💥 کوالکام از AI Hub با پشتیبانی از 75 مدل هوش مصنوعی پرده برداشت
🔹 هوش مصنوعی سالهاست که در گوشیهای هوشمند وجود دارد، اما هوش مصنوعی مولد یک پدیده نسبتاً جدید در حوزه تکنولوژی محسوب میشود. حالا کوالکام هاب هوش مصنوعی خود را معرفی کرده است تا توسعهدهندگان بتوانند با سرعت بیشتری ویژگیهای هوش مصنوعی مولد را در اپلیکیشنهای خود پیادهسازی کنند. اما این هاب چگونه عمل میکند و آیا فقط مختص به پردازندههای اسنپدراگون است؟
🔸 به گزارش Android Authority، کوالکام میگوید این هاب درواقع مکانی مرکزی برای توسعهدهندگان اپلیکیشن است تا روی دستگاههای کوانتیزه (کوچکشده) که توسط کوالکام تأیید شدهاند، به مدلهای هوش مصنوعی محلی دسترسی پیدا کنند. این کمپانی میگوید بیش از 75 مدل هوش مصنوعی توسط این هاب پشتیبانی میشود.
📌مشاهده خبر و نحوه استفاده توسعهدهندگان از هاب هوش مصنوعی کوالکام
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
مایکروسافت با شرکت هوش مصنوعی Mistral همکاری میکند؛ رقیبی برای ChatGPT
🔸مایکروسافت اعلام کرد که یک همکاری چندساله را با شرکت Mistral شروع کرده است. این استارتاپ فرانسوی درزمینه هوش مصنوعی فعالیت دارد و ارزش آن حدود 2.1 میلیارد دلار برآورد شده است. این شرکت همچنین نسخه بتای چتبات خود به نام Le Chat را معرفی کرده است که رقیبی برای ChatGPT محسوب میشود.
🔹مایکروسافت در قرارداد جدید با شرکت Mistral، مدلهای متنباز و تجاری این استارتاپ را در پلتفرم هوش مصنوعی Azure ارائه خواهد کرد. مدل هوش مصنوعی این استارتاپ که Mistral Large نام دارد، برای رقابت با یکی از قویترین مدلهای شرکت OpenAI، یعنی GPT-4 طراحی شده است. Mistral میگوید که مدل زبانی آنها در بنچمارکهای رایج به نتایج خوبی دست یافته است و در رتبه دوم پس از GPT-4 قرار میگیرد.
🔻 مایکروسافت که سهامدار اصلی OpenAI است، سرمایهگذاری زیادی روی هوش مصنوعی متنباز انجام میدهد. علاوه بر Mistral، مایکروسافت با متا همکاری مستمری دارد تا زیرساخت لازم برای توسعه مدل زبانی بزرگ LlaMA متا را فراهم کند.
📌مشاهده خبر
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
✅ دبیر و رییس مرکز ملی راهبری هوش مصنوعی منصوب شد
🔸 رییس جمهور در حکمی «محمدسعید سرافراز» را به عنوان دبیر شورا و رییس مرکز ملی راهبری هوش مصنوعی منصوب کرد.
🔹 محمدسعید سرافراز عضو هیات علمی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، فارغ التحصیل مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه صنعتی شریف،
دارنده مدال طلای المپیاد ریاضی است.
وی در حال حاضر عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی است. سرافراز پیش از این عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول) بود.
📌متن کامل خبر
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
امسال رای میدم
تا دشمنت شاد نشه✌️
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
♨️ نرمافزار جامع تفاسیر(نسخه 4) به همراه وبگاه جامع قرآن کریم و نرمافزار اندرویدی قرآن نور در روز یکشنبه 13 اسفندماه رونمایی خواهد شد!
🔗 قابلیتهای این نرمافزار عبارتند :
🔹 کتابخانهای جامع از تفاسیر قرآن کریم(بیش از 3500 جلد)
🔸 امکان جستجوی پیشرفته کلمه یا عبارت در تمامی کتابها
🔹 امکان انتخاب یک آیه دلخواه و مشاهده ترجمهها، تفسیرها، حدیثها، آیات مرتبط، واژهها سخت و اعراب آن آیه، در بخش دانشنامه
🔸 دسترسی به تلاوتهای متنوع قرآنی مانند ترتیل، تحدیر و تحقیق از 28 قاری بینالمللی
🔹 امکان جستجوی نقشهای صرفی کلمات عربی در آیات قرآن کریم
🔸 فهرست کلمات قرآن به همراه آمار تکرار، ریشه یا مدخل، توضیحات کلمه و آیات آن
🔹امکان مشابهیابی عبارت در تمامی کتابهای نرمافزار
🔸 و همچنین با کمک نرمافزار جامع تفاسیر میتوانند فهرست کتابهایی که آیات مورد نظرشان در آنها وجود دارد را مشاهده کنند
❕این محصول به خاطر رعایت حقوق مالیکت معنوی نویسندگان و ناشران امکان عرضه رایگان ندارد ولی نسخه وبگاه و نرمافزار اندرویدی آن کاملاً رایگان عرضه خواهد شد.
✅ جهت مشاهده تصاویر نرمافزار و کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید
✅ به نقل از از کانال نور
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
💥 ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار میکند:
♨️ همایش الزامات توسعه مدلهای زبانی بزرگ فارسی
✴️با سخنرانی و حضور:
🔹دبیر شورای عالی فضای مجازی
🔸دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی
🔹معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات
🔸مقامات کشوری و لشکری
🔹اساتید حوزه و دانشگاه
🔸مدیران شرکتهای خصوصی و صنعتی
✴️محورهای همایش:
▫️ ضرورتها و نیازمندیهای توسعه LLM
▫️ تقابل و تعامل LLMها با خط و زبان فارسی و فرهنگ ایرانی - اسلامی
▫️ سیاستگذاری و تنظیمگری LLMها
▫️ زیرساختهای فنی و اجرایی
▫️ تبیین اقدامات صورتگرفته و مسیر پیش رو
📦 همراه با رونمایی از کلانپیکره متنباز زبان فارسی و طرح واره وضعیت LLM در کشور
📆 زمان برگزاری: ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ از ساعت ۱۴ لغایت ۱۸
📍محل برگزاری: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات
با توجه به محدودیتهای موجود، در صورت تمایل به حضور با @mehranziabary روی پیام رسان «بله» هماهنگی به عمل آید.
✨ هوش مصنوعی استارتاپ Writer میتواند برای تصاویر، محتوای متنی تولید کند
🔹 وبسایتهای فروشگاهی میتوانند در آینده نزدیک از طریق این مدل هوش مصنوعی که Palmyra-Vision نام دارد، محتواهای متنی را برای تصاویر محصولات و کالاهای خود در اختیار داشته باشند. در واقع این مدل هوش مصنوعی، تصویر محصولات را دریافت میکند و برای هر محصول محتوای متنی تهیه میکند. همچنین میتواند بهصورت خودکار با بررسی نقاط کلیدی نمودارها، محتوای تحلیلی و متنی مرتبط با آن نمودار را نیز بنویسد.
🔸 این مدل هوش مصنوعی کاربردهای زیادی دارد. بهعنوان مثال، یک شرکت داروسازی میتواند از Palmyra-Vision برای بررسی خودکار انطباق با تأییدیه FDA استفاده کند و مطمئن شود که آیا یک محصول مطابق با مقررات FDA است یا خیر.
📌مشاهده خبر
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
⚖️ سه نشریه از OpenAI بهدلیل نقض قانون کپیرایت در آموزش ChatGPT شکایت کردند
🔹 سه سازمان خبری The Intercept ،Raw Story و AlterNet با اتهام نقض قانون کپیرایت در آموزش مدل هوش مصنوعی ChatGPT، بهطور جداگانه از OpenAI و مایکروسافت شکایت کردهاند.
🔸 براساس گزارشهای موجود، در این شکایتها ادعا شده که ChatGPT «آثار روزنامهنگاری محافظتشده توسط قانون کپیرایت» را بدون ذکر منابع آنها بازتولید میکند. نشریات استدلال کردهاند که اگر برای آموزش ChatGPT از مطالب آنها استفاده شده باشد، چتبات OpenAI میتواند پاسخهای خود را براساس آنها تولید کند.
📌مشاهده خبر
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
🪱 تهدیدی جدید برای کامپیوترها؛ کرمی که سیستمهای هوش مصنوعی را آلوده میکند
🔹سیستمهای هوش مصنوعی مانند ChatGPT و Gemini روزبهروز درحال پیشرفت هستند و استارتاپها و شرکتهای فناوری، از آنها در سرویسهای خود استفاده می کنند. اما همانطور که این ابزارها آزادی بیشتری پیدا میکنند، راههای بالقوه حمله به آنها نیز افزایش پیدا میکند. حالا گروهی از محققان موفق به ساخت یک کرم کامپیوتری هوش مصنوعی شدهاند که میتواند از یک سیستم به سیستمی دیگر منتقل شود و بهطور بالقوه دادهها را سرقت یا روی سیستم بدافزار نصب کند.
🔻ناسی به همراه همکاران خود، «استاو کوهن» و «ران بیتتون» این کرم رایانهای که «موریس II» نام دارد را ساخته است. نام آن به کرم کامپیوتری موریس اصلی اشاره دارد که سال 1988 باعث هرجومرج در سراسر اینترنت شد.
🔸آنها در مقاله خود نشان میدهند که کرم هوش مصنوعی موریس II چگونه میتواند به یک دستیار ایمیل هوش مصنوعی حمله کند و دادههای ایمیلها را از آن سرقت کند. همچنین میتواند برای کاربر پیامهای اسپم ارسال کند که برای انجام این کار برخی حفاظتهای امنیتی Gemini و ChatGPT را از بین میبرد.
📌مشاهده خبر
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
👀 مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی میتواند تا 5 سال دیگر تمام آزمایشهای انسانی را پشتسر بگذارد
🔸 براساس گزارش رویترز، هوانگ که رهبر شرکت انویدیا، پیشرو در زمینه تراشههای مورداستفاده در سیستمهای هوش مصنوعی مانند ChatGPT است، در یک انجمن اقتصادی که در «دانشگاه استنفورد» برگزار شد، در مورد این موضوع صحبت کرد که چقدر طول میکشد تا یکی از اهداف دیرینه سیلیکون ولی، یعنی ساخت رایانههایی که میتوانند مانند انسان فکر کنند، محقق شود.
🔹 هوانگ گفت که پاسخ به این سؤال تا حد زیادی به نحوه تعریف هدف بستگی دارد. او گفت اگر هدف تعریفشده توانایی هوش مصنوعی عمومی برای گذراندن آزمایشات انسانی باشد، بهزودی و طی پنج سال آینده شاهد چنین فناوری خواهیم بود.
📌مشاهده خبر
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
✨ یک سال طلایی برای جهش در هوش مصنوعی
✅ دبیر ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و روباتیک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد:
🔍 طبق تأکیدات رهبر معظم انقلاب باید در هوش مصنوعی در بین ۱۰ کشور برتر قرار بگیریم. از طرفی کشورهای برتر آسیایی از پیشروهای دنیا در این زمینه هستند که ایران هم از آن کشورها چیزی کم ندارد. بنابراین ما میتوانیم در بین کشورهای برتر صنعتی و علمی قرار بگیریم، به شرطی که در سال میلادی ۲۰۲۴ با سرعت بالا حرکت کنیم. هر کشور غیر پیشرویی که در این سال میلادی با همکاری و همافزایی دستگاههای اجرایی کشور کار را در این حوزه شروع نکند، دچار یک عقبماندگی خواهد شد که جبران آن بسیار دشوار خواهد بود. به عبارتی سال ۲۰۲۴ سال مهمی است چون آنهایی که در این حوزه برنده نشوند، باید خدمتکار یا در حالت خوشبینانه تابع بقیه باشند. از اینرو جمهوری اسلامی بهعنوان یک کشور پیشرو علمی و درعین حال یک کشور درحال پیشرفت صنعتی، یک سال طلایی را در مقابل دارد تا با اجرای اولویتهای سند ملی هوش مصنوعی جهش خوبی را تجربه کرده و راه خود را برای برتر شدن هموار کند.
🔗 ادامه گفتوگوی پروفسور بهروز مینایی با روزنامه ایران را در لینک زیر بخوانید:
🖇لینک گفتگو
📌لینک روزنامه رسمی ایران
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
☠️ هوش مصنوعی مایکروسافت میگوید خودکشی میتواند یک گزینه باشد!
🔸 مایکروسافت در حال بررسی گزارشهایی است که در آنها به پاسخهای عجیب، ناراحتکننده و در برخی موارد مضر هوش مصنوعی کوپایلوت (Copilot) اشاره شده است.
🔹 ابزار Copilot که سال گذشته بهعنوان راهی برای ترکیب هوش مصنوعی در محصولات و سرویسهای مایکروسافت معرفی شد، براساس گزارش بلومبرگ، ظاهراً به کاربری که از PTSD (اختلال اضطراب پس از سانحه) رنج میبرد، گفته «برایم مهم نیست که شما زنده باشید یا بمیرید.» طبق این ادعا، کاربر ظاهرا از هوش مصنوعی درخواست کرده که در پاسخهای خود از ایموجی استفاده نکند، زیرا آنها باعث «آزار شدیدی» برای او میشوند! بااینحال کوپایلوت درخواست او را رد کرده و با استفاده از ایموجی بهشکلی طعنهآمیز گفته است:
«اوه! متاسفم که ناخواسته از ایموجی استفاده کردم.»
🔻 مایکروسافت، پس از بررسی پاسخهای آزاردهنده منتشرشده در شبکههای اجتماعی، میگوید که کاربران بهطور عمدی تلاش میکنند تا Copilot را به ساخت این پاسخها فریب دهند. تکنیکی که محققان هوش مصنوعی از آن بهعنوان «تزریق دستور/پرامپت» یاد میکنند.
📌مشاهده متن کامل خبر
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
⭕️ همبنیانگذار گوگل: ما بیشک در هوش مصنوعی تولید تصویر خراب کردهایم!
🔸 «سرگی برین»، یکی از بنیانگذاران گوگل، در صحبت با جمعی از علاقهمندان به هوش مصنوعی به مشکلات تولید تصویر در جمینای اشاره کرد و گفت گوگل بیشک در این زمینه خراب کرده است. او همچنین اعلام کرد که به بازنشستگی خود پایان میدهد و به کار در این شرکت بازمیگردد، چراکه به اعتقاد او دوران هوش مصنوعی بسیار هیجانانگیز است.
🔹 براساس گزارش CNBC، سرگی برین درباره مشکلات راهاندازی بخش تولید تصویر جمینای گفت که گوگل قطعاً در تولید تصویر به مشکل خورده و او فکر میکند این مشکل بیشتر بهدلیل بررسی و آزمایش ناقص این سرویس بوده است.
📌مشاهده خبر
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه👈 aiis.ir
✅ با چتبات هوش مصنوعی Wix میتوانید در عرض چند ثانیه وبسایت بسازید
♨️ بهلطف هوش مصنوعی، حالا میتوانید صرفاً با بهرهگیری از دستور متنی، وبسایتی کامل شامل تصویر و بقیهی جزئيات تولید کنید. ساخت وبسایت با ابزار جدید رایگان است؛ اما برای اضافهکردن قابلیتهایی مثل سیستم پرداخت یا استفاده از دامنههای مختلف باید یکی از طرحهای اشتراکی Wix را تهیه کنید.
💵 قیمت سرویس اشتراکی از ۱۷ دلار در ماه برای طرح Light شروع میشود. این طرح شامل دو گیگابایت فضای ذخیرهسازی و چند ابزار سادهی بازاریابی است. بهترین طرح که ۱۵۹ دلار قیمت دارد و Business Elite نامیده میشود، قابلیتهای پیشرفتهی تجارت الکترونیک و سیستمهای سطح بالای تجزیهوتحلیل سایت را ارائه میدهد.
📌مشاهده خبر
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه👈 aiis.ir
📜 دعوت به همکاری همراه با دوره آموزشی رایگان
📍موقعیت مکانی: قم
🧩 ویژگیهای مورد نیاز:
- موفقیت در دوره اصول بازنمایی دانش
- علاقهمند به منطق و ریاضی
- آشنایی با فقه و قانون گذاری مدنی
💵 حقوق و مزایا:
- حقوق مناسب
- وام خرید رایانه
- امکان گذراندن سربازی (محدود)
- آشنایی با روشهای نویس مدلسازی دانش در فضای هوش مصنوعی
- تقویت مهارت فکر کردن و استدلالورزی
⏰ ساعت کاری: تمام وقت
📌 جهت ثبت نام به سایت «فقیه یار» مراجعه کنید
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
✅ انتروپیک از مدلهای هوش مصنوعی Claude 3 رونمایی کرد؛ قویتر از ChatGPT و جمینای
🔹 استارتاپ انتروپیک (Anthropic) جدیدترین مدلهای هوش مصنوعی خود را که مجموعاً Claude 3 نامیده میشوند، معرفی کرد. این شرکت میگوید که خانواده جدید Claude 3 به همان خوبی یا بهتر از مدلهای پیشرو گوگل و OpenAI عمل میکند. برخلاف نسخههای قبلی، Claude 3 چندوجهی و قادر به درک ورودیهای متن و تصویر است.
🔸 انتروپیک در وبسایت خود مینویسد که کلاود 3 میتواند سؤالات بیشتری را پاسخ دهد، دستورالعملهای طولانیتری را درک کند و دقیقتر نیز عمل خواهد کرد. خانواده کلاود 3 شامل Haiku ،Sonnet و Opus میشود که Opus بزرگترین و هوشمندترین مدل است. انتروپیک میگوید Opus و Sonnet اکنون در سایت claude.ai در دسترس هستند. مدل هایکو نیز بهزودی منتشر خواهد شد.
📌مشاهده خبر
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه👈 aiis.ir
👽 رفتارهای مرموز هوش مصنوعی که علم برای آن پاسخی ندارد!
♨️ اخیراً محققان شرکت اُپن ای آی، مستقر در سانفرانسیسکو، هنگام آزمایش مدلهای زبانی بزرگ، به پدیدهای گیجکننده برخورد کردند. آنها دریافتند که در مواردی خاص، این مدلها میتوانند تا مدتهای طولانی یک کار را یاد نگیرند و «ناگهان» آن را در یک لحظه بیاموزند!آنها این پدیده را «گروکینگ» (Grokking) نامیدند
❗️گروکینگ تنها یکی از چندین پدیده غیرمنتظرهای است که محققان هوش مصنوعی را به حیرت انداخته است. این رفتار یک واقعیت مهم را در مورد یادگیری عمیق نشان میدهد: با وجود موفقیت بینظیر، هیچکس دقیقاً نمیداند که این فناوری چگونه کار میکند!
📌مشاهده متن کامل خبر
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈aiis_ir
⭕️ مهندس مایکروسافت نامه هشدارآمیزی درباره خطرات هوش مصنوعی تولید تصویر نوشت
🔹 یکی از مهندسان مایکروسافت درباره امکان ساخت تصاویر توهینآمیز و مضر توسط ابزارهای هوش مصنوعی تولید تصویر این شرکت هشدار داده است. او همچنین درخواستی برای رگولاتوریهای ایالات متحده و هیئت مدیره مایکروسافت ارسال کرده تا از آنها درخواست کند که برای برطرفکردن این مشکل اقدام کنند.
🔸 او در نامه خود خطاب به «لینا خان»، رئیس FTC میگوید: «یکی از نگرانکنندهترین خطرات Copilot Designer زمانی است که تصاویری تولید میکند که علیرغم درخواست بی خطر کاربر، دارای محتوای مضر است. بهعنوان مثال، هنگام استفاده از دستور «car accident»، هوش مصنوعی Copilot Designer تمایل دارد تا تصویری نامناسب از یک زن را نیز در برخی از تصاویر قرار دهد.»
🔻 او در نامه خود گفت که سایر محتوای مضر تولیدشده توسط Copilot شامل محتواهای خشونتآمیز، سوگیریهای سیاسی، مصرف مشروبات الکلی در سنین پایین، سوء استفاده از علائم تجاری شرکتها و آثار دارای حق چاپ میشود. جونز همچنین ادعا کرده که بارها از مایکروسافت درخواست کرده که تا زمان برطرفکردن این مشکلات، ابزار را از دسترس عموم خارج کند.
📌مشاهده خبر
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈aiis_ir
✅ ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک برگزار میکند:
♨️ همایش الزامات توسعه مدل زبانی بزرگ فارسی
📆 زمان: یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ ساعت ۱۴ الی ۱۸
📍مکان: پژوهشگاه ارتباطات و فتاوری اطلاعات
☎️ جهت هماهنگی برای حضور با تلفن ۸۳۵۳۰ داخلی ۷۶۶۳ تماس حاصل فرمایید
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
🔖 برنامه زمانبندی همایش الزامات توسعه مدل زبانی بزرگ فارسی
📆 یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ ساعت ۱۴ الی ۱۸
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
♨️ مدل هوش مصنوعی Orca-Math مایکروسافت معرفی شد؛ قدرتمند در حل مسائل ریاضی
🔸 مایکروسافت مدل هوش مصنوعی Orca-Math را معرفی کرد؛ این هوش مصنوعی یک مدل زبانی کوچک (SLM) است اما از مدلهای بسیار بزرگتری مانند جمینای پرو گوگل و GPT-3.5 در حل مسائل ریاضی بهتر عمل میکند. البته این مدل کاملاً توسط مایکروسافت ایجاد نشده، درواقع Orca-Math برپایه مدل 7 میلیارد پارامتری شرکت Mistral ساخته شده است. پیشازاین مایکروسافت از همکاری چندساله با این شرکت فرانسوی خبر داده بود.
🔹 براساس اعلام رسمی بلاگ مایکروسافت ریسرچ، Orca-Math در بنچمارک GSM8k pass@1 که مخصوص بررسی میزان توانایی در حل مسائل ریاضی است، امتیاز 86.81 درصد را کسب کرد. این رقم از امتیاز مدلهای بزرگی مانند جمینای پرو، LLAMA-2-70 متا، GPT-3.5 و حتی از مدلهای تخصصی ریاضی مانند MetaMath-70B و WizardMa8th-70B بیشتر است. قابلذکر است که مدل پایه Mistral-7B نیز در بنچمارک GSM8k امتیاز 37.83 درصد را بهدست آورد.
📌مشاهده خبر کامل
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
🔐 اکانت ChatGPT حالا امنیت بسیار بیشتری دارد
🔹 در بیانیهای مطبوعاتی، OpenAI اعلام کرد که سیستم احراز هویت چندعاملی (MFA) را به ChatGPT میآورد. این ویژگی لایهی حفاظتی اضافی به حساب چتجیپیتی شما اضافه میکند.
🔸 قبلازاین، واردشدن به ChatGPT و سایر سرویسهای OpenAI فقط با نوشتن نام کاربری و رمزعبور امکانپذیر بود. با فعالشدن MFA، کاربران برای ورود به کد تأیید (از یک برنامهی احراز هویت) نیاز خواهند داشت. این ویژگی خطر هکشدن را بهشدت کم میکند.
📌مشاهده خبر
👣هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه 👈 aiis_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚢 ناوگان کشتیهای رباتیک بزرگ در آبهای بریتانیا
♨️ یک شرکت بریتانیایی-آمریکایی بهنام اوشن اینفینیتی (بینهایت اقیانوس) در حال راهاندازی ناوگانی دریایی از کشتیهای عظیم روباتیک است.
✅ این کشتیها به جای خدمه کامل از صدها کیلومتر دورتر، در بندر ساوتهمپتون یا آبردین، شهری بسیار دورتر در شمال اسکاتلند کنترل میشوند، از اتاقکهایی شبیه فیلمهای علمی-تخیلی.
🔹 این کشتیهای بزرگ به جای ۵۰ خدمه معمول، حداقل نیروی مورد نیاز، یعنی فقط ۱۶ نفر را در خود جای میدهند که در آینده تعدادشان کمتر هم خواهد شد.
🔸 این کشتیها ماموریتهای مهمی را انجام میدهند از جمله نقشهبرداری از بستر دریا برای ساخت نیروگاههای بادی جدید و بررسی وضعیت لولههای نفت و گاز در بستر دریا.
📌مشاهده خبر
👣 هوش مصنوعی و تمدن اسلامی را دنبال کنید با شناسه👈 aiis_ir