است، امّا به زبان «زور» و «اجبار» سخن نگفته و «امر» و «فرمان» صادر نکرده است، بلکه همچون یک «عالِم دینی»، دردها و نگرانیهای فرهنگیاش را شفاف و صمیمانه بازگفته و «استدلال» کرده است. آری، «استدلال»! او برای اصلاح سبک زندگی، «بخشنامههای فاشیستی» صادر نکرده و از «موضع بالا» به جامعه نگاه نکرده است. او همواره خود را «از جامعه» و «در کنار جامعه»، انگاشته است. او «از مردم» بوده است نه «بر مردم». او «تربیت» و «فهم» و «اخلاق» و «گفتگو» و «تبیین» و «گفتمانسازی» را کنار نزده و «تحکّم» و «تحمیل» و «زور» و «خشونت» و «تعدّی» و «جبر» را حاکم نکرده است. زبان او، «زبان استدلال» بوده است؛ همچون تمام گذشتۀ فکریاش. «آیتالله خامنهایِ نظام جمهوری اسلامی»، همان «حجتالاسلام خامنهایِ طرح کلّیِ اندیشۀ اسلامی در قرآن» است؛ با همان حوصلۀ گفتگویی و اهتمام تبیینی و منطق تبلیغی. پس از پنجاه سال، و با وجود صدرنشینی در قدرت سیاسی، حالوهوای او دگرگون نشده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۵. عدّهای از یک «اعتراض جزئی»، شعار ساختارشکنانۀ «مرگ بر دیکتاتور» ساختند و در خیابان، حرمت او را شکستند و حریمش را درنوردید، امّا او هیچ واکنشی نشان نداد. نهفقط توپ و تانک به خیابان نیاورد و چوبۀ دار برپا نکرد، بلکه گفت حساب «هیجانزدگانِ بازیخورده» را از «غرضورزانِ بازیساز» جدا کنید و هم را به یک چوب نرانید. او هیچ سخنی در دفاع از خود نگفت و زبان به انتقاد نگشود. او مرز میان «منتقد» و «معارض» را شعار «مرگ بر دیکتاتور» ندانست و خویش را محور و مبنای حقّ معرفی نکرد. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
۶. نه، او «دیکتاتور» نیست، او «مقتدرِ مظلوم» است. و مگر حاجقاسم سلیمانی در وصیّتنامهاش، آیتالله خامنهای را «مظلوم» نخواند؟! چه خوندلها که نخورده است در این سالها، و چه دردها و رنجها که پنهان نساخته است در عمق سینهاش ... . از چشمانِ قلمم، اشک میچکد و از حنجرهاش، فریاد برمیآید.
بانک محتوای تشکیلاتی
@basiraneh
tasviriشورش 1401.pptx
15.08M
تحولات اجتماعی در ایران
استاد تشکری زاده
بانک محتوای تشکیلاتی
@basiraneh