eitaa logo
این عمّار
832 دنبال‌کننده
13.3هزار عکس
7.5هزار ویدیو
512 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 😳هزینه مستشاران آمریکایی، دو برابر بودجه آموزش و پرورش و بهداشت و درمان! 🔻 در دوران پهلوی، بیش از ۳ میلیارد دلار در سال هزینه حضور ۴۵ هزار مستشار آمریکایی در ایران می‌شد. حضوری که منجر به قرارداد ننگین کاپیتولاسیون نیز شد
با جوانی بحث میکردم میگفت: زمان شاه گرانی نبود و مردم رفاه داشتند! پرسیدم: پس چرا انقلاب کردند؟ جواب سؤالم را نداد و گفت: امام، مردم را با وعده های دروغین فریب داد. گفتم‌: مثلاً چه وعده ای که مردم حاضر شدند بخاطر آن، دست از رفاه بکشند و مقابل توپ و تانک بروند و آن همه کشته بدهند؟ گفت: آب، برق، مسکن و اتوبوس مجانی! دیدم سند تاریخی آوردن فایده ای ندارد، فقط پرسیدم: این مردم در چه رفاهی بودند که اکثریت آنها محتاج آب و برق مجانی بودند!!!! اگر رفاه بود، دیگر به چنین وعده هایی نیازی نبود.
باز هم پای روباه پیر در میان است! شرکت انگلیسی در ترور حاج‌قاسم متهم شناخته شد 🔹کمیته تحقیق تشکیل شده از سوی وزارت کشور عراق شرکت انگلیسی (G4S) مسئول حفاظت امنیتی از فرودگاه بین‌المللی بغداد را در پرونده ترور شهیدان سلیمانی و المهندس متهم اعلام کرد.
▪️کاریکاتور مجله توفیق در مورد گرانی گوشت در زمان هویدا! کی بود میگفت در وزارت هویدا قیمتها تکون نخورد؟ 😂😂😂
رژیم صهیونیستی و آل سعود در تلاش هستند تا احمق با آغاز جنگ در مقابل ایران، قمار بازی آخر خود را رقم بزند! تحولات نشان می دهد که ترامپ قصد دارد حادثه ای خودساخته از جنس #۱۱_سپتامبر بسازد تا آغازگر جنگی در منطقه باشد و ریاست جمهوری اش به بهانه شرایط اضطراری یک سال دیگر تمدید شود! انتقام حمله به کنگره و امثال آن نیست! خون بهای آن از منطقه، به هلاکت رساندن آمرانی چون ترامپ و روسیاهی و سقوط است! جنگی را که شما در فکر شروع آن هستید، پایانش را ایران مقتدر ترسیم میکند!
🔺‌سلامی: دشمن دچار اشتباه محاسباتی نشود فرمانده کل سپاه: 🔹کمر همت را برای امنیت خلیج فارس محکم بسته‌ایم. 🔹دشمن دچار اشتباه محاسباتی نشود چرا که ‌سطح تاکتیک‌مان‌ را افزایش داده‌ایم. 🔹نیروی دریایی سپاه مستمرا قلمرو خود را افزایش می‌دهد و قدرت تعقیب بیشتری پیدا می‌کند و به افق دوردست‌تری می‌نگرد. @aina_ammaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روحانی: اگر امريکا توبه کند ما توبه‌اش را می‌پذيريم این دیگه کیه؟!😳😏 هفت سال کشور رو با وعده گلابی برجام و رفع تمام تحریم معطل کردند. میلیاردها دلار به اقتصاد کشور ضرر زده اند. تورم بالای ۵۰ درصد را بر کشور تحمیل کردند. حالا با ساده انگاری خسارتی که در این سالها آمریکا بر کشور وارد کرده است را به یک شیشه شکستن ساده تقلیل میدهد و برای مذاکره التماس میکند! دیپلماسی التماسی سالهاست جواب نمیدهد. اما آقای مدعی تجربه با چهل سال تجربه در بالاترین مقام های دولتی هنوز این مسائل ساده را نفهمیده!
🔺روحانی: اگر آمریکا توبه کند و بگوید دیگر شیشه نمی شکنیم، استقبال میکنیم! ➕در چند روز اخیر تا توانستند دست به جنگ هراسی زدند و سپس سعی نمودند از هیلاری کلینتون (بعنوان یک دموکرات) فرشته و ناجی بسازند تا امروز بتوانند حرف از امکان پذیرش توبه آمریکا بزنند؛ هرچند تقلیل بدعهدیها و خباثتهای آمریکا و ترور حاج قاسم به شکستنِ چند شیشه اشتباه محض است اما کاش جناب روحانی اجازه میدادند (لااقل بعد از شروع غنی سازی %20) کمی محاسبات طرف مقابل (مبنی بر وجود یک دولت بدهکار در ایران که حاضرست به تمام داشته های خانوادگی اش چوب حراج بزند) تغییر کند و سپس دوباره از خودشان، روی خوش نشان میدادند!
افهم... تو رو خدا افهم...
7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️روحانی امروز؛ مردم برای کالاهای اساسی یک روز هم صف نبستند!!! 🔹️مردم برای پیدا کردن کالای اساسی از این خیابان به آن خیابان نرفتند؛ مردم صف نبستند/دولت در یک جنگ اقتصادی کشور را به گونه ای اداره کرد که زندگی مردم از این مرحله عبور کند ✍کشور را با برجام وارد جنگ اقتصادی کردند و حالا طلبکار هم هستند! بنظرتون یه نفر آدم ، کوره یا کره یا خودشو به کوری و کری میزنه؟؟ یه روز صف گوشت، مرغ ، تخم مرغ ، شکر ، ماشین ،شوینده، پوشک بچه، روغن های خوراکی ، نان ، سکه ، دلار... افهم افهم حسن فریدون؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐 روحانی: طوری برخی اقلام را گران کردیم که مردم اصلا نفهمیدند!! 🔹ارز دولتی کالاهایی مثل چای، شکر، برنج، حبوبات، لاستیک و... را از ۴۲۰۰ به ارز نیمایی طوری تغییر دادیم که بسیاری از مردم نفهمیدند!! ➕داداچ خودتییییی از اول سال تا حالا تمام اجناس بین سه تا پنج برابر افزایش قیمت داشته بعدمیگه آرام آرام جوری که کسی نفهمه قیمت ها رو بالا بردیم. این از نجابت مردم که تا حالا نیومدن یقه تون رو بگیرن. وگرنه هیچکس نفهم نیست که این حجم از تورم رو نفهمه! داره یه جورایی میگه مردم خر باشید و نفهمید دیگه روش نشد این کلمه رو استفاده کنه اما منظورشو رسوند. ته حرفش این بود نفهمید و در نفهمی باقی بمونید! نمیدونم دقیقا روی نفهمی کیا حساب کرده!
✊🏻 تاکید مجدد سردار قاآنی به فاصله چند روز 🔹سردار قاآنی خطاب به مقامات آمریکا : بعید نیست در درون خانه‌‌ از شما انتقام بگیریم