🌐 جلفا-ایروان، مسیر مغفول در قفقاز جنوبی
#تحلیل_کوتاه
🔹 اخیراً بحثها در مورد مسیرهای کریدوری و امکان تغییرات ژئوپلیتیک در قفقاز جنوبی مجدداً داغ شده است. در این رابطه نکتهای که کمتر به آن توجه میشود این است که محوریترین مسئله در توافق آتشبس نوامبر ۲۰۲۰ میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان مسئله رفع انسداد در قفقاز جنوبی بوده است، انسدادی که از زمان فروپاشی شوروی و وقوع جنگ اول قرهباغ در منطقه ایجاد و موجب توقف مواصلات و ارتباطات آزاد منطقهای شده است. در واقع با دو رویکرد میتوان به مسئله نگاه کرد:
1️⃣ رویکرد متنی
🔸 به نظر میرسد در بسیاری از موارد بند نهم موافقتنامه آتشبس نوامبر ۲۰۲۰ با موضوع ساماندهی «حرکت بدون مانع شهروندان، وسایل نقلیه و بار میان نخجوان و جمهوری آذربایجان با نظارت سرویس کنترل مرزی روسیه» در قلب استدلالهای مدافعان خارجی زنگهزور قرار دارد. در این خصوص، وجود بند ششم در این موافقتنامه با موضوع فعالیت کریدور لاچین و تامین دسترسی ارمنستان به خانکندی یا استپانکرت با شرایطی کاملا مشابه نادیده گرفته میشود.
🔸 در واقع، برای ارمنستان تداوم دسترسی به قرهباغ کوهستانی از مسیر لاچین، دلیل اصلی پذیرش نظارت سرویس کنترل مرزی روسیه در توافق آتشبس به شمار میرفت که پس از بازپسگیری کامل این منطقه توسط آذربایجان و خروج جمعیت ارمنی از آن، باز نگاهداشتن کریدور لاچین از موضوعیت افتاده است و متعاقب آن، ارمنستان دلیلی برای پذیرش نظارت سرویس کنترل مرزی روسیه درون خاک خود ندارد و فقط مساله رفع انسداد مواصلاتی باقی میماند.
2️⃣ رویکرد رفع انسداد
🔸 در خصوص رفع انسداد که روح توافق را تشکیل میدهد شایان ذکر است که یکی از محورهای انسداد در قفقاز جنوبی محور باکو-نخجوان تلقی میشد که در این خصوص، توافق احداث کریدور ارس میان جمهوری آذربایجان و ایران انجام پذیرفته و به امضای شاهین مصطفییف، معاون نخستوزیر آذربایجان، و مهرداد بذرپاش، وزیر وقت راهوشهرسازی و مسئول کمیسیون مشترک میان دو کشور رسید. پل آغبند نیز به عنوان نقطه آغازین این کریدور در دست احداث است.
🔸 یکی دیگر از محورهای انسداد در قفقاز جنوبی که نیازمند توجه است، مسیر ریلی جلفا-نخجوان-ایروان است که همانطور که در نقشه مشاهده میشود، در واقع اتصال ریلی میان ایران، گرجستان، ارمنستان، ترکیه، آذربایجان و روسیه با گشایش و بازسازی آن محقق خواهد شد. این مسیر ریلی پیش از فروپاشی شوروی نیز فعال بود و از این رهگذر، ارتباط منطقهای گستردهای از طریق ریل برقرار شده بود اما پس از جنگ اول قرهباغ (۱۹۸۸-۱۹۹۴)، از سوی طرفین مسدود گردید و در سه دهه گذشته، بخشهایی از آن آسیب دیده که اکنون نیازمند مرمت است.
🔸 هزینه بازسازی خط ریلی جلفا-ایروان در مقام مقایسه با احداث خطوط جدید بسیار کمتر است و با مختصری اصلاحات فنی و تکمیل برخی نواقص، پیوند میان شبکه ریلی ترکیه، گرجستان، آذربایجان، ایران و روسیه ممکن خواهد شد. این طرح همچنین، نرخ بازگشتپذیری مناسبتری در قیاس با طرحهای بدیل خود دارد. به طور مثال، فقط هزینه احداث ارتباط جدید ریلی میان ایران و ارمنستان در قالب پروژه مرند-نوردوز-مقری-ایروان با طول ۴۷۰ کیلومتر و لزوم احداث ۸۶ پل، ۶۰ تونل و ۲۷ ایستگاه معادل ۵ تا ۸ میلیارد دلار برآورد شده است و برآوردها از هزینه برقراری مجدد خط جلفا کمتر از یک میلیارد دلار بوده است.
✔️ با توجه به ضعف اتصالات و زیرساختهای جادهای و ریلی میان کشورهای مختلف در قفقاز جنوبی، احیای این خط ریلی میتوان موجب رونق ترانزیت و تسهیل تردد گردیده و متعاقبا همه بازیگران را منتفع سازد.
#قائمون
🆔https://eitaa.com/Ghaemon
🔴 غافل!
نوشته حسن روحالامین
زمستان سال۱۳۷۶ بود، کلاس دوم راهنمایی بودم، در مدرسهای که مدیر به اصطلاح خوشفکری داشت که در اواسط سال تحصیلی اومده بودن بر اساس نمرهی امتحانات، انضباط و کارنامهی شبانهای هر شب که توسط والدین پر میشد (که در اون مثلاً ساعت خواب بعد از ساعت ۹ تخلف محسوب میشد) به دانشآموز درجه و رتبه میدادند.
به این صورت که دانشآموز عالی و درسخون و پسر خوب میشد (ساعی) دانشآموزی که مستعد بود و محتاج به تلاشی بیشتر میشد (کوشا) و زبالههای مدرسه هم میشدند (غافل) پس چی شد؟
بهترتیب شأنیت: ساعی، کوشا، غافل.
پس از تعیین سطح توسط شورای مدرسه شما کارت خودت رو باید به جلوی لباست با سنجاق وصل میکردی و اگر جوری قرار میگرفت که دیده نمیشد تخلف محسوب میشد! مثل پلاک ماشین، حالا شما حساب کنید نوجوونی که عرض شونش ۴۵ سانته یک کارت پرسشدهی مثلا ً ۱۸ سانتی رو روی سینهش که سطح و شأن اجتماعیش رو نشون میداد باید نگه میداشت.
من توی درجهبندی توی دستهی (غافل) قرار گرفتم. روزهای اول خیلی باهاش کلنجار رفتم تا دیده نشه، مثلاً پشت کارت غافل کارت دانشآموزیم رو میذاشتم و میچرخوندمش به سمت کارت دانشآموزی تا کمتر آبروریزی بشه که اینجا هم با برخورد خشن ناظم مواجه میشدم که چرا کارتت پیدا نیست ...
چند هفته گذشت دیدم نمیشه باید خودم رو از این ذلت نجات بدم با کلی تلاش و زود خوابیدن و چند امتحان نمره بالاتر گرفتن شایستهی درجهی کوشا شده بودم که وقتی رفتم برای تعویض کارت کسی پاسخگو نبود، متوجه شدم که سیاست عوض شده رتبهبندی این جوری شده بود؛
به ترتیب از عالی به نازل: (ممتاز) (ساعی) (کوشا)
اینجوری عملاً همون غافل محسوب میشدم.
این خاطرات رو مدتها بود میخواستم بگم. یک بار یادمه توی مدرسه دارالفنون، دوستانی از آموزش و پرورش محبت کرده بودند و برای من نکوداشتی گرفته بودند. با لوح کاغذ A4 و از من خواستن که بیام بالا و صحبت کنم. من حوصله نداشتم ولی برای اینکه نگن متکبری، رفتم اونجا و گفتم زمانی که من بچه بودم و به مدرسه میرفتم هیچ احساس احترامی دریافت نمیکردم. از دم در مدرسه که وارد میشدم در سطل اشغال، تخته سیاه، میزها، معلم، دانشآموزها، همه و همه بهم با زبون بیزبون میگفتن خاک بر سرت کنن، ریاضی بلد نیستی، زبانت خوب نیست، دیکته بلد نیستی، اما هیچ وقت کسی نیومد بگه چقدر خوب طراحی میکنی حتی معلم هنر!
حالا شماها هر چی به من بگید استاد هنرمند فلان و چنان من، همون حرفای بچیگیم رو باور دارم همون خاک بر سرت رو!
آدمها در کودکی همان آدمهای بزرگسالیان با تجربهی کمتر.
وقتی در اول دوران حیات من رو به اسمی بخوانی من با همون اسم خودم میشناسم. تصویر پست هم کارنامه سال آخر هنرستان من هست، سال ۱۳۸۲
و حالا در سن نزدیک به چهل سالگی وقتی یه نفر تحقیرم میکنه و نادیدهام میگیره برام یادآور دوران نوجوانی و باورهای پایهای هست که توی اون دوران به مغز استخونم رسوخ کرد و به خودم میگم در گوشی راست میگه ...
#قائمون
🆔https://eitaa.com/Ghaemon
❌ مسیری غلط و پر آسیب
فروش دلاری منابع ملی به ایرانیان، باعث شده ملتی که دخلش به ریال است، خرجش به دلار شود. این نامعادله، مردم، دولت و تولید پائیندست را تهیدست کرده و برای خامفروشانِ دلاردار و دلاریفروش زندگیهای افسانهای ساخته است. یا از این اقتصاد #دلارزدایی کنید، یا کاملا آن را #دلاریزه کنید.
#قائمون
🆔https://eitaa.com/Ghaemon
با اعلام نتایج قرعهکشی اخیر
🔰 بساط خرید و فروش حواله خودرو دوباره پهن شد
🔸بازار خرید و فروش حواله با اعلام نتایج قرعهکشی اخیر، دوباره پهن شده و به جای اینکه مسئله خودرو رفع شود به شیوههای شکست خورده دهه 60 بازگشته است.
🔸این طرح که با عرضه محصولات این گروه خودروسازی شامل ریرا، خانواده پژو ۲۰۷ دستی، تارا، راناپلاس، سورنپلاس، خانواده هایما و دو خودروی برقی لونا GRE و FAW Bestune NAT به صورت طرح پیشفروش و فروش فوقالعاده و طبق اولویتبندی و در چارچوب مصوبات شورای رقابت و دستورالعمل تنظیم بازار خودروی سواری، عرضه شده بود اجرائی شد که پس از چند بار امروز و فردا شدن، در نهایت یکشنبه هفته گذشته (۱۱ شهریور ماه) قرعهکشی جهت اولویتبندی متقاضیان انجام شد.
🔸قرعهکشی برای انتخاب مشتریان نهائی ضروری بود؛ چراکه بالغ بر سه میلیون و 288 هزار نفر در این طرح ثبتنام کردند اما تنها 117 هزار و 200 دستگاه در این مرحله، ظرفیت وجود داشت. پس از یک هفته، بالاخره از عصر روز شنبه (۱۷ شهریور ماه) کار بارگذاری نتایج قرعهکشی آغاز شد و روز یکشنبه این مهم تکمیل و لیست نهائی منتخبان منتشر شد.
🔸اغلب حوالهها از 100 تا 300 میلیون تومان قیمت خوردهاند اما برخی حواله فروش ۶۸۰، ۷۱۰ و حتی ۹۴۳ میلیون تومانی! هم در آن دیده میشود. بررسی آگهیها، نشان میدهد که برخلاف تصورها، محصول تازه ایرانخودرو (ریرا) چندان مورد استقبال دلالان قرار نگرفته و علاوهبر اینکه تعداد آگهیهای چندانی ندارد رقمهای بالایی هم بهفروش نمیرسند و بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان قیمت دارد. همچنین این موضوع برای دو خودرو برقی لونا و بیستیون هم صدق میکند و چندان مورد دلخواه خریداران نیست.
#قائمون
🆔https://eitaa.com/Ghaemon
🔰دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در واکنش به عملیات شهادتطلبانه در مرز اردن و فلسطین اشغالی تأکید کرد، این عملیات نشان میدهد روزهای بسیار سختی در انتظار دشمن صهیونیستی خواهد بود. انصارالله ضمن تبریک این عملیات که به کشته شدن سه صهیونیست منجر شد، با انتشار بیانیهای گفت: «این عملیات جهادی، بیانگر شجاعت و ایمان مجری آن به مسئله فلسطین و نشانگر احساسات ملی در قبال جرایم کشتارجمعی در فلسطین است.»
🔰دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان از مواضع ایران در حمایت از تمامیت ارضی ارمنستان و تغییرناپذیری مرزهای بینالمللی قدردانی و تأکید کرد: «مرز ارمنستان و ایران مرز صلح، دوستی و زندگی مسالمتآمیز است و ارمنستان اهمیت ویژهای برای ارتباط با ایران قائل است و هیچ نیرویی نمیتواند ارتباط و اتصال سرزمینی ایران و ارمنستان را قطع کند.» وی با بیان اینکه هرگونه رفع انسدادی در داخل خاک ارمنستان تحت کنترل نهادهای داخلی ارمنستان و حاکمیت ملی و سرزمینی آن خواهد بود، تصریح کرد: «ارمنستان مخالف هرگونه رفع انسدادی با منطق کریدور است.»
🔰«آلن لیختمن» مورخ آمریکایی پیشبینی کرده است، «کاملا هریس» نامزد دموکراتها، «دونالد ترامپ» رقیب جمهوریخواه خود را در انتخابات ماه نوامبر شکست خواهد داد. این استاد تاریخ دانشگاههای آمریکا میگوید روش پیشبینی وی بهکلی از نظرسنجی پرهیز کرده و بر مجموعهای از ۱۳ سؤال درست یا غلط استوار است. لیختمن در گفتوگو با روزنامه «نیویورکتایمز» تأکید کرد، کاملا هریس رئیس جمهور بعدی آمریکا خواهد بود. به گفته وی، کنارهگیری «رابرت اف کندی جونیور» از رقابتهای انتخاباتی به نفع هریس تمام شد.
🔰یک قاضی در دادگاه نیویورک صدور حکم برای دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا در پرونده جنایی او را تا پس از انتخابات 5 نوامبر به تعویق انداخت و گفت: «میخواهد از برداشت ناروا از انگیزه سیاسی جلوگیری کند.» ترامپ، نامزد فعلی جمهوریخواهان برای ریاستجمهوری، قبلا قرار بود در 18 سپتامبر محکوم شود.
🔰شبکه انبیسی آمریکا گزارش داد، برخی منابع آگاه گفتند که دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا درخواست خانوادههای اسرای آمریکایی در غزه برای توافق با جنبش مقاومت اسلامی (حماس) بدون حضور اسرائیل را بررسی میکند. این منابع گفتند برخی مسئولان در دولت بایدن به خانوادههای اسیران آمریکایی گفتند که همه گزینهها را بررسی میکنند، اما تأکید کردند که توافق با حماس که اسرائیل را هم شامل شود، بهتر است. این منابع همچین گفتند این وعدهها در حالی مطرح شده است که تماسهای اولیه آمریکا با حماس درباره توافق بدون حضور رژیم صهیونیستی به هیچ نتیجهای منجر نشد.
#قائمون
🆔https://eitaa.com/Ghaemon
🌎🌎🌎
🔘 واقعا" دولت وفاق ملی؟
🔘 با وجود تمام ادعاها بوی وفاق ملی در وزارت علوم دولت چهاردهم به مشام نمیرسد
⬅️ دکتر علیرضا عباسی نماینده مردم شریف کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی ، اظهار کرد:
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان اثرگذارترین وزارت در سپهر سیاسی ایران به دلیل وجود انبوه نخبگان و سیاسیون در جامعه باید به عنوان نماد وفاق ملی مدنظر رئیس جمهور در اذهان اساتید و کارکنان و عموم مردم متبلور شود.
🔹وی افزود: متأسفانه اولین تصمیم سیاسی وزیر علوم یعنی عزل رئیس دانشگاه خوارزمی به عنوان قدیمیترین دانشگاه کشور در آستانه بازگشایی دانشگاهها نشان داد که این اقدام سیاسی، در بازگرداندن دو عضو هیأت علمی که به صورت قانونی بازنشست شدهاند، تحت فشار مشاوران پشت پرده وزیر علوم بوده است. همان مشاورانی که در دولت روحانی با لشکرکشی به دانشگاهها تحت لوای بازرسی و عملکرد رؤسای دانشگاهها افراد بی گناه بیشماری را تحت عنوان بورسیهها معرفی و با آبروی جمع کثیری از اساتید و دانشجویان بازی کردند.
🔸عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تصریح کرد: اظهارات وزیر علوم تحت عنوان بررسی جذبها و انتقالیهای سه ماه اخیر اعضای هیأت علمی نه تنها بوی وفاق نمیدهد، بلکه یادآور اقدامات افرادی چون توفیقی، صدیقی، باقری و شمس بخش در ماجرای بورسیههاست که نتیجه آن بی اعتمادی به نظام آموزش عالی کشور و منجر به کاهش رشد علمی کشور در سالهای دهه ۹۰ شد.
🔹عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در پایان با هشدار به وزیر علوم و اینکه وی برای پیشگیری از افتادن در دام افراطیون و کسانی که دانشگاه را جولانگاه جریان های سیاسی و نماد اعتراضات علیه نظام و ارکان آن می داند، مراقبت کند، یادآور شد: همانگونه که در جلسه رأی اعتماد به وزیر علوم تأکید کردم، مجلس با دقت انتصابات و حرکات وزیر علوم را زیرنظر گرفته و اجازه نمیدهد که ستاد وزارت و دانشگاهها جولانگاها افراطیون و ساختار شکنان شود. قطعاً این موارد را پیگیری میکنیم.
#دکتر_علیرضا_عباسی🇮🇷
استاد دانشگاه تهران و نماینده مردم شریف کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی
#جامعه_نیازمند_آگاهیست.
#قائمون
🆔https://eitaa.com/Ghaemon
❌ قیمت دلار به دولت ربطی ندارد..
وزیر اقتصاد: نباید در نرخ ارز دخالت کنیم
🔹معنا ندارد که چند نرخ ارز داشته باشیم. من میدانم که فشار بیرونی وجود دارد اما نباید بانک مرکزی اجازه دهد که این اتفاق بیفتد.
🔹دخالت در نرخ ارز باعث لطمهخوردن به صادرات، تراز تجاری و بودجۀ دولت میشود که نهایتا منجر به تورم خواهد شد.
🔹این دور باطل باید توسط خود بانک مرکزی شکسته شود و من از آن حمایت میکنم./فارس
✍فکر کنم دیگر این عبارات وزیر اقتصاد بسیار مفهوم هست و نیاز به تفسیر ندارد. دولت پزشکیان میخواد نقش خود در کنترل قیمت ارز را حذف کند و افسار آن را به بازار بسپارد. نتیجه مشخص است....
#قائمون
🆔https://eitaa.com/Ghaemon
#محرمانه_فوری
🔴 یک بالگرد اسرائیلی با موشک حماس سرنگون شد / ۳ اسرائیلی کشته شدند
گفته می شود یک هلیکوپتر اسرائیلی برای تخلیه مجروحان به نزدیکی رفح می رود که با موشک دوش پرتاب مورد اصابت قرار می گیرد.
#قائمون
🆔https://eitaa.com/Ghaemon
🔰گوگل: ایران عملیات گستردهای را علیه جاسوسان اسرائیل آغاز کرده است
🔹سرویسهای اطلاعاتی ایران، عملیات گسترده ضد جاسوسی را برای شناسایی افرادی که با دولتهای متخاصم به ویژه اسرائیل همکاری میکنند، آغاز کردهاند.
نشریۀ چلنجز با استناد به گزارش شرکت آمریکایی «گوگل» (Mandiant) در مقالهای نوشت سرویسهای اطلاعاتی ایران عملیات گسترده ضدجاسوسی را برای شناسایی افرادی آغاز کردهاند که با دولتهای «دشمن» همکاری میکنند.
🔹روش سرویسهای اطلاعاتی برای رسیدن به این هدف ایجاد سایتهای جعلی اینترنتی جهت سرقت اطلاعات و بهرهبرداری از آنها در مرحلۀ بعدی است. سرویسهای امنیتی ایران میکوشند از این طریق بیشترین اطلاعات را دربارۀ افراد مذکور جمعآوری کنند. در این بین اشخاصی که بیش از همه آماج قرار میگیرند کسانی هستند که خواستار همکاری با اسرائیل هستند. به نوشتۀ Challenges، ایران قادر است این دسته از افراد را پس از شناسایی سرکوب کند.
🔹بر اساس ادعای «گوگل»، سرویسهای اطلاعاتی ایران از طریق برخی حسابهای شبکههای اجتماعی نشانیهای ۳٥ سایت جعلی منسوب به اسرائیل را برای بهاصطلاح جلب و استخدام افراد یا در حقیقت شناسایی آنها منتشر کردهاند. افرادی که به این سایتها رجوع میکنند باید مشخصات خصوصی خود را از قبیل نام، تاریخ تولد، محل سکونت، تجربۀ حرفهای و دانشگاهی... ارائه کنند.
🔹به ادعای «گوگل»، ایران این عملیات را در سال ٢٠۱٧ آغاز کرد و تا مارس ٢٠٢٤ نیز ادامه داد. در گذشته ایران عملیات مشابهی را به زبان عربی انجام داده بود. صفحات اینترنتی که سرویسهای اطلاعاتی ایران منتشر میکنند بیشتر خود را تحت عنوان شرکتهای منابع انسانی نسبتاً جاافتاده معرفی میکنند. این شرکتها همچنین حوزۀ فعالیت خود را عرصههای اطلاعات بینالمللی و امنیتی، مشاوره و تحقیق در زمینۀ سایبری معرفی میکنند.
#قائمون
🆔https://eitaa.com/Ghaemon
🔰 قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس
🔹حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر سیدابراهیم رئیسی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
مطابق اصل یکصد و بیست و سوم (۱۲۳) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس» مصوب ۱۴۰۱/۷/۱۰ مجلس شورای اسلامی به شرح پیوست ابلاغ می شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی ـ محمدباقر قالیباف
شماره۱۳۹۲۷۵ ۱۴۰۱/۸/۷
🔹 ماده۲ـ
انتصاب اشخاص ذیل در مشاغل و پستهای حساس ممنوع است:
🚩الف ـ کسانی که خود، فرزندان یا همسر ایشان تابعیت مضاعف دارند.
تبصره ـ این بند نافی اعمال ماده (۹۸۹) قانون مدنی مصوب ۱۳۰۷/۲/۱۸ و اصلاحات بعدی آن و ماده (۹۸) قانون مدیریت خدمات کشوری نمی باشد.
🚩ب ـ کسانی که به اسلام، نظام جمهوری اسلامی، ولایت مطلقه فقیه و قانون اساسی اعتقاد و التزام عملی ندارند.
تبصره ـ اقلیت های دینی شناخته شده در قانون اساسی صرفاً از شرط اعتقاد به اسلام معافند و سایر شرایط قانونی تصدی مشاغل حساس را باید دارا باشند.
🚩پ ـ کسانی که در جهت تحکیم مبانی رژیم سابق نقش مؤثر داشته اند.
🚩ت ـ کسانی که به مجازات جرائم خیانت در امانت، کلاهبرداری، اختلاس، ارتشاء و تصرف غیرقانونی در اموال عمومی محکوم شده اند.
تبصره ـ در تصرف غیرقانونی در اموال عمومی، محکومیت قطعی به مجازات درجه (۱) تا (۵) مقرر در قانون مجازات اسلامی ملاک عمل است.
🚩ث ـ وابستگان تشکیلاتی به احزاب، سازمان ها و گروههای محارب، معاند و غیرقانونی
🚩ج ـ مظنونان و مرتکبان جاسوسی به نفع بیگانگان و ارتباط با اتباع بیگانه ای که مراکز امنیتی و اطلاعاتی مستنداً آن را نهی کرده اند.
🚩چ ـ آمران و مباشران راهاندازی شبکه های ماهواره ای و وبگاه(سایت)های اینترنتی ضداسلام، ضد مذهب رسمی کشور و ضد انقلاب و فعالان علیه نظام و عوامل مرتبط با آنها و نیز فعالان در نشر و انتشار موارد مستهجن در فضای مجازی
🚩ح ـ استعمال کنندگان و معتادان به مشروبات الکلی، موادمخدر و روانگردان
🚩خ ـ محکومان به قاچاق مواد مخدر و روانگردان، سلاح و مهمات جنگی و همچنین کسانی که به جرائم علیه امنیت داخلی و خارجی و حدود شرعی محکوم شده اند.
🚩د ـ مشهوران به فساد و متجاهران به فسق
🚩ذ ـ کسانی که در جریان تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی، متخلف شناخته شده و توسط مراجع قضائی به مجازات تعزیری قطعی درجه (۱) تا (۵) محکوم شدهاند.
تبصره ـ چنانچه در تمامی موارد فوق، خلاف آن در مراجع صالح قضائی اثبات یا حکم برائت صادر شود، ممنوعیت مذکور رفع خواهدشد.
🔹 ماده۳ـ
مصادیق مشاغل حساس هر دستگاه بر اساس مؤلفههای (ضوابط) زیر و به پیشنهاد بالاترین مقام دستگاه و تأیید کارگروهی متشکل از وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، سازمان اداری و استخدامی کشور و نماینده تامالاختیار دستگاه مربوط، تعیین میشود:
🚩الف ـ دسترسی به اسناد، مدارک و اطلاعات طبقهبندیشده (سندی یا رقومی)
🚩ب ـ دسترسی مستمر به اماکن و تأسیسات دارای رده حفاظتی بر اساس مصوبات شورای عالی امنیت ملی و شورای امنیت کشور
🚩پ ـ دسترسی مؤثر و مستمر به شخصیتهای حفاظتشده بر اساس مصوبات شورای امنیت کشور
🚩ت ـ ارتباط مستمر با اتباع بیگانه
🚩ث ـ تأثیرگذاری تصمیمات در حوزههای سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی
🚩ج ـ اختیارات کلان مالی
🔹ماده۴ـ
🚩معاونان و مشاوران رئیس جمهور و قائممقام آنها،
🚩قائممقام، معاونان و مشاوران وزرا، رؤسا و مدیران عامل، مدیران کل و همطرازان آنها در وزارتخانهها، سازمانها و شرکتهای دولتی، مؤسسات و
🚩نهادهای عمومی غیردولتی و دستگاههایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر یا تصریح نام است، از قبیل: شرکت ملی نفت ایران، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، بانکها و بیمههای دولتی و
🚩 مدیران سیاسی اعم از سفرا، استانداران، کارداران، رایزنها، فرمانداران، بخشداران، شهرداران به استثنای نهادهای تحت امر مستقیم مقام معظم رهبری مانند نیروهای مسلح و منصوبان مستقیم مقام معظم رهبری و
🚩مشاغلی که برای انتصاب اشخاص در قانون اساسی تشریفات خاصی برای آن پیشبینی شده و
🚩کارکنان قوه قضائیه (اعم از قضات و کارمندان) که صلاحیت آنها توسط حفاظت اطلاعات مربوط احراز و اعمال میگردد،
در زمره مشاغل حساس محسوب شده و مشمول مقررات این قانون میباشند.
🔗🔗متن کامل را اینجا ببینید:
https://rc.majlis.ir/en/law/show/1753600
#قائمون
🆔https://eitaa.com/Ghaemon
.
#تحلیل_کوتاه
🔴 چنگزدن ترامپ به موضوع ایران برای گرفتن رأی
🔹ترامپ در بخشی از مناظره به ایران اشاره کرد و گفت « ایران در دوران ریاستجمهوری من ورشکسته بود هماکنون ۳۰۰ میلیارد دلار دارد چون همه تحریمهایی که من گذاشته بودم را برداشتند. ایران هیچ پولی برای حماس یا حزبالله یا هیچ یک از ۲۸ کانون تروریستی نداشت.»
🔹هریس هم در اظهارنظر پایانی خود تصریح کرد «ما به عقب بازنخواهیم گشت و آمریکا امشب دو نقطهنظر کاملاً متفاوت را درباره کشور شنید: یکی با تمرکز بر آینده و یکی با تمرکز بر گذشته که تلاشی بود برای آنکه ما را به عقب بازگرداند اما ما به عقب بازنمیگردیم».
#قائمون
🆔https://eitaa.com/Ghaemon