eitaa logo
احرار
106 دنبال‌کننده
18.3هزار عکس
13.7هزار ویدیو
78 فایل
سیاسی مذهبی اجتماعی
مشاهده در ایتا
دانلود
میرسلیم بعد از مخالفت با واردات خودرو حالا مخالف قاطع شفافیت در مجلس! این درسی باشه تا دیگه لیستی رای ندیم و خودمون درباره صلاحیت نمایندگان تحقیق کنیم.
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنرانی ‎خاندوزی به زبان عربی مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته است. بعد از سخنرانی در اجلاس اختتامیه، وزیر اقتصاد ‎عربستان سعودی از جای به سمت محل استقرار وزیر اقتصاد ایران آمد و از سخنرانی عربیش تقدیر کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راهی را که غرب رفت و به بن بست خورد را فمینیست های جاهل وطنی تازه شروع به پیمودنش کرده اند!!
❇️ نماز شب آیت الله حسن زاده آملی(ره): {هدیه به روحشان صلوات} کسی که شب با خدا خلوتی ندارد و اُنس با او ندارد، این در دوستی‌اش دروغگوست. این گناه که نمی‌گذارد با خدا خلوت کنیم و نماز شب بخوانیم چیست؟ برای بنده و جنابعالی که نباید قمار و دزدی باشد، نیّت خلاف نمی‌گذارد ما نماز شب بخوانیم، و هرکس باید مطابق مقام و موقعیت و تحصیل و غیره ببیند آن چیست که از او توفیق شب زنده داری و نماز شب خواندن را گرفته است؟ خواندن و تلاوت قرآن نیز همین طور است. روزی چقدر تلاوت قرآن داریم؟ اگر این توفیق را نداریم باید علت آن را بدست آوریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸آنان که به بیداری خدا ✨اعتقاد دارند شبها 🌸خواب آرامتری دارند! ✨یک زنـدگی پراز خوبی 🌸یک شب پراز آرامـش ✨و کلی دعـای خیـر 🌸نصیب لحظـه هاتون شبتون سرشاراز آرامش 🌙 🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸پروردگارا 🌷چه زیبا روزی شود 🌸همراه با خورشیـد 🌷به تو سـلام کنیـم. 🌸و نام تو را نجوا کنیم 🌷و آرام بگیریم 🌸روزمان را با توکل بر 🌷نام زیبایت آغاز می کنیم 🌸 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم 🌷 الــهـــی بــه امــیــد تــو 🌹
♦️‌ ‏ایرانی‌ها صف کشیدند برای کارت و اعزام، صهیونیست‌ها جمع شده‌اند برای گذرنامه و فرار. 🔹‌ شاید اگر برای صهیونیست ها هم این وطن یک وطن حقیقی بود اینگونه  پا به فرار نمیگذاشتند.
🔰 پنج سال محرومیت از تحصیل برای دانشجوی متخلف و مجرم 🔹خیلی حکم خوب و البته با اغماضی است. 🔹دانشجویی که جمهوری اسلامی و اسلام را قبول ندارد و علیه آن‌ها نیز لجن پراکنی می‌کند حق تحصیل در دانشگاه‌های ایران را ندارد.
نماینده اصفهان : حذف ارز حمایتی کار نظام بود! مهدی طغیانی نماینده اصولگرای اصفهان و دکترای اقتصاد!!! با نمایان شدن اثرات تورمی تصمیمی که دیروز حامی آن بود (حذف ارز حمایتی) بجای عذرخواهی از مردم به فرافکنی روی آورده و آن را تصمیم نظام می‌داند. به راستی با این ادبیات های تکراری از ناحیه اصولگرا و اصلاحطلب چه باید کرد؟ 🔴 #