🔰کاریکاتور "جنگ طلبان قلابی"
👈 اوایل مرداد یک نفت کش متعلق به یک سرمایه دار صهیونیست در دریای عمان مورد هدف قرار گرفت، مروری سریع بر وقایع بعدی خالی از لطف نیست:
رژیم صهیونیستی و انگلیس: این اقدام از سوی ایران بوده است.
آمریکا: به ایران پاسخ جمعی میدهیم
ایران با رد این اتهام، تحرکات در خلیج فارس را مشکوک خواند.
رژیم صهیونیستی: وقت جنگ با ایران رسیده است.
بی بی سی: آیا جنگ دوم نفتکش ها جهان را تهدید می کند؟
ایران: به هر حماقتی پاسخ کوبنده میدهیم.
منابع خبری: چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای حمله به ایران.
آمریکا(چند روز بعد): میخواهیم انگلیس پیشدار پاسخ جمعی به ایران باشد.
انگلیس: دزدی دریایی احتمالی با حضور کماندوها پایان یافته است.
انگلیس: پرونده ایران را به شورای امنیت میبریم.
شورای امنیت: شواهد انگلیس برای دخالت ایران در این حمله ناکافی است.
۱۵مرداد: دعوت آمریکا از رئیسی برای ادامه مذاکرات برجام.
@aina_ammaar
📍ما رأیتُ الّا جَمیلا!
🔻شهید آوینی می گفت:
«هر کس میخواهد ما را بشناسد داستان کربلا را بخواند. اگر چه خواندن داستان را سودی نیست، اگر دل کربلایی نباشد. از باب استعاره نیست اگر عاشورا را قلب تاریخ گفتهاند. زمان هر سال در محرم تجدید میشود و حیات انسان هر بار در سیدالشهدا(ع) حُب حسین(ع) سرّالاسرار شهداست.... کربلا را تو مپندار که شهری است میان شهرها و نامی است در میان نامها، نه! کربلا حرم حق است و هیچ کس را جز یاران امام حسین(ع) راهی به سوی حقیقتی نیست... هر شهید کربلایی دارد... و برای ما کربلا پیش از آنکه یک شهر باشد یک افق است.یک منظر معنوی است که آن را به تعداد شهدایمان فتح کردهایم، نه یک بار، نه دوبار، به تعداد شهدایمان...»
▪️از یک منظرافق شهید آوینی همانی است که حضرت زینب سلام ا... علیها فرمود:" ما رأیتُ الّا جَمیلا"
▪️فهمیدن این جمیل و آن افق یعنی بصیرت عاشورا. عاشورا درخود، زیبائی های معنوی وبصیرتی فوق العاده ای دارد، یافتن وپرداختن به محورهای مهم وتحلیلی:" ولایتمداری "، "دشمن شناسی" ، "زمان شناسی" ،" پرهیز از خطای محاسباتی" ، "صبر"، "مقاومت و استقامت" یاران باوفای اباعبدا... الحسین علیه السلام از جمله زیبایی های این حادثه عظیم تاریخ است.
▪️اقتضای شرایط امروز جامعه ما در ایام عزای سرور وسالار شهیدان ، پیشنهادات موضوعات اولویتی برای اهل قلم وتحلیل است.
▪️ گمشده امروز جامعه ما، نادیدن ظرفیت ها و زیبائی های امید آفرین است همانی که رهبر معظم انقلاب در روز تنفیذ فرمودند: «یک توصیهی دیگر، نگاه به ظرفیّتها است. این روزها شما در اظهارات، مقالات، نوشتهها، گفتهها نگاه میکنید که دائم از کمبودها و مشکلات گفته میشود؛ خب بله، کمبودها زیاد است، مشکلات هم زیاد است، [امّا] ظرفیّتها زیادتر از مشکلات است.»
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍این صحنه ها در ایران برای همه ما از جمله حاکمیت زشت است
▪️اما در اروپا-اینجا فرانسه-برای روشنفکران ما زشت تر از خود فرانسوی هاست.ناراحتند که مردم ما ببینند و بگویند عجب پس مدینه فاضله روشنفکران نیز از این چیزها دارد و اینچنین پروژه خودتحقیری پنچر شود./عبدالله گنجی
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🇮🇷💐
💐
✅ یک خبر، یک تحلیل(۲۳)
💢 موضوع: هيئت انقلابی در زمانه کرونا
🍃🌻🍃
🔻بار دیگر محرم حسینی فرارسید و محبان اهلبیت عصمت و طهارت لباس سیاه بر تن کرده و اقامه عزا نمودهاند! بیش از چهارده قرن است که قلبها برای حسین (ع) میتپد و چشمها میگرید و این حرارت حب حسین (ع) است که روزافزون در حال بسط و اوجگیری است و امروز نیز جهان و جهانیان همچنان نیازمند توسل و تمسک به حسین و راه حسین علیهالسلام هستند!
🌀 گزاره های تحلیلی:
1⃣ اولین نکته در باب برگزاری مجالس عزاداری حسینی، توجه به جهتگيري کلی و روح حاکم بر هيئات مذهبي است که انتظار آن است در راستاي اقامه امر سیدالشهدا(ع) و مبتني بر اهداف و آرمانهاي نهضت حسيني باشد. متأسفانه در سالهاي اخير، جريانهايي انحرافي تلاش کردهاند تا هيئات مذهبي را از روح و جوهره خود جدا سازند. اين جريان که توسط حکيم فرزانه انقلاب اسلامي به جريان «تشيع انگليسي» شهرت يافته است، الگويي از هيئت داري را ارائه ميکند که ميتوان آن را «هيئت سکولار» ناميد. در هيئت سکولار قرائتي از نهضت امام حسين(ع) ارائه ميگردد که در آن نسبتي بين اسلام و سياست وجود ندارد و اين در حالي است که رکن اساسي نهضت حسيني مبارزه با قدرت فاسد و حاکميت ناخلفي بود که بهزور بر جايگاه صالحان و انبياء و اولياء الهي تکيه زده بود. امروز چگونه ميتوان از اباعبداللهالحسين(ع) ياد کرد، بدون آنکه دغدغه مظلوماني را داشت که در سوريه و عراق و يمن و فلسطين و افغانستان و ... مظلومانه به خاک و خون میغلتند؟! چگونه ميتوان در رساي مظلوميت خاندان اهلبیت(ع) گريست و بنیامیه را لعنت کرد و از ديگر سو از لعن و نفرين يزيديان زمان پرهيز کرد؟!
2⃣ ملاحظه بعدی، توجه به ماجرایی است که این روزها کشورمان درگیر آن شده است! اوضاع کشور این روزها خوب نیست! و آمار کرونا سیاهترین روزها را نشان میدهد! متأسفانه اوجگیری کرونا با فترت عبور از دولت دوازدهم به سیزدهم همراه شده و این خلأ بیدولتی، بستر را برای جولان کرونا بیشتر کرده است! در این شرایط بدون شک برگزاری مجالس و محافل حسینی بدون توجه جدی به پروتکلهای اعلامشده، اقدام ناصوابی است که موجب وهن دین شده و رضایت اباعبدالله (ع) را به همراه نخواهد داشت! عزاداران حسینی باید پیشگام مراقبت و صیانت از سلامت جامعه بوده و در این مسیر الگو و اسوه دیگران قرار گیرند و اجازه ندهند فرصتطلبانی که به دنبال هجمه به شعائر اسلامی هستند، مجالس حسینی را عامل شیوع کرونا معرفی نمایند!
✍ مهدی سعیدی
#یک_خبر_یک_تحلیل
#روشنگری
#ثامن
🆔 @aina_ammaar
14000519 -02- masouliatpaziri-va-shokoofaaei-shakhes-asli-velayatmadari-low.mp3
8.93M
🔉 مسئولیت پذیری و استقلال، شاخص اصلی ولایتمداری(۲)
📅 جلسه دوم | ۱۴۰۰/۰۵/۱۹
🕌 دانشگاه امام علی(ع) - هیئت میثاق با شهدا
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_zanjan
🆔 https://rubika.ir/roshana_zanjan
♦️ موسسه واشنگتن: آیا ناوهای هواپیمابر ایران را مهار میکنند؟
#گزارش_کوتاه
🔹 مایکل آیزنشات از مدیران موسسه واشنگتن در یادداشتی منتشر شده در تارنمای این اندیشکده معتقد است روشهای سادهتر و کمهزینهتری نسبت به ارسال ناو هواپیمابر به خلیج فارس، برای مهار ایران وجود دارد. به نظر وی ناو هواپیمابر نهتنها از شکلدهی به رفتار ایران ناتوان بوده بلکه نیروی دریایی را از تعهدات فزاینده خود در اقیانوس آرام بازداشته است. نشانه اصلی این ناتوانی همین که هرگز هواپیمایی از این ناوها برای حمله به ایران یا نیروهای نیابتیاش برنخاسته است.
🔸 در این یادداشت ادعا شده که حملات به سفارت آمریکا پس از ترور سردار سلیمانی و تهدید آمریکا به تعطیلی سفارتش، کاهش یافته و نیروهای شبه نظامی عراق حملات به کاروانهای لجستیکی را جایگزین حملات موشکی کردند.
🔸 نویسنده بیان میدارد که «اندازه و توانایی نیروهای اعزامی مهم نیست، بلکه اعتبار تهدیدها مهم است». به نظر وی آمریکا نه میتواند و نه نیاز است که به هر چالشی از سوی دشمنانش پاسخ دهد و مانع همه اقداماتشان شود، بلکه صرفاً «بیثباتکنندهترین فعالیتها را متوقف سازد». او سه ویژگی برای بازدارندگی مؤثر در برابر ایران برمیشمارد:
1️⃣ اطمینان از پاسخ متقابل:
ایران بداند که در صورت رویکرد تهاجمی، این ابزارها علیه او به کار خواهند رفت و هر تلفاتی از نیروهای آمریکایی با تلفاتی از ایرانیان جبران خواهد شد.
2️⃣ حضور محدود ولی فعال:
یک نیروی مشترک محدودتر که برخوردار از داراییهای ارتش، نیروی دریایی و نیروی هوایی مانند کشتیهای تهاجمی دوزیست با حداکثر 20 جنگنده مخفی باشد.
3️⃣ منطقه خاکستری:
اقدامات بازدارنده در محدودههای خارج از محیطهای مرزی و بدون پذیرش مسئولیت آنها، صورت بگیرد تا مانع دیپلماسی نیز نگردد و تبعاتی برای سیاست داخلی و منطقهای آمریکا نداشته باشد.
✅ به نظر میرسد تبعات خروج آمریکا از افغانستان و کاهش حضور نظامیاش در عراق در کنار رویکرد دولت جدید ایران، این نگرانی را برای نومحافظهکاران آمریکایی پدید آورده که این تحولات به ضعف آمریکا تعبیر شود و حملات به نیروهای آمریکا در غرب آسیا افزایش یابد.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🔍ماجرای جنجال شهرداری زاکانی چیه؟ واقعا زاکانی کار غیرقانونی انجام میده؟!
❗️ماجرا از کجا شروع میشه؟
طبق قانونه «تشکیلات، وظایف و اختیارات شورای اسلامی» از هیئت دولت خواسته شده یه آیین نامه برای احراز شرایط شهردار نوشته شود.اولین بار سال ۷۷ و آخرین بار سال ۹۷ این آیین نامه نوشته شده است.
🔸این آیین نامه چی میگه؟ آیین نامه میگه شهردار در سطح شهر تهران باید ۹ سال سابقه مدیریت ارشد داشته باشه و مدرک تحصیلی مرتبط با شهرداری داشته باشه
📌مدیریت ارشد یعنی چی؟ این آیین نامه میگه طبق قانون مدیریت خدمات کشوری. مدیری که سابقه «سیاست گذاری، خط مشی گذاری، برنامه ریزی کلان، هدایت و نظارت عالیه بر عملکرد دستگاه ها و...» داشته باشه.طبق این تعریف کاملا بر وظایف و اختیارات نماینده مجلس منطبق هست و قانونا نماینده مجلس مصداق مدیر ارشد تلقی می شود.
✳️زاکانی ۱۳ سال سابقه مدیریت ارشد داره.
🔸خب مشکل دوم چیه؟ مدرک تحصیلی! آیا در این آیین نامه مدارک تحصیلی نوشته شده؟ خیر! به وزیر کشور اختیار داده شد بعدا یه بخشنامه بنویسد و رشته های مرتبط را مشخص کند.وزیرکشور سال ۹۷ چندین رشته تحصیلی رو اعلام کرد و نوشته که بعدا معاون وزیر میتونه رشته های دیگه ای رو هم اضافه کنه.
🔸چندماه بعد در خرداد ۹۸ دوباره چندتا رشته مثل حقوق و جغرافیا به این بخش نامه اضافه شده و برای بار دوم آذرماه سال ۹۸ مهندسی کشاورزی و آمار و... اضافه شده. همین یک ماه قبل هم در بخشنامه ای جدید، علوم کامپیوتری به بخشنامه های قبلی اضافه شده!
📌سوال اینجاست؛ آیا زاکانی برای شهردار شدن نیاز به تغییر قانون داره؟ خیر! طبق آیین نامه فعلی آقای زاکانی مشکلی برای شهرداری ندارد و نیازی به تغییر آیین نامه نیست.
📌آیا رئیسی میخواد برای زاکانی تو جلسه هیئت دولت این آیین نامه رو اصلاح کنه؟ اصلاح آیین نامه در دستور کار هیئت دولت بوده و موارد موردنظر برای تغییر آیین نامه ارتباطی به بخش مدرک تحصیلی و تعریف مدیریت ارشد نداره
🔻زاکانی چطور میتونه شهردار بشه؟
در جواب باید گفت: رشته پزشکی هم باید به بخشنامه وزارت کشور اضافه بشه. همینطور که قبلا آمار و علوم کامپیوتری اضافه شده است.
آیا این کار خلاف قانون و بی حرمت کردن قانونه؟ خیر.در بخشنامه اصلی به دلیل موارد تحصیلی متنوع به معاون وزیر اجازه داده شده که در هر زمانی امکان اضافه کردن رشته تحصیلی رو داشته باشه و این بخشنامه تکمیل رشته های تحصیلی رو پیش بینی کرده بود.
🔻آیا صرفا قراره رشته پزشکی اضافه بشه؟ خیر
🔸توجه کنید که آخرین انتخابات شوراها و شهرداران سال ۹۶ بوده و این اییننامه و بخشنامه سال ۹۷ ابلاغ شده. یعنی اولین بار است که در سطح کشور به صورت گسترده اجرا میشود و در این سالها شهرهایی که دچار مشکل شدند رشتهها را اضافه کردند.
🔸بسیاری از شهرهای دیگه مثل تبریز و مشهد و ... چنین مشکلی دارند و به زودی معاون وزیر جدید تغییرات را طبق بخشنامه سال ۹۷ ابلاغ خواهد کرد.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🔰 مطلوبیتهای سیاست خارجی دولت سیزدهم (بخش نخست)
🔹 اندیشکده راهبردی تبیین در قالب جلسه گروه متمرکز به بررسی مطلوبیتهای سیاست خارجی دولت سیزدهم پرداخته و سیاستهایی را که شایسته پیگیری در این دولت است مورد بحث و بررسی قرار داده است. نکات ذیل، جمعبندی مباحث این جلسه است.
🔸 رویکرد دولتهای یازدهم و دوازدهم در حوزه سیاست خارجی بنا به گفته کارگزاران آن، تعامل سازنده با جهان بود تا از این رهگذر، تحریمهای اعمالشده به بهانه برنامه هستهای از میان برداشته شود. با وجود اینکه دولت یازدهم گسترش روابط با اروپا را به عنوان هدف خود برگزیده بود اما خروج آمریکا از برجام، موانعی اساسی را در این زمینه به وجود آورد.
🔸 همچنین اقداماتی در روابط با روسیه و چین صورت گرفت که برای مشاهده نتایج آن باید به آینده چشم دوخت. سیاست خارجی دولت سیزدهم نمیتواند بدون توجه به تحولات منطقهای و بینالمللی در این سالها شکل گیرد. چالشهای بسیاری پیشروی این دولت قرار دارد و برای شکلدهی به سیاست خارجیای منسجم باید به سوالات دشواری در حوزههای گوناگون پاسخ داده شود.
🔸 پرونده هستهای، روابط با کشورهای منطقه، روابط با غرب به ویژه آمریکا و نحوه تعامل با روسیه و چین از موضوعات کلانی هستند که باید هم به صورت مستقل بررسی شده و هم ارتباط آنها با یکدیگر مورد کنکاش قرار گیرد.
🔸 در جمهوری اسلامی ایران با وجود اختلافنظرهای گروههای دخیل در سیاستگذاری، سیاست خارجی هماهنگ و یکپارچهای در پیش گرفته میشود و با تغییر دولت، گفتمان و رویکرد کلان دستخوش تغییر نمیشود و دولت، مجری سیاستهای خارجی است. البته تجربه نشان داده است که دولتهای مختلف در نحوه اجرا تفاوتهایی با یکدیگر داشتهاند و دولت سیزدهم نیز از این روند مستثنی نیست.
🔸 آنچه در مقطع کنونی حائز اهمیت به نظر میرسد استخراج سیاستهای مطلوب در گستره وسیعی از موضوعات سیاست خارجی است. این سیاستها باید سازگار با رویکرد کلان نظام جمهوری اسلامی، مطابق منافع ملی و همراه با درک صحیح از روندهای منطقهای و بینالمللی باشد.
#دولت_سیزدهم
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🔰 مطلوبیتهای سیاست خارجی دولت سیزدهم (بخش دوم)
♦️ وزن سیاست خارجی در دولت سیزدهم
🔹 اگرچه سیاست خارجی و سیاست داخلی از نظر حوزه تحلیل، به ظاهر جدا از یکدیگر محسوب میشوند اما تجربههای تاریخی در ایران و سایر کشورها نشان میدهند انفکاک تام و تمام این دو حوزه از یکدیگر بسیار دشوار و شاید ناممکن باشد. در سالهای اخیر نیز ارتباط تنگاتنگ سیاست داخلی و خارجی در کشورهای مختلف برجسته شده است.
🔸 تأکید بر نگاه به داخل و تأثیر این نگاه بر سیاست خارجی را در دوران ریاستجمهوری دونالد ترامپ و حتی ماههای ابتدایی ریاستجمهوری جو بایدن در آمریکا میتوان مشاهده کرد. سیاست کاهش حضور این کشور در منطقه و از جمله در افغانستان، نمونهای از روندی است که تأثیر تحولات داخلی در آن قابل کتمان نیست. بنابراین سیاست داخلی و روندهای اقتصادی بخشی از واقعیتهایی است که بر رویکردها، روندها و حتی زمانبندی اجرای برخی سیاستها در حوزه خارجی تأثیرگذار است.
🔸 گفتمان و رویکرد کلان سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران ثابت است اما گروهها و اجزای مختلف داخلی بر سیاست خارجی اثرگذار هستند. بخشهایی همچون مجلس شورای اسلامی، نیروهای مسلح و افکار عمومی از جمله اجزای داخلی هستند که مطلوب یا نامطلوب بر سیاست خارجی اثر گذاشتهاند. به عنوان نمونه در سالهای اخیر تأثیر افکار عمومی در ایران به دلیل روندهای جهانی و برخی اقدامات، برجسته شده که در بحرانهای افغانستان و قرهباغ و تفاهمنامه با چین مشاهده شده است.
🔸 فارغ از روندهای جاری سیاست خارجی مانند روابط دوجانبه با کشورها و روابط چندجانبه در سازمانهای بینالمللی که همواره وجود داشتهاند، دولت سیزدهم در برخی موضوعات خاص نیازمند نگاه به خارج و به کارگیری ظرفیت دیپلماسی است. با توجه به اینکه رویکرد این دولت، حل مشکلات پیشروی کشور است، در ارتباط با برخی مسائل باید به سیاست خارجی توجه شود. مسائلی همچون تحریمها و جنگ اقتصادی، در این چارچوب قرار میگیرند.
🔸 همچنین برخی پروندههای مهم سیاست خارجی نیازمند توجه هستند که به ناچار دولت را به سمت خود جذب خواهند کرد. سیاستهای منطقهای و پروندههایی همچون حقوق بشر و برنامه موشکی ممکن است برای کشور چالشبرانگیز باشند و دولت باید آماده مدیریت این چالشها در عرصه خارجی باشد. بنابراین توجه به این نکات، وزن سیاست خارجی را در دولت سیزدهم مشخص میکند.
#دولت_سیزدهم
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ چالشهای راهبردی پیشروی اسرائیل و توصیههای سیاستی
#گزارش_کوتاه
🔸 با آغاز به کار «اسحاق هرزوگ» به عنوان رئیس جدید رژیم صهیونیستی و در پی تحولات زیاد جهانی و منطقهای و داخلی و تغییرات در چند ماه گذشته شامل روی کار آمدن دولت جدید در آمریکا و تصمیم بایدن به بازگشت به توافق هسته با ایران، «موسسه امنیت ملی اسرائیل» نکاتی برجسته درباره چالشهای راهبردی این رژیم و توصیههایی سیاستی برای پرداختن به این چالشها به اسحاق هرزوگ ارائه کرده است.
🔹 در این گزارش ایران در صدر چالشها قرار گرفته و در این خصوص این گونه تیتر زده شده است: «ایران: عدم قطعیت، آمادگی برای چندین سناریو را ایجاب میکند.» نکات دیگر این گزارش درباره ایران به شرح ذیل است:
🔹 ایران با پیشروی در غنیسازی سطح بالا و به کارگیری سانتریفیوژهای پیشرفته و شروع به تولید اورانیوم فلزی در حال کسب دانش و تجربه مورد نیاز برای سلاح هستهای است.
🔹 در گفتگوهای هستهای هنوز معلوم نیست آیا تهران میخواهد به برجام برگردد یا در حال خرید زمان با «بازی مقصر» است که نیاز به بررسی همه سناریوها دارد.
🔹 در عرصه منطقهای ایران به تحکیم نفوذ سیاسی، نظامی و اقتصادی خود در عراق، سوریه، لبنان و یمن ادامه میدهد.
🔹باید در همکاری نزدیک با آمریکا برای سناریوهای زیر آماده شد:
1️⃣ در صورت بازگشت به برجام باید برای نفوذ موثر بر یک توافق ثانویه «طولانی مدتتر و قویتر» تلاش شود و آزادی عمل اسرائیل حفظ شود.
2️⃣ باید یک گزینه نظامی معتبر علیه ایران تضمین شود و برای سناریوی نرسیدن به توافق، نزدیک تر شدن به «آستانه هستهای شدن» و حتی آزمایش بمب آماده بود.
3️⃣ رویارویی با فعالیت منطقهای ایران به عنوان بخشی از «کارزار بین جنگها» تداوم یابد.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 همین سریال گاندو برای حداقل 10 بار اعدام روحانی و مدیرانش کافیست!
✍️مهدی پیش بین
🔺در قسمتی از سریال نشان میدهد سفارت انگلستان یکی از مدیران بلندپایه دولت(روحانی) را دعوت میکند به سفارت، بعد یک خانم جاسوس انگلیسی یک لیست از اسامی به آن مدیر میدهد و میگوید این افراد را در مسئولیت هایی که میخواهم استخدام کنید! بعد هم به آن مدیر بلندپایه میگوید دوست داری بعد از پایان دولت، در راهروهای دادگاه باشی یا سواحل انگلستان؟!
🔺تصویر واقعی این خانم جاسوس که نامش «شارلوت والرِ» است را میتوانید در عکس بالا ببینید. حال باید پرسید دولتی که اینگونه مثل قاجار و پهلوی راه را برای نفوذ اجنبی در بالاترین سطوح مدیریتی کشور باز کرده بود، اصلا صلاحیت تایید مجدد شورای نگهبان را داشت؟! پس از این سوال مجدد باید پرسید، محاکمه چنین دولتی نباید در دستور کار قوه قضائیه باشد؟
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
به مدرک آقای #زاکانی برای تصدی پست شهردار تهران، ایراد بنی اسرائیلی می گیرند❗️
اما نمی گویند که اقای #روحانی رشته اش حقوق بود و در خارج هم خونده بود! ولی در #برجام سرش کلاه رفت❗️
#تعهد_و_توانایی
#نه_صرف_مدرک
✍علی اکبر صیدی