فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 اتحاد احمد مسعود و داعش بر علیه طالبان
🔹شبهنظاميان وابسته به احمد مسعود در فرانسه به صورت علنی در حال جذب نیرو برای داعش افغانستان هستند و صحبت از هدف مشترک نیروهای احمد مسعود و داعش یعنی تشکیل "خراسان بزرگ" و "انتقام از طالبان" میکنند
🔹این اتفاقات بدون شک تحت مدیریت مستقیم سرويس های اطلاعاتی غربی در حال وقوع است و در این سخنرانی اقناع نظر طرفداران احمد مسعود برای همکاری با داعش صورت میگیرد
🔹 قبلا بارها گفته بودیم که داعش افغانستان به طور مستقیم زیر نظر سازمان سیا کار می کند و به عنوان کمکی برای استخبارات دولت سابق افغانستان (حکومت اشرف غنی) جهت مقابله با طالبان ایجاد شده بود / رصد
🔸موج مشکوک❗️❗️
⭕️ با شروع به کار رسمی دولت مردمی آقای رییسی شاهد روندی بی سابقه یا حداقل کم سابقه هستیم.به شکلی که به هر انتخاب رییس جمهور،سیل هجمه و انتقادات به فرد منتخب به راه می افتد.از معاون اول،وزرا،معاونین،استانداران و حتی مشاور شهردار تهران.در این وضعیت ذکر چند نکته ضروریست:
1⃣ قطعا شخص رییس جمهور و دولت ایشان مثل سایرین معصوم نبوده و احتمال اشتباه در برخی انتخابهای آنان وجود دارد.
2⃣ مطالبه گری توسط نیروهای انقلاب و دلسوزان کشور باید امری دایمی و غیرجناحی باشد.
3⃣ بیان انتقاد بدون سند معتبر و استفاده از ادبیات سخیف توسط هر فرد و گروهی ،تضعیف دولت مردمی و صدمه به اعتماد عمومی مردم است.
4⃣ دلسوزان واقعی و اصیل انقلاب پس از شفاف سازی دولت در مورد علل انتخاب افراد و یا رد اتهامات،باید در جهت تصحیح نظرات خود رسما اعلام نظر نمایند.
5⃣ بسیاری از اخبار و اطلاعات کذب در مورد افراد برگزیده دولت،منشا خارجی و با هدف ورود کشور به حاشیه می باشد.
6⃣ تعریف و تمجید عجیب رسانه های معاند مثل بی بی سی فارسی از برخی مدیران،که نمونه عینی آن در مورد معاون محیط زیست(علی سلاجقه) صورت گرفته،نشان از تغییر تاکتیک دشمن در تهییج و تفرقه نیروهای انقلابی برای تخریب دولت است.
7⃣ دولت با شنیدن انتقادهای مطرح شده،توضیحاتی را ارائه نموده که به معنای شنیدن نقدها و احترام به مردم است،اما این شفاف سازی بایستی به موقع و کافی باشد.
8⃣ شفاف سازی توسط نیروهای انقلاب در مورد نقدهای وارد شده را روشنگری و احترام به مخاطب بدانیم نه ماستمالی کردن.
✅ تخریبها و تعریفهای عجیب از انتخابهای دولت که در هیچ دولتی سابقه ی اینچنینی ندارد،باید هوشیاری و دقت نظر بیشتری در صاحبان تریبون و قلم ایجاد نماید تا مبادا ناخواسته پازل دشمن را تکمیل کنند.
#مطالبهگری_حقیقی
✍#مصطفی_علیجانزاده
🔴شهادت یا رحلت نبی مکرم (ص)⁉️
بر اساس گزارشهای تاریخی، پیامبر اکرم (ص)، توسط دشمنان مسموم و براثر آن به شهادت رسیدهاند. علاوه بر آن، حدیث معتبری هم داریم که تصریح میکند: چهارده معصوم (ع) همه یا باسم یا با ضربات جسمی (با شمشیر ...) شهید شدهاند (بحار الأنوار، ج27، ص: 217)
نتیجه
رسول اکرم (ص) با اجل طبیعی از دنیا نرفته بلکه شهید شدهاند. تعابیر رحلت وفات درباره ایشان صحیح نیست.
◾️شهادت حضرت رسول اکرم (ص) و امام حسن مجتبی (ع) را تسلیت عرض مینماییم◾️
✍️علی اکبر صیدی
🔴#مطالبات_فرهنگیان، صنفی یا سیاسی⁉️
✅نهاد تعلیم و تربیت، رکن اساسی هر کشور است که دغدغه مسئولین دلسوز نظام اسلامی، ارتقاء سطح معیشتی و جایگاه فرهنگیان عزیز ایران است که دولت سیزدهم و مجلس یازدهم در خصوص رتبه بندی معلمان و...اقداماتی انجام داده پیگیر حل این مسئله هستند.
❌بااینحال، متأسفانه کانون صنفی فرهنگیان که افراد معلومالحالِ سیاسی (جریان اصلاحات و ...) آن را مدیریت میکنند! قشر زحمتکش فرهنگی را ابزاری برای تسویهحساب جناحی-سیاسی قرار داده آنان را به بهانه معیشت،به کف خیابان میکشند! بااینکه هنوز دولت 13 نیرو چینی را به اتمام نرسانده است❗️
⛔️این در حالی است که از چنین مطالبات خیابانی و بیانیههای شدیداللحن، و... در دوران 8 ساله دولت بنفشه (آقای روحانی) خبری نبود! بااینکه اکثریت فرهنگیان به ایشان رأی داده بودند❗️
🔕ولی برعکس، در دولت 9 و 10 که جریان انقلابی حاکم بودند، پیوسته شاهد تحصنها و اعتراضات فرهنگیان و گاها تعطیلی کلاسها و... بودیم! که مطالبات بهظاهر صنفی، کاملاً سیاسی شده بود بهگونهای که عدهای ناآگاه یا مغرض و یا...، صراحتاً به رهبر انقلاب اهانت کردند و...! که منجر به برخورد با هنجارشکنان شد که بازتابهایی داشته جریان غیرانقلابی و دشمنان بهرهبرداری شیطانی کرده برای نظام اسلامی هزینهتراشی نمودند
🔵لذابه همه همکاران عزیز فرهنگیام عرض میکنم، مطالبات صنفی باید از مجرای خودش پیگیری شود ولی مراقب باشیم ناخودآگاه در دامِ سیاسی افراد مغرض و غیرانقلابی قرار نگیریم زیرا جریان انقلابی قطعاً هیچگونه رفتارهای مخل امنیت و مخل حیثیت کشور را بر نخواهند تافت.
این نکته را بدانیم که دشمنان ایران اسلامی، مخصوصا بعد از استقرار دولت انقلابی، در تلاشاند که مطالباتِ بهظاهر صنفی، قومی، مذهبی و... را به یک جریان سیاسی علیه کشور فعال نماید❗️
🌸پس مراقب باشیم، ناخودآگاه به دامِ دشمن نیفتیم🌸
#بصیرت
علیاکبر صیدی- فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 فتوکلیپ | "مَدینة النبی"
⏯همخوانی استدیویی زیبا
◾️ویژه رحلت جانسوز پیامبر گرامی اسلام، حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم ◾️
⚜کاری از:
💠گروه تواشیح بین المللی تسنیم💠
⭕️از مجموعه آلبوم همخوانی"مدینه _مشهد"
🌐مشاهده و دریافت همخوانی های مناسبتی:
📲 @tasnim_esf
📺 Aparat.com/tawashih_tasnim
#رحلت_پیامبر
#امام_حسن
#امام_رضا
🔻دو سناریو درباره انتخابات زودهنگام پارلمانی در عراق
🔹چند روز بیشتر به زمان برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی در عراق باقی نمانده است. سناریوهای این انتخابات را میتوان از دو منظر تشکیل فراکسیون اکثریت و انتخاب نخستوزیر مورد ارزیابی قرار داد.
🔸از منظر تشکیل فراکسیون اکثریت، دو سناریوی کلی وجود دارد: نخست ترکیب صدر، حکیم، العبادی، حزب دموکرات کردستان و الحلبوسی و دوم ترکیب ائتلاف فتح، دولت قانون، فالح فیاض و احتمالاً ائتلاف العزم.
🔹در وضعیت نخست، مهمترین رکن فراکسیون اکثریت، ائتلاف صدریها با حزب دموکرات کردستان خواهد بود. در این صورت، مهمترین گزینه برای نخستوزیری مصطفی الکاظمی است. اگرچه صدریها در حال تبلیغات روی یک فرد منتسب به جریان خود هستند، اما احتمالاً درنهایت روی الکاظمی توافق خواهند کرد.
🔸در صورت تحقق سناریوی دوم، شرایط پیچیدهتر میشود. در چنین حالتی، علاوه بر اینکه برخی اختلافات میان ائتلاف فتح و کتائب حزبالله کمرنگ میشود، ایران نیز برای عبور از الکاظمی انگیزههای لازم را پیدا خواهد کرد. در این سناریو، میتوان فردی مانند نوری المالکی را گزینه نخستوزیری دانست. توافق ایران و آمریکا بر نخستوزیری المالکی محتمل است.
🔹براساس رویدادها و روندهای موجود و در صورت وقوع هرکدام از دو سناریوی بالا، نفوذ ایران در عراق روبه کاهش خواهد بود که بخش اساسی آن سویههای اقتصادی دارد. تهران نیازمند بازنگری در سیاست خارجی خود در قبال عراق است. دگرگونی تدریجی و عبور از اولویتهای سیاسی به سمت تنوعبخشی به روابط اقتصادی ضروری به نظر میرسد.
#قائمون
حرف روز
👈«استقلال در امنیت» ارزش است
روز گذشته فرمانده معظم کل قوا در ارتباط تصویری با مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح در خصوص حفظ امنیت و ضرورت حفظ آن توسط نیروهای مسلح بیانات مهمی را ایراد فرمودند که این بیانات بهمنزله نقشه راه امنیت کشور برای نیروهای مسلح ایران اسلامی است.
👈نکات تحلیلی:
1️⃣- «امنيت»، یکی از بنیادیترین نيازهای هر جامعه و مهمترین عامل براي دوام زندگي اجتماعي به شمار میرود؛ به همین دلیل فرمانده معظم کل قوا آن را مهمترین مسئلهای دانستند که در نگاه به نیروهای مسلّح باید مورد توجّه قرار بگیرد. ایشان فرمودند «امنیت یک کشور، زیرساخت اساسی برای همه فعالیتهای در جهت پیشرفت در این کشور است»؛ و همه زیرساختها به آن بستگی دارد.
2️⃣- امنیت با چنین مختصاتی، زمانی به معنای واقعی تأمین خواهد شد که در قبضه بیگانگان نباشد و ارزش حفظ امنیت ازنظر مقام معظم رهبری همین است که نیروهای مسلح ایران اسلامی در کنار یکدیگر و بدون حضور و اتکای به بیگانگان آن را تأمین نمودهاند. امری که حتی برای کشورهای اروپایی نیز باآنهمه ادعا، سخت شده و بگومگوهای اخیر بین فرانسه و آمریکا نشان داد «حتّی کشورهای پیشرفته اروپایی هم وقتیکه امنیتشان در قبضه یا مرتبط با یک نیروی بیگانه است - ولو بهحسب ظاهر آن نیروی بیگانه با آنها دشمن هم نیست؛ یعنی ظاهراً همه در یک مجموعه قرار دارند- درعینحال احساس میکند که کمبود دارد»؛ البته این اتکا بیضرر نبوده و هیچ کشوری تاکنون امنیت خود را به قدرتهایی مانند آمریکا گره نزده مگر اینکه آسیب دیده است. به همین دلیل اروپاییها هم به فکر استقلال امنیت خود از ناتو افتادهاند. 3- وقتی وضعیت برای کشورهای اروپایی اینطور است، «آن کسانی که با توهّم تکیه به دیگران و با تکیه به دیگران گمان میکنند که امنیت خودشان را میتوانند تأمین کنند، بدانند که سیلیِ این را بهزودی خواهند خورد». این مورد شامل حال کشور آذربایجان هم میشود که امنیت خود را به حضور صهیونیستها و دیگر بیگانگان گره زده است و به همین خاطر این پیشبینی مقام معظم رهبری منطق تاریخی دارد که همین صهیونیستها امنیت این کشور را به خطر خواهند انداخت.
👈نکته پایانی:
نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با دو مؤلفه اقتدار و عقلانیت و با تکیه بر توان نیروی انسانی و تجهیزات بومی، امنیت کشور را در جغرافیایی که شاهد ناپایدارترین امنیت است، به بهترین نحو حفظ کردهاند و این مدال افتخار آنان است.
#قائمون
🌐 یک_خبر_یک_تحلیل:
🕪 خبر:
🌏دستور رئیسی برای تدوین سازوکارهای احیای جهاد سازندگی در ۲۰ روز
🌍 گزاره خبری : رئیس جمهور به معاون اول خود ماموریت داد در قالب کارگروهی با حضور پیشکسوتان جهاد سازندگی و محرومیتزدایی در کشور و بسیج سازندگی، سازوکار و ساختارهای احیای ماموریتهای جهاد سازندگی با محوریت مردم در مدت بیست روز بررسی و تدوین کند .
🌐تحلیل:
🌍 فعالیتهای بی بدیل اقشار مختلف مردم در قالب گروههای جهادی در سالهای اخیر در مناطق محروم و اثرات مثبت این گروهها در محرومیت زدایی از چهره شهرها و روستاهای اقصی نقاط کشور و همچنین سابقه درخشان نیروهای جهادگر سابق در جهاد سازندگی دوران هشت سال دفاع مقدس وسالهای پس از آن بسیاری از مدیران دلسوز ودر راس آن ریاست محترم جمهور را برآن داشته تا ایده شکل گیری مجدد جهاد سازندگی را مطرح و به دنبال عملیاتی کردن آن باشند.
🌍بی شک تشکیل مجدد جهاد سازندگی با تلفیقی از گروههای جهادی و ساختار موجود بسیج سازندگی که سالهاست با عملکرد نسبتا درخشان خود خلاء جهاد سازندگی را پرکرده بودند میتواند با عضویت در ساختار هیئت دولت امور مربوط به مناطق محروم را با سرعت بیشتر پیش برده وچهره محروم روستاها و شهرهای کم برخوردار را تغییر دهند.
🕪 سیدجعفرموسوی همپا
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اردوغان: باید به مرزهای تاریخی برگردیم!
دکتر حسن عباسی: ما موافقیم! کدوم تاریخ رو دوست داری؟ هخامنشیان؟ اشکانیان؟ ساسانیان یا صفویه؟
اگه قراره اینجوری باشه آقای اردوغان، شما اصلا رو نقشه نیستی دوست عزیز!
❌ تکذیب ادعای علی اف در رابطه با حضور نیروهای بیگانه و تکفیری در جمهوری آذربایجان توسط مقاومت اسلامی حسینیون آذربایجان
🔻مردم عزیز آذربایجان! رژیم علی اف آذربایجان را به باتلاقی بزرگ می کشاند؛ رژیم صهیونیستی اسرائیل و برنامه های زشت اردوغان ممکن است به زودی آذربایجان را شعله ور کند
🔻ما نیازی به ارتش های بی تفاوت و بیگانه و تروریست های تکفیری نداریم.مردم آذربایجان ، به ویژه جوانان ما ، نباید قربانی رویاهای خام فرعون ، مست ، قمارباز خانواده علی اف شوند.
🔻علی رغم تکذیب های الهام علی اف ، پایگاه ها ، افسران و تکفیری های تروریستی متعدد رژیم صهیونیستی در حال حاضر در آذربایجان مستقر هستند.
🔻اطمینان حاصل کنید که این عناصر دشمنان سرسخت مردم مسلمان آذربایجان هستند.
🔻این خارجی ها نه برای جنگ با ارامنه ، بلکه برای اجرای نقشه های زشت نیروهای شر در آذربایجان مستقر شده اند. این نیروهای خارجی روح، عزت و سرزمین مردم مسلمان آذربایجان را سپری برای اهداف زشت خود می دانند.
🔻منافع، ارزشهای ملی و اخلاقی مردم آذربایجان در خطر است.
🔻ما اکنون به شما هشدار می دهیم! اما اگر توجهی نکنید دیر میشود/ #حسینیون جنبش مقاومت اسلامی آذربایجان
⛔️مسیر مستقل برای ترانزیت جنوب به شمال، در کنار پیگیری مسیر قبلی و گوشمالی به دسیسه کنندگان، حالا ما راههای زمینی و هوایی و دریایی از مبدا چابهارو تنگه هرمز به مقصد این کشورها(ترکیه باکو و گرجستان) را به روی کشورها خواهیم بست ضمنا کشتی های این کشورها چه کشتی های تحت مالکیت و چه استیجاری و چه حمل بار به مقصد کشورهای فوق الذکر برای عبور از تنگه هرمز صرفا با اخذ مالیات سنگین از بابت حق عبور ومرور و هزینه تامین امنیت امکان پذیر خواهد بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ گرجستان ورود شهروندان و وسایل نقلیه ایرانی را از طریق زمینی به این کشور ممنوع کرده و همه راه ها را بسته است.
🔹صدها کامیون ایرانی که قصد داشتند از طریق ارمنستان وارد گرجستان شده و به روسیه حرکت کنند در مرز متوقف شده اند.
♦️ خطاهای حکومتداری طالبان
#گزارش_کوتاه
🔹 نشریه نشنالاینترست مدعی است که مقاومت پنجشیر به تدریج به سوی دیگر نقاط افغانستان نیز سرایت خواهد کرد و ماه عسل طالبان به پایان خواهد رسید. نویسنده در اثبات این فرضیه به شمارش خطاهای طالبان پرداخته است.
1️⃣ آزادسازی زندانیان عضو گروههای تروریستی مانند داعش و القاعده که میتوانند در طمع رسیدن به حکومت در برابر طالبان نیز بایستند.
2️⃣ حمله به پنجشیر به جای حل مسالمتآمیز آن که میتواند رویکرد مقاومت در برابر طالبان را در گروههای غیرپشتون اعم از تاجیکها، ازبکها، هزارهها و ترکمنها تقویت کند.
3️⃣ سفر ژنرال فیض حمید مسئول اطلاعاتی پاکستان به افغانستان که سویههای ضداستعماری را نسبت به طالبان تقویت کرده و اتهام وابستگی آنها به اسلامآباد را تعمیق کرد.
4️⃣ تشکیل کابینه تقریباً پشتون، بدون هیچ هزاره، شیعه و زنی که صرفاً برای فریب مجامع بینالمللی، آن را کابینه موقت نام نهاده است.
🔸 نویسنده همچنین معتقد است عدم مراعات حقوق زنان و دانشجویان در کنار مشکلات معیشتی که با قطع کمکهای بینالمللی تشدید شده است، زمینههای بروز شورش و ناآرامی را افزایش خواهد داد. بسیاری از کارگران مدتهاست که بیکارند و کارمندان دولت نیز از ماه جولای (تیر) حقوق دریافت نکردهاند.
🔸 به نظر نویسنده، طالبان قدرت مهار دیگر گروههای تروریستی مانند «تحریک طالبان» را ندارد و این سبب تنش در روابطش با اسلامآباد خواهد شد. علاوه بر اینکه به آرامی، دیگر طوایف و اقوام با بازیابی خود میتوانند به تدریج در برابر طالبان قد علم کنند.
✅ به نظر میرسد مهمترین اولویت طالبان در حفظ اقتدار مرکزی و جلوگیری از شورش، انسجام داخلی این گروه است. امری که در تشکیل کابینه نمودهایی از خدشه بر آن، با اختلاف میان جناح سراجالدین حقانی و ملاعبدالغنی برادر بروز کرد و ممکن است در ادامه نیز تشدید شود.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ چین و پاکستان؛ چشم در چشم طالبان
#گزارش_کوتاه
🔹 اندیشکده رند در یادداشتی، نوع نگرش پکن و اسلامآباد به حکومت طالبان را مورد ارزیابی قرار داده است. نویسنده معتقد است مقابله با تهدیدات تروریستی و تجزیهطلبانهای که چین در مناطق مرزی با افغانستان مواجه است، میتواند به چالشی در روابطش با پاکستان بدل شود.
🔸 اولین مزیت مشترک چین و پاکستان در قدرتگیری طالبان، تضعیف هندوستان است. چین از طریق توسعه روابطش با کشورهای آسیای میانه بهویژه تاجیکستان درصدد مانعتراشی برای نفوذ دهلینو در آسیای مرکزی بود و اکنون با حضور طالبان در افغانستان، این امر دشوارتر خواهد شد.
🔸 پاکستان نیز با امکان رشد و تقویت روزافزون گروههایی مانند شبکه حقانی، لشگر طیبه و جیش محمد(ص)، بیش از پیش هند را تحت فشار امنیتی قرار خواهد داد. طالبان حتی اگر بخواهد هم بعید است توانایی مهار این گروهها و کنترل تقابل با پاکستان را داشته باشد.
🔸 زمینه مشترک دیگر میان چین و پاکستان، اتصال زمینی دو کشور در چارچوب پروژه «یک کمربند، یک جاده» به وسیله ترکیبی از پروژههای جادهای و ریلی از طریق خاک افغانستان است. این مسأله سودآوری قابل توجهی برای پاکستان خواهد داشت و بخشی مهمی از کریدور اقتصادی چین به سوی اقیانوس هند است.
🔸 اما دو اختلاف جدی در رابطه با نوع مواجهه با طالبان میان دو بازیگر همسایه وجود دارد. اول، هدفگذاری چین مبنی بر مقابله با تأمین مالی طالبان از طریق قاچاق مواد مخدر است که مشخص نیست لزوماً مورد حمایت پاکستان باشد.
🔸 اختلافنظر دیگر، مصادیق گروههایی است که تحت عناوین تروریست یا تجزیهطلب مورد هدف این دو بازیگر هستند. مشخصاً گروههایی که از نظر چین تهدید محسوب میشوند، از نظر پاکستان تهدید نیستند و لزوماً در این خصوص فشاری از اسلامآباد به طالبان وارد نخواهد شد.
✅ نکته مهم اینکه آیا دشمنیِ مشترک دو بازیگر با هند، آنقدر اولویت خواهد داشت که به خاطر آن از برخی اختلافنظرهای دیگر در خصوص حکومت طالبان صرفنظر کرده و همکاری ژئوپلتیک علیه دهلینو را افزایش دهند؟
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ سیاست ضدتروریسم روسیه در افغانستان
#گزارش_کوتاه
🔹 تارنمای نشنالاینترست در مقالهای به نقل از پژوهشگران مؤسسه رند بیان داشته که مسکو در چند سال گذشته روابط خود را با طالبان توسعه داده و موقعیت نیروهای خود را در آسیای مرکزی تقویت کرده است تا از تشدید تهدیدات وضعیت افغانستان علیه خود جلوگیری کند. خلاصهای از این مقاله در ادامه میآید.
🔸 جلوگیری ار تشدید تروریسم در آسیای مرکزی، ممانعت از روند مهاجرت به این کشورها، جلوگیری از قاچاق مواد مخدر و مخالفت با رشد ایدئولوژیهای رادیکال و تکفیری، چهار منفعت امنیتی مهم روسیه در وضعیت کنونی افغانستان است. در این راستا، مسکو میتواند اقدامات زیر را انجام دهد:
1️⃣ پشتیبانی اطلاعاتی از تاجیکستان، ازبکستان و ترکمنستان درباره امنیت مرزها و برنامهها و فعالیتهای گروههای تروریستی.
2️⃣ کمکهای بشردوستانه به تاجیکستان، ازبکستان و ترکمنستان با هدف حمایت از مهاجران افغانستانی و کمک به مدیریت مرزها و جلوگیری از قاچاق مواد مخدر.
3️⃣ پشتیبانی اطلاعاتی از طالبان در مورد گروههای تروریستی در داخل افغانستان بهویژه داعش.
4️⃣ استفاده از مزدوران روسی یا نیروهای ویژه نظامی در داخل افغانستان و مناطق مرزی آسیای میانه برای مقابله با گروههای تروریستی.
5️⃣ تقویت اقدامات ضدتروریستی علیه اعضای روستبار گروههای تکفیری مانند داعش که به مرور پس از شکست، به روسیه و همسایگان آن بازمیگردند.
6️⃣ حمایت نظامی از تاجیکستان و ازبکستان به منظور عملیاتهای نظامی در مرزها علیه داعش و پرواز جنگندهها علیه اهدافی در داخل افغانستان از درون پایگاههای هوایی در این دو کشور.
✅ روسیه فعلاً سعی داشته از اهرم نیازمندی طالبان به رفع تحریمهای شورای امنیت و همچنین شناسایی رسمی، به عنوان ابزار فشاری علیه این گروه استفاده کند. در عین حال که مدیریت امنیتی افغانستان علاوه بر وضعیت درونی طالبان به رفتارهای بازیگران خارجی بهخصوص پاکستان نیز بستگی دارد که بیش از مسکو به واشنگتن نزدیک است.
#قائمون
🆔:@sgm_Ghaemon
♨️ظهور مجدد طالبان، چه تهدیدها و فرصتهایی برای ایران در پی دارد؟
*تا زمان حاضر، هیچ تهدید یا فرصت جدیدی ناشی از تحرکات طالبان در افغانستان برای ایران ایجاد نشده است و وضعیت فعلاً به کیفیت سابق است. با این حال، شکلگیری تهدیدها و فرصتهایی برای ایران، باتوجه به وضعیت آینده افغانستان و کیفیت رویکردها و جهتگیریهای دولت آینده این کشور مشخص میشود. با وجود این، باید به چند محور اشاره کرد:
🔴 تهدیدات:
1⃣احتمال شکلگیری کانونهای جدید افراطگرایی در افغانستان باتوجه به اینکه هنوز لایههایی از طالبان، گرایشهای افراطی دارند.
2⃣احتمال مداخله مجدد نظامی آمریکا در افغانستان(هرچند احتمال آن بسیار کم است).
3⃣احتمال شکلگیری درگیریهای داخلی در افغانستان و بنابراین، شکل گیری کانونهای جدید ناامنی در شرق کشور.
4⃣احتمال ایجاد مشکل در برخی نقل و انتقالهای ارزی، باتوجه به احتمال تشدید تحریمهای آمریکا علیه طالبان و نقشی که صرافیهای هرات در زمینه نقل و انتقالات ارزی برای ایران ایفا میکنند.
5⃣افزایش قدرت طالبان به تنهایی تهدید دیگر است؛ زیرا ممکن است این گروه برای تثبیت موقعیت خود اقداماتی خلاف برخی فعالیتهای کنونی انجام دهد.
6⃣با توجه به نیاز افغانستان به مسائل زیرساختی و اقتصادی این احتمال وجود دارد که رویکرد طالبان به سمت سایر بازیگران چرخش کند. کما اینکه این بحث در سخنان سخنگوی این گروه وجود داشت. این امر منجر به انزوای ایران در تحولات کنونی و پرکردن جای ایران از سوی سایر بازیگران خواهد شد. در این حالت، بهترین اقدام تقویت دیپلماسی اقتصادی در قبال افغانستان است.
7⃣تهدید دیگر، نوع تعامل طالبان با شیعیان است. طالبان تاکنون با شیعیان افغانستان تعامل خوبی داشته است، اما این گروه به هیچ عنوان اجازه گسترش فعالیت فقه جعفری را نخواهد داد. همچنین شیعیان در تشکیل حکومت سهم جدیدی کسب نخواهند کرد.
🔴فرصتهای احتمالی:
1⃣بهبود و توسعه روابط اقتصادی افغانستان با ایران
2⃣در صورت همگرایی نسبی دولت آینده افغانستان با ایران، تسریع خارج کردن آمریکا از منطقه؛
3⃣اخراج یا فرار مفتضحانه آمریکا و اثبات این گزاره که اعتماد به این کشور مساوی است با عقبماندگی. این گزاره هم اکنون هم در سطح تصمیمگیران داخلی و بیش از همه در سطح افکار عمومی افغانستان دیده میشود.
4⃣کاهش چالشهای امنیتی برای ایران. آمریکا مراکز و مناطق متعدد نظامی در افغانستان داشت و از این مراکز در جهت ایجاد ناامنی در داخل ایران استفاده میکرد. این چالش اکنون برای کشور از بین رفته است.
5⃣تحولات کنونی این فرصت را برای ایران به وجود آورده که به عنوان یک بازیگر تأثیرگذار در افغانستان ابراز وجود کند. ایران تاکنون در صحنه تحولات افغانستان بازیگری با قدرت تأثیرگذاری پایین بوده و اکنون این فرصت به وجود آمده که به یک بازیگر فعال تبدیل شود.
6⃣ایران از تحولات کنونی باید به سمت ائتلافسازی با سایر کشورها برود. این ائتلافها منجر به تثبیت و افزایش قدرت ایران و محور ائتلافی در برابر اقدامات مخرب آمریکا در منطقه خواهد شد.
270-sedayeenghelab_ir.mp3
7.37M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 270
💠 بررسی رفتارهای آذربایجان در قبال ایران
1- رزمایش آذربایجان، ترکیه و رژیم صهیونیستی با چه هدفی برگزار میشود؟
2- دلیل سخنان الهام علیف علیه ایران چیست؟
3- آیا آذربایجان در آینده مشکل امنیتی جدید ایران خواهد بود؟
4- چه تدابیری برای مقابله با ناامن شدن مرز های ایران با آذربایجان وجود دارد؟
5-بسته شدن راه ترانزیتی ایران به ارمنستان به بهانه وعده پوچ قفقاز شمالی به ارمنستان توسط آذربایجان چه تبعاتی برای آینده ایران خواهد داشت؟
🎙 کارشناس برنامه: دکتر حسن هانی زاده کارشناس مسائل بین الملل
#ایران
#آذربایجان
#ترکیه
#پاکستان
#رئیسی
هدایت شده از قائمون
🔴 بیداری غول فروخفته
✍ دکتر شعیب بهمن
⭕️ قفقاز در طول تاریخ بخش مهمی از خاک ایران بوده است که هنوز داغ جدایی آن بر دل بسیاری از ایرانیان باقی مانده و همچون زخمی التیام ناپذیر، روح ایرانی را میآزارد. اگر چه در حال حاضر ایران ادعای ارضی نسبت به این منطقه و کشورهای موجود در آن ندارد اما همچنان از وزن ژئوپلیتیکی، تاریخی و تمدنی بسیار بالایی در تحولات آن برخوردار است.
⭕️ سال گذشته هنگامی که جنگ ۴۴ روزه در قرهباغ رخ داد، بسیاری ایران را بزرگترین بازنده و شکستخورده آن جنگ تصور می کردند که البته در این تحلیل جای هیچ تردیدی وجود ندارد. با این حال از همان زمان بارها تذکر داده شد که ایران از قابلیت های بازیگری بسیار زیادی در قفقاز برخوردار است و در صورت تغییر سیاست های خود میتواند تمام معادلات را دگرگون کند.
⭕️ اینک کنشگری قدرتمندانه ایران در روزهای اخیر در منطقه قفقاز یک بار دیگر نشان داد که اگر این غول فروخفته برخیزد، میتواند آنچه را که دیگران خیال میکردند برای خود کاشتهاند، برداشت کند.
⭕️ تغییر سیاست ایران چند نتیجه مهم در بر دارد که باید از آنها به درستی حفاظت شود:
١. کارشکنی های جمهوری آذربایجان در تردد کامیونهای ایرانی از مسیر گوریس - کاپان کاملاً به ضرر این کشور تمام شد. باکو که تصور میکرد یک اهرم فشار جدید علیه ایران پیدا کرده، اینک با بینیازی ایران به این جاده مواجه شده است. این در حالیست که مشارکت ایران در ساخت مسیر جایگزین میتواند حضور و موقعیت تهران در مناطق جنوبی ارمنستان را به شدت تقویت کند. در واقع باکو در قعر چاهی افتاد که خود آن را حفر کرده بود. جمهوری آذربایجان با اتخاذ سیاست اشتباه علیه ایران باعث تغییر راهبردهای کلان تهران در منطقه شد.
٢. تقویت همکاریها بین ایران و ارمنستان میتواند موجب تقویت موضع ایروان شود که در یک سال گذشته در موقعیت نسبتا ضعیفی قرار داشت و ناگزیر به پذیرش خواسته های نامشروع باکو شده بود. از این پس ایروان با قدرت بیشتری در برابر زورگویی های باکو ایستادگی خواهد کرد.
٣. اتخاذ سیاست متوازن از سوی ایران در منطقه قفقاز بیش از همه به نفع منافع ملی و امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران است. زیرا این سیاست از ترویج پانترکیسم و تجزیهطلبیهای قومی، حضور رژیم صهیونیستی و همچنین گروههای تروریستی در مرزهای شمالی ایران ممانعت به عمل می آورد.
۴. بازیگری فعال ایران در منطقه موجب شد که طرح ایجاد کریدور ترک یا برنامه هایی همچون ایجاد ترکستان بزرگ از سوی ترکیه و جمهوری آذربایجان با ناکامی جدی مواجه شود.
۵. اگرچه جمهوری اسلامی ایران خواهان برقراری روابط مطلوب با همه کشورها در منطقه است اما جمهوری آذربایجان باید بداند که دوران مدارای تهران با این کشور به پایان رسیده است. از این پس هر تحرک نابجای باکو در منطقه با پاسخ متقابل ایران مواجه خواهد شد. در نتیجه یا جمهوری آذربایجان باید به شکل معقول در منطقه رفتار کند یا با عواقب وخیم آن مواجه گردد.
⭕️ در این بین نباید از یاد برد که بیداری غول فروخفته ایران از یک سو نتیجه تلاش های یک ساله کارشناسان و پژوهشگران خیرخواه و ایراندوستی است که خواهان اتخاذ سیاستی متوازن در قفقاز بودند، و از سوی دیگر نتیجه شکست پانترکیسم آمیخته به تشیع در نهادهای تصمیم گیر در داخل کشور است.
⭕️ اقدامات کور باکو همچون تعطیل کردن دفتر نماینده رهبر انقلاب در باکو نیز در سطح کلان به ضرر خاندان سکولار علیاف تمام خواهد شد. زیرا این اقدام هم دینداران را در درون جمهوری آذربایجان تحریک خواهد کرد و هم موجب احیا و تقویت سیاستهای نهضتی جمهوری اسلامی ایران در آن کشور خواهد شد. از این پس هر اقدام نابخردانه باکو میتواند نتیجه ای عکس برای خاندان حاکم داشته باشد.
#قائمون
🔔جنگ #احزاب، عبرت یهود‼️
❌در جنگ احزاب،#یهودیان_بنی_نضیر و...با همراه کردن دیگر قبایل و مشرکین، با تمام قوا مسلمین را محاصره کردند. در این جنگِ تمامعیار مسلمانان از کثرت نیرو و تجهیزات دشمن، سخت، ترسیده بودند (احزاب/10)، خداوند متعال نخست مؤمنین را در این نبرد بشد امتحان کرد (احزاب/11) سرانجام، امداد الهی، به اشکال مختلف (طوفان، ایجاد رعب در دل دشمن و...) شامل حال مؤمنین شد که دشمنان ناکام و شکستخورده میدان نبرد را ترک کرد (احزاب/25).
⛔️بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، استکبار جهانی و صهیونیسم، پیوسته دیگر کشورها را علیه ایران تحریک کردهاند ولی با عنایت الهی، به اهدافشان نرسیدهاند. چون امداد الهی همواره شامل حال ایرانیان شده است. نمونه عینی آن#طبس،#دفاع_مقدس،#شکست_داعش و...
🔵با این مقدمه، به سران متوهم ترک (علیاف، اردوغان و...) میگوییم: که با طنابِ دشمن (آمریکا و اسراییل) به چاه نروید که در قعر چاه خواهید ماند؛ زیرا مؤمنین، در سایه الطاف خداوند متعال، احزاب ها پشت سر گذاشته، بساط یهود را در#خیبر و... برچیدهاند.
لذا ما مردم ایران اسلامی، ضمن آمادگی همهجانبه برای مقابله با دشمن، همواره به امداد الهی امیدواریم.
#امداد_الهی
#شکست_یهود_در_احزاب
#شکست_یهود_در_خیبر_ و...
✍️علی اکبر صیدی
⭕️ نشنال اینترست؛ آیا چین و روسیه در حال ایجاد"اتحاد نظامی" علیه آمریکا هستند؟
*نشریه The National Interest در گزارشی مدعی شده است که چین و روسیه در فکر ایجاد یک اتحاد نظامی جدید هستند تا بتوانند اقدامات خودعلیه آمریکا را از یک سکوی محکم و قابل اتکا پیش ببرند.
🔻مسکو و پکن پس از برگزاری آخرین دور رزمایش های نظامی گسترده به این نتیجه رسیده اند که با توجه به تهدیدهای جدید از طرف ناتو و جهان غرب، ارتش ها و ساختار امنیتی-نظامی دو کشور نیازمند به یک نهاد سیاسی-نظامی هماهنگ کننده است. از این رو دو کشور در فکر تاسیس یک اتحاد نظامی قدرتمند هستند.
🔻در ادامه این گزارش آمده است: اختلافات مسکو و پکن بر قوت خود باقی هستند، اما منافع مشترک و رفتار آمریکا این دو کشور را به سمتی سوق داده که حل و فصل اختلافات جزئی را به زمانی دیگر موکول کرده اند.
🔻چین تا کنون از حضور در تشکیلات نظامی خودداری می کرده، اما با احساس خطر از برنامه های آمریکا تلاش میکند تا با شرکای قوی خود طرح جدیدی را برای مقابله با آمریکا اجرا کند.
https://eitaa.com/aina_ammaar
⭕️ سردار فدوی: در مرزهای شمال شرق کشور تنشی در کار نیست
🔻جانشین فرمانده سپاه در پاسخ به پرسشی درباره تنشهای اخیر در مرزهای شمال شرقی کشور تاکید کرد: یکسری شیطنتها برقرار میشود، اما تنشی در کار نیست.
https://eitaa.com/aina_ammaar
🔰 کاریکاتوری جالب از استقلال سیاسی جمهوری آذربایجان در مقابل ترکیه/نشریه میرور اسپکتیتور
✅بصیرت
https://eitaa.com/aina_ammaar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴گدای کوی رضا شو که این امام رئوف
🏴به سیـنهی احـدی دست رد نخواهد زد
▪️شهادت غمبار امام عاشقی و مهربانی امام رضا(علیه السلام)به پیشگاه امام زمان (عج) ونایب برحقشان وشما عزیزان تسلیت باد
🌹فرق #امام_خمینی(ره) و #امام_خامنهای این است که...
امام خمینی...
✅بهشتی داشت
✅رجایی داشت
✅مطهری داشت
✅مفتح داشت
✅با هنر داشت
✅چمران داشت
و ....
و امّا : امام خامنه ای 👇
✅هاشمی،
✅خاتمی،
✅روحانی،
✅موسوی و ...
داشت و هنوز هم دارد!
💠یعنی خودش باید
✅به جای #رجایی از #مستضعفین
دفاع کند.
✅به جای #مطهری مبانی را بیان کند.
✅به جای مفتح با دانشگاهیان و حوزه هم کلام شود.
✅به جای #بهشتی از گفتمان #انقلاب_اسلامی دفاع کند.
✅ به جای باهنر و چمران در تنگناها وارد میدان مبارزه شود.
این است دلیل "این عمار؟" او در فتنه ۸۸!!
و چه زیبا گفت شهید مرتضی آوینی که "خون دادن برای امام خمینی زیباست اما خون دل خوردن برای امام خامنه ای ازآن هم زیباتر است."
و چه زیباتر گفت شهیدحاج قاسم سلیمانی که خامنه ای عزیز مظلوم است او را تنها نگذارید
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔺شاید اینکه کسی #امام_خامنهای را قبول ندارد، بخشی از آن مربوط به ما باشد، ما در شناساندن این جایگاه و شخصی که در این جایگاه قرار دارد، کم کاری کردیم...
لطفا تا به انتها و با دقت خوانده شود
آقا سیدعلی حسینی خامنه ای کیست ... که
تو نیویورک و کالیفرنیا چهارصدهزار نفر مقلد دارد؟
👈کدام مرجع تقلیدی،دومین تندخوان کشورش بوده است؟
👈کدام #رهبری در دنیاهشت سال سردار جبهههای جنگ بوده است؟
👈کدام فرمانده جنگی هشت سال #رئیس_جمهوری بوده است؟
👈کدام رهبری دشمنش مهاجرانی میگوید تو زندگینامهاش نه یک برگ سیاه بلکه یک برگ خاکستری هم وجود ندارد؟
👈کدام سیاستمداری در دنیا کدام مرد #سیاسی
بچههایش این قدر سالم و پاک هستند؟
چه طور تربیتشان کرده است؟
👈همان که هفتهای دو بار خارج فقه و اصول میگوید؟
👈همان که آیتالله جوادی گفته است:
"وقتی میهمانش بودم، اجازه نداد پسرش با ما ناهار بخورد که از بیت المال است."
👈همان که استاد ما میگفت خانهاش موکت است فقط یک فرش دارد از جهیزیه خانمش
👈کدام مدیری با این حجم کاری، اخبار ۲۰:۳۰ پخش کرد مثل همیشه سر وقت به قرارش آمد
رٵس ساعت ۸ صبح نه دقیقهای دیر و نه دقیقهای زود
👈همان که به خاطر نگهداری پدر، درس و قم را رها کرد
👈همان که دستش هنوز هم به خاطر آسیب درد دارد و در چهرهاش درد مشخص است
👈کدام مرجع شیعه میتوانست این همه عالم سنی را مدیریت کند؟
👈این مرد بزرگ و الهی ساله کیست؟
که امیر کویت گفته است: "از نصایحتان،
منطقه بهره میبرند و ما …"
👈پسر امیر امارات گفته است: "بابایم می گوید
عالم اسلام، یک مرد دارد آنهم سیدعلی."
👈 #کوفی_عنان رئیس سابق سازمان ملل گفته است:
"دیدم در اوج معنویت، در اوج سیاست بود
باید رئیس سازمان ملل، او بود."
👈 #پوتین:
"آنچه دیدم، منطبق بود بر داستانهایی که
از مسیح در انجیل خوانده ام."
🤔حالا این سید اولاد پیغمبر کیست؟
👈کسی است که وقتی آیت الله #بهجت
کاملترین نفس عالم در بیمارستان بستری بود
و به همان درد مرحوم شد
پسرش گفته است:
"دیدم در ساعات آخر عمرش پدرم ختم صلوات گرفته گفتم چرا؟
گفت آقای خامنهای کردستان هستند!"
آخرین عمل بهجت صلوات برای سلامتی اوست
👈او کیست که پسر آقای #پهلوانی گفته است:
"وقتی ایشان قم آمدند، آقا سیدعبدالله جعفری
به من زنگ زدند پیرمرد نود و اندی سالهای که
قبلهٔ عرفا بعد آقای بهجت بود و کسالت داشت،
که مرا برای دیدار آقای خامنهای ببر و پسر آقای پهلوانی میگفت:
آن ابرمرد توحید خم شد دست سید علی را بوسید."
«یـــا صـــاحـــب الـــزمـــان»
👈اگر نایبت اینچنین مدیریت میکند ده ها کشور منطقه را و دلها را، تو چه میکنی؟
👈بیا باور کن دشمنانمان هم ماندهاند و از دشمنی این مرد پشیمان شدهاند!
👈او بینظیر است
👈افتخار میکنیم
به نفسش
به قدمش
به نورش
👈چشم #اسلام و #ایران روشن است از نور او.
لبیک یا خامنه ای
عشق یعنی یک خمینی سادگی
عشق یعنی با علی دلداگی
عشق یعنی لا فتی الا علی
عشق یعنی رهبرم سید علی
برای #سلامتی شان اجماعا" صلوات
#امام_خامنهای #لبیک_یا_خامنهای #سیدعلی #رهبری #نشــــرحداکثــــــــری