💠 #پرسمان_نماز | #مشاوره
⁉️راهکارهای ترویج فرهنگ نماز در جامعه چیست؟
⭕️ دو راهكار مهم آن عبارتند از:
🔺1. ترويج عملى نماز
امام صادق (عليه السلام) فرمودند: « مردم را با غير از زبانهاىتان [به سوى دين] دعوت کنید، تا اينكه مشاهده كنند از شما تقوا و اجتهاد و نماز و خير و نيكى را، پس اين است دعوت [حقیقی].»
🔸اگر مردم مسؤولين تمامي رده ها را به هنگام نماز در مساجد مشاهده كنند اين امر موجب الگو گيري آنها شده و زمينه نماز خوان شدنشان را فراهم مي نمايد.
🔺2. اقامه نماز بصورت جماعت
اثر نماز جماعت، هزاران برابر بيشتر از نماز فرادا است، لذا قرآن كريم مىفرمايد: «با ركوع كنندگان ركوع نمایید.»
🔸اگر همه سعي نمايند نماز خود را اول وقت و به جماعت اقامه نمايند، ديگران با مواجه شدن با چنين صحنه اي به برگزاري نماز تشويق مي شوند.
✨﷽✨
🌼ایمان و عمل، دو همزاد در قرآن که هیچ کدام به تنهایی فایدهای ندارد
✍اسلام همواره مىگويد ايمان و عمل، به طورى كه «اَلَّذينَ امَنوا وَ عَمِلُوا الصّالحات» حكم يک ترجيعبند را در قرآن پيدا كرده يعنى مكرر در مكرر در آيات قرآن اين تعبير آمده است؛ يعنى ايمان و عمل در قرآن حكم دو همزاد را دارند. قرآن با اين تعبيرِ خودش مىخواهد بفهماند كه ايمان، به تنهايى براى سعادت كافى نيست؛ عمل هم منهاى ايمان به جايى نمىرسد و اثرى براى انسان ندارد. ايمان يعنى بينش، البته بينش صحيح، بينش خاصى كه قرآن مىگويد و از شناخت خدا شروع مىشود، و عمل يعنى جنبش. بينش خاص و جنبش بر اساس آن بينش.
خيلى از اطلاعات در جهان، اطلاع است بدون اين كه به انسان ايده بدهد. ولى بعضى از علمها و اطلاعها و بينشهاست كه خودبهخود به انسان ايده و آرمان مىدهد. ايمانى كه در اسلام مطرح است چون ايمانِ به خدا و ايمانِ به معاد و ايمانِ به رسالت پيغمبر(ص) است، خود به خود به انسان آرمان مىدهد؛ يعنى ايمان مذهبى فقط علم و اعتقاد نيست، آرمان هم در آن هست.
💥آن وقت اين ايمان كه بينشى است توأم با يک آرمان، جنبشى مىخواهد متناسب با همان ايمان و همان آرمان، به تعبير قرآن «عَمِلُوا الصّالِحاتِ» عمل شايسته، يعنى حركت و جنبشى متناسب و بر اساس آن ايمان و آن آرمان.
📚استاد مطهری، گریز از ایمان و گریز از عمل،
۱۵۱-۱۴۹ (با تلخیص)
💕💕💕
⛔️ انسانهای نالایق ⛔️
✍جمعی از اصحاب در محضر رسول خدا بودند، حضرت فرمود: می خواهید کسل ترین، دزدترین، بخیل ترین، ظالم ترین و عاجزترین مردم را به شما نشان دهم؟ اصحاب: بلی یا رسول الله!فرمود:
1⃣ #کسلترین مردم کسی است که از صحت وسلامت برخوردار است ولی در اوقات بیکاری با لب و زبانش #ذکر_خدا نمیگوید.
2⃣ #دزدترین انسان کسی است که از #نمازش میکاهد، چنین نمازی همانند لباس کهنه در هم پیچیده به صورتش زده می شود.
3⃣ #بخیلترین آدم کسی است که گذرش بر مسلمانی میافتد ولی به او #سلام نمیکند.
4⃣ #ظالمترین مردم کسی است که نام من در نزد او برده میشود، ولی بر من #صلوات نمیفرستد.
5⃣ و #عاجزترین انسان کسی است که از #دعا درمانده باشد.
📖 داستانهای بحارالانوار، ج۹
💕💕💕
#اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج💔
🦋باز هم آدینه ای آمد ولی مهدی کجاست؟
🦋یکنفر می گفت مهدی جمعه ها در کربلاست
🍂رو بسوی کربلا کردم که فریادش زنم
🍂باز هم با ندبه ای از هجر مولا دم زنم
🦋آمد از سویی ندایی:آی اهل انتظار
🦋اندکی دیگر صبوری،میرسد دیدار یار!!!
#روزتون_مهدوی
#التماس_دعای_فرج
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 وسوسه های پایان ناپذیر شیطان...
#شیطان
#فریب
#آیت_الله_مجتهدی
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚘آی مردم قلب ها یکی بشه
ظهور نزدیک است...⚘
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#لبیک_یا_مهدی_جان
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
.
🔴*رجال المهدی (عج) چه کسانی هستند و در کجا زندگی میکنند؟*
بر اساس روایات گروهی از فرشتگان، دو تن از پیامبران الهی و جمعی از مؤمنان خالص همواره در کنار حضرت مهدی(ع) هستند که از آنها تعبیر به «ابدال»، «اوتاد»، «رجال الغیب» و یا «رجال المهدی» شده است.
گروهی از فرشتگان الهی، دو تن از پیامبران الهی و جمعی از مؤمنان خالص، همواره در کنار حضرت مهدی(ع) هستند و لحظهای آن حضرت را تنها نمیگذارند و گاهی اوقات از آنها تعبیر به «ابدال»، «اوتاد»، «رجال الغیب» و یا «رجال المهدی(ع)» میشود.
مؤمنان خالصی که توفیق رفیقشان شده و در خدمت حضرت مهدی(ع) سر از پا نمیشناسند همانند خود حضرت(ع) به صورت مخفی در بین مردم زندگی میکنند، زن و فرزند داشته و رفتاری عادی و معمولی دارند ضمن آنکه هیچ گونه ادعایی نیز در این خصوص ندارند مگر آنکه حضرت(ع) به آنها اجازه دهد یا خودشان را معرفی کرده و یا از طرف ایشان پیام خاصی را ابلاغ نمایند.(١)
در دعای مخصوص نیمه ماه رجب منقول از امام صادق(ع) بعد از صلوات بر محمد و آل محمّد صلّی اللّه علیه و اله، بر اوصیاء، سعداء، شهدا و ائمه هدی علیهم السّلام صلوات فرستاده آنگاه چنین میگوییم: "اللّهم صلّ علی الأبدال و الأوتاد و السّیّاح و العبّاد و المخلصین و الزّهاد و اهل الجّد و الاجتهاد..." «خدایا!بر ابدال و اوتاد و سیاحین و بندگان شایسته و مخلصین و زاهدان و اهل کوشش و اجتهاد درود فرست.»
مرحوم کفعمی در کتاب مصباح خویش وقتی به این قسمت دعا می رسد در خصوص ابدال و اوتاد چنین میگوید: «همانا زمین هرگز از «قطب» خالی نمیشود و چهار نفر از «اوتاد»، چهل نفر از «ابدال»، هفتاد نفر از «نجباء» و سیصد و شصت نفر از «صلحاء» همواره بر روی زمین هستند.
امّا قطب عالم امکان، حضرت مهدی(ع) است و اوتاد نیز کمتر از چهار نفر نمیشوند، زیرا دنیا همانند خیمه است که حضرت مهدی(ع) مانند ستون خیمه است و چهار نفر اوتاد همانند ریسمانهای این خیمه هستند و البته گاهی اوقات اوتاد بیشتر از چهار نفر میشوند، همانطور که ابدال بیشتر از چهل نفر و نجباء بیشتر از هفتاد نفر و صالحین بیشتر از سیصد و شصت نفر خواهند شد و ظاهر آن است که حضرت خضر و الیاس علیهما السّلام جزء اوتاد هستند که هردو بزرگوار در خدمت قطب یعنی امام زمان(ع) هستند.(٢)
امام صادق(ع) فرمودند: برای قائم(ع) دو غیبت است؛ یکی صغری و دیگری کبری. در غیبت صغری جز شیعیان مخصوص او از جای آن حضرت خبر ندارند و در غیبت کبری به غیر از دوستان مخصوص آن حضرت از مکان ایشان خبر ندارند.(٣)
از ابو بصیر است از قول حضرت باقر(ع) که فرمود: صاحب این امر را چاره ای از کناره گیری نیست و در این کناره گیری و پنهانی دارای نیرویی است و سی نفر را دلتنگی نخواهد بود و طیبه جایگاه خوبی است.(٤)
منابع:
١-امام حاضر،مدیرناظر صص۷۶-۷۵
٢-مصباح کفعمی ص۵۳۴ حاشیه بر دعای ام داوود
٣-کافی،ج ۳،ص ۱۴۱
٤-تاریخ غیبت کبری ،محمدصدر ص١٩٥ به نقل ازغیب طوسی ص١٠٢
هشت ویژگی مهم روز " جمعه " از زبان امام العارفین امام سجاد علیه السلام
1- روز خجسته و مبارک
2- روز توبه ، بخشش و مغفرت
3- روز دعا و ارائه حاجات به درگاه ایزد منان
4- روز بخشش و عطای الهی
5- روز عفو و رحمت
6- گشایش در امور و وسعت رزق
7- روز هدایت و نصرت خدا و بی نیازی از مردم
8- در امان بودن از غضب الهی و ایمن شدن از بلاهای دنیوی
برگرفته از دعای 48 صحیفه سجادیه
⚘اَݪٰلّہُـمَّ؏َجِّلݪِوَلیِّڪَالفَرَجـ⚘
◈○رشتــه های چــادر مـادر◈○
✪پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله میفرماید:
در قیامت، فاطمه از صراط عبور کرده، وارد بهشت میشود و رشتههای چادر او بر روی صراط باقی میماند که یک سوی آن به دست زهرا و سوی دیگرش در عرصه قیامت است.
▣در این هنگام منادی پروردگار به خلائق که از اولین تا آخرین آنان بر صراط گرد آمدهاند؛ ندا می دهد:
✾ای دوستداران فاطمه! به رشتههای چادر او در آویزید.
با این فرمان، جمع کثیری از آفریدگان که در شمار محبِّین حضرت زهرا سلام الله علیها هستند؛
❉با تمسّک به رشتههای چادر آن حضرت، داخل بهشت میشوند.
📚 تفسير الإمام العسكري،صفحه 434
💕💕💕