🔴 فعالسازی کریدور شمالجنوب با همکاری روسیه
🔹دکتر سعید محمد؛ دبیر شورایعالی مناطق آزاد در نشست مشترک فعالسازی کریدور بین المللی شمال ـ جنوب: دکتر سعید محمد: با راه اندازی این کریدور در خصوص مباحث اقتصادی کاهش هزینه، افزایش کیفیت حمل و نقل، کاهش زمان، صرفه جویی در هزینه های اضافی و در کنار آن ابعاد راهبردی و امنیتی را شاهد خواهیم بود. با راه اندازی این کریدور سایر کشورهای منطقه بخصوص کشورهای چین و هند نیز از این همکاری های مشترک متنفع خواهند شد.
🔹باید وظایف ایران و روسیه احصاء شوند و هر یک با توجه به چارچوبی که دارند به انجام کارها سرعت ببخشند.
🔹با کمک ظرفیت های موجود در حوزه بندری می توانیم در زمینه ساخت شناور، تکمیل اسکله رو ـ رو، تکمیل موج شکن مجتمع بندری کاسپین و راه آهن رشت ـ کاسپین نیز همکاری مشترک بین مناطق آزاد دو کشور و وزارت راه و شهرسازی داشته باشیم.
🔹این سرمایه گذاری ها می تواند از طریق شرکت های مشترک و بهره برداری مشترک از احداث بندر کاسپین انجام شود البته این امر مستلزم لایروبی رودخانه ولگا است.
🔹ما در کشور بزرگترین تجهیزات لایروبی را در خلیج فارس در اختیار داریم.
#قائمون
♦️ شگفتی طالبان برای آسیای میانه
#گزارش_کوتاه
🔹 «مؤسسه خاورمیانه» در یادداشتی بیان میکند که با وجود آگاهی بازیگران آسیای مرکزی از ضعفهای دولت اشرفغنی، هیچیک برای تبعات سقوط سریع کابل و استقرار طالبان، آمادگی نداشتند. آنها نگران عدم توجه طالبان نسبت به گروههای تکفیری و تروریستی هستند که از خاک افغانستان علیه این کشورها استفاده کنند.
🔸 تاجیکستان
این کشور تنها همسایه افغانستان است که با طالبان وارد گفتگو نشد و مدعی حمایت از قوم تاجیک است. تاجیکستان به عنوان عضو «سازمان پیمان امنیت جمعی» خواستار حفظ امنیت مرزهای جنوبیاش توسط این سازمان شده ولی عمدتاً به مانورها و توافقهای نظامی با مسکو، امیدوار است.
🔸 ازبکستان
این دولت عضو سابق «سازمان پیمان امنیت جمعی» بوده که 2012 از آن جدا شد. ولی علاوه بر همکاری نظامی مشترک با مسکو، سعی در توافق با طالبان برای حفظ امنیت مرزی نیز داشته است. ادامه صادرات برق به این کشور از نتایج این گفتگوهاست.
🔸 ترکمنستان
این دولت سعی کرده خارج از مدار امنیتی مسکو و پکن بماند. این کشور در تعامل با طالبان به تجارت با افغانستان پس از سقوط کابل ادامه داده و خواستار ادامه ساخت خط لوله گاز انتقالی از ترکمنستان به هند از طریق خاک افغانستان و پاکستان شده است.
🔸 قزاقستان
این کشور از برقراری گفتگوهای امنیتی با طالبان خودداری کرده و به واسطه ارتشی که بر مبنای درآمدهای سرشار نفت و گاز ساخته، سطح هشدارهای مرزی را افزایش داده است. این بازیگر روابط بسیار خوبی با دولت اشرفغنی داشت و مدعی حمایت از دانشجویان و زنان افغانستان است.
🔸 قرقیزستان
این دولت، مسأله افغانستان را از دریچه مسکو مینگرد و بر پایه وابستگی نظامی بالا به روسیه، چند پایگاه مرزی را در اختیار روسیه قرار داده است.
✅ به نظر میرسد «سازمان پیمان امنیت جمعی» مکانیسم دفاع جمعی مناسبی در برابر طالبان نیست. زیرا اولاً ازبکستان و ترکمنستان عضو آن نیستند و ثانیاً مسکو روابط دوجانبه با آسیای میانه را نسبت به همکاریهای چندجانبه ترجیح میدهد. چنانچه در بحران قرهباغ نیز مانع ورود این سازمان شد.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🔻یادگاری زنگنه- خاتمی و لاپوشانی حزب افراطیون
🔸در پی محکومیت ۶۰۷.۵ میلیون دلاری ایران در پرونده قرارداد کرسنت، کانال حزب اتحاد ملت مدعی شده نظر اعتراضی حسن روحانی به قرارداد در سال 81، بعدها عوض شد و او دیگر مخالفتی نداشت(!)
🔹این ادعای منفعلانه، در واکنش به افشای نامه ای است که روحانی (دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی) به خاتمی رئیس دولت اصلاحات نوشته و ابراز نگرانی جدی کرده است:
🔸«عقد قرارداد طولانی گاز با شرکتی غیر معتبر که بنابر گزارشات دریافتی از وزارت نفت طی سالهای گذشته عملکردی ضعیف و توأم با نادیده گرفتن حقوق ایران در ارتباط با میدان نفتی مبارک داشته، تکرار تجربه تلخی است که سالیان دراز گرفتار آن خواهیم بود. قیمت و شرایط قراردادی که مذاکره شده در مقایسه با منطقه بسیار پایین و غیرمطلوب است. قرارداد کرسنت احتمالاً آثار منفی اقتصادی درازمدت بر بازار گاز کشور خواهد داشت و هیچ منفعت سیاسی نیز در پی نخواهد داشت. از حدود یک سال پیش سؤالاتی از وزیر نفت درباره قرارداد کرسنت مطرح کردهام که با وجود دستور شما، پاسخی دریافت نشده است... قرارداد مذکور از طریق واسطهها و عدم ارتباط مستقیم دولتی با یک شرکت غیرمعتبر به امضا رسیده است».
🔹اگر کسی ادعا می کند نظر روحانی تغییر کرده، باید سند بیاورد. قیمت گاز در این قرارداد 25 ساله، یک چهاردهم قیمت متعارف گاز در منطقه و جهان بود و دلالان و رشوه دهندگان در آن نقش اصلی را ایفا کرده بودند.
🔸وقتی این خسارت تعبیه شده در قرارداد (فروش گاز کشور به مدت 25 سال به قیمت تقریبا مفت) تغییر نکرده، چگونه می توان ادعا کرد نظر روحانی تغییر کرده؟ و به فرض که تغییر هم کرده باشد، چه تغییری در اصل خسارت تحمیلی به ملت ایران می کند؟ ضمنا حزب پدرخوانده اتحاد ملت باید توضیح بدهد چه سر و سرّی با زد و بند کنندگان در قرارداد آلوده کرسنت دارد که سنگ انها را به سینه می زند؟
🔹قرارداد کرسنت، در دولت مدعی اصلاحات و زمان وزارت بیژن زنگنه، بین شرکت ملی نفت ایران و شرکت کرسنت منعقد شد که پس از بررسی نهادهای نظارتی مشخص شد قیمت گاز توافق شده در حد رایگان است.
🔸زنگنه سال 92 پس از معرفی به عنوان وزیر نفت، وعده داد که دو هفتهای پرونده کرسنت را مختومه میکند! او آن زمان مدعی شده بود "اصلا در هیچ جایی بحثی برای این که خسارتی پرداخت کنیم، وجود ندارد و کلا این بحث یک جنگ روانی مضحک است و هیچ پایه ای ندارد"! اما حالا که خبر محکومیت قطعی شده، پادوهای مدیران نفتی متهم، به دوره مدیریت آقای جلیلی در دبیری شورای عالی امنیت حمله می کنند!!
🔹یادآور می شود در قراردادهایی مانند کرسنت، توتال و استات اویل، اغلب پای رشوه در میان بوده است؛ به عنوان مثال شرکت توتال متهم است هنگام وزارت زنگنه در دولت اصلاحات، به تیمی که در راس مدیریت آن مهدی هاشمی بوده، رشوه 30 میلیون دلاری داده است. توتال به همین دلیل در فرانسه به جریمه 500 هزار یورویی محکوم شد.
🔸با وجود این گذشته تاریک، مجددا در دولت روحانی قرارداد دیگری با توتال امضا شد که صرفا به ارائه اطلاعات سرّی مخزن پارس جنوبی به توتال و عهدشکنی بعدی توتال ختم شد و حال آنکه شرکت فرانسوی همزمان در بخش قطری این مخزن بزرگ در حال فعالیت گسترده است.
از دیگر یادگاری های زنگنه، حذف کارت سوخت از سال 94 به مدت چهار سال بود که موجب تشدید مصرف (قاچاق) روزانه 20 میلیون لیتری بنزین شد و با 🔹احتساب روزانه 100 میلیارد تومان قاچاق، 144 هزار میلیارد تومان را از جیب مردم به حلقوم قاچاقچیان ریخت. پس از آن هم تصمیم ناگهانی در سه برابر کردن قیمت بنزین اتفاق افتاد که به موج سواری ضد انقلاب و حوادث تلخ آبان 98 ختم شد.
#محمد_ایمانی
#قائمون
♦️عضو هیات رئیسه مجلس: در دورههای قبل نماینده معتاد و ترزیقی در مجلس داشتیم!
🔹علیرضا سلیمی عضو هیات رئیسه مجلس گفت: در دورههای قبل نمایندهای داشتیم که خیلی مشخص بود که معتاد و تزریقی بود و او را از خیابانها جمع میکردند و میآوردند و تا پایان دوره هم نماینده بود و وقتی این مساله کشف شد، آیا او باید تا پایان دوره نماینده باقی بمانده و آبروی نظام و مجلس را ببرد؟ باید با او چه کرد؟ البته استثناء است، ممکن است در چند دوره یک نفر مانند این نماینده ورود پیدا کند، چه باید کرد؟ باید فقط نگاه کرد و حرص خورد که چرا او وارد مجلس شده است؟
🔹آقای رئیسی در قوه قضائیه، یک شبه ۵۰ قاضی را برکنار کرد
🔹آقای روحانی با حقوق بسیار بالا بازنشسته شده است و طبق گزارشی که به من دادند آقای روحانی بالاترین حقوق بازنشستگی را در تاریخ کشور دارد میگیرد
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
هدایت شده از این عمّار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
🛑 #فیلم | تجمیع نیروها در منطقه صفر مرزی پلدشت...
🍃🌹🍃
👌 فقط به حجم تجهیزات نگاه کنید. این بخشی از تجهیزات ارسالی به شمالغرب کشور است. نیروهای مسلح کشور با پشتیبانی گسترده مردم آذربایجان شرقی، آذربایجان شرقی و اردبیل نمایش قدرتی در این منطقه راه خواهند انداخت و حجم آتشی فراهم خواهند کرد که صدایش در باکو و آنکارا (مهمتر از این دو در تلآویو و لندن) شنیده شود.
🌀 پاسخ سخت و سنگین خواهد بود...
#روشنگری
#ثامن
#اربعین
✳️هدف ترکیه از نفوذ و دخالت درآذربایجان برای چیست؟
❇️پرسمان سیاسی
سیاست نفوذ ترکیه درآذربایجان در راستای هدف تشکیل ترکستان بزرگ و کسب انرژی ارزان (سفر حداقل 5 مورد اردوغان و صد مورد هیات بلند پایه ترکیه به آذربایجان) دنبال می گردد. این اقدامات در دراز مدت امنیت ملی کشور ایران را به خطر خواهد انداخت و اگر اقداماتی در راستای حل این مسئله انجام نگیرد این امر در آینده برای ایران پرهزینه خواهد بود.اقدامات ترکیه را می توان در دوران پسا آمریکا در پازل جنگ سرد بین کشورها محسوب نمود که با تنوع اقدامات از قبیل اقتصادی،فرهنگی، سیاسی،اطلاعاتی و نظامی انجام می گیرد. ایران در مقابل این اقدامات نه تنها باید در عرصه نظامی فعالیت نماید؛ بلکه باید در زمینه های دیگر نیز یک برنامه بلند مدت داشته باشد تا بتواند در این منطقه نقش ایفا نماید. نفوذ و اقدامات رژیم صهیونیستی در این منطقه مشهود می باشد. همچنین سکوت روسیه در قبال این اقدامات نیز قابل تامل می باشد.
🌐 یک_خبر_یک_تحلیل:
🌐 خبر :
🌍 با حکم امام خامنهای؛ "پیمان جبلی" رئیس سازمان صدا و سیما
با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی، "پیمان جبلی" رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران شد.
🌍 با پایان یافتن دوره مسئولیت علیعسکری در سازمان صداوسیما، رهبر معظم انقلاب اسلامی با تشکر از تلاشهای خستگیناپذیر وی، در حکمی پیمان جبلی را به ریاست آن سازمان منصوب، و بر مواردی همچون «ارتقاء سطح آگاهی و معرفت عمومی»، «هدایت فرهنگی»، «تقویت روحیه و احساس هویت ملی و انقلابی»،«پراکندن امیدو نشاط» و «ترویج سبک زندگی اسلامی- ایرانی» بهعنوان اولویتهای کاری رسانه ملی در دوره جدید تأکید کردند.
🌍 رسانه ملی که بعنوان یک دانشگاه عمومی در بیانات امامین انقلاب وظیفه آموزش همگانی و ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی جامعه را عهده دار است باید در چهار چوب نظام ولائی در ترویج ارزشها و هویت ایرانی اسلامی وساختن نسلهای آینده برای زمینه سازی حکومت جهانی حضرت ولی عصر (عج)پیشگام و فعال باشد.
🌍 در دوره جدید مدیریت رسانه ملی آقای دکتر جبلی که برای اولین بار از پایین ترین رده های رسانه رشد کرده وبه این مرتبه رسیده ودارای تجربه و دانش کافی برای مدیریت صدا و سیماست ، نوید خوبی برای روزهای آتی مخاطبین صدا و سیمای جمهوری اسلامی است.
🕪 سیدجعفرموسوی همپا
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
حدود ۵ سال قبل امام خامنهای فرموده بودند که اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید. این هفته ژنرال بازنشستۀ آمریکایی، لارنس ویلکرسون (که معاون کالین پاوِل وزیر دفاع اسبق آمریکا بود)، گفته اسرائیل در ۲۰ سال آینده از بین خواهد رفت!
بفرستید برای کسایی که مسخره میکردن :))
💢حسن روحانی #نجومی شد!
🔹🔸بالاترین حقوق بازنشستگی در تاریخ کشور متعلق به روحانی است!
♦علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در مجلس گفته ایشان (روحانی) خسته نشده است، از اول انقلاب تا الان مسئولیت داشته و به همه هم فحش داده است، آقای روحانی از اول انقلاب مسئولیتهای حساسی داشته و به همه هم میگوید که شما نگذاشتید و کشور را خراب کردید!
درحالی که خودش کشور را خراب کرده است.
بعد هم آقای روحانی با حقوق بسیار بالا بازنشسته شده است و طبق گزارشی که به من دادند آقای روحانی بالاترین حقوق بازنشستگی را در تاریخ کشور دارد میگیرد!
➕شنیده شده حقوق بازنشستگی روحانی در حدود ماهیانه سیصد میلیون تومان می باشد! صحت این خبر هنوز تائید نشده است.
🔴نهاد ریاست جمهوری را دریابید
علی ربیعی در مرکز حساس دولت رئیسی چه میکند؟!
نهاد ریاست جمهوری یک مکان استثنائی در نوع خود است و به درستی "دارالحکومه" نام گرفته و این حقیقت دارد که سرنوشت و امور کلان مملکت در اینجا رقم می خورد. مثل اتاقک فرمان یک کشتی عظیم الجثه که رئیس جمهور، ناخدای آن است.
کیست که نداند صِرف حضور فیزیکی در نهاد ریاست جمهوری، یک رانت و امتیازی بزرگ محسوب می شود، بطوریکه - بی اغراق - گاه یک نیروی خدماتی در این مجموعه، بیش از یک وزیر می تواند در تصمیمات کلان کشور، نقش آفرین باشد. اطلاعات، اخبار و اسنادی که در نهاد ریاست جمهوری، نزد کارکنان و کارمندان محفوظ است، برای سوداگران منفعت، حکم گنج طلا دارد و برای جناح سیاسی رقیب، حکم کلید شهر تروای.
با این اشاره ، وقتی می شنوی چند ماه از آغاز به کار دولت دکتر رئیسی گذشته و هنوز همه ی مدیران روحانی (تقریباً همه ی مدیران کل) در نهاد ریاست جمهوری، درجایگاه های سابق خود قرار دارند و هر روز صبح علی الطلوع می آیند و پشت همان میزهای مدیریتی خود می نشینند و به رتق و فتق امور و لابی های آشکار و پنهان، سخت مشغولند!!! مطمئن می شوی که یک غفلت بزرگ صورت گرفته است.
دستگاه های اجرایی را ، بدنه و "مدیران میانی" می چرخانند و اگر بخواهند روند حرکت یک دولت را کُند کنند ، یا چند درجه به سمت چپ و راست منحرفش کنند، از رئیس جدید تازه وارد که در راس دستگاه نشسته، کار چندانی بر نخواهد آمد..
راقم این سطور، در آغاز دولت نهم، به عینه شاهد بود مدیران کم تجربه که از شهرداری و دیگر دستگاهها به پاستور نقل مکان کرده بودند، چطور توسط مدیران و کارکنان کهنه کار و آبدیده ی نهاد ریاست جمهوری بازی داده می شدند و تا مدتها بخش زیادی از وقت، انرژی و توان آن مدیران انقلابی تازه وارد، صرف عبور از سرعت گیرها و موانع ایضایی بروکراتیک و ضوابط به ظاهر درون سازمانی و بخشنامه هایی می شد که معلوم نبود از کجا آمده اند !
نفوذ به درون مجموعه های تصمیم ساز و چینش مهره های بازدارنده و منحرف کننده، در کنار ایجاد روزن های اطلاعاتی و درزهای ضدامنیتی، دقیقاً در چنین مقاطع زمانی است که فرصت و قابلیت پیدا می کنند.
این در حالی است که سالهای ۹۸ و ۹۹ ، فضای کلی حاکم بر مجموعه ی نهاد ریاست جمهوری، به دلیل عملکرد ضعیف، پرغلط، مسئله دار، منفی و غیرقابل دفاع شخص روحانی و اطرافیان او، علیه دولت سابق بود و به وضوح دیده می شد برخلاف دوره های قبل، نوعی توقع و انتظار و آمادگی در بدنه ی کارکنان نهاد ریاست جمهوری نسبت به ایجاد "تغییرات" بوجود آمده است، اما با گذشت یکی-دو ماه، این توقع و انتظار کم کم دارد جای خود را به نگرانی و نومیدی می دهد.
از سوی دیگر ، هرچند رئیس جمهور محترم بنا به دلایل اخلاقی تاکید کرده است که تغییرات با طمئنینه و دقت و در فضای آرام انجام بگیرد، اما سرپرست نهاد ریاست جمهوری جناب مرتضوی نیز باید تاکنون دریافته باشد که نهاد ریاست جمهوری از یک موقعیت استثنائی برخوردار است و شکل و شیوه ی مدیریت آن نیز لاجرم باید استثنائی باشد.
با این توضیح ، هیچ دلیلی نمی تواند این غفلت را توجیه کند در شرایطی که رئیس دولت انقلابی حتی وزیران خود را از راهپیمایی اربعین منع میکند که دولت حتی یک روز فرصت خدمت را از کف ندهد، دستیاران او برای جایگزینی مدیران دلسوز ، جهادی و انقلابی به جای مدیران تنبل و بی انگیزه ی سابق، نه تنها هیچ عجله ای ندارند، بلکه به آنها این فرصت طلایی را هم داده اند که با گذشت چند ماه از آغاز به کار دولت انقلابی، همچنان میز های خدمت را با حضور نامیمون خود اشغال کنند و به جای خدمت به مردم ، به جیب مبارک خود و خانواده خدمت نمایند.
چرا با گذشت چند ماه، هنوز علی ربیعی، سخنگوی دولت سابق و دستیار ویژه ی روحانی و مهره ی کلیدی کابینه ی او با چندین مدیرکل زیر دست خود، همچنان پشت میز ریاست مرکز بررسی های استراتژیک نهاد ریاست جمهوری می نشیند و دستور می دهد !!!؟ چرا هنوز ده ها مدیرکل و مدیر سابق نهاد ریاست جمهوری در جایگاههای مدیریتی شان نشسته اند نه تنها تکان نمی خورند ، بلکه تکان تکان هم نمی خورند و هیچکس نمی داند برای کدام دولت دارند کار می کنند ؟!
🔴بلایی که دولت روحانی به سر ایران آورد/ اظهارات گروسی نسبت به بازدید های تحقیر آمیز آژانس بین المللی انرژی اتمی از تاسیسات هستهای ایران
مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی:
🔹 ما آنقدر که لازم است نگران برنامه هستهای ایران هستیم.
🔹 ما در ایران وظیفه بازرسی داریم.
🔹 این بازرسیها به کلیت برنامه هستهای ایران مربوط است.
🔹 ما در این شرایط در حد توانمان تصویر کلی را میبینیم.
🔹 تلاشهای نظارتی ما در ایران گسترده است.
🔹 ما در تمام تاسیساتی که ایران در اختیار دارد حضور داریم.
🔹 ما در تمام روزهای سال بازرسی انجام میدهیم.
🔹 ایران تواناییهایی در زمینه هستهای دارد و این خود خطر محسوب میشود.
🔹 این یک بحث سیاسی است و من وارد آن نمیشوم.
🔹 آنچه که میگویم این است که ما میبینیم که ایران دقیقا کجا است.
🔹 آنچه حال حاضر را مهم میکند این است که اگر قرار باشد که دسترسی به ایران محدود شود، آنوقت این توانایی را از دست خواهیم داد که از آخرین ذره جزئیات مطلع شویم.
🔹 ما دقیقا میدانیم که هرجا چه اتفاقی دارد میافتد.
🔺ورود ایران به سازمان شانگهای تلاش های آمریکا و اسرائیل علیه تهران را محدود می کند
🔹نیوزویک در گزارشی که روز سهشنبه منتشر کرده نوشته است که ورود ایران به سازمان همکاری شانگهای میتواند آزادی عمل آمریکا، اسرائیل و غرب را در مواجه با برنامه هستهای و آنچه که "حمایت بینالمللی از ترورویسم و اقدامات بیثباتکننده منطقهای ایران" خوانده شد، محدود کند/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تصاویری از آمادگی نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران در رزمایش "فاتحان خیبر" در مناطق مرزی کشور
✅ بصیرت
☘
✅ #صرفا_جهت_اطلاع | افکار عمومی ارمنستان نسبت به حضور ایران در مرزهای شمال غرب کشور‼️
🍃🌹🍃
🔻 لشکرکشی ایران به مرزهای شمال غربی کشور صرفا نه به خاطر راهزنی جمهوری آذربایجان در جاده گوریس- کاپان، بلکه به دلیل داشتن اطلاعاتی احتمالی مبنی بر حمله قریب الوقوع آذربايجان و ترکیه به استان سیونیک ارمنستان در آستانه سالگرد جنگ ۴۴ روزه است!
1⃣ یک کاربر ارمنی در واکنش به ارسال ادوات نظامی ایران به مرز های شمال غربی نوشت: نمی دانم، شاید ایرانیان اطلاعاتی دارند که آذری ها و ترک ها در اولین سالگرد جنگ ۴۴ روزه این بار به سیونیک حمله خواهند کرد.
2⃣ دیگر کاربر ارمنی نوشت: به احتمال زیاد اطلاعات ایران شنیده است که پاشینیان به اردوغان گفته: برادر من شما می توانید سیونیک را نیز داشته باشید.
📰 روزنامه کیهان نیز امروز این خطر را تایید کرد و تقریبا مشخص شده است که علت اصلی ستون کشی ایران به نوار مرزی جمهوری باکو چیست.
🌀 علت اصلی، خطر حمله سران متوهم استانبول و باکو به سیونیک و قطع کانال ارتباطی ایران با قفقاز شمالیست و مسئله کامیون ها یک مسئله حاشیه اي است.
🔺 ستون کشی ایران به نوار مرزی جمهوری باکو به قسمتهای شرقی خلاصه نشده و تجهیزات نظامی در مرز نخجوان هم مستقر شده اند.
💯 ایران تهدید را اینبار کاملا جدی گرفته است.
#روشنگری
#قائمون
#ثامن
#اربعین
🆔:@sgm_Ghaemon
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
♦️ نحوه مواجهه آمریکا با طالبان
#گزارش_کوتاه
🔹 نشریه فارنافرز در یادداشتی به دولت آمریکا توصیه کرده در نوع مواجهه با طالبان از خطاهای دیپلماتیکی که منجر به محکومیت نحوه خروج نظامیان این کشور از افغانستان شد، اجتناب کند. به نظر نویسنده دولت بایدن باید رویکردی سختگیرانه و واقعبینانهتری در قبال طالبان در پیش بگیرد.
🔸 طبق این یادداشت، دولتمردان ترامپ در مذاکره با طالبان، واقعیتهایی که با برنامههای دیپلماتیک آنان مطابقت نداشت، نادیده گرفتند. عدم ضمانت در خصوص آتشبس و وادارکردن دولت کابل به آزادسازی زندانیان طالب، دو خطای دیگر در این پرونده بود. ارزیابی نادرست از رابطه طالبان با شبکه حقانی و القاعده، دیگر خطای سیاست خارجی آمریکا بود.
🔸 از نظر نویسنده، یک استراتژی مشترک در مواجهه با طالبان، همکاری با اتحادیه اروپا، انگلستان و سایر کشورهای همفکر برای فشار بر طالبان برای تأمین حقوق بشر، حقوق زنان، دولت فراگیر و مبارزه با تروریسم است. اینها حداقل شروطی است که در ازای مشروعیت بینالمللی و کمکهای مالی برای طالبان وجود دارد.
🔸 تیم بایدن باید با اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد از جمله فرانسه، آلمان و انگلستان همکاری نزدیک داشته باشد تا در برابر فشارهای چین و روسیه برای لغو تحریمها بدون پیششرط مقاومت کند. بهویژه نباید تحریمهای شخصیتهایی مانند سراجالدین حقانی، به بهانه اینکه در دولت هستند، لغو شود.
🔸 نویسنده معتقد است طی سالهای پیشرو گروه تروریستی مانند القاعده بدون شک از فرصت استقرار طالبان برای بازسازی پایگاه قدرت خود استفاده خواهد کرد. او مؤثرترین راه برای مقابله با طالبان را چندجانبهگرایی در همراهی با هند، ازبکستان و تاجیکستان برای فشار دیپلماتیک و امنیتی بر طالبان میداند. به باور وی باید از تجربه ناکام همکاری با پاکستان درباره طالبان عبرت گرفت.
✅ خطای این توصیه را میتوان نادیدهگرفتن نفوذ چین و روسیه در آسیای میانه و از جمله افغانستان دانست. در واقع تأکید بر مواردی مانند دمکراسی و حقوقبشر برای مقابله با طالبان که مورد تأکید دیگر بازیگران جهانی و اعضای شورای امنیت نیست، نمیتواند راهبرد آمریکا را به سوی نتیجهای روشن رهنمون سازد.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴آیا می دانید که نمیدانید؟!
🔹 آیا میدانید میزان صادرات نفت خام کشورهای عربستان، امارات متحده عربی، کویت و قطر به ازای هر تبعه این کشورها در یک سال به نسبت صادرات نفت خام ایران به ازای هر ایرانی در شرایط قبل از تحریم معادل چند سال یک ایرانی است؟
1️⃣ عربستان ۱۸ سال
2️⃣امارات ۴۲ سال
3️⃣کویت ۵۳ سال
4️⃣قطر ۱۳۵ سال
👈 ملاحظات:
1️⃣جمعیت بومی عربستان ۲۲ میلیون و صادرات نفت خام آن ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه در روز
2️⃣جمعیت بومی امارات یک میلیون ۴۰۰ هزار نفر و صادرات نفت خام آن دو میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه در روز
3️⃣جمعیت بومی کویت یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر و صادرات نفت خام آن روزانه ۲ میلیون و ۵۰ هزار بشکه
4️⃣جمعیت قطر کمتر از ۴۰۰ هزار نفر و صادرات آن یک میلیون و ۴۸۰ هزار بشکه در روز
5️⃣جمعیت ایران ۸۴ میلیون نفر و صادرات نفت خام ایران قبل از تحریم دو میلیون و سیصد هزار بشکه در روز
6️⃣هر مقایسه ای بین رفاهیات در ایرانی و کشورهای فوق باید با لحاظ واقعیات فوق در نظر گرفته شود.
7️⃣لازم به ذکر است که ایران در شرایط تحریم گاهی صادرات نفت ایران بین ۱۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار بشکه در روز بوده است
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
📍ایران به ارمنستان نیروی نظامی میفرستد؟
🔹علیرضا تقوینیا، تحلیلگر مسائل سیاسی مدعی شد ارمنستان به ایران برای حضور نظامی در خاکش و دادن پایگاه به ایران در مناطق جنوبی برای مدت طولانی چراغ سبز نشان داده است.
🔸️در صورت توافق نهایی در این خصوص، دیگر باکو به نخجوان هیچگاه از طریق زمینی متصل نخواهد شد و ترکیه نیز به دریای خزر نمی رسد.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ تلاش آمریکا برای کاهش صادرات نفت ایران به چین
🔹 رویترز گزارش داده است که آمریکا از چین خواسته است خرید نفت از ایران را کاهش دهد. یک مقام آمریکایی گفته است این کشور از خرید نفت توسط شرکتهای چینی آگاه است و تحریم مقامات به دلیل بیتوجهی به تحریمها را ادامه خواهد داد.
🔹 همچنین این موضوع از مباحث مورد بحث در سفر چند هفته گذشته معاون وزارت خارجه آمریکا به چین بوده است.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
اسلامی: آژانس نباید بازیچه گروههای تروریستی باشد
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران:
🔹تروریسم هستهای با ترفندهای فتنهآمیز و کاغذ و عکس ماهوارهای که اصالتی ندارد و با شواهد غیرمستدل اتهاماتی علیه برنامه هستهای ایران وارد میکند، این رفتارها نخنما شده است.
🔹آژانس بینالمللی انرژی اتمی به عنوان سازمان مستقل و بینالمللی نباید بازیچه گروههای تروریستی قرار بگیرد.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
مرز ارمنستان.pdf
19.52M
⭕️ اگر میخواهید بدانید دقیقا در مرز ایران و آذربایجان چه میگذرد و چرا ایران به کناره رود ارس لشکرکشی کرده، این فایل را با دقت بخوانید.
#محتوای_ناب
#تحلیل
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_zanjan
🆔 https://rubika.ir/roshana_zanjan
♦️ انتصاب نخستوزیر جدید تونس
🔹 قیس سعید رئیسجمهور تونس پس از حدود دو ماه از انحلال مجلس، نخستوزیر جدید این کشور را منصوب کرد. نجلان بودن رومدهان به عنوان نخستوزیر معرفی شده و نخستین زن تونسی است که به این مقام دست یافته است.
🔹 نجلان بودن که مهندس است سابقه کار در بانک جهانی را دارد. قیس سعید که پس از قبضه قدرت، کشور را با فرمانهای متعدد خود اداره کرده است از نخستوزیر جدید خواسته هر چه سریعتر کابینه را تشکیل دهد.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
☘
🌀 #صرفا_جهت_اطلاع | قاتل پهپاد امریکایی در راه مرز‼️
🍃🌹🍃
🚀 سامانه پدافندی برد بلند سوم خرداد (شکارچی گلوبال هاوک آمریکایی) در راه مرزهای شمال غربی
✅ گفتنی است رزمايش بزرگ نیروی زمینی ارتش از فردا با نام «فاتحان خيبر» در شمالغرب کشور آغاز میشود.
💢 در اين رزمايش، یگانهای زرهی، توپخانه، پهپاد، جنگال و هوانیروز حضور دارند.
#روشنگری
#ثامن
#اربعین
🆔 @aina_ammaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘
🎥 #فیلم| رزمایش نیروی زمینی #سپاه
🍃🌹🍃
👌 رزمایش مقتدرانه نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دیشب در مرز باکو با حضور سردار پاکپور برگزار شد. ✌️🇮🇷💪
#روشنگری
#ثامن
#ایران_قوی
🆔 @aina_ammaar
🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انا لله وانا اليه راجعون
با نهایت تاسف و تاثر آسمانی شدن برادر پاسدار (حسین خالقی) فرزند شهید زنده مداح اهل بیت حاج رجبعلی خالقی را به عموم همشهریان عزیز به ویژه خانواده های معظم شهدا، جانبازان، ایثارگران و جامعه بسیجی و پاسداران انقلاب اسلامی تسلیت عرض نموده و برای روح آن مرحوم مغفور علو درجات را از درگاه خداوند منان مسئلت می نمائیم
@aina_ammaar
مرز ارمنستان.pdf
19.52M
آنچه باید از مناقشه اخیر ما با کشور آذربایجان دانست را در یک پاورپوینت کوتاه و ساده ببینید!
🌍خبر : شرکت "دانا گاز" امارات اعلام کرده است که هیئت داوری بینالمللی در بخشی از پرونده مربوط به شکایت علیه شرکت ملی نفت ایران -مشهور به پرونده کرسنت- رای به پرداخت بیش از ۶۰۰ میلیون دلار غرامت به شرکت اماراتی داده است.
🌍 تحلیل:
🌍 کرسنت از جمله پروندههای شکایت بینالمللی از ایران است که دامنه آن به سیاست داخلی و طرح اتهامات فساد سنگین علیه مقامها در دولتهای مختلف جمهوری اسلامی رسید.
🌍 این پرونده قدیمی به اختلاف بر سر قرارداد ۲۵ ساله فروش گاز میان شرکت کرسنت پترولیوم، وابسته به دانا گاز امارات، و شرکت ملی نفت ایران مربوط میشود.
🌍 این قرارداد بود از سال ۲۰۰۵ میلادی اجرا شود، اما شرکت اماراتی مدعی است که گاز ایران بر خلاف قرارداد هرگز تحویل داده نشد.
🌍قرارداد کرسنت، قراردادی است که در دولت اصلاحات و زمان وزارت بیژن زنگنه بین شرکت ملی نفت ایران و شرکت کرسنت منعقد شد که پس از بررسی نهادهای نظارتی مشخص شد قیمت گاز صادراتی ایران بسیار ناچیز و در حد رایگان است. برای متخلفان این قرارداد در داخل کشور هم پرونده قضایی تشکیل شده است.
🌍 بیژن زنگنه سال ۱۳۹۲ پس از معرفی به عنوان وزیر نفت وعده داد که دو هفتهای پرونده کرسنت را مختومه میکند!
اما داستان پر غصه کرسنت بدلیل مدیریت غلط غربگرایان در دولتهای پس از جنگ همچنان باج خواهی میکند و سفره ایرانی را کوچکتر میکند.
🌍 یادآور میشود در قراردادهای پرخسارت و آلودهای مانند کرسنت، توتال، استات اویل و ترکمنستان، اغلب پای رشوه در میان بوده است؛ به عنوان مثال شرکت توتال متهم است هنگام وزارت زنگنه در دولت اصلاحات، به تیمی که در راس مدیریت آن مهدی هاشمی بوده، رشوه ۳۰ میلیون دلاری داده است. توتال به همین دلیل در دادگاه فرانسه به جریمه ۵۰۰ هزار یورویی محکوم شد. با وجود این گذشته تاریک، مجددا در دولت روحانی قرارداد دیگری با توتال امضا شد که صرفا به ارائه اطلاعات سرّی مخزن پارس جنوبی به توتال و عهدشکنی بعدی توتال ختم شد و حال آنکه شرکت فرانسوی همزمان در بخش قطری این مخزن بزرگ در حال فعالیت گسترده است و اکنون به اطلاعات ذی قیمت ایران درباره پارس جنوبی هم دسترسی پیدا کرده است.
🌍 یادآور میشود آقای روحانی آذرماه ۸۱ به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی، نامه اعتراض خطاب به رئیسدولت وقت(خاتمی) نوشت و اقدام وزیر نفت (زنگنه) در انعقاد قرارداد با شرکت اماراتی «کرسنت» را بیرون از چارچوب قانون، از طریق «واسطه» و دارای آثار منفی فراوان برای کشور دانست.
🌍 روحانی در آن نامه تأکید کرده بود «عقد قرارداد طولانی گاز با شرکتی غیر معتبر که بنابر گزارشات دریافتی از وزارت نفت طی سالهای گذشته عملکردی ضعیف و توأم با نادیده گرفتن حقوق ایران در ارتباط با میدان نفتی مبارک داشته، تکرار تجربه تلخی است که سالیان دراز گرفتار آن خواهیم بود. قیمت و شرایط قراردادی مذاکره شده در مقایسه با منطقه بسیار پایین و غیرمطلوب است. قرارداد کرسنت احتمالاً آثار منفی اقتصادی درازمدت بر بازار گاز کشور خواهد داشت و هیچ منفعت سیاسی نیز در پی نخواهد داشت. از حدود یک سال پیش سؤالاتی از وزیر نفت درباره قرارداد کرسنت مطرح کردهام که با وجود دستور شما، پاسخی دریافت نشده است... قرارداد مذکور از طریق واسطهها و عدم ارتباط مستقیم دولتی با یک شرکت غیرمعتبر به امضا رسیده است».
🌍 روحانی، متاسفانه با وجود این قضاوت دقیق، زنگنه را در ردیف ژنرالهای کاربلد(!) قرارداد و در دولت خود به وزارت گماشت! حذف کارت سوخت به مدت چهار سال در این دوره مدیریتی، موجب نابودی شفافیت و تشدید مصرف (قاچاق) روزانه ۲۰ میلیون لیتری بنزین شد و با احتساب روزانه ۱۰۰ میلیارد تومان قاچاق، ۱۴۴ هزار میلیارد تومان را از جیب مردم به حلقوم قاچاقچیان ریخت. پس از آن هم تصمیم شوکآمیز دولت در سه برابر کردن ناگهانی قیمت بنزین در آبان اتفاق افتاد که به موج سواری ضد انقلاب و حوادث تلخ آبان ۹۸ ختم شد.
🌍حال آیا دستگاههای قضایی و نظارتی با ترک فعلهای مسئولینی که موجب خسارتهای سنگین به ملت و کشور شده اند را بعداز ۴۲ سال که از پیروزی بزرگترین انقلاب قرن می گذرد، محاکمه و بازخواست خواهند کرد یا نه!!!؟؟؟
🕪سیدجعفرموسوی همپا
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
📣⚡️فراخوان ارسال اقدامات ابتکاری و خلاقانه فرهنگی هنری
متن خبر در 👇👇
https://basijnews.ir/fa/news/9379600
🌓روشنا استان زنجان
🔰https://eitaa.com/roshana_zanjan
🔰https://rubika.ir/roshana_zanjan
🔰 #استعمار_فرانو
◽️در عصر جدید، دیگر برای چپاول ملتها و انعقاد معاهدات استعماری، زیر پرچم انگلیس، آمریکا و اسرائیل، تعهد و امضا گرفته نمیشود؛ امروزه استعمارگری در غالب «سازمانهای بهاصطلاح بینالمللی» برنامهریزی و اجرایی میشود!
📍صهیونیسم بینالملل، به این اشکال ظهور پیدا کرده است:
🔯 بهداشت WHO (سازمان جهانی بهداشت)
🔯 یونسکو UNESCO(سازمان جهانی آموزش فرهنگ)
🔯 یونیسف UNICEF(سازمان جهانی کودکان)
🔯 فائو FAO(سازمان جهانی خواربار و کشاورزی)
🔯 گات WTO (سازمان جهانی تجارت)
🔯 یاتا IATA(سازمان جهانی حمل و نقل)
🔯 ایزو ISO (سازمان جهانی استاندارد)
🔯 اناسای NSA (سازمان جهانی امنیت)
🔯 صلیب سرخ و هلال احمر CRC(سازمان امداد جهانی)
🔯 حقوق بشرUNHRC(شورای حقوق بشر ملل)
🔯 آیوسان IUCN(اتحادیه بینالمللی حفاظت از محیط)
✡️ و...
•┈┈••✾••┈┈•