📚#معرفی_کتاب
🔰انسان در اسلام با رویکرد نیاز محور
✍اثر: دکتر حسین مطیع
ناشر: دانشگاه معارف قران وعترت
✅ایـن کتـاب حاضر شـامل سـه فصـل و 13 درس ميباشـد؛
🔹فصـل اول، فرازهایی از انسانشناسـی اسلامی؛ شـامل درسهای: اهمیت انسانشناسی، انسان در قران، آفرینش انسان، آزادی فلسفی، عقل و عشق، و تنهایی میباشد.
🔹 فصـل دوم، جلوههـای زندگـی دینـی؛ شامل: به جد گرفتن زندگی، از خودبیگانگی، معنای زندگی و آرامش، بوده است.
🔹فصل سـوم، انسـان از دیدگاه دیگـران (غربیـان)، شامل دروس: مقایسه انسانشناسی اسلامی با اومانیسم، و اگزیستانسیالیسم، و هوش مصنوعی می باشد.
🌐#کانال_انسان_شناسی
🆔@ahmad_shahgoli
AUD-20210425-WA0006.
10.26M
⭕️مناظره ای کوتاه و شنیدنی در مورد اثبات و نفی روح بین یک پزشک متخصص مغز و اعصاب ( فیزیکالیست) و یک روان شناس بالینی ( معتقد به روح)
🌐#کانال_انسان_شناسی
🆔@ahmad_shahgoli
🔰#من_کیستم؟ (1 )
من کیستم؟ من کجا بودم؟ من به کجا میروم؟ آیا کسی هست بگوید من کیستم؟
آیا همیشه در اینجا بودم؟ که نبودم.
آیا همیشه در اینجا هستم؟ که نیستم.
آیا به اختیار خودم آمدم؟ که نیامدم.
آیا به اختیار خود هستم؟ که نیستم.
آیا به اختیار خود میروم؟ که نمیروم.
از کجا آمدهام؟ و به کجا میروم؟ کیست این گره را بگشاید؟
چرا گاهی شاد و گاهی ناشادم؟ از امری خندان و از دیگری گریانم؟
شادی چیست؟ و اندوه چیست؟ خنده چیست؟ و گریه چیست؟
میبینم، میشنوم، حرف میزنم، حفظ میکنم، یاد میگیرم، فراموش میشود، به یاد میآورم، ضبط میشود، احساسات گوناگون دارم، از ادراکات جور واجور دارم، میبویم، میجویم، میپویم، رد میکنم، طلب میکنم، اینها چیست؟ چرا این حالات به من دست میدهد، از کجا میآید؟ و چرا میآید؟ کیست این معما را حل کند؟!
چرا خوابم میآید؟ خواب چیست؟ بیدار میشوم بیداری چیست؟ چرا بیدار میشوم؟ چرا خوابم میآید؟ نه آن از دست من است و نه این، خواب میبینم، خواب دیدن چیست؟ تشنه میشوم، آب میخواهم، تشنگی چیست؟ آب چیست؟
ادامه دارد ....
📚بخشی از جزوه من کیستم؟ از آیت الله حسن زاده (مدظله العالی)
🌐#کانال_انسان_شناسی
🆔@ahmad_shahgoli
نقش انسان در تقدیرات شب قدر.pdf
1.79M
📚متن کتاب
🔰نقش #انسان در تقدیرات شب قدر
(به مناسبت لیالی شریف قدر)
✍استاد: محمد شجاعی
🌐#کانال_انسان_شناسی
🆔@ahmad_shahgoli
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام علی (ع)و#حریت انسان.
(به مناسبت شهادت حضرت امیر المومنین _علیه السلام_)
🎙 علامه جعفری (ره)
🌐#کانال_انسان_شناسی
🆔@ahmad_shahgoli
اسرار روزه _17.mp3
10.12M
✅تاثیر گرسنگی بر تسلط بر فکر، وهم و خیال
🌐#کانال_انسان_شناسی
🆔@ahmad_shahgoli
✅گزارشی از نشست رابطه ایمان با ساحت جسمی انسان👇
👉https://ahmadshahgoli.ir/2021/05/18/455457
🌐#کانال_انسان_شناسی
🆔https://ahmadshahgoli.ir
🔰#من_کیستم( ۲ )
اکنون که دارم میبینم به فکر فرو رفتم که من کیستم؟ این کیست که اینجا نشسته و مینویسد؟ نطفه بود و رشد کرد و بدان صورت در آمد، آن نطفه از کجا بود؟ چرا به این صورت در آمد؟ صورتی حیرتآور در آن نطفه چه بود تا بدین جا رسید؟ در چه کارخانهای صورتگری شد و صورتگر چه کسی است؟ آیا موزونتر از این اندام و صورت میشد یا بهتر از این و زیباتر از این نمیشد؟
این نقشه از کیست؟ و خود آن نقاش چیرهدست کیست؟ و چگونه بر آبی به نام نطفه این چنین صورتگری کرد، آن هم صورت و نقشهای که اگر بنا و ساختمان آن و غرفهها و طبقات اتاقهای آن و قوا و عمال وی و ساکنان در اتاقها و غرفههایش و دستگاه گوارش و بینش و طرح نقشه و پیاده شدن آن و عروض احوال و اطوال و شئون گوناگون آن را شرح داده شود، هزار و یک شب میشود ولی آن افسانه است؟
و این حقیقت و آن گاهی تنها من نیستم، جز من این همه صورتهای شگرف و نقشههای بوالعجب از جانداران دریایی و صحرایی و از رستنیها و زمین و آسمان و ماه و خورشید و ستارگان و نظم و ترتیب حکم فرمای بر کشور وجود و وحدت صنع، و چهره زیبا و قد و قامت دلربای پیکر هستی نیز هست که در هر یک از آنها چه باید گفت و چه توان گفت و چه پرسشهایی پیش از پیش که در یک یک آنها پیش آید؟ و در مجموع آنها عنوان میتوان کرد؟ حیرت اندر حیرت، حیرت اندر حیرت!!
هر چه میبینم متحرک و حرکت میبینم، همه در حرکتاند، زمین در حرکت و آسمان در حرکت، ماه و خورشید و ستارگان در حرکت، رستنیها در حرکت، شاید آب و هوا و خاک و دیگر جمادات هم در حرکت باشند و من بیخبر از حرکت آنها، چرا همه در حرکتاند؟ اگر محرک داشته باشند آن محرک کیست؟ و چگونه موجودی است؟ و تا چه قدر، قدرت و استطاعت دارد که محرک این همه موجودات عظیم است؟؟
آیا خودش هم متحرک است یا نه؟ اگر متحرک باشد محرک میخواهد یا نه؟ و اگر بخواهد محرک او چه کسی خواهد بود و همچنین سخن در آن محرک پیش میآید و همچنین ...!! و آن گهی این همه چرا در حرکتند؟ اگر احتیاج نباشد حرکت نیست، احتیاج به همه چیست؟
آیا همه را یک حاجت است و یا دارای حاجتهای گوناگونند؟ و چون احتیاج است عجز و نقص است که به حرکت به دنبال کمال میروند و در پی رفع نقص خودند، آیا این همه موجودات مشهود ما ناقصاند و کامل نیستند؟ چرا ناقصاند؟ کاملتر از آنها کیست؟ و خود آن کمال چیست؟
و چون به دنبال کمال میروند ناچار ادراک عجز و نقص و احتیاج خود کردهاند، پس شعور دارند، توجه دارند، قوه دراکه دارند، حقیقتی دارند که بدین فکر افتادهاند.
کودکان به مدرسه میروند و در حرکتاند، خواهان علمند، و به دنبال علم میروند، درختان رشد میکنند، پس در حرکتاند و به دنبال حقیقتی و کمالی رهسپارند. حیوانات همچنین شاید جمادات هم این چنین باشند که سنگی در رحم کوه، کم کم گوهری، کانی، گرانبها میشود.
زمین را مینگرم، ستارگان را میبینم، بنیآدم را مشاهده میکنم، حیوانات جور واجور که به چشم میخورند درختهای گوناگون که دیده میشود، گلهای رنگارنگ که به نظر میآید، در همه مات و متحیر، با همه حرفهای بسیار دارم. هر گاه در مقابل آینه میایستم سخت در خود مینگرم و به فکر فرو میروم. که تو کیستی؟ و به کجا میروی؟ چه کسی تو را به این صورت شگفت در آورده است؟
📚بخشی از جزوه من کیستم آیت الله حسن زاده آملی(حفظه الله)
🌐#کانال_انسان_شناسی
🆔@ahmad_shahgoli
✅وضعیت نفس و بدن در تجربه های نزدیک به مرگ
🔰گزارش عینی
🔹در بین گزارش های تجربه های نزدیک به مرگ، برخی عقلانی تر و مطابق با رویکرد دینی است که این موردی که در ادامه معرفی می شود چنین است. ضمن اینکه برخی از این مستندها خطا، غیر عقلانی و مخالف آموزه های دینی است و مراجعه به آنها نیاز به کارشناس دین دارد.
📌توصیه می شود این مستند دیده شود. در این مستند وضعیت بدن مادی و بدن مثالی انسان در بعد از قطع تعلق(ناقص یا کامل) نفس از بدن تبیین می شود.
🔰 مستند👇👇
👉https://b2n.ir/e03209
🌐#کانال_انسان_شناسی
🆔https://ahmadshahgoli.ir
استاد فیاضی 1.mp3
4.74M
🔰 تفاوت خصوصیت های مرگ، با تجربه های نزدیک به مرگ ( NDE)
🎙استاد_فیاضی
🌐#کانال_انسان_شناسی
🆔@ahmad_shahgoli
🌎#آدرس_سایت
🆔https://ahmadshahgoli.ir
استاد فیاضی 2.mp3
9.99M
🔰 تفاوت خصوصیت های مرگ، با تجربه های نزدیک به مرگ(۲) ( NDE)
🎙استاد_فیاضی
🌐#کانال_انسان_شناسی
🆔@ahmad_shahgoli
🌎#آدرس_سایت
🆔https://ahmadshahgoli.ir
✅#به_سوی_حکمت_نافع
🔰معرفی سایت علمی با محوریت موضوعات #انسان_شناسی:
🔹فلسفه و حکمت
🔹معارف و دین شناسی
🔹علم النفس فلسفی
🔹علم النفس دینی
🔹انسان و طبیعت
🔹انسان و تکنولوژی
🔹شناخت و معرفت
🔹رویکرد فلسفی به پدیده ها
🔹جملات قصار حکما
📌آدرس سایت👇👇
👉🆔 https://ahmadshahgoli.ir