لزوم بهرهگیری از هوش مصنوعی برای نمایش حماسه بانوان در دفاع مقدس
سرهنگ پاسدار «حبیبی» با اشاره به نقش اساسی و تاثیرگذار بانوان در دوران دفاع مقدس گفت: با استفاده از تکنولوژیهایی همچون هوش مصنوعی باید حضور ارزشمند بانوان در دوران دفاع مقدس و دیگر عرصهها را بهتر به نمایش بگذاریم.
منبع
🆔 @AIGOVERNANCE
اخبار هوش مصنوعی و فناوری های نوظهور
دوشنبه ۲ مهر
🔶هشدار دانشمندان سرشناس: باید برای ریسکهای فاجعهبار هوش مصنوعی آماده شویم
🔸تعدادی از سرشناسترین دانشمندان هوش مصنوعی در مورد ریسکهای این فناوری هشدار داده و اعلام کردهاند که باید برای خطرات فاجعهبار هوش مصنوعی که ممکن است هر لحظه رخ دهد، آماده باشیم.
🔶توصیه های وزیر ارتباطات به دانش آموزان در فراگیری ابزارهای نوین
🔸وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به دانش آموزان توصیه کرد تا نسبت به «کار جمعی و هم افزایی»، «مبانی اعتقادی»، «مهارت های زندگی» و «فراگیری ابزارهای نوین مانند هوش مصنوعی» اهتمام داشته باشند.
🔶پنهان کاری شبکههای اجتماعی درباره جمعآوری اطلاعات فاش شد
🔸گزارشی جدید نشان می دهد شبکه های اجتماعی اطلاعات کاربرانشان را جمع آوری می کنند اما شفافیت اندکی درباره استفاده از آنها برای آموزش هوش مصنوعی شان در اختیار افراد قرار می دهند.
🔶برگزاری مسابقات بین المللی هوش مصنوعی
🔸با حمایت معاونت علمی، ستاد اقتصاد دانش بنیان دیجیتال و دانشگاه صنعتی شریف، مسابقات بینالمللی هوش مصنوعی رایان با هدف کسب مرجعیت علمی در منطقه، ارتقاء توانمندی های فنی و ... برگزار میشود.
🔶رمزارز و هوش مصنوعی در دستور کار بانک مرکزی
🔸رییسکل بانک مرکزی همچنین تصریح کرد: موضوعات رمزارز و هوش مصنوعی هماکنون در توسعه بانکداری بینالمللی از نکات قابلتامل است که قطعا بانک مرکزی نیز در این دوره براساس پیشرفت فناوریهای کنونی بانکداری الکترونیک، در چارچوب سیاستهای مدون و هدفگذاری شده در دستور کار قرار خواهد داد.
🔶معاون جدید فناوریهای نوین بانکمرکزی منصوب شد/ رمزارز و هوش مصنوعی در دستور کار بانکمرکزی
🔸دکتر یوسف قاسمی، استاد دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس برجسته حقوق فناوری، در یک سخنرانی جامع درباره چالشها و فرصتهای هوش مصنوعی در ایران، به ضرورت تدوین مقررات دقیق و مناسب در این حوزه اشاره کرد. او بر اهمیت وجود قوانین و سیاستهای حمایتی بهمنظور تسهیل توسعه هوش مصنوعی تأکید کرد و موانع حقوقی و قانونی پیش روی این فناوری را بررسی کرد
#خبر
🆔 @AIGovernance
نقش انکار ناپذیر ابزارهای نوین در تعمیق آموزش
«سید ستار هاشمی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جشن آغاز سال جدید تحصیلی و هفته دفاع مقدس به دانش آموزان توصیه کرد تا نسبت به «کار جمعی و هم افزایی»، «مبانی اعتقادی»، «مهارت های زندگی» و «فراگیری ابزارهای نوین مانند هوش مصنوعی» اهتمام و توجه ویژه ای داشته باشند.
وی، نقش ابزارهای نوین در تعمیق آموزش را انکار ناپذیر خواند و با یادآوری پدیده همه گیر «شخصی سازی آموزش» اظهار داشت: امروز ضروری است افراد متناسب با نوع توانایی شأن، آموزشهای متفاوتی دریافت کنند و ابزارهای نوین و به طور مشخص هوش مصنوعی میتواند در این مسیر مؤثر باشد.
منبع
🆔 @AIGovernance
غرفه هوش مصنوعی در نمایشگاه دفاع مقدس
منبع
🆔 @AIGovernance
مدلهای زبانی بزرگ (LLM) ابزارهای قدرتمندی در حوزه هوش مصنوعی هستند که توانایی تولید و درک زبان طبیعی را دارند.
این مدلها از شبکههای عصبی عمیق و بهویژه از معماری ترنسفورمرها استفاده میکنند.
🆔 @AIGovernance
آموزش مدلهای زبانی بزرگ
1. جمعآوری و پیشپردازش دادهها
🔆جمعآوری دادهها: برای آموزش یک LLM، نیاز به حجم عظیمی از دادههای متنی داریم. این دادهها میتوانند از منابع مختلفی مانند کتابها، مقالات، وبسایتها و رسانههای اجتماعی جمعآوری شوند.
🔆پیشپردازش دادهها: دادههای جمعآوری شده باید قبل از استفاده برای آموزشدادن مدل، پردازش شوند. این مرحله شامل حذف نویز، نرمالسازی متن، توکنسازی و تبدیل دادهها به فرمت قابل استفاده برای مدل است.
2. تنظیم معماری مدل
🔆انتخاب معماری: معماری ترنسفورمر انتخابی رایج برای مدلهای زبانی بزرگ است. این معماری شامل لایههای مختلف است که به مدل اجازه میدهد تا روابط پیچیده بین کلمات را درک کند.
🔆پیکربندی مدل: شامل تعیین تعداد لایهها و سایر پارامترهای معماری است.
3. آموزش مدل
🔆پیکربندیهای آموزش: شامل انتخاب تابع هزینه (loss function)، روش بهینهسازی (مانند Adam) و تنظیم نرخ یادگیری (learning rate) است.
🔆مراحل آموزش: مدل بر روی دادههای پیشپردازش شده آموزش داده میشود. این فرآیند میتواند روزها یا حتی هفتهها زمان ببرد و نیاز به منابع محاسباتی قوی دارد.
🔆نظارت و ارزیابی: عملکرد مدل در طول آموزش بهطور مداوم نظارت میشود و مدل بر اساس معیارهای ارزیابی مختلف مانند دقت (accuracy)، هزینه (loss) و معیارهای تخصصی زبان طبیعی ارزیابی میشود.
🆔 @AIGovernance
متیو بال، سرمایهگذار و رئیس سابق استراتژی در آمازون استودیوز، متاورس را با هفت ویژگی توصیف کرده است:
🔻متاورس همیشه فعال و «روشن» است؛
🔻بهصورت زنده و در زمان واقعی تجربه میشود؛
🔻 میتواند میزبان هر اندازه مخاطب باشد؛
🔻دارای اقتصادی کاملاً پویا و مختص به خود است؛
🔻در سراسر پلتفرمها و دنیاهای دیجیتال و فیزیکی گسترده شده است؛
🔻امکان انتقال داراییهای دیجیتال در سراسر این پلتفرمها وجود دارد؛
🔻 تجربیات و محتوای آن بهوسیله کاربران و شرکتهای بزرگ ایجاد میشود.
#متاورس. قسمت اول
🆔 @AIGovernance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
متاورس چیست و کی قرار است در آن زندگی کنیم؟ + ویدئو
#متاورس
🆔 @AIGovernance
مدیرعامل گوگل توضیح داد؛ هوش مصنوعی میتواند در چهار حوزه باعث پیشرفت شود
درحالیکه نگرانیها در مورد هوش مصنوعی و تأثیر آن روی آینده بشریت به اوج خود رسیده است، «سوندار پیچای»، مدیرعامل گوگل، معتقد است که این فناوری میتواند باعث پیشرفت بشریت در حداقل ۴ حوزه شود.
هشدار دانشمندان سرشناس: باید برای ریسکهای فاجعهبار هوش مصنوعی آماده شویم
تعدادی از سرشناسترین دانشمندان هوش مصنوعی در مورد ریسکهای این فناوری هشدار داده و اعلام کردهاند که باید برای خطرات فاجعهبار هوش مصنوعی که ممکن است هر لحظه رخ دهد، آماده باشیم
مدیرعامل گوگل از سرمایهگذاری ۱۲۰ میلیون دلاری برای آموزش در زمینه هوش مصنوعی خبر داد
«ساندار پیچای»، مدیرعامل گوگل، شنبه در «اجلاس آینده سازمان ملل»، هوش مصنوعی را متحولکنندهترین فناوری تاریخ توصیف کرد و از ایجاد صندوق جدیدی برای تعلیم و آموزش هوش مصنوعی در سراسر جهان خبر داد.
بررسی ظرفیت مراکز پردازش سریع، سنجش از دور و هوش مصنوعی بخش خصوصی
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه،
نخستین نشست بررسی و برنامه ریزی برای استفاده از ظرفیت های مراکز پردازش سریع، سنجش از دور و هوش مصنوعی را برگزار کرد.
چاپ کتاب استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر توسط انتشارات «وایلی»
کتاب دکتر فریدون مقدس نژاد؛ استاد دانشگاه امیرکبیر با موضوع هوش محاسباتی برای نگهداری و مدیریت راه توسط انتشارات وایلی منتشر شد.
تحریمها موجب محروم شدن ایران از فناوریهای جهانی شدهاند
«یوسف قاسمی»، استاد دانشگاه شهید بهشتی و یکی از پیشگامان حوزه حقوق فناوری، در یک سخنرانی جامع و علمی به بررسی چالشهای توسعه هوش مصنوعی در ایران و تاثیر گسترده تحریمهای بینالمللی بر این صنعت پرداخت. این سخنرانی که در جمع دانشجویان و پژوهشگران برگزار شد، نگاهی دقیق به موانع پیش روی کشور در بهرهبرداری از فناوریهای نوین و هوش مصنوعی داشت.
بهتر است از مناقشه روی سند ملی هوش مصنوعی عبور کنیم
رئیس سازمان ملی هوش مصنوعی در خصوص سند ملی هوش مصنوعی و انتقاداتی که به آن وارد شده گفت: این سند نسبت به سندهای دیگری که تاکنون در کشور نوشته شده در سطح بالاتری قرار دارد و بهتر است از مناقشه بر روی آن عبور کنیم و بر روی اجرای سند متمرکز شویم.»
هوش مصنوعی، ایران، و معمای قدرتِ آینده
«وقتی روند تحولات آتی و معادلات قدرت در عرصه نظام بین الملل به سمت توسعه دامنه اثرگذاری فناوریهای هوش مصنوعی است، اینکه در این رابطه انفعال داشته باشیم به هیچ عنوان درست نیست. به عنوان مثال، ما اکنون شاهد اوجگیری شبکههای اجتماعی در جهان هستیم و البته که بسیاری از روندهای ارتباطی و اطلاعاتی دنیا نیز در حال تغییر هستند. حال اینکه در این فضا، ایران در مقام یک مصرف کننده صِرف ظاهر شود، هیچ بروندادی الا استعمار خارجیِ دیتا و دادههای عمومی در کشور را تولید نمیکند.»
#خبر
🆔 @AIGovernance
نخستین وزیر هوش مصنوعی انتخاب شد
دولت فرانسه اولین وزیر هوش مصنوعی و فناوری دیجیتال خود را معرفی کرد. این اقدام در حالی صورت میگیرد که پاریس قصد دارد به قطب جهانی در زمینه قانونگذاری و نظارت بر این فناوری نوین تبدیل شود.
منبع
🆔 @AIGovernance
ساخت کارخانه بزرگترین تراشهساز جهان در همسایگی ایران
شرکت تایوانی TSMC و سامسونگ الکترونیکس درباره ساخت کارخانههای جدید بزرگ در امارات عربی متحده در سالهای آینده، برای تامین نیازهای فزاینده برای رایانش هوش مصنوعی مذاکره کرده اند.
منبع
🆔 @AIGovernance
اخبار هوش مصنوعی و فناوری های نوظهور
چهارشنبه ۴ مهر
سم آلتمن: احتمالاً تا چندهزار روز دیگر به ابرهوش مصنوعی دست مییابیم
«سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI، بهتازگی در وبلاگ شخصیاش چشمانداز خود را درباره آینده مبتنی بر هوش مصنوعی بشر تشریح کرد. او در این مقاله تصویری ترسیم میکند که در آن پیشرفت انسان به لطف هوش مصنوعی شتاب میگیرد. به باور آلتمن، ابرهوش مصنوعی (ASI) در چندهزار روز آینده ظهور خواهد کرد.
ویدیو/ اجرای حیرتانگیز کنسرت و صدای زیبای یک ربات در انجمن فرهنگهای متحد سنپترزبورگ/ تعظیم هنر به تکنولوژی رباتیک
سوفیانیوز: در انجمن فرهنگهای متحد سنپترزبورگ، نادژدا بابکینا، هنرمند مردمی و خواننده ترانههای محلی روسیه، با ربات هوش مصنوعی به اجرا پرداخت. این اجرا شامل آهنگ معروف «رودینا مویا» بود و نمایشی از ادغام هنر و فناوری را به تصویر کشید.
حلقه هوشمند TCH وارد بازار ایران شد
حلقهی هوشمند iRing R10 شرکت TCH راهی بازار ایران شد؛ حلقهای که بهادعای تیسیاچ، کیفیت ساخت بالا و حسگرهای دقیقی دارد و از طراحی مدرن بهره میبرد.
تیسیاچ ادعا میکند حلقهی هوشمند جدیدش بهلطف حسگرهای دقیق میتواند پایش سلامت کاربر را به شکل بهتری انجام دهد. از سوی دیگر امکان اتصال حلقهی هوشمند به گوشی آیفون و گوشیهای اندرویدی امکانپذیر است.
حساب رسمی OpenAI در شبکه اجتماعی ایکس برای تبلیغ کلاهبرداری کریپتویی هک شد
یکی از حسابهای کاربری رسمی OpenAI در پلتفرم ایکس هک شد تا از آن برای تبلیغ یک پروژهی کلاهبرداری ارز دیجیتال استفاده شود
توسعه سیستم ذخیرهسازی انرژی خورشیدی برای ۱۸ سال
ذخیره انرژی خورشیدی بخش کلیدی پازل انرژی پاک است. تحقیقات گذشته نشان داد که این انرژی میتواند تا ۱۸ سال ذخیره شود و پیشرفتهای امروزی دانشمندان حاکی از آن است که میتوان انرژی خورشیدی را در باتریهای پایداری نگه داشت که بیش از حد گرم نمیشوند.
از «ت» تا «ی» پروژه توتفرنگی؛ شگفتانگیزترین مدل هوش مصنوعی OpenAI
شرکتOpenAI با پروژه «توتفرنگی» درهای جدیدی در استدلال و حل مسئله در هوش مصنوعی باز کرده است؛ تحولی هیجانانگیز، رقابتی و البته خطرناک.
رباتها چه زمانی همخانه ما میشوند؟
گزارش تابناک به نقل از ایسنا، شرکت آمریکایی «بوستون داینامیکس»(Boston Dynamics) در سال ۲۰۱۳ ربات جدید خود به نام «اطلس»(Atlas) را معرفی کرد. این ربات انساننما که در رویداد «چالش رباتیک دارپا» رونمایی شد، میتواند روی زمین ناهموار راه برود، از روی جعبهها بپرد و حتی از پله ها بالا برود. این مانند رویایی بود که اغلب در داستانهای تخیلی به تصویر کشیده میشد. رباتی طراحی شده بود تا مانند انسان عمل کند و قادر به انجام دادن همه کارهای روزمره باشد. به نظر میرسید که قرار است رباتها به زودی همه کارهای خستهکننده و طاقتفرسای ما را انجام دهند.
سفارش تولید محتوا به الومحتوا؛ پلتفرم تخصصی تولید محتوا
پلتفرم الومحتوا با ارائه خدمات تخصصی و کارآمد تبدیل به یکی از بهترین گزینهها برای تولید محتوا شده است.
حسگرها و اینترنت اشیاء؛ اولین گام توسعه فناوریهای میکروالکترونیک
دبیر ستاد توسعه ویژه فناوری نانو در دهمین جشنواره نانو و رسانه گفت: توانمندیهای مختلفی از تولید تا بازار برای توسعه فناوری نانو وجود دارد. رسانهها یکی از رکنهای توسعه نانو هستند و نقش آنها برای اجرای نوآوری کشور مانند هوا است که اگر آلوده باشد، نبود رسانهها باعث عدم اتصال اجزای این اکوسیستم میشود. رصدگری و اتصال اجزای اکوسیستم نوآوری از نقشهای جدی رسانهها است. در ستاد نانو رویکرد ما تجمیع همه اجزای نوآوری است.
لزوم تسلط بر هوش مصنوعی برای برتری در جنگهای آینده
توسعه و رشد هوش مصنوعی میتواند در شکوفایی کشور نقش بسزایی داشته باشد چراکه این صنعت راهی برای به قدرت رسیدن کشورها در سالهای آینده است.
مارک زاکربرگ از تفاوتهای متا با اپل و ادامه نبرد دو شرکت در آینده میگوید
مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، در پادکستی که روز چهارشنبه منتشر شد، دربارهی تفاوتهای فرهنگی اپل و متا صحبت کرد. او انتظار دارد که رقابت آنها در سالهای آینده شدت بیشتری پیدا کند.
#خبر
🆔 @AIGovernance
فناوریهای ایرانی که میتوانند معادن زیر زمینی را ایمن کنند
۴۴۴ شرکت دانشبنیان حوزه معدن توانستهاند تجهیزات و ماشینآلاتی را به تولید برسانند که همت برای کاربردی کردن آنها منجر به افزایش ایمنی معادن زیر زمینی و حفظ جان معدنچیان خواهد شد.
بخشی از این دستاوردها به این شرح است:
✅شناسایی گازهای سمی معادن با نانو حسگرها
✅آشکارسازهای گاز معادن
✅دتکتور گاز
✅حسگر گاز هیدروژن
✅افزایش ایمنی انفجار در معادن
✅افزایش میدان دید عملیات انفجار و جلوگیری از صدمات
✅ساخت تجهیزات ضد انفجار حفاری
#دانشبنیان
#مهندسی
#معدن
منبع
🆔 @AIGovernance
سرفصلهای وبینار
1. معرفی مدرس(جناب مهندس دیزجی)
2. مقدمه
3. کمکی که در حال حاضر هوش مصنوعی میتواند به تست داشته باشد
4. برقراری ارتباط با هوش مصنوعی
5. مثالهایی از Test Case Generation با هوش مصنوعی
6. مثالهایی از Test Data Generation با هوش مصنوعی
7. مثالهایی از Test Script Generation با هوش مصنوعی
8. مثالهایی از Defect Prediction با هوش مصنوعی
9. پرسش و پاسخ
#وبینار
ثبت نام در وبینار
🆔 @AIGovernance
تاسیس یک شرکت دانشبنیان امنیت سایبری از رساله دکتری
رساله مذکور موفق به کسب رتبه اول در جشنواره رسالههای تقاضا محور وزارت علوم در کل گروه فنی و مهندسی گردید.
محمد مهدی احمدیان مجری طرح و دانش آموخته دانشگاه صنعتی امیرکبیر با راهنمایی و هدایت مهدی شجری و حمیدرضا شهریاری از اعضا هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر طرح تحقیقاتی با عنوان "مدیریت مخاطرات امنیت سایبری سامانههای سایبر-فیزیکی با دفاع هدف متحرک" را اجرایی کردند.
احمدیان با اشاره به حملات سایبری دو دهه اخیر مانند استاکسنت در حوزه اتمی، حمله سایبری سال ۱۴۰۱ به صنایع فولاد کشور و حملات سایبری به جایگاههای سوخت کشور در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۲ گفت: بروز این حملات باعث شد امنیت سایبری در زیرساختهای حیاتی بهعنوان یک نیاز ملی جهت افزایش تولید، کاهش خسارات، ارتقا پایداری و امنیت ملی مطرح شود ولی علیرغم وجود چارچوبهای متعدد مدیریت ریسک سایبری، کمبودها و چالشهای متعددی در این حوزه وجود دارد که در این رساله یک چارچوب جهت رفع این چالشها پیشنهاد شده است.
#دانشبنیان
#امنیتسایبری
ادامه خبر
🆔 @AIGovernance
حکمرانی هوشمند:هوش مصنوعی/فناوری های نوظهور
متیو بال، سرمایهگذار و رئیس سابق استراتژی در آمازون استودیوز، متاورس را با هفت ویژگی توصیف کرده است
متاورس
متاورس شبکهای بسیار گسترده از محیطهای مجازی همیشه فعال است که در آن افراد میتوانند در قالب آواتار یا به کمک عینکهای واقعیت افزوده با یکدیگر و اشیا دیجیتال اطراف خود تعامل داشته باشند؛ یعنی ترکیبی از واقعیت مجازی همهجانبه، بازی نقشآفرینی آنلاین چندنفره و وبگردی.
#متاورس. قسمت دوم
منبع
🆔 @AIGovernance
متاورس
متاورس Metaverse واژهای ترکیبی متشکل از meta به معنی «فراتر» و universe به معنی «جهان» است و میتوان آن را «فراتر از جهان» ترجمه کرد.
این اصطلاح برای اولین بار در کتاب علمیتخیلی «سقوط برفی» (Snow Crash) نوشته نیل استفنسون در سال ۱۹۹۲ به کار برده شد.
این نویسنده آمریکایی از واژه متاورس برای توصیف نوعی دنیای مجازی استفاده کرده بود که در آن قهرمان داستان در قالب آواتار خود با دیگران معاشرت میکند، خرید میکند و حتی دشمنان دنیای واقعی خود را شکست میدهد.
البته خود مفهوم دنیایی شبیه متاورس پیش از این کتاب، در سال ۱۹۸۴ و با رمان سایبرپانکی نیورومنسر (Neuromancer) نوشته ویلیام گیبسون به شهرت رسیده بود.
#متاورس . قسمت سوم
منبع
🆔 @AIGovernance
هدایت شده از هنر پرامپت نویسی/هوش مصنوعی
هوش مشارکتی قسمت اول
✨هوش مصنوعی در حال کسب مهارت در انجام فعالیتهای انسانی مثل تشخیص بیماری ، ترجمه و ارائه خدمات به مشتریان است و سرعت پیشرفتش بسیار زیاد است.
به همین دلیل خیلیها نگران هستند که هوش مصنوعی در نهایت در کل جایگزین انسان خواهد شد.
✨ولی از نظر ما بعید است که چنین اتفاقی رخ دهد.
✨تاکنون هیچ وقت چنین رابطه مناسبی بین انسان و ابزارهای مورد استفادهاش برقرار نبوده است.
✨هرچند هوش مصنوعی تاثیر عمده بر نحوه انجام کارها در آینده خواهد داشت اما نکته مهم این است که: این فناوری چگونه میتواند مهارتهای انسان را تقویت و تکمیل کند نه اینکه جایگزین انسان شود.
#مقاله
هوش مشارکتی انسانها و هوش مصنوعی در حال همکاری با یکدیگر هستند.
جیمز اچ ویلسون و پال داتری
#کتاب
هوش مصنوعی نویسنده: توماس اچ داونپورت
آخرین تفکرات HBR در مورد آیندهی کسب و کار
#هوشمشارکتی
🆔 @AiGovernance
هدایت شده از هنر پرامپت نویسی/هوش مصنوعی
هوش مشارکتی. قسمت دوم
شرکت ها از بهینه کردن روال همکاری بین انسان و هوش مصنوعی مزیت زیادی به دست میآورند.
۵ اصل به انجام این کار کمک خواهد کرد:
1⃣باز طراحی فرایندهای کسب و کار
2⃣استقبال از آزمایش و مشارکت کارمندان
3⃣هدایت فعالانه استراتژی هوش مصنوعی
4⃣جمع آوری داده با مسئولیت پذیری کافی
5⃣باز طراحی کارهایی که از هوش مصنوعی استفاده خواهند کرد
6⃣تقویت مهارتهای کارمندان.
هرچه شرکتها تعداد بیشتری از این پنج اصل را رعایت کنند عملکرد طرحهای هوش مصنوعی شان از لحاظ سرعت، هزینه درآمد و دیگر سنجهای عملیاتی بهتر خواهد شد. (شکل بالا).
#مقاله
هوش مشارکتی انسانها و هوش مصنوعی در حال همکاری با یکدیگر هستند.
جیمز اچ ویلسون و پال داتری
#کتاب
هوش مصنوعی نویسنده: توماس اچ داونپورت
آخرین تفکرات HBR در مورد آیندهی کسب و کار
#هوشمشارکتی
🆔 @AiGovernance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 متا از عینک واقعیت افزودۀ خود رونمایی کرد
🔹عینک Orion قابلیت ترجمۀ همزمان دارد. متا مدعی است که این عینک اجازه میدهد تجربیاتی داشته باشید که فراتر از قیدوبندهای نمایشگر یک گوشی هوشمند است.
🔹بهعلاوه، این دستگاه با استفاده از هوش مصنوعی میتواند اطلاعات جذابی را دربارۀ جهان پیرامونتان در اختیار شما قرار دهد
✅@AiGovernance
همه ابزارهای رایگان هوش مصنوعی را میتوانید از اینجا ببینید
✅@AiGovernance
اخبار هوش مصنوعی و فناوری های نوظهور
پنج شنبه ۵ مهر
🔶اینستاگرام به قابلیت دوبله ریلزها با هوش مصنوعی مجهز میشود [تماشا کنید]
🔸متا در رویداد سالانه Meta Connect خود ابزار جذابی را معرفی کرد که با کمک هوش مصنوعی میتواند ریلزهای اینستاگرام را بهطور کامل و با تقلید حرکات لب به زبانهای دیگر دوبله کند.
مارک زاکربرگ در سخنرانی خود این قابلیت را نشان داد. به گفته متا، این فناوری نهتنها میتواند محتوا را ترجمه کند، بلکه صدای گویندگان را نیز به زبان دیگری تغییر میدهد و حرکت لبها او را کامل شبیهسازی میکند.
🔶هوش مصنوعی متا حالا میتواند با صدای افراد مشهور صحبت کند [تماشا کنید]
🔸متا صدای برخی افراد مشهور را به چتبات هوش مصنوعی خود در اینستاگرام، واتساپ و فیسبوک اضافه کرده است.
«مارک زاکربرگ»، در رویداد متا کانکت اعلام کرد که کاربران اکنون میتوانند با Meta AI صحبت کند. تاکنون فقط از طریق عینک هوشمند ری-بن متا امکان صحبت با هوش مصنوعی این شرکت وجود داشت.
🔶مدل هوش مصنوعی Llama 3.2 معرفی شد؛ اولین مدل متنباز متا با قابلیت پردازش تصویر
🔸تنها دو ماه پس از عرضه جدیدترین مدل هوش مصنوعی بزرگ متا، این شرکت با یک آپدیت بزرگ دیگر برگشته است. Llama 3.2 نخستین مدل متنباز متا است که میتواند علاوهبر متون، تصاویر، جداول، نمودارها و کپشن عکسها را هم پردازش کند.
🔶سلبریتیها فریب خوردند؛ انتشار متن جعلی برای مقابله با هوش مصنوعی متا
🔸بیش از ۶۰۰ هزار کاربر ازجمله برخی سلبریتیهای هالیوود در دام پیامی تقلبی افتادند که ادعا میکرد با بهاشتراکگذاری آن، متا دیگر نمیتواند از تصویر و اطلاعات آنها برای آموزش هوش مصنوعی استفاده کند.
🔶رقابت گروه بوران با شرکت های آسیایی در زمینه هوش مصنوعی
🔸هوش مصنوعی از زمان پیدایش خود، راه طولانی را طی کرده است و بر روی سبک زندگی، کار و ارتباطات ما تاثیر گذار بوده است. هوش مصنوعی توانایی ایجاد انقلاب در هر صنعتی را دارد. همچنین، توجه شرکت های فناوری اطلاعات در سراسر جهان به هوش مصنوعی باعث شده است تا جهان با توسعه آن به انقلاب صنعتی چهارم نزدیک تر شود. در دنیای امروز، تحقیقات در زمینه هوش مصنوعی همچنان ادامه دارند و تکنولوژیهای هوش مصنوعی به سرعت در حال پیشرفت هستند.
🔶فرانسه اولین وزیر هوش مصنوعی خود را منصوب کرد
🔸فرانسه همزمان با تغییرات سیاسی و در تلاش برای تبدیل شدن به رهبر جهانی حوزه هوش مصنوعی، اولین وزیر هوش مصنوعی (AI) خود را معرفی کرد. «کلارا چاپاز»، مدیرعامل استارتاپ دولتی La French Tech، به این سِمت منصوب شده است.
🔶مایکروسافت از ابزار جدید کشف و اصلاح خطاهای هوش مصنوعی رونمایی کرد
🔸مایکروسافت قابلیت جدیدی به نام «Correction» یا «اصلاح» معرفی کرده که برای رفع خطاهای سیستمهای هوش مصنوعی این شرکت کاربرد دارد.
🔶«جیمز کامرون»، کارگردان فیلمهای آواتار، به هیئتمدیره Stability AI پیوست
🔸«جیمز کامرون»، کارگردان فیلمهایی مانند آواتار، ترمیناتور و تایتانیک بااینکه اخیراً درمورد پتانسیل هوش مصنوعی برای ازکارانداختن انسانها صحبت کرده بود، به هیئتمدیره استارتاپ Stability AI پیوسته است.
🔶اینتل مشخصات کامل تراشه هوش مصنوعی Gaudi 3 را اعلام کرد؛ رقیب H100 انویدیا
🔸اینتل بهطور رسمی از پردازنده شتابدهنده Gaudi 3 رونمایی کرد؛ این پردازنده برای وظایف هوش مصنوعی طراحی شده است. پردازنده جدید اینتل از پردازشگر گرافیکی محبوب H100 و H200 انویدیا سرعت کمتری دارد تا غول فناوری با ارائه قیمت پایینتر و هزینه مالکیت (TCO) کمتر بهدنبال موفقیت آن باشد
🔶آیا هوش مصنوعی نابرابری اجتماعی را ریشهکن خواهد کرد؟
🔸ما در آستانه انقلاب فناورانه جدیدی هستیم. هوش مصنوعی بهطور فزایندهای در تمام جنبههای زندگی ما نفوذ میکند و ماشینهای هوشمند نحوه زندگی و کارمان را تغییر میدهند.
اکنون پیامدهای بالقوه ورود AI به جامعه بشریت کاملاً مشخص هستند و آیا گسترش استفاده از این فناوری بیکاری گسترده و آیندهای تلخ برای بشریت را رقم میزند که در آن هوش مصنوعی و رباتها مسبب بیکاری انسانها خواهد شد یا برای ایجاد راهحلهای نوآورانه برای مشکلات فوری جهان کمکمان خواهد کرد؟ میدانیم هرچه در سراسر جهان فاصله ثروتمندان و فقرا بیشتر شود، نابرابری اقتصادی نیز افزایش مییابد.
#خبر
🆔 @AiGovernance
تصویر سازی با هوش مصنوعی
تصویر بهروزشدهای که شیر جنگل روی پاهای خود ایستاده و پهپاد گلوبال هاوک را با پنجههای خود به پایین میکشد، ایجاد شد. سامانه پدافندی سوم خرداد و نقشه ایران نیز در تصویر قابل مشاهده هستند.
امیدوارم از این تصویر لذت ببرید.
#پرامپت
#هوشمصنوعی
🆔 @AiGovernance
حکمرانی هوشمند:هوش مصنوعی/فناوری های نوظهور
هوش مشارکتی. قسمت دوم شرکت ها از بهینه کردن روال همکاری بین انسان و هوش مصنوعی مزیت زیادی به دست م
هوش مشارکتی قسمت سوم
🔻بیشترین بهبود عملکرد، زمانی به دست میآید ،که انسان و ماشین با یکدیگر همکاری کنند.
🔻 انسان و هوش مصنوعی میتوانند با همکاری یکدیگر مزیتهای همدیگر را تقویت کنند.
🔻توانایی رهبری کار تیمی، خلاقیت و مهارتهای اجتماعی انسان، در کنار سرعت قیاس پذیری و تواناییهای محاسباتی هوش مصنوعی.
🔻کاری که برای انسان ساده است (مثل جوک گفتن) برای ماشین سخت است و کاری که برای ماشین ساده است (مثلاً تحلیل چند گیگابایت داده برای انسان) تقریباً غیر ممکن است .
کسب و کارها به هر دو نوع این مهارتها نیاز دارند.
🔻برای سود بردن از این همکاری شرکتها باید درک کنند که انسانها چگونه میتوانند ماشینها را تقویت کنند ؟ ماشینها چگونه میتوانند انسانها را تقویت کنند؟ و چگونه امکان باز طراحی فرایندها با هدف تقویت این همکاری وجود دارد؟
#مقاله
هوش مشارکتی انسانها و هوش مصنوعی در حال همکاری با یکدیگر هستند.
جیمز اچ ویلسون و پال داتری
#کتاب
هوش مصنوعی نویسنده: توماس اچ داونپورت
آخرین تفکرات HBR در مورد آیندهی کسب و کار
#هوشمشارکتی
🆔 @AiGovernance