شباهت عجیب ظریف و پینوکیو !!!
آنقدر که ظریف فریب امریکا و اروپا را خورده است پینوکیو از گربه نره و روباه مکار فریب نخورده !!!
آنقدر که ظریف به مردم و مجلس دروغ گفته پینوکیو به دیگران دروغ نگفته است !!!
آیا ظریف دوباره با دروغهای جدیدی برای فریب ملت ایران از مذاکرات برمیگردد ؟؟؟ آیا ظریف اینبار هم فریب امریکا و اروپا را خواهد خورد ؟؟؟
دکتر کوشکانی
@aina_ammaar
🔵شیوه ها و عوامل موثر در مشارکت حد اکثری در انتخابات1400
بخش #چهارم
4️⃣تبیین ضرورت مشارکت
باید همه مردم به این نکتهها واقف باشند که:
1 -حضور آنها در پای صندوق و انتخاب اصلح، یک سپر دفاعی برای خودِ افراد بوده،هر رأیی، تیری است به قلب دشمن،زیرا دشمن را از طمعورزی و توطئهگری ناامید میکند.
2- هر خردمندی، با انتخاب اصلح ،در تعیین سرنوشت خود، نقشآفرینی میکند.
3-با استناد به #آیه_120سوره توبه،و سایر گزاره های دینی، مشارکت در انتخابات در راستای حمایت و صیانت از نظام اسلامی،بر هر مسلمانی ضرورت شرعی مینماید.
4- مشارکت در انتخابات،از سازه های مهمِ#قدرت_نرمِ کشور است. پیامد و آثارِاین قدرت نیز در عرصه های مختلف،به خود مردم برمی گردد.(اقتصادی،سیاسی و...).
5- و...
🌺پس همه در28خرداد،پای صندوق رأی حاضر خواهیم شد.👊🌺
✍️علی اکبر صیدی
http://eitaa.com/aina_ammaar
🔺 پاسخ توییتری تهیهکننده سریال گاندو به مشاور رئیسجمهور
✅ این عمار
http://eitaa.com/aina_ammaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بخشی از مصاحبه با وحید رهبانی بازیگر نقش محمد در سریال #گاندو
⭕️ دادن آنتن به گاندو جسارت میخواست باید درباره عملکرد دولت هم فیلم بسازیم!
✅ این عمار
http://eitaa.com/aina_ammaar
▪️اون از گلشیفته که صحیفه میخونه،اینم از شعبانی،فقط مونده مریم رجوی بیاد بزنه:
«اِذا جَاءَکَ المُنافِقُونَ قَالُوا نَشْهَدُاِنَّکَ لَرَسُولُ اللَّهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ اِنَّکَ لَرَسولُهُ وَ اللَّهُ یَشْهَدُ اِنَّ الْمُنافِقِینَ لَکاذِبُونَ »
✍️ محمد جان
✅ این عمار
http://eitaa.com/aina_ammaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 طعنهی آیتالله رئیسی به روحانی:
⭕️ اگر برخی آقایان آنقدری که برای حل مشکل به دست غربیها وقت گذاشتند برای رفع موانع وقت صرف میکردند مشکل تولید حل میشد.
⭕️ ۲۰۰۰ واحد تولیدی در ۲ سال اخیر توسط قوه قضائیه بازگشایی شده یا از تعطیلی خارج شده است.
✅ این عمار
http://eitaa.com/aina_ammaar
ایران قوی؛ انتخابات ۱۴۰۰
و درس های دهه ۹۰
بخش نخست-
«قدرتمندی و پیشرفت» در دنیایی انباشته از رقابت، دلمشغولی بسیاری از ملتهاست. ملت رشید ما از این دلمشغولی استثنا نیست؛ بهویژه اینکه در تاریخ خود، همواره با دشمنان این اقتدار و پیشرفت درگیر بوده است.
«اقتدار و پیشرفت»، عاریهگرفتنی یا خریدنی - مثلا در فرآیند مذاکره- نیست. بله مذاکره هم، میتواند یکی از ابزارهای مورد استفاده در این مسیر باشد. اما پایه و مایه اقتدار و پیشرفت را نه میشود خرید و وارد کرد، و نه به سودای کسب منفعتی کوتاه، در بازار دیپلماسی و مذاکره فروخت.
پیشرفت، موضوعی درونزا برای هر ملتی است. و لازمه و ضمانت آن، قوی شدن است. با این منطق، باید منابع اقتدار و پیشرفت را در داخل تولید کرد و آنگاه با دست پر، وارد عرصه پررقابت جهانی شد.
حتی اگر عرصه - به غلط- صرفا در شکل و شمایل یک بازار بزرگ برای مذاکره و معامله دیده شود، حتی در این صورت هم باید منابع قدرت و ثروت تولید و تدارک شده باشد؛ و گرنه خریدار آسوپاس را دست میاندازند، یا مالالتجارهای را که به اضطرار برای فروش آورده، مفت میخرند و نیازمندیهایش را به او گران میفروشند. از اینها فراتر، دارایی کسانی که فقط گردن کج و زبان عجز و التماس داشته باشند، دستخوش طمع و زورگیری میشود.
مسیر کشور ما در زمینه «اقتدار و پیشرفت»، به برکت انقلاب اسلامی، مسیری رو به جلو بوده و البته در این مسیر، هر چند به موفقیتهای خیرهکننده جهانی دست یافتهایم، گاه با دستاندازها و چالشهایی روبهرو شدهایم. اگر سنگاندازی دشمنان در این مسیر طبیعی باشد، قصور و تقصیرهای داخلی پذیرفتنی نیست.
کشور ما طی دو دهه اخیر، با دو موج قوی قرین شد. اولی، حرکت پیشرفت که تا سالهای 88 و 90 سیر صعودی پیدا کرد؛ و دومی، موج فشار سیاسی و اقتصادی معارض از خارج و داخل، که در قالب فتنه و آشوب سیاسی، و تحریمهای فلجکننده (فشار حداکثری) پدیدار شد.
موج دوم، ساخته شد تا ترمز حرکت شتابان پیشرفت و اقتدار ایران را بکشد. درد بیدرمان آمریکا و اسرائیل و برخی رژیمهای اروپایی، پیشرفت شتابان ایران در حوزههای مختلف علوم و فنون و قدرت بود. چنان که نتانیاهو مقارن فتنه ۸۸ در پارلمان رژیم صهیونیستی گفت «برنامه هستهای ایران با سرعت قطار تندرو پیش میتازد و ما مانند خودروی قراضه میخواهیم خود را به آن برسانیم و مهار کنیم».
هنگامی که پروژه براندازانه فتنه 88 - با سرمایهگذاری 20 ساله- شکست خورد، مقامات آمریکایی بر اساس مشورت برخی دستاندرکاران فتنه سبز، تصمیم گرفتند تحریمها را به شکل جدیتر از گذشته وارد معادلات مواجهه با ایران کنند و اینبار مشخصا معیشت مردم را هدف بگیرند.
وقتی این پروژه با برخی انحرافات در راس دولت مستقر (دولت دهم) در هم آمیخت، فشار اقتصادی را موثر کرد و زبان سیاستبازانی را گشود که بهخاطر سوابق سوءمدیریت، در انتخابات 84 و 88 توسط مردم کنار زده شده بودند، اما حالا ادعا میکردند کلید مشکلات اقتصادی در لوزان و وین و ژنو و نیویورک و در مذاکره از موضع پایین با آمریکا و غرب است.
🔻ادامه دارد🔻
✍ محمد ایمانی
✅ این عمار
http://eitaa.com/aina_ammaar
ایران قوی؛ انتخابات ۱۴۰۰
و درس های دهه ۹۰
بخش دوم-
🔹خسارتهای اقتصادی، سیاسی و امنیتی هشت سال بعدی، نتیجه همرسانی و همپوشانی دو طیف انحراف و فتنه است. آقای جعفر فرجی فرماندار شهرری در دولت دهم که سِمَت قائممقامی ستاد انتخاباتی رئیسجمهور وقت در سال ۸۸ را هم برعهده داشته، 3 اسفند 1396 در پاسخ برخی ژستهای اپوزیسیونمآبانه رئیس دولت دهم، خاطره تلخی را بازگو میکند:
♦️«چند روز بعد از جریان خانهنشینی، بنده برای سفر استانی دولت مجبور شدم به جلسهای با آقای «ب» [معاون اجرایی رئیسجمهور] بروم. تنها جلسهای که با ایشان داشتم، تلخترین جلسه آن دوره عمرم شد.
او که ارتباط بنده را با جریان ستادهای مردمی در سراسر کشور و بچههای انقلابی میدانست، پرسید بچهها نظرشان نسبت به قضیه خانهنشینی چیست؟ توضیح دادم که رئیس دولت در پازل دشمنانش حرکت کرد و هر عاقلی، این را میفهمد.
او که عصبانی شده بود، گفت پنج شش سال است که شبانهروز در کشور مثل... کار میکنیم و آقایان [...] و [...] میروند پزش را جلوی مردم میدهند و پشتسر، ما را میکوبند. اشکالی ندارد ما هم از فردا کار نمیکنیم. بله از فردا کار نمیکنیم که معلوم بشود فقط ما هستیم که میتوانیم کشور را بگردانیم. ببینیم در سخنرانیهایشان چه دارند به مردم بگویند و آنوقت به دست و پایمان میافتند.
با دو تن از رفقا رفته بودیم؛ موقع برگشتن بغض گلویمان را گرفته بود. ما فکر میکردیم حرفی زد و تمام شد. اما حرف او، علیرغم باورمان اجرایی شد، دو سال رئیسجمهور و معاونین و مسئولدفترش، کشور را رها کردند. آن هم در اوج تحریمها. این را از جدول جلسات رئیسجمهور که جایش معاون اول میرفت و کاهش حجم تصمیم، اقدام و برنامهها و سفرها و ازهمگسیختگی کارها میشد فهمید... وضعیت اقتصادی و اجتماعی سیاسی کشور محصول همان دو سال تعلل ارادی است که آقای «ب» آن روز وعدهاش را داد».
🔹این جفا در حق مردم، موجب روی کار آمدن کسانی شد که راه پیشرفت و گشایش اقتصادی را در واگذاری امتیاز و نرم کردن دل دشمن میدانستند؛ اما هم چوب حراج به برنامه هستهای زدند و هم رکود تورمی تلخی برجای گذاشتند که طبق آمار، در 25 سال گذشته (دولت مرحوم هاشمی و اتفاقات سال 74) بیسابقه است.
🔹یک دهه پرفراز و نشیب و پر از عبرت بر کشور ما رفت. آنجا که مدیران ما، مسئولانه و هوشیارانه وارد میدان شدند، موفقیتهای بزرگ رقم خورد و هرجا که «غفلت، منیت، قبیلهگرایی، جاهطلبی و غرور، اشرافیت و تمایزطلبی، یا نفوذزدگی» با نقشه دشمن در هم آمیخت، موجب شد نقشه اقتدار و پیشرفت به حاشیه بیفتد. راهبرد «ایران قوی»، نقشه راه پیشرفت است. حرکت بر مبنای این نقشه راه، مدیران تازهنفسی را میطلبد که دستگاه اجرایی را سکانداری کنند.
🔻ادامه دارد🔻
✍ محمد ایمانی
✅ این عمار
http://eitaa.com/aina_ammaar