eitaa logo
این عمّار
831 دنبال‌کننده
13.3هزار عکس
7.5هزار ویدیو
512 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
مقام امنیتی تل‌آویو: روابط ایران و روسیه برای ما بسیار نگران‌کننده است 🔹در حالی که نتانیاهو اخیراً گفته توافق ریاض و تهران مملو از خطر «بدبختی» است، رئیس شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی می‌گوید: به‌رغم همگرایی ایران و عربستان، شرایط برای روابط اسرائیل با عربستان بیش از پیش مهیاست. 🔹سعودی‌ها تمایل دارند مسئله یمن را پایان دهند و بهای آن مشروعیت‌بخشی به ایران است و این به ضرر ما نیست. 🔹«تزاچی هانگبی» همچنین با تکرار ادعای همکاری تسلیحاتی ایران و روسیه در جنگ اوکراین، گفت: من نمی‌خواهم خیال‌پردازی کنم. روابط ایران و روسیه بسیار نگران‌کننده است و ما ابعاد این رابطه را در چند مورد می‌بینیم. 🔹ایرانی‌ها از روس‌ها خواهند خواست قدرتشان را تقویت کنند تا به اسرائیل آسیب برسانند. ما با روس‌ها در این خصوص در حال گفت‌و‌گو هستیم.
ایران متحد ماند؛ اپوزیسیون تجزیه شد 🔹همانطور که از قبل هم قابل پیش بینی بود، ائتلاف اپوزیسیون خارج از کشور، پس از ۶ ماه، به صورت عملی با گناره‌گیری حامد اسماعیلیون تمام شد. 🔹البته برای همه روشن بود که حامد اسماعیلیون (نزدیک به گروهک منافقین و مورد حمایت شبکه تلویزیونی تجزیه‌طلب اینترنشنال) از همان ابتدا هم چشم دیدن رضا پهلوی (راس سلطنت طلبان و مورد حمایت تلویزیون منوتو) را ندارد، اما اسماعیلیون اندکی پس از این کناره‌گیری در گفتکو با شبکه حامی خود (اینترنشنال) به صراحت علیه رضا پهلوی مصاحبه کرد. 🔹رضا پهلوی نیز طی روزهای گذشته در یک حرکت انتحاری، به سرزمین‌های اشغالی سفر کرد. 🔹این سفر گذشته از اینکه از سوی بسیاری در داخل و خارج (به دلیل فرهنگ رفتاری حاکم بر سلطنت طلبان) مورد تمسخر قرار گرفت، به روشنی نشان داد که این افراد برای مخالفت با جمهوری اسلامی حاضرند حتی با دشمن شماره یک ایران یعنی صهیونیست‌ها نیز همپیمان شوند. 🔹پیشتر خروج یکباره و بدون توضیح نازنین بنیادی از این ائتلاف و متوقف کردن فعالیت های خود در فضای مجازی نیز حاشیه ساز شده بود که البته به دلیل نداشتن جایگاه موثر در جریان اپوزیسیون، چندان جدی تلقی نشد. 🔹حالا از جمع به اصطلاح رهبران! اپوزیسیون تنها مصی علینژاد باقیمانده که احتمالاً باید او را زرنگ ترین فرد این ائتلاف دانست؛ کسی که از طریق کاسبی با خون و زندگی معترضان در داخل کشور، وضع مالی خوبی بهم زده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید روحانی اواخر دوره خودش و زمانی که از رای مردم به هم حزبی‌های خودش ناامید شده بود چطور زمین رو برای دولت بعدی مین گذاری کرد! ⭕️ مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: روحانی در ۶ ماه آخر دولتش، ۱۳۵ هزار میلیارد تومان از بانک مرکزی استقراض کرد‌. معلوم است تورمی که امروز در جامعه وجود دارد، محصول چه اقداماتی است! ⭕️ این فقط یک مورد هست، اورارق قرضه و مشارکت در دولت روحانی به اندازه دویست سال دولت‌های قبل بوده و ۵ دولت بعدی باید بدهی‌های روحانی رو بپردازند.
ماشاءالله! حزب الله!🌹 اصلا رفراندوم و اینارو ولش کنید! هر وقت براندازا تونستن ۶ صبح یک صدم این جمعیت رو هم از زیر لحاف بکشن بیرون ما کل مملکت رو بهشون واگذار میکنیم 😃 1402شمسی
هدایت شده از قائمون
ماشاءالله! حزب الله!🌹 اصلا رفراندوم و اینارو ولش کنید! هر وقت براندازا تونستن ۶ صبح یک صدم این جمعیت رو هم از زیر لحاف بکشن بیرون ما کل مملکت رو بهشون واگذار میکنیم 😃
هدایت شده از قائمون
23.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سعودی‌ها فهمیده‌اند که کلید ثبات خاورمیانه در دست تهران است کارشناس صهیونیست: 🔹پیش از بهار عربی، عربستان سعودی به سوریه پیشنهاد داد تا در صورت کاهش روابط و قطع اتحاد با ایران در بازسازی سوریه کمک کند. سوری‌ها این پیشنهاد را رد کردند و با شروع بهار عربی، عربستان، امارات و دیگر کشورها وارد نبرد علیه نظام سوریه شدند. 🔹سعودی‌ها نتوانستند در هیچ کشوری سلطه خود را اعمال کنند به همین خاطر آتش‌بس اعلام کردند. 🔹آن‌ها فهمیدند کلید ثبات خاورمیانه در دست تهران است.
هدایت شده از قائمون
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این ویدئو بسیار مهم و آموزنده است. ▪️صنعت خودروی چین در حال جلو زدن از صنعت خودروی آلمان است. آنهم در خود چین با خودروسازی آلمان رقابت را با چند دهه تاخیر شروع کرد و در مدت کوتاهی توانست در یک بازار رقابتی فولکس واگن آلمانی را پشت سر بگذارد. ▪️چین برای پیشرفت صنعت خودروسازی کشورش پدر مردمش در نیاورد و خودروی بی کیفیت با چندبرابر قیمت به مردمش تحمیل نکرد.... ▪️کاش مسئولان بفهمند این مسیر پیشرفت خودروسازی در کشور ما بکلی غلط است. حداقل رعایت حقوق شهروندی و اخلاق حرفه ای در صنعت را نگذاریم قربانی شرارت خودرو سازها و مافیای پشت پرده آن بشود. ▪️توی تصادفات تعطیلات عید فطر ۱۱۶نفر کشته و ۱۶۰۰نفر مجروح شدند توی جنگ این قدر تلفات نمیدیم! آقای مسئول مردم دارند بابت لجبازی و نفهمی امثال شما، با جونشون تاوان میدهند ۵برابر قیمت خودروهای روز دنیا پول میدهند اما ماشین‌های ۳۰سال پیش رو سوار میشوند
اژه‌ای: باید ابربدهکاران بانکی معرفی شوند رئیس قوه قضائیه: 🔹قوه قضاییه در سال جاری، در مباحث مرتبط با بانک ها، بیش از آنکه به مشتری بانک بپردازد، به خود بانک خواهد پرداخت. 🔹معرفی ابربدهکاران بانکی، کار درستی است و باید صورت گیرد، اما چه کسی این ابربدهکاران را بوجود آورده است؟ چه کسی وثیقه مناسب دریافت نکرده است؟ چه کسی وقتی قسط‌های اول و دوم تسهیلات عقب افتاد، پیگیری‌های لازم را به عمل نیاورد تا موضوع متراکم نشود؟ 🔹فساد امری مسری است و اگر جلوی آن گرفته نشود، از بخشی به بخش دیگر سرایت خواهد کرد؛ ما باید در بحث مقابله با فساد، اولویت‌ها را مشخص کنیم.
🎥 آه اگر از پسِ امروز بُوَد فردایی، آقای سرلک ⏪یه سری هم توی مملکت هستند که غوره نشده میخوان مویز بشن و شاید هم بلطف صداوسیما و فعالیت رسانه ای فکر میکنن شدن، پشت سر آیت الله نماز رو خوندن و بعدش دارن ازش ایراد میگیرن! ▪️این قشر صورتی که مدتهاست باهاشون مشکل داریم همان‌ها هستند که اصل حرفهای رهبری( حرام سیاسی و شرعی بودن کشف حجاب و توطئه شبکه های جاسوسی دشمن در کشف حجاب ها) را بی‌خیال می شوند و یک بخش پدرانه صحبتهای رهبری را بعنوان حکم فقهی برجسته می کنند و همین‌ها در حال تلاش برای تحریف دین و واژگان و ارزش‌ها هستند تا در مملکت علیه السلام جا بیندازند که بی‌حجاب‌ها همه مومنه و اهل دین و نماز شب خوان و منور اند!! ▪️برادر من اول اینکه اهل دین بودن اگر ۱۰۰ رتبه داشته باشد به رتبه ۱ هم میشود اهل دین گفت و بی‌حجاب هم طبق این تعریف می‌شود اهل دین و... نه اینکه جنابعالی بلندگو برداری در تطهیر این جماعت و سفیدشویی راه بندازی براشون، بی حجاب تا زمانی که توبه نکرده و باحجاب نشده و اعمالش رو کامل انجام نمیده، اهل دین هست ولی چه درجه ای؟ باید به آن توجه شود، کما اینکه صدام حسین و امثالهم هم اهل دین بودند ولی دین‌شان قابل دفاع نیست! ▪️ضمناً یکبار هم به سخنان علامه حسن زاده آملی گوش فرا دهید تا بدانید بی‌حجاب و بدحجاب چه می‌کند! مگر اینکه خود را از ایشان هم بالاتر بدانید ▪️گناه یعنی بازی کردن با ناموس خدا بیحجابی هم گناه و منکر علنی و مستمر است!/آنتی صهیون
سر ظهری یه حرف سیاسی بزنم 😁 دوستی نوشته بود؛ «اینکه اپوزسیون از هم پاشیده خوشحالی ندارد! اپوزسیون از اول هم یک شوخی بود ... مشکلات را باید فهم کرد و با دقت بالایی کار کرد» اینکه خدا لطف کرده و مخالفین جمهوری اسلامی خیلی جدی نیستند، حرف درستی است اما این حجم از پروپاگاندای‌شان در این چند وقت؛ برای عده‌‌ای توهم ایجاد کرده بود که این‌ها هم برای خودشان کسی هستند و دارند کارهایی می‌کنند. هر چند بر ضد منافع مردم حرکت کردند و حسابی لگد زدند اما بیشتر خودشان را رسوا کردند. این آخری هم که دیگر نوبر بود. توسل به دیوار ندبه، آن هم در اسرائیل ... بله باید از این موضوع هم گذر کرد، خیلی کار داریم ...