اخبار هوش مصنوعی و فناوری های نوظهور
جمعه ۲۰ مهر
🔷دانشمندان با استفاده از هوشمصنوعی بیش از ۱۶۰ هزار ویروس جدید کشف کردند
🔹محققان بهتازگی موفق شدهاند با بهرهگیری از ابزارهای مبتنیبر هوشمصنوعی و یادگیری ماشینی، اقدام به کشف حدود ۱۶۲ هزار ویروس جدید کنند که میتواند گام بزرگی در مسیر یافتن میلیونها ویروس دیگر تلقی شود.
🔷ارتباط با دیگران از طریق آواتارهای هوش مصنوعی؛ بهروزرسانی بزرگ بعدی Zoom در راه است
🔹زوم (Zoom) که برای برگزاری کنفرانسها و جلسات آنلاین استفاده میشود، بهزودی قصد دارد قابلیتی را برای کاربران خود فراهم کند تا بتوانند یک آواتار هوش مصنوعی از خودشان بسازند. سپس میتوان از این آواتارها برای ارسال پیامهای کوتاه به دیگران استفاده کرد.
امکان ساخت آواتارهای هوش مصنوعی زوم اوایل سال آینده میلادی بهعنوان بخشی از افزونه AI Companion این سرویس که ۱۲ دلار ماهانه هزینه دارد، در دسترس قرار خواهند گرفت.
🔷استارتاپ OpenAI از تلاش هکرهای چینی برای هدف قراردادن کارکنان خود خبر میدهد
🔹استارتاپ OpenAI مدعیشده که اخیراً با یک کمپین فیشینگ مقابله کرده که در آن یک گروه چینی کارکنان این استارتاپ را از طریق آدرس ایمیل شخصی و شرکتی آنها هدف قرار داده است.
به گفته OpenAI این گروه هکری چینی SweetSpecter نام دارد و ایمیلهای فیشینگ ارسالی توسط آنها برای کارمندان شرکت حاوی یک لینک برای نصب بدافزار SugarGh0st RAT بوده است.
این بدافزار میتواند به هکرها اجازه کنترل یک دستگاه آسیبدیده را بدهد و هکرها با آن میتوانند دستورات خود مانند گرفتن اسکرینشات و استخراج دادهها را اجرا کنند. البته ایمیلها قبل از رسیدن به کارکنان OpenAI توسط سیستمهای امنیتی شرکت مسدود شدهاند.
🔷ایلانماسک: تمام سیستمهای حملونقل تا ۵۰ سال آینده کاملاً خودران میشوند
🔹 ایلان ماسک در آستانه رونمایی از نمونه اولیه روبوتاکسی با نام Cybercab، با انتشار پستی در ایکس مدعی شد که تا ۵۰ سال آینده، تمام سیستمهای حملونقل بهطور کامل خودران میشوند.
🔷میلیاردهای دنیای فناوری سرمایهگذاریهای خود در خرید زمین را افزایش میدهند
🔹در سالهای اخیر مالکان شرکتهای فناوری بزرگ بهطور قابل توجهی به خرید زمین در نقاط مختلف جهان روی آوردهاند.
«جف بزوس» بنیانگذار آمازون با ۱۷۰ هزار هکتار زمین در صدر فهرست مدیران فناوری قرار دارد و از نظر مساحت زمینهای خصوصی در جایگاه بیست و پنجم جهانی قرار گرفته است.
بر اساس گزارش مجله «The Land Report»، «بیل گیتس» مؤسس مایکروسافت، با حدود ۱۱۰ هزار هکتار زمین در رتبه چهل و یکم از نظر مالکیت زمینهای خصوصی قرار دارد و بهعنوان بزرگترین مالک زمینهای کشاورزی در ایالات متحده شناخته میشود.
او اخیراً در پاسخ به این سوال که «چرا این مقدار زمین زراعی خریداری میکنی؟» پاسخ داد: «من تنها یک چهار هزارم از زمینهای کشاورزی آمریکا را در اختیار دارم. هدف من از خرید این زمینها، افزایش بهرهوری و ایجاد فرصتهای شغلی است.»
«جان مالون»، تاجر آمریکایی و رئیس هیئتمدیره «لیبرتی مدیا» با ۲.۲ میلیون هکتار در جایگاه دوم و «تد ترنر»، کارآفرین و موسس شبکه خبری «سیانان» با ۲ میلیون هکتار در جایگاههای دوم و سوم قرار دارند.
#خبر
🆔 @AiGovernance
🔷هوش مصنوعی متا امروز در شش کشور دیگر از جمله بریتانیا عرضه خواهد شد
🔹هوش مصنوعی متا در حال شروع یک عرضه بزرگ بین المللی است. این دستیار هوش مصنوعی امروز وارد برزیل، بولیوی، گواتمالا، پاراگوئه، فیلیپین و بریتانیا خواهد شد. همچنین قرار است طی هفتههای آینده در الجزایر، مصر، اندونزی، عراق، اردن، لیبی، مالزی، مراکش، عربستان سعودی، سودان، تایلند، تونس، امارات متحده عربی، ویتنام و یمن عرضه شود، اگرچه متا برای این کشورها، هنوز تاریخ دقیقی را اعلام نکرده است.
علاوه بر اینکه هوش مصنوعی اختصاصی این شرکت امروز در ۶ کشور راهاندازی میشود، این توسعه همچنین پشتیبانی زبان جدیدی را به هوش مصنوعی متا اضافه میکند. از امروز، این هوش مصنوعی از زبان تاگالوگ (زبان مردم فیلیپین) پشتیبانی میکند؛ درحالیکه عربی، اندونزیایی، تایلندی و ویتنامی «به زودی» توسط این هوش مصنوعی در دسترس خواهد بود. کاربران میتوانند از هوش مصنوعی متا در وب یا در برنامههای رسانههای اجتماعی شرکت Meta استفاده کنند؛ این برنامهها عبارتند از: فیس بوک، اینستاگرام، واتس اپ و مسنجر.
اتحادیه اروپا غیبت قابل توجهی در این لیست عرضه دارد. Meta در تابستان امسال گفت که خدمات هوش مصنوعی چندوجهی را در اتحادیه اروپا، به دلیل نگرانی در مورد مقررات این اتحادیه معرفی نخواهد کرد. «مارک زاکربرگ»، مدیر عامل متا، انتقاداتی را در مورد چگونگی مدیریت نظارتکنندههای اروپایی در زمینه هوش مصنوعی داشته است.
🔷ادوبی ابزار جدیدی برای محافظت از آثار هنرمندان در برابر هوش مصنوعی معرفی کرد
🔹ادوبی میخواهد اعتبار آثار هنرمندان و هوش مصنوعی را افزایش دهد و بین محتوای اصیل و محتوایی که هوش مصنوعی تولید کرده، تفاوت بگذارد؛ به همین منظور برنامه تحتوب رایگانی را راهاندازی کرده که کاربران به کمک آن میتوانند اطلاعات سازنده اثر (مانند نام، وبسایت و لینک شبکههای اجتماعی) را به تصاویر، ویدیوها و محتوای صوتیشان اضافه کنند.
برنامه «Content Authenticity» به کاربران و محتواسازان اجازه میدهد درصورت همکاری شرکت توسعهدهنده، مانع استفاده از آثارشان در مدلهای مبتنیبر هوش مصنوعی شوند. در واقع این برنامه باعث میشود هنرمندان بهتر بتوانند از آثار خود محافظت کنند و حقوقشان را در برابر استفادههای غیرمجاز حفظ کنند.
نسخه بتا عمومی Content Authenticity قرار است سهماهه اول سال ۲۰۲۵ از راه برسد. کاربران اگر اکانت نداشته باشند، باید اول حساب #ادوبی بسازند و نیازی هم به پرداخت هزینه اشتراک ندارند.
#خبر
🆔 @AiGovernance
15.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰واقعیم یا کیکم؟!
🔹هوش مصنوعی Pika بهلطف بهروزرسانی میاننسلی جدیدش، از ویژگی اعمال جلوههای جذاب و خلاقانهای بهرهمند شده است. برای استفاده از این هوش مصنوعی ویدیوساز جذاب، بهآدرس سایت آن مراجعه کنید.
🔗http://www.pika.art
🆔 @AiGovernance
📱۸۰ درصد مهندسان نرمافزار باید در عصر هوش مصنوعی مهارتهای خود را ارتقا دهند
🔹«فیلیپ والش» (Philip Walsh)، تحلیلگر ارشد گارتنر، در گزارشی نوشته است: «هوش مصنوعی نقش آینده مهندسان نرمافزار را تغییر خواهد داد اما تخصص و خلاقیت انسانی همیشه برای ارائه نرمافزارهای پیچیده و نوآورانه ضروری است. ساخت نرمافزارهای مبتنیبر هوش مصنوعی نیازمند فردی با مهارتهای جدید است: مهندس هوش مصنوعی (AI Engineer).»
🔹ابتدا، انتظار میرود ابزارهای هوش مصنوعی به مهندسان در کارهای کارآمدتر کمک کنند؛ مشابه روشی که توسعهدهندگان فعلاً از ChatGPT و سایر ابزارهای هوش مصنوعی استفاده میکنند. این ابزارها برای توسعهدهندگان ارشد که قبلاً با شیوههای مهندسی پیشرفته آشنا بودهاند، بسیار سودمند خواهد بود.
🔹پسازآن، در بازه میانی، پیشبینی میشود هوش مصنوعی بهرهوری را بیشازپیش جلو ببرد و مجموعه وسیعتری از کارهای توسعهدهندگان را خودکار کند. در این دوره، نقش اصلی مهندسان انسانی دیگر کدنویسی نیست، بلکه هدایت هوش مصنوعی خواهد بود؛ بهعبارتی، مهندسی پرامپت مهارتی بسیار مهم خواهد شد.
🔹گارتنر پیشبینی میکند در بلندمدت شغل جدیدی ایجاد شود: «مهندسی هوش مصنوعی» که ترکیبی از مهارتهای مهندسی نرمافزار، علم داده، یادگیری ماشینی و دیگر موارد مرتبط خواهد بود.
🆔 @AiGovernance
اندیشکده حکمرانی هوشمند:هوش مصنوعی/فناوری های نوظهور
#جدیدترین_قسمت_رسید 😍😍 #پیشنهاد_دانلود 💻 ⬅️ #قسمت_ششم 6⃣🤩 ⬅️ نقش کلیدی والدین در شکل گیری نگرش فرز
11.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیشنهاد_دانلود
💻 ⬅️ #قسمت_هفتم 7⃣🤩
⬅️ نقش کلیدی والدین در شکل گیری نگرش فرزندان نسبت به هوش مصنوعی
📱والدین در مقابل هوش مصنوعی چه وظایفی دارند؟؟🤔
😍 با ما همراه باشید تا این آموزش جذاب و مفید را از دست ندهید....
📱راهکارهایی گفتیم که هیچ جای دیگه نخواهید دید...
✅ منتظر قسمت های بعدی باشید....
#آموزشی
#هوش_مصنوعی
🆔 @AiGovernance
🔴چرا دانشمندان هوش مصنوعی، جایزه نوبل فیزیک را گرفتند؟
🔸جایزه نوبل فیزیک به جفری هینتون و جان هاپفیلد برای اکتشافاتشان در زمینه هوش مصنوعی اهدا شد.
🔸این دو دانشمند با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی و مفاهیمی مانند یادگیری ماشین، راه را برای ابزارهایی مثل چتجیپیتی هموار کردند. هینتون به دلیل تلاشهایش به «پدرخوانده هوش مصنوعی» شهرت یافته است.
منبع
🆔 @AiGovernance
🔴 شناسایی پلاکهای مخدوش با هوش مصنوعی
مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک تهران:
🔸در مورد شناسایی خودروهای پلاک مخدوش که در محدوده طرح ترافیک تردد میکنند، اولین مکانیزم این است که دوربینهای داخل محدوده طرح ترافیک را اضافه میکنیم.
🔸دومین گزینه این است که در حال تحویل دوربینهای پورتابل (قابل جابجایی) به پلیس هستیم که در حاشیه خیابان این دوربینها را نصب کنند. این دوربینها از سوی رانندگان قابلیت شناسایی ندارد چراکه مدام جابجا میشوند.
🔸در مرحله سوم نیز با استفاده از هوش مصنوعی میتوان نسبت به «تگ گذاری» (نشانه گذاری) خودروها استفاده کنیم، بر این اساس برخی از ویژگیهای اصلی خودرو که به صورت یک شاخص غیر عادی بر روی خودروست، تگگذاری میشود و به محض اینکه خودرو با تگ مشخص بدون پلاک پوشیده شده رویت شود، نسبت به اعمال جریمه اقدام میشود.
🆔 @AiGovernance
هدایت شده از جنّات
هوش مصنوعی_1.mp3
14.71M
🎙 آیتالله میرباقری | فرایند تسلط بر هوش مصنوعی و مدیریت آن، ۱۴۰۳/۷/۱۹
💥 همچنان که فنّاوریها بهمنزلۀ قوای منفصل انسان هستند و مقیاس تصرف او را در طبیعت تغییر میدهند،
#هوش_مصنوعی هم امتداد هوش اجتماعی است و تابع آن عمل میکند.
💥 هوش مصنوعی فناوریهای دیگر را که امتداد سایر قوا هستند، تحتتسخیر قرار میدهد؛ همانطور که هوش و قوۀ محاسباتی انسان بر سایر قوای او اثر میگذارد.
💥 ما باید بتوانیم بر هوش مصنوعی مسلّط شویم و این دانش را در فرایند تمدنسازی اسلامی هضم کنیم.
💥 تبیین و تکمیل فرمایش #شهید_آوینی دربارۀ شرایط تَفَوُّقِ ایمان بر تکنیک
🔻@jannatolhosain
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚘تسلا Robovan را معرفی کرد؛ ون مسافربری با طراحی شبیه به قطارهای قدیمی
🔸تسلا در رویداد «We, Robot» از روبوتاکسی خود با نام Cybercab رونمایی کرد. علاوهبراین، ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا شرکتکنندگان این رویداد را با معرفی غیرمنتظره یک خودرو جدید با نام Robovan (روبووَن) که اساساً یک ون مسافربری است، غافلگیر کرد.
🔸تسلا روبوون البته با یک ون معمولی تفاوت زیادی دارد و از نظر طراحی شبیه واگن قطارهای دوران «آرت دکو» است و چرخهای آن دیده نمیشود. ماسک اعلام کرد که با این وسیله نقلیه میتوان ۲۰ نفر را حمل کرد یا برای جابهجایی کالا میتوان از آن کمک گرفت.
#Tesla
🆔 @AiGovernance
اندیشکده حکمرانی هوشمند:هوش مصنوعی/فناوری های نوظهور
🚘تسلا Robovan را معرفی کرد؛ ون مسافربری با طراحی شبیه به قطارهای قدیمی 🔸تسلا در رویداد «We, Robot
🚘ایلان ماسک: روبووَن تسلا احساسی شبیه به فضاپیما دارد
🔸ایلان ماسک این تصاویر را از نمای داخلی «روبووَن» در ایکس به اشتراک گذاشت و نوشت «قرار است احساسی شبیه به فضاپیما» داشته باشد.
🔸نمونه اولیه ون مسافربری Robovan شب گذشته در کنار روبوتاکسی تسلا که Cybercab نام دارد نمایش داده شد.
#Tesla
🆔 @AiGovernance