"دکترين امنيت ملي آمريکا" توسط "مرکز عملياتهاي نظامي و غير نظامي آمريکا" تهيه شده است و در نيمه اول سال 2011 توسط رييس جمهور اين کشور باراک اوباما به نيروهاي نظامي ابلاغ شد. مرکز مذکور در سازمان پنتاگون آمريکا واقع است. اين دکترين بر روي وب سايتهاي مورد نظر پنتاگون به طور عمومي منتشر گرديد. با درج عبارت Doctorin for the Armed Forcees of the United States در فضاي اينترنت متن کامل را مي يابيد. ضمنا متن کامل آن در سي دي پيوست وجود دارد.
نکته¬ي مهم آنکه، طبق سند منتشر شده از سوي پنتاگون برنامه هايي که سازمان ملل (UN) و برنامه هاي غذايي که در سطح جهان از سوي آن سازمان در کشورهاي ديگر اجرا مي شود به عنوان 👈عمليات نظامي ارتش آمريکا است.
دکتریم امنیت ملی امریکا.pdf
3.69M
"دکترين امنيت ملي آمريکا" توسط "مرکز عملياتهاي نظامي و غير نظامي آمريکا ، پنتاگون
نقشه اي از سازمانها و مراکز مهم بين المللي در صفحه ي 132 دکترين امنيت ملي آمريکا وجود دارد که نشان مي دهد اين سازمانها مستقيماً زير نظر "مرکز عملياتهاي نظامي و غيرنظامي آمريکا" (Cmoc) کار مي کنند و محورهاي اصلي فعاليتهايشان را از اين مرکز دريافت مي دارند. در متن دکترين مذکور مفصلا توضيح داده شده که سازمان يونيسف زير مجموعه ي سازمان ملل چه وظايفي از طرف پنتاگون به عهده دارد و مي بايست در کشورهاي دنيا آنها را پياده نمايد
لذا مي¬توان نتيجه گرفت برنامه¬هايي که آژانس¬ها سازمان ملل و به تبع آن سازمان يونيسف و صندوق حمايت در کشور جمهوري اسلامي ايران اجرا مي کنند به عنوان عمليات نظامي ارتش آمريکا در خاک کشور ما محسوب مي¬شود. البته اين امر قطعاً مستلزم يک بررسي همه جانبه و دقيق از وضعيت فعلي فعاليتهاي سازمان ملل و يونيسف در سراسر ايران است. در اين راستا مطلب ذیل به نام "سازمان ملل در دست پنتاگون" و نیز مطالب پیوست به نام "فعاليتهاي گسترده يونيسف در ايران" و "فعاليت¬هاي صندوق جمعيت" و "اشاره¬اي به برنامه¬هاي آموزشي وزارت بهداشت به عنوان سند بهداشت باروري نوجوانان و جوانان کشور" قابل بررسي است، که اینها بخشي از اطلاعات ما نسبت به فعاليتهاي آنها در ايران است.
بنا بر اظهار نظر برژينسکي سياستمدار کهنه¬کار و مشاور امنيت ملي سابق امريکا: «از فکر کردن به حمله پيشدستانه عليه تأسيسات هسته¬اي ايران اجتناب کنيد و گفتگوها با تهران را حفظ کنيد، بالاتر از همه بازي طولاني مدتي را انجام دهيد، چون زمان، آمارهاي جمعيتي و تغيير نسل در ايران به نفع رژيم کنوني نيست» (خبرگزاري فارس، 15/12/1388، خبر شماره 881250226).
طبق مصوبات نشست بيلدربرگ که تنها يکي از سه ضلع سازمان نئو ماسوني مخفي است و همه ساله با گرد هم آوردن مجموعه¬اي از صاحبان قدرت و ثروت در تلاش براي در اختيار گرفتن اهرم هاي سياسي ، اقتصادي و تبليغاتي جهان تلاش مي¬كند. اين سازمان هر سال سه نشست برگزار مي کند مسائل اقتصادي دراجلاس داووس، مسائل اطلاعاتي و امنيتي درگردهمايي مونيخ و مسائل سياسي در نشست بيلدربرگ مورد بررسي قرار مي گيرد.
در نشست چهار روزه گروه بيلدربرگ در سال 90 نيز در شرايطي ويژه از روز پنجشنبه 19 تا يکشنبه 22 خرداد ماه 1390 در سنت موريتس سوئيس برگزار شد. به برنامه¬هاي كاري خود در حكومت نامرئي بر جهان به شرح زير اشاره نمود:
👇👇👇👇👇
مهمترين برنامه کاري حکومت نامرئي جهان: انجمن سياسي و اقتصادي جهان
الف- بهار عربي
ب- سانسور اينترنتي
ج- به درازا کشيدن بحران اقتصادي
د- تعيين رئيس جديد صندوق بين المللي پول
ه- افزايش جنگ و کشتار و نسل کشي
ايجاد جنگ در خاورميانه يکي از مهمترين برنامه هاي بيلدربرگ است. بيلدربرگي ها براين اعتقادند که جمعيت جهان بسيار زياد شده و فقط جنگ مي تواند تا حدودي اين مشکل را چاره کند. تمامي افراد عضو بيلدربرگ بصورت متحدالرأي براين تصميم استوار بوده و لزوم بروز جنگ را قطعي مي دانند.
کشتار و ذبح انسان و دامن زدن به مرگ ومير در فرقه هاي ماسوني از جمله بيلدربرگ جزء اصول اصلي است و عوامل اين گروه ها موظفند تا حد ممکن به جنگ و نسل کشي دامن بزنند تا جمعيت جهان کاهش يابد.
اتخاذ سياستهای جمعيتی جهانی
سياستهای جمعيتی با اهداف سياسی براساس جهانی سازی غربی تنظيم می شود، طی دهه های گذشته حجم نسبی جمعيت کشورهای سرمايه داری سير نزولی داشته است تا جايی که جمعيت کشورهای غربی (اروپا، آمريکا و کانادا) در دو دهه قبل به 1/12 درصد از جمعيت جهانی رسيده بود و به دليل فروپاشی خانواده و حاکميت ارزشهای مادی و خودمحوری و لذت طلبی باز هم رو به نزول است. لذا کشورهای غربی و در رأس آن آمريکا برای ايجاد تعادل جمعيتی به نفع خود و بعنوان يکی از سياستهای استراتژيک در دکترين دفاع ملی و سياست خارجی به کاهش رشد جمعيت در جهان سوم بخصوص کشورهای اسلامی پرداختند و عمده فعاليتهای کنترلی آمريکا بر اين کشورها از طريق صندوق بين المللی پول و آژانس های سازمان ملل متحد از جمله UNICEF، صندوق جمعيت UNFPA سازمان بهداشت WHO- UNESCO سازمان کشاورزی و تغذيه بين المللی فائو FAO صورت می¬گيرد.
6. فشار اقتصادی بر خانواده ها با توسعه فرهنگ مصرف گرايی و احساس عدم رضايت از امکانات و وضع موجود و با اين تاکيد که تعدد فرزندان مانع رفاه و آرامش است و بر اين مسئله تمامی تبلیغات و سياستهای جمعيتی سازمان ملل تاکيد می¬کند.
7. تاکيد بر ضرورت کاهش جمعيت برای رسيدن به رشد اجتماعی و اقتصادی در برنامه¬های توسعه دولت¬ها درحالی که واقعیت این است که عواملی چون سيطره کشورهای غربی بر کشورهای جهان سوم و غارت منابع آنها و وجود نظامهای ديکتاتوری وابسته به آنها و فساد سياسی، اقتصادی و فرهنگی در ايجاد مشکلات اقتصادی در اين کشورها مؤثر بوده است
8. استفاده ابزاری از بهداشت و سلامت مادر و فرزند به عنوان يکی از راههای کنترل جمعيت بويژه در کشورهای اسلامی است که به عنوان کاهش مرگ و مير مادران و نوزدان بر کاهش جمعيت تاکيد می کند و سازمان بهداشت جهانی با ايجاد پايگاههای منطقه¬ای بهداشت از طريق پروژه¬های علمی پژوهشی، خدماتی و ... به اين مهم می پردازد.
1. تبديل کشورهای پرجمعيت به کم جمعيت و تجزيه آنها
2. ايجاد فشار یا تشويق بر کشورهای در حال توسعه و اسلامی بر کاهش جمعيت از طريق اعمال نفوذ غيرمستقيم بر مديران سياسی
3. طرح توسعه دمکراسی و آزادی و حقوق بشر بويژه برای زنان و جذب آنها به بازار کار و اشتغال برای تحقق اهداف فوق
4. دخالتهای مالی و ارائه خدمات ذيربط، (به نحوی که در شرايط تحريم ابزار کنترل جمعيت به وفور و در دسترس همگان وجود دارد و حتی برای شرایط بحران مانند سیل و زلزله انبار شده است).
5. تهاجم فرهنگی و تغيير ارزشهای جوامع در حال توسعه بويژه مسلمان از طريق:
1- تاکيد بر اهميت منافع مادی و حاکميت اقتصاد بر برنامه ريزی های اجتماعی؛
2- تضعيف و تزلزل در ارزشهای اساسی و اخلاق عمومی جامعه؛
3- تاکيد بر اهميت منافع فردی بر خانوادگی و اجتماعی؛
4- گسترش سيطره فردگرايی و لذت طلبی؛
5- حاکميت اومانيسم و نفی دين در فرهنگ عمومی جامعه (سکولاریسم)؛
9. تاکيد بر ايجاد تغییراتی با عنوان آزادی و استقلال زن و رشد اجتماعی او و رسيدن به قدرت و امکانات و تغيير سبک زندگی مطابق مدل و سبک زندگی غربی از طريق نفوذ بر مديريت های سياسی کشورها و تغيير نگرش آنها و همراه کردن آنها با سياستهای اعمالی آمريکا از طريق آژانس های سازمان ملل و NGO های فعال داخلی.
10. استفاده ابزاری از دين بعنوان مهمترين عامل تأثيرگذار و موفق در اجرای اين سياستها و استفاده غیرصادقانه از عالمان دين در توجيه تجويز و ترويج سياستهای کنترل جمعيت به نحوی که مردم باور کنند که اين سياستها مغاير با ارزشهای دينی نيست و به اين مهم در کشورهای مصر، اندونزی و ايران تحت نظارت آژانس های بين المللی تحت عنوان کنفرانسهايی برای جلب حمايت علمای دينی با موفقيت روبرو شده است و اين را از بزرگترين عوامل تأثيرگذار در کشورهای اسلامی بويژه ايران و انقلابی مسلمان دانسته¬اند.
#تقوا چیست ؟
شاگردی از عابدی پرسید :
تقوا را برایم توصیف کن!
عابد گفت: اگر در زمینی که پر از
خار و خاشاک بود مجبور به گذر
شدی چه میکنی؟ شاگرد گفت:
پیوسته مواظب هستم و بااحتیاط راه میروم تا خود را حفظ کنم.
عابد گفت: در دنیا نیز چنین کن!
تقوا همین است.
از گناهان کوچک و بزرگ پرهیز کن
و هیچ گناهی را کوچک مشمار
زیرا کوههابا آن عظمت و بزرگی
از سنگهای کوچک درست شده اند.!!!
#معرفت
😍 @ahlulbasar
⭕️ ترامپ گفته رژیم ایران میلیون ها دلار برای تقلب در انتخابات ما خرج کرده
یعنی خاک تو سرتون که ایران با چند میلیون دلار میتونه رییس جمهورتونو عوض کنه ولی شما چهل ساله نتونستین نظام ایران رو عوض کنین😁😁😁
@khandekhanee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمریکا مزاحم بود و بهتر که از برجام خارج شد ولی الان برای مذاکره با این همین مزاحم مملکت تحت فشار گذاشتید!
@Bisimchimedia
هدایت شده از زبدگان مومن #انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💡شما برای این ویدئو شرح بنویسید
⭕️ این اردوها بوی جبهه می دهد. همان رزمنده های دیروز، همان چفیهی روزهای جنگ، همان حس ایثار و از جان گذشتگی، امروز در خط مقدم جبهه سلامت پا به پای پرستاران و پزشکان برای تسکین درد و رنج مردم آسیب دیده از کرونا مبارزه میکنند.
✌🇮🇷 طلبه انقلابی🇮🇷✌️
@khandekhanee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨هفته بسیج بر همه ی دلاورمردان و شیرزنان مقاومت اسلامی در جهان مبارکباد✨
#با_شهدا_گم_نمی_شویم
@ahlulbasar
🚨 آغاز بررسی ادعای آزمایش داروهای خارجی کرونا بر روی ۳ هزار ایرانی
🔹 رئیس سازمان بازرسی کل کشور از بررسی «ادعای آزمایش برخی داروهای وارداتی بر روی ۳ هزار نفر از مبتلایان به کرونا در کشور» خبر داد و گفت:
تحقیق درباره حضور ایران در بین این کشورها، نحوه عقد قرارداد احتمالی با سازمان بهداشت جهانی و رعایت یا عدم رعایت اصول اخلاق پزشکی از جمله اطلاع بیمار در هنگام تحقیقات، نحوه دریافت و هزینهکرد اعتبارات احتمالی مربوط به طرح و شفافیت آن در دستور کار قرار دارد.
منبع: شبکه خبر
👌عزیزان و بزرگواران
همانگونه که پیگیر و شاهد هستید مطالبات و پیگیری های شما اثرگذاری مستقیم بر روی مردم و مسئولین دارد.
تا میتوانید کمپین را تقویت کنید و در پویش ثبت رای در "خبرگزاری فارس" جهت وارد شدن مجلس شرکت کنید.👇👇
https://www.farsnews.ir/my/c/45580
نشر حداکثری
🔥 حوزه انقلابی
╭┅─────────────┅╮
🕌 @HowzehEnghelabi 🔆
╰┅─────────────┅╯
ziarat madar emam zaman.mp3
2.89M
زیارت مادر امام زمان عج
با صدای استاد فرهمند
با معرفی #اهل_البصر به دیگران در ثواب انتشار مطالب شریک باشیم🌹🌹
👇👇
@ahlulbasar