🟢ضرورت حمایت از اصلح؛ حتی اگر رأیآور هم نباشد
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸میدانم که در این هیاهوی انتخاب نامزد اصلح این سخنان شاید به درستی مورد تأمل قرار نگیرد، اما به عنوان یک آشنای با معارف اسلامی و اندیشه سیاسی اسلام، وظیفه خود میدانم که دیدگاه خود را در موضوع کنشگری سیاسی جامعه انقلابی بیان کنم. به همین دلیل عرض میکنم:
🔹تکلیف شرعی ما در انتخابات این است که به بهترین و صالحترین نامزدی که برای تصدی پست ریاست جمهوری ایران اسلامی میشناسیم، رأی دهیم و دیگران را هم به رأی دادن به او ترغیب کنیم(البته نامزد اصلح در نظام مردمسالاری دینی شرایط و ویژگیهایی دارد که در پست بعدی توضیح خواهم داد). اقبال یا عدم اقبال دیگران به او نباید در انتخاب ما تأثیری داشته باشد. اگر آن فردِ اصلح، مورد اقبال عمومی هم واقع شد، فبها المطلوب؛ اما اگر مورد اقبال عمومی واقع نشد، دست کم این است که:
اولاً، ما به سهم خود به همگان نشان دادهایم هنوز انسانهای پاک و پاکدست و باورمند به اسلام و انقلاب و پایبند به مبانی فکر اسلامی و انقلابی، مورد توجه و اقبال جمع کثیری از مردم هستند. هنوز هم کسانی هستند که تحت هر شرایطی حاضرند به خوبان و نزدیکترین کسان به مبانی انقلاب اسلامی رأی دهند.
ثانیاً، به جهانیان فهماندهایم که عده نه چندان کمی از مردم هنوز هم بدون توجه به مصلحتسنجیهای متعارف در میان سیاستورزان متعارف، مدافع سفت و سخت گفتمان «جامعهسازی اسلامی» و «تمدنسازی اسلامی»اند.
ثالثاً، آن جریان انقلابی و اسلامی و تمدنی را هم امیدوار کردهایم که تلاشهای او در احیای گفتمان انقلاب اسلامی مورد توجه قرار گرفته است و به همین دلیل عدهای، علیرغم همه تخریبها و تشکیکها و تردیدسازیها از سوی مدعیان انقلابیگری، تا آخر، مدافع گفتمان او بوده و هستند.
رابعاً، هر جریان دیگری غیر از جریان اصیل انقلابی و اسلام تمدنی نیز رأی بیاورد، وقتی کثرت رأی دهندگان به نامزد اصلح را ببیند، نمیتواند آنها را نادیده بگیرد و همواره خود را تحت مراقبت نگاههای تیزبین باورمندان مستحکم و پرتعداد ارزشهای اسلامی و انقلابی میبیند.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
https://virasty.com/Ahmadhoseinsharifi/1719327026233322092
🔸مهمترین معیارهای نامزد اصلح:
✔️اعتقاد عمیق به مبانی انقلاب،
✔️ارتباط قلبی و دلی با ولیفقیه،
✔️دشمنشناسی و دشمنستیزی،
✔️برنامه منسجم، فکرشده و واقعبینانه،
✔️کارنامه متناسب با مدیریت کلان کشور،
✔️همراهان پاکدست و باورمند به انقلاب،
✔️اراده و عزم جدی برای انجام کار.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
https://virasty.com/Ahmadhoseinsharifi/1719329426584440765
🔸رهبر انقلاب: «نامزد اصلح کسی است که بتواند، از همه ظرفیتهای کشور استفاده کند»
🔻کسی میتواند، ظرفیتها و فرصتهای بیشمار داخلی و خارجی کشور را در خدمت «حل مشکلات» و بلکه «جهش اقتصادی و اجتماعی» به کار گیرد که به صورتی علمی و دقیق آنها را شناخته باشد.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
https://virasty.com/Ahmadhoseinsharifi/1719375573567397982
رهبر انقلاب، ضمن بیان معیارهای اصلح:
«اصلح کسی است که ... از عناصر خوب و همکاران خوب استفاده کند.»
این معیاری تعیین کننده است. کارنامه و پیشینه نامزدهای محترم در این خصوص در دسترس است. بعضی در این زمینه ضعفهایی داشتهاند. این ضعفها وقتی در سطح قوه مجریه تکرار شود، ضریب تخریبی آن جبران ناپذیر خواهد بود.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
رئیس دانشگاه قم:
مردم در انتخابات به اطرافیان کاندیداها توجه کنند
🔷رئیس دانشگاه قم با اشاره به اینکه مردم نگاه کنند دشمن از کدام کاندیدا حمایت میکند گفت: ازطرفی باید طرفداران و هواداران کاندیداها را هم سنجید؛ زیرا اغلب مدیران آینده کشور همین افرادی خواهند بود که در ستادهای انتخاباتی آنها کار میکنند.
https://qomefarda.ir/49382
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢ملاکهای اصلحیت
🖊احمدحسین شریفی
🔷برای انتخاب رئیس جمهور یک ملاکهای عامی وجود دارد که فقدان هر کدام از آنها طبیعتاً منجر به یک انتخاب نادرست و ناکارآمد خواهد شد:
1.قدرت مدیریت: (کسی را باید انتخاب کرد که مطمئن باشیم قدرت مدیریت او بیش از سایر رقبا است. زیرا رئیس جمهور، بزرگترین مدیر کشور است. هر گونه ضعفی در مدیریت او، به سراسر بدنه مدیریتی جامعه سرایت خواهد کرد)؛
2.آگاهی به مصالح جامعه: (یک رئيس جمهور به دلیل دایره گستردهای از اختیارات اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و بینالمللی که دارد، باید به قوتها و ضعفها و تهدیدها و فرصتهای موجود در همه این عرصهها آگاهی داشته باشد)
3.امانتداری: (رئیس جمهور قدرت تصرف در همه بودجه و امکانات کشور را دارد؛ تخصیص امکانات تا حد زیادی در اختیار اوست. به همین دلیل، کسی را باید انتخاب کرد که نسبت به دیگران امینتر باشد؛ مسئولیتش را طعمهای برای خود و منتسبان و اطرافیانش نداند. بتواند به بهترین وجه ممکن امانتدار بیتالمال باشد)
🔶اما در مردمسالاری دینی افزون بر آن سه شرط عام، یک رئیس جمهور باید شرایط ویژهتری داشته باشد. زیرا او رئیس جمهور یک کشور انقلابی و رئیسجمهور کشور کانونی تمدن در حال ظهور اسلام است. به همین دلیل، رئیس جمهوری را باید انتخاب کرد که افزون بر شرایط سهگانه فوقالذکر،
اولاً، حقیقتاً معتقد و باورمند به انقلاب و آٰرمانها و اهداف انقلاب باشد؛ و الا نه تنها یک رئیسجمهور در تراز انقلاب اسلامی نخواهد بود، که هزینههای او برای انقلاب و مردم به مراتب بیشتر از فایده او خواهد بود.
ثانیاً، اعتقاد راسخ به ولایتفقیه و ارتباطی قلبی و دلی با ولیفقیه داشته باشد. تجربه عملی چهل و شش سال گذشته نشان داده است که هرگونه زاویهای با ولایتفقیه و شخص ولیفقیه که محور وحدت و منبع خیرخواهی و الهامبخش عدالت و پیشرفت است، موجب تفرق و تشتت و هدررفت نیروها و پسرفت سیاسی و اقتصادی و اجتماعی میشود.
ثالثاً، دشمنشناس و دشمنستیز باشد؛ تجربه ۴۶ سال گذشته نشان داده است که دشمنان اسلام و انقلاب از هیچ کوششی برای ضربهزدن به انقلاب و ناامیدکردن مردم از اسلام و انقلاب فروگذار نکردهاند. رئیس جمهور انقلاب اسلامی باید نسبت به بقیه افراد دشمنشناستر و دشمنستیزتر باشد. او باید فهم روشنی از جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمنان اسلام علیه ملت ایران داشته باشد. و الا ممکن است در سخنان و برنامههای خود پازل دشمن را تکمیل کند.
🔷برای شناخت و احراز این معیارها چند کار را باید انجام داد:
یک. برنامه های تکتک نامزدها را باید سنجید: یک رئیس جمهور بی برنامه یا بدبرنامه حتی اگر در برخی موارد نیز خدماتی داشته باشد به دلیل نداشتن یک برنامه منسجم و فکرشده، در دراز مدت ضررهای بیشتری را پدید خواهد آورد.
دو. کارنامه: منظور از کارنامه، یعنی سابقه ای درخشان در مدیریت بخشهای کلان جامعه داشته باشد. توانایی هماهنگ سازی بخشهای مختلف و مدیریت وزارتخانه های متعدد و هماهنگسازی آنها را داشته باشد. و الا فی المثل کارنامه موفق در ساخت و ساز مسکن یا جاده و بیمارستان لزوما به معنای کارنامه متناسب به شان و جایگاه ریاست جمهوری نیست.
سه. همراهان و عناصر همکار او را نیز باید به دقت زیر نظر داشت. آنها نیز نه تنها باید باورمند به بنیانهای فکری انقلاب اسلامی باشند بلکه باید کارنامه و پیشنیه کارآمدی داشته باشند. زیرا اغلب مدیران آینده کشور همین افرادی خواهند بود که در ستادهای انتخاباتی آنها کار میکنند، به همین دلیل، لازم است که عملکرد آنان را نیز با چنین شاخصها و معیارهایی سنجید.
چهار. اراده انجام کار. از امور دیگری که باید در نامزدها سنجید این است که آیا اراده و عزم و قاطعیت لازم برای پیشبرد برنامه های خود را دارد یا خیر. اگر اراده قوی نداشته باشد در بزنگاه ها و به هنگام ناکامی ها و نامرادی ها و ناهمراهی های بخش های مختلف اداره کشور ممکن است دلسرد و مایوس و ناامید شود و کار کشور را معطل کند.
پنج. باید دید که رسانههای دشمنان ملت از چه کسی حمایت میکنند و به چه کسی امیدوارند. بدون تردید دشمنان تا نوعی همدلی و همراهی و همسویی در یک نامزد یا اطرافیانش با خود احساس نکرده باشند، از او حمایت نمیکنند. فراموش نمیکنیم که در انتخابات ۹۶ برخی از براندازان به صراحت گفتند که اگر از کاندیدای خاصی حمایت کردهاند به دلیل تحلیلی بوده است که از وقایع داشتهاند، دیدهاند که اگر رقیب او یعنی آيتالله رئیسی رأی بیاورد (در سال ۹۶) ایران آسیبناپذیر خواهد شد و برای سالیان سال بیمه خواهد شد. به هر حال، حمایت دشمنان از کاندیدا یا حزب خاصی دستکم موجب بی اعتمادی به او می شود. بنابراین ما شرعاً مجاز نیستیم زمام امور خود و کشور خود را به دست کس یا کسانی بسپاریم که از عملکرد آینده آنان اطمینان خاطر نداریم.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از احمدحسین شریفی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸این سخنان جناب دکتر پزشکیان به صورت ضمنی نشان میدهد که فساد چگونه به صورتی نرم در دولتهای سازندگی و اصلاحات در میان مسؤولان ارشد دولتی نفوذ کرده است:
✔️اعطای خانه به وزرا؛
✔️اعطای ده هکتار زمین به هر یک از وزرا در لواسان نزدیکی سد لتیان!
🔹احتمالاً به همین تناسب اموال بیتالمال میان معاونان وزرا و سایر مدیران هم بذل و بخشش شده است.
🔻شاید یکی از دلایل تخریب ناجوانمردانه رئیس جمهور فسادستیزی مثل آیتالله رئیسی و همچنین ترس از روی کار آمدن یک رئیس جمهور رئیسیگونه همین باشد.
🔸رئیس جمهور بعدی باید اموال به یغما رفته بیتالمال را به دامان ملت برگرداند. حتی اگر مهریه زنان غارتگران شده باشد.
#انتخابات
#فساد
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🔴انتخاب رئیس جمهور یا مدیران کشور؟
🖊احمدحسین شریفی
🔶انتخاب رئیس جمهور، انتخاب یک فرد نیست، انتخاب هیئت دولت و استانداران و فرمانداران و بخشداران و مدیران آموزش و پرورش و تصمیمسازان و تصمیمگیران فرهنگی و اقتصادی و سیاسی کشور و به طور کلی انتخاب مدیران اغلب قریب به اتفاق بخشهای اداره کشور هم است. مگر نه اینکه مدیران و مشاوران اغلب بخشهای فرهنگی و اقتصادی و اداری و کشاورزی و سیاسی و امنیتی و تولیدی و توزیعی و امثال آن همگی مستقیم یا غیرمستقیم توسط رئیس جمهور انتخاب میشوند؟
🔷کسی که در انجام وظیفه خود نسبت به انتخاب شایستهترین فرد برای این مسوولیت کوتاهی کند، قطعاً در همه ناکارآمدیها و ضعفها و آسیبهای بعدی سهیم است.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
https://virasty.com/Ahmadhoseinsharifi/1719462621610257730
سخنان، برنامهها و همراهان و یاران نامزدها را شنیدیم و شناختیم. ۲۴ ساعت فرصت تأمل و سنجش عقلانی برای تعیین سرنوشت جامعه را داریم.
باید بین خود و خدای خود به حجتی شرعی و عقلی برسیم.
بدون تردید، در برابر رأی خود مسؤولیتی سنگین داریم.
اینجاست که ارزش ساعتی تفکر، بیش از سالها عبادت است.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🟢سخنی با استاد حسین شریعتمداری
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹جناب استاد حسین شریعتمداری مسئول جهادی و شجاع و انقلابی مؤسسه کیهان، ضمن نکتهای با عنوان «پاسخ یک پرسش پرشمار» ( https://kayhan.ir/fa/issue/3009/2 ) خطاب به نامزدهای جبهه انقلاب چنین توصیه کردهاند که اگر مدافع انقلاب و امام و رهبری هستید و میخواهید راه شهید رئیسی تداوم یابد، «پس صورت مسأله را از حالت «چندکاندیدایی» به «تک کاندیدا» تغییر دهید»
🔸ضمن احترام به جناب استاد شریعتمداری، به نظر میرسد:
اولاً، هیچ تضمینی نیست که با چنین کاری مطلوب شما حاصل شود؛
ثانیاً، باید بپذیریم که ما در این دوره از انتخابات دستکم با چهار «گفتمان متفاوت» و چهار «شیوه حکمرانی متمایز» مواجه هستیم:
یک. گفتمان اصیل و خالص انقلابی و شیوه حکمرانی مردممحور که جناب دکتر جلیلی آن را نمایندگی میکند؛
دو. گفتمان شبه کارگزارانی که جناب دکتر قالیباف آن را نمایندگی میکند؛
سه. گفتمان اصلاحات و تداوم مدل حکمرانی جناب دکتر روحانی که جناب دکتر پزشکیان آن را نمایندگی میکند؛
چهار. گفتمان جامعه روحانیت مبارز که دبیر کل محترم آن یعنی جناب حجتالاسلام پورمحمدی آن را نمایندگی میکند.
✔️بنابراین کنار رفتن یکی یا چند نفر به سود دیگری، حتی اگر کاری خلاف اخلاق و عدالت نباشد، (که به نظر این بنده هست) اساساً یک سیاسیکاری نادرست و نوعی سهمخواهی است که ممکن است به یک دولت شراکتی سهامی و ناهماهنگ منجر شود که آسیبهای آن نیازی به گفتن ندارد.
♦️پس پیشنهاد میدهم که اجازه دهید همه این چهار گفتمان با قوت و قدرت و با همه داشتهها و توانمندیهایشان به تبلیغ و روشنگری در باره خود پرداخته و در یک فضای کاملاً اخلاقی و غیرتخریبی، برنامهها و اولویتهای خود را با مردم در میان بگذارند. مطمئن باشید که این کار برای آینده انقلاب و جمهوری اسلامی مفیدتر است؛ مشارکت را افزایش میدهد؛ دقت در انتخاب را بالاتر میبرد و مهمتر از همه هر کدام از گفتمانها وزن خود را در میان مردم بهتر و دقیقتر متوجه میشود و این برای آینده همان گفتمان و بتبع برای آینده جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی نیز بهتر و مفیدتر است.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
احمدحسین شریفی
🟢سخنی با استاد حسین شریعتمداری 🖊احمدحسین شریفی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در تاریخ 27 خرداد این تحلیل را نوشته بودم.
الحمدلله فضای موجود تاکنون نشان می دهد که هر چهار گفتمان در فضای انتخابات حضور دارند. هر کدام از گفتمان های چهارگانه وزن خود را در میان مردم بهتر و دقیقتر خواهند فهمید و این را برای آینده جمهوری اسلامی و مردم سالاری دینی بسیار مفید می دانم.
این انتخابات نه نخستین انتخابات است و نه آخرین آنها؛ ما هنوز در آغاز راه انقلاب اسلامی هستیم. راهی بلند و طولانی در پیش داریم، باید گفتمان های موجود خود را شفاف عرضه کنند و مردم هم با بصیرت و آگاهی انتخاب کنند.
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
https://virasty.com/Ahmadhoseinsharifi/1719505063056445298
🔸بازی نظرسنجیهای متقلبانه!
🔻متأسفانه چند سالی است که در ساعتهای منتهی به رأیگیری، به جای دعوت مردم به تأمل و تفکر در برنامهها و وعدههای نامزدها و انتخاب نامزد اصلح، بازی دروغین «آخرین نظرسنجیها» شروع میشود.
🔹باید دانست این کار جز ایجاد احساس «دلهره بیوجه» برای عدهای و «شادی بیوجه» برای عدهای دیگر، ثمری ندارد و هیچ کمکی به انتخاب درست نمیکند.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢لزوم پرهیز از هزینه کردن نمادهای انقلاب برای نامزدهای انتخاباتی
🖊احمدحسین شریفی
♦️امیدوارم روزی برسد که برخی از ذینفوذان اجتماعی و نظامی و ... به این درک و هوشمندی برسند که برای رایآوری یک نفر (که با توجه به فهمی که از کف خیابان دارم قطعاً مقبولیت اجتماعی ندارد) همه سرمایههای اجتماعی و نظامی و ... را هزینه نکنند. (مع الاسف قریب به دو دهه است که شاهد پرداخت خسارتبار چنین هزینههای هستیم و هنوز عبرت گرفته نشده است)
🔸و معالاسف تا همین لحظه هم این عزیزان نمیدانند که مردم انتخاب خود را کردهاند و هرگز تحت تاثیر هراسافکنی این آقایان، از انتخاب گزینه اصلح دست برنمیدارند.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 پریشانی منشه امیر، سردبیر رادیو اسرائیل در ایام انتخابات ایران:
🔹خواب دیده که «ایران بر سرتاسر منطقه مسلط شده است و مسجدالاقصی را آزاد کرده و اسرائیل هم از صفحه روزگار محو شده است»
♦️عزیزان من باور کنید ما با مشارکت گسترده و آگاهانه خود در انتخاباتها به ویژه انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب نامزده اصلح و کسی که باور به ظرفیتها و فرصتهای بی شمار برای توسعه و تعمیق عزت و عظمت ایران اسلامی دارد، بدون وارد شدن به هیچ جنگ و نزاعی، می توانیم چنین رویایی را در واقعیت تفسیر کنیم.
🔸ضمناً فراموش نکنید که یکی از صادقانه ترین رویاهای تاریخ را فرعون مصر دیده بود. بنابراین رویای صادق ربط به صادق بودن خود فرد ندارد.😂
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔷 عقلانیت انتخاباتی
✍️ احمدحسین شریفی
🔻به نظر این بنده، عقلانیت انتخاباتی سلبریتیها، ورزشکاران و هنرمندان در این دور انتخابات به مراتب بیش از پارهای از مدعیان سیاستورزی بود. غالب آنان بدون ایجاد هیجان کاذب و بدون بازی با احساسات مردم و همچنین بدون سواری دادن به نامزدهای سودجو، در فضایی آرام و منطقی در انتخابات شرکت کردند و رأی خودشان را به صندوقهای اخذ رأی انداختند.
🔸اما برخی از مدعیان سیاستورزی، هنوز هم در حال دو قطبیسازی (حتی در بدنه انقلابی) و هراسافکنی نسبت به اقبال عمومی مردم به یکی از نامزدهای انقلابی هستند!
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
عزیزان من، فرصت شش روزه جهاد سیاسی و روشنگری انتخاباتی را مغتنم بشمارید و با عشق و امید و رویی گشاده و اخلاقی پسندیده با مردم سخن بگویید.
بدانید که تنها راه موفقیت در این جهاد، تبلیغ چهره به چهره، مغازه به مغازه، کوچه به کوچه، روستا به روستا و شهر به شهر است.
هرگز به فضای مجازی اکتفا نکنید.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آذری جهرمی مشاور دکتر پزشکیان:
باید آب و برق و بنزین را گران کنیم.
معتقدم این سطح از صراحت در برنامههای اقتصادی و سیاسی و فرهنگی و... برای انتخاب آگاهانه مردم خیلی مفید است.
امیدوارم سایر مشاوران جناب دکتر پزشکیان نیز مواضع خود را شفاف با مردم در میان بگذارند تا مردم به صورتی کاملاً آگاهانه انتخاب کنند.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔸جهاد انتخاباتی
✍️ احمدحسین شریفی
🔹عزیزانی که این روزها در حال انجام وظیفه جهاد انتخاباتی هستند، لازم است بدانند که
اولاً، نسل جدید علاقهای به شنیدن مباحث بنیادین و تحلیلهای علمی محض ندارد، بنابراین تلاش کنید روح برنامههای نامزدها را به شکلی «کوتاه» و «گویا» و «جذاب» و با «لحنی خیرخواهانه» و «غیر تحکمی» منتقل کنید.
ثانیاً، این نسل هیچ تمایلی به جریانهای سیاسی اصولگرا و اصلاحطلب ندارد و اساساً این نوع جبههبندیهای سیاسی برای او مفهومی ندارد.
🔻نسل جدید، ادبیات عاطفی، احساسی و هیجانی و منافع ملموس و محسوس و زودگذر را بیشتر فهم میکند تا سخن گفتن از برنامههای دراز مدت و مثلاً ایران ۱۴۵۰ و ...
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🟢رئیسجمهور به عنوان کارشناس ارشد تصمیمسازی و تصمیمگیری
✍️ احمدحسین شریفی
🔹این روزها به دلیل آنکه یکی از نامزدهای محترم ریاست جمهوری بدون آنکه هیچ طرح و برنامهی فکرشدهای برای اداره کشور داشته باشد، هر نوع پرسشی را به نظر کارشناسانی نامرئی و نامشخص ارجاع میدهد!، مسأله شأن رئیسجمهور مورد توجه قرار گرفته است.
🔸درست است که نه تنها رئیسجمهور بلکه هر مدیری باید به نظر کارشناسان رجوع کند، والا روشن است که هرگز نمیتواند به رأیی صائب در مسائل دست یابد، اما:
اولاً، خودش هم لازم است که قدرت تحلیل مسائل را داشته باشد و الا به سادگی در دام کارشکنان کارشناسنما میافتد؛
ثانیاً، کسی که خود را نامزد انتخابات ریاست جمهوری میکند لازم است پیش از ورود به این عرصه، دیدگاههای کارشناسان را گرفته باشد و نتایج حاصله را در قالب برنامه با مردم در میان بگذارد، نه آنکه بعد از ریاستجمهوری تازه بخواهد کار را شروع کند.
🔻خلاصه آنکه شرط لازم رئیسجمهور آن است که کارشناس ارشد «تصمیمسازی» و «تصمیمگیری» داشته باشد.
#انتخابات
#کارشناسی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
عباس آقازمانی معروف به ابوشریف
بیش از چهل سال بود که آرزوی دیدار او را داشتم. دیشب به طور اتفاقی در یکی از شهرهای پاکستان این آرزو برآورده شد. هنوز هم سراسر عشق به امت اسلامی و دغدغهمند وحدت اسلامی و نگران نسبت به تفرقه و انشقاق در جامعه شیعی است.
هنوز هم، علیرغم ناتوانی جسمی، روحیه سلحشوری و غیرت اسلامی در او موج میزند. با چشمانی اشکآلود از مظلومیت مردم غزه یاد میکرد.
میگفت از مهمترین دعاهای روزانهام دعا برای بیداری مسلمین و وحدت اسلامی است.
معرفی کوتاهی از وی و آشنایی اجمالی با دیدگاههای اجتماعی و سیاسی و فرهنگی وی را میتوانید در اینجا مطالعه کنید 👇👇
https://www.jahannews.com/analysis/362873
#ابوشریف
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درود خدا بر حاج مهدی رسولی، مداح بصیر، فهیم، دلسوز و دغدغهمند انقلابی
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارزش آدمی به انتخاب اوست
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
در اولین دقایق شروع رأیگیری در کراچی پاکستان، رأی خودم را به عشق سربلندی و پیشرفت و جهش همه جانبه ایران اسلامی به صندوق انداختم.
از همه علاقمندان به سرافرازی ایران اسلامی میخواهم پای صندوقهای رأی بیایند و با رأی خود به نامزد شایسته، اقتدار بینالمللی ایران اسلامی را تضمین کنند.
#انتخابات
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
«کسانی که برای خدا کار و قیام میکنند، هیچ وقت باخت ندارند!
و آنان که برای دنیا و از روی هوای نفس کار میکنند، چه به آن برسند و چه نرسند، باختهاند!»
@Ahmadhoseinsharifi
🌹