4_5789827111434848178.mp3
4.54M
🏴 روضه امام رضا علیه السلام
🎤 حاج آقا مجتبی تهرانی
#سخنرانی_مذهبی
#شهادت_امام_رضا_علیه_السلام
__
🏴
@aine_tasnim
🏴 باماهمراه باشید و به دیگران معرفی کنید. 🏴
4_5789827111434848179.mp3
13.2M
🎧 سلام ای آقای کرم سلام سایه ی سرم سلام ای بانی کربلای من
🎤 حاج حسین سیب سرخی
#مداحی
#شهادت_امام_رضا_علیه_السلام
__
🏴
@aine_tasnim
🏴 باماهمراه باشید و به دیگران معرفی کنید. 🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ "السّلام عليك يا عليّ بن موسي الرضا"
📿 استاد فاطمینیا :
مداومت بر زيارت امام رضا عليه السلام از راه دور نيز آثار و بركات فراواني دارد.
چنانچه در احوال علماي بزرگ آمده است كه هر وقت توفيق حضور در حرم مطهر ثامن الحجج حضرت رضا عليه السلام را نداشتند ، از راه دور ارتباط خود را با حضرت حفظ ميكردند كه چشمه هاي معرفت بي شماري نيز براي آنها گشوده ميشد.
#سخنرانی_مذهبی
__
🏴
@aine_tasnim
🏴 باماهمراه باشید و به دیگران معرفی کنید. 🏴
اعمال خرافی پایان ماه صفر!
در برخی منابع آمده است که پیامبر اکرم(ص) درباره ماه صفر فرموده است: «من بشّرنی بخروج صفر فله الجنة» (هر کس خبر تمام شدن این ماه را به من دهد، بشارت بهشت را به او مى دهم)
حجت الاسلام جنتی منش ،از کارشناسان مرکز ملی پاسخگویی به سئوالات دینی، با اشاره به این روایت می گوید:
به اعتقاد ما این روایت از سندیت متقنی برخوردار نیست و به احتمال فراوان در مورد ابوذر غفاری بیان شده است، اما عده ای این روایت را دال بر این گرفته اند که بشارت دادن پیامبر به اتمام ماه صفر، ثواب و پاداش دارد.
وی ادامه می دهد: نفس این کار اشکالی ندارد، اما متاسفانه در بسیاری از موارد این اعمال با خرافات مخلوط شده و به مواردی انحرافی در دین تبدیل می شوند. یکی از معروف ترین رسومی که در حال حاضر نیز از طریق عوام انجام می شود، «دق الباب کردن ۷ مسجد» و خطاب قرار دادن پیامبر مبنی بر اتمام ماه صفر است.
این کارشناس مرکز ملی پاسخگویی با تاکید بر اینکه دق الباب کردن مساجد، سند تاریخی ندارد و از سیره بزرگان و علما نبوده است، ادامه داد: اگر عملی در دین وارد نشده باشد و با عنوان دین انجام شود، علاوه بر اینکه ثوابی ندارد، بلکه گناه نیز محسوب می شود، چرا که بدعت در دین نهی شده است.
حجت الاسلام کاظمی نیز درباره برخی سنت های رایج شده در سال های اخیر از جمله «دق الباب کردن ۷ مسجد» و «روشن کردن شمع پشت در ۷ مسجد» می گوید:
این موارد، پیشینه روایی ندارد و بیشتر آداب و رسومی قومی و بومی است. به عنوان مثال در برخی مناطق استان بوشهر دیده ام که مردم به نشانه پایان نحسی ماه صفر، قلیان می شکنند!
وی در پاسخ به این سؤال که آیا آداب خاصی برای خروج از ماه صفر و حلول ماه ربیع الاول در روایات اسلامی ذکر شده است یا خیر، به خبرنگار فارس چنین پاسخ داد:
در «مفاتیح الجنان» شیخ عباس قمی آداب خاصی برای این امر ذکر نشده و تنها به ذکر اعمال شب اول ماه بسنده شده است. البته در برخی روایات، اقامه نماز شکر به شکرانه اقامه دو ماه عزاداری و عبادت توصیه شده است.
__
🏴
@aine_tasnim
🏴 باماهمراه باشید و به دیگران معرفی کنید. 🏴
15.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تشرف شاه عباس صفوی به مشهد مقدس با پای پیاده
__
🏴
@aine_tasnim
🏴 باماهمراه باشید و به دیگران معرفی کنید. 🏴
18.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرامتی از کرامات امام رضا علیه السلام
__
🏴
@aine_tasnim
🏴 باماهمراه باشید و به دیگران معرفی کنید. 🏴
4_5789827111434848221.mp3
6.57M
⚫️ حلالمكنمىدونمخيلىآقايى
⚫️ دممرگم به دیدارم تو میآیی
🎤 حاج منصور ارضی
🏴 وداع با ماه محرم و صفر
#مداحی
__
🏴
@aine_tasnim
🏴 باماهمراه باشید و به دیگران معرفی کنید. 🏴
21.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 پیرهن سیاه خدا نگهدارت، شال عزا خدا نگهدارت
⚫️ وداع با محرم و صفر
🎤 حاج سید مجید بنی فاطمه
__
🏴
@aine_tasnim
🏴 باماهمراه باشید و به دیگران معرفی کنید. 🏴
☘️ بسم الله الرحمن الرحیم ☘️
امروز یکشنبه
27 مهر ۱۳۹۹
1 ربیع الاول ۱۴۴۲
18 اکتبر ۲۰۲۰
🌺 #ذکر_روز: یا ذَالْجَلالِ وَالْاِکْرام؛ ای صاحب جلال و بزرگواری
💠 قال الإمام الکاظم عليه السلام:
وَاللّه ِ ما اُعْطِىَ مُوْمِنُ قَطَّ خَيْرَ الدُّنْيا وَالآْخِرَةِ، اِلاّ بِحُسْنِ ظَـنِّهِ بِاللّه ِعَزَّوَجَلَّ وَ رَجائِهِ لَهُ وَ حُسْنِ خُلْقِهِ وَالْكَفِّ عَنِ اغْتياب الْمُؤمِنينَ؛
به خدا قسم خير دنيا و آخرت را به مؤمنى ندهند مگر به سبب حسن ظن واميدوارى او به خدا و خوش اخلاقى اش و خوددارى از غيبت مؤمنان.
📚 بحارالأنوار، ج 6، ص 28، ح29
___
✅
@aine_tasnim
باماهمراه باشید و به دیگران معرفی کنید.
💠 یکی از فواید" ایاک نعبد" این است که انسان نه حاضر است دیگری را عبادت کند و نه حاضر است معبود دیگری واقع شود. بخش دوم تابع بخش اول است و اگر حق نداشت دیگری را عبادت کند پس خودش نیز نباید معبودی در کنار خدا قرار گیرد!
لذا خدا تنها اطاعت از پیامبر و والدین و غیره را فرمان داده، نه عبادت آنها را.
♦️ در مورد استعانت نیز چنین است «ایاک نستعین» پس نه باید از دیگری کمک بخواهد و نه خودش مستعان دیگری شود.
🔸 در آیه ۲ سوره مائده گوید :
🕋تعاونوا علی البر و التقوی
در اینجا انسان هم کمک کننده هست و هم کمک خواهنده. اما این کمک در برابر کمک خدا، استقلال ندارد بلکه در جاییست که خدا خواسته و لذا وسیله استعانتِ فعلیِ خداست.
___
✅
@aine_tasnim
باماهمراه باشید و به دیگران معرفی کنید.
💠 عقاب عمومی با رواج ریاکاری!
❖مرحوم آیتاللهالعظمی حاج سید احمد زنجانی در کتاب ارزشمند "أربعینیات" مینویسد: 🔻
حضرت صادق (ع) فرمود: «حضرت رسول الله (ص) فرموده است: زمانی بر امّت من میآید که باطنهای آنها پلید و ظاهرهای آنها خوش میشود بهخاطر طمع دنیا، بیآنکه ثوابهای خدا را خواسته باشند؛ کارشان ریا، بی آنکه خوف خدا مخلوط امرشان شده باشد. خداوند، از این کار، عقابی شامل حال آنها میکند؛ پس دعا میکنند مثل دعای غریق ولی مستجاب نمیشود»
🔘 موضوع فرمایش در این حدیث شریف، ریا کاران از امّت است که حال آنها را شرح میدهد.
حاصلش این است که آنها با بدی و پلیدی باطن، ظواهر خودشان را با دیانتِ صوری آرایش میدهند که بدین وسیله به دنیا دسترسی پیدا کنند.
این کار آنها باعث میشود که خداوند آنها را با بلای عمومی معاقب میکند که دعاشان را مستجاب نمیکند هرچند مثل غریق، شدیداً مورد ترحّم باشند؛ چون غریق در نهایت اضطرار واقع میشود. هر که را برای انقاذ و بیرون آوردن از آب و نجات از مهلکه میخواند، چه دوست باشد و چه دشمن؛ و همه کس هم در صورت قدرت، او را اجابت میکنند، چه دوست باشد و چه دشمن؛ چون خیلی مورد ترحّم میشود که دل هر کس به حال وی میسوزد. عاطفیّت و شدّت رأفت و رقّت قلب، حسّ دشمنی را از تأثیر میاندازد؛ لذا شنوندهی فریاد او، حساب دشمنی را از خاطر برده، در نجات دادن او میکوشد.
▫️در تشبیه آنها به غریق، اشاره به این است که آنها به این درجه از شدّت اضطرار هم برسند که دل همه به حالشان بسوزد و همه رقّت کنند، باز دعاشان مستجاب نمیشود. (مراد از عقاب عمومی، همین عدم استجابت دعای آنها است) پس این کشف میکند که این سریره ناپاک، آنها را از صلاحیّت ترحّم انداخته و خداوند با اینکه أرحم الراحمین است، درباره آنها، با اسم «شدیدالعقاب» معامله میکند.
❖ــــــــــــــ❖
[الصدوق في ثواب الأعمال عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص سَيَأْتِي فِي أُمَّتِي زَمَانٌ تَخْبُثُ فِيهِ سَرَائِرُهُمْ وَ تَحْسُنُ فِيهِ عَلَانِيَتُهُمْ طَمَعاً فِي الدُّنْيَا لَا يُرِيدُونَ بِهِ مَا عِنْدَ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ يَكُونُ أَمْرُهُمْ رِيَاءً لَا يُخَالِطُهُمْ خَوْفٌ يَعُمُّهُمُ اللَّهُ بِعِقَابٍ فَيَدْعُونَهُ دُعَاءَ الْغَرِيقِ فَلَا يُسْتَجَابُ لَهُمْ.]
📚 ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ص: 253
اربعینیات(اربعین اول، حدیث 24)؛ ص73
#ریا
#ریاکار
#دعا
___
✅
@aine_tasnim
باماهمراه باشید و به دیگران معرفی کنید.
🔸در مخالفت ما هیچ خیری نیست!
ابو اسحاق نحوى مىگويد: در خدمت امام صادق عليهالسلام شنيدم فرمود:
به راستى خداوند پيامبرش را به دوستى و محبت خود تربيت نمود و فرمود: «وَ إِنَّكَ لَعَلى خُلُقٍ عَظِيمٍ» (همانا تو داراى اخلاق بزرگى هستى)
سپس امر دین را به او واگذار كرد و فرمود: «وَ ما آتاكُمُ الرَّسُولُ فَخُذُوهُ وَ ما نَهاكُمْ عَنْهُ فَانْتَهُوا» (آنچه را كه پيامبر براى شما آورد، بگيريد و از آنچه كه شما را منع كرد پرهیز کنید)
و باز خداوند فرمود:«مَنْ يُطِعِ الرَّسُولَ فَقَدْ أَطاعَ اللَّهَ» (هركس از رسول خدا فرمان برد از خدا فرمان برده است)
بهراستی که پيامبر خدا «صلیاللهعلیه وآله» كار را به امیرالمؤمنین على عليهالسلام واگذار كرد و او را امين دانست، شما شيعیان نیز اين حقيقت را قبول كرديد و مردمِ ديگر، منكر شدند،
به خدا ما دوست داريم هر گاه سخن گفتیم شما هم بگویید، و هر گاه سكوت كنيم، شما نیز خاموش باشيد و ما ميان شما و خداوند واسطه و مسئوليم، خداوند در مخالفت ولایت ما، براى هیچ کسی خيرى قرار نداده است.
[عَنْ أَبِي إِسْحَاقَ النَّحْوِيِّ قَالَ دَخَلْتُ عَلَى أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع فَسَمِعْتُهُ يَقُولُ إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ أَدَّبَ نَبِيَّهُ عَلَى مَحَبَّتِهِ فَقَالَ وَ إِنَّكَ لَعَلى خُلُقٍ عَظِيمٍ ثُمَّ فَوَّضَ إِلَيْهِ فَقَالَ عَزَّ وَ جَلَّ- وَ ما آتاكُمُ الرَّسُولُ فَخُذُوهُ وَ ما نَهاكُمْ عَنْهُ فَانْتَهُوا وَ قَالَ عَزَّ وَ جَلَّ- مَنْ يُطِعِ الرَّسُولَ فَقَدْ أَطاعَ اللَّهَ قَالَ ثُمَّ قَالَ وَ إِنَّ نَبِيَّ اللَّهِ فَوَّضَ إِلَى عَلِيٍّ وَ ائْتَمَنَهُ فَسَلَّمْتُمْ وَ جَحَدَ النَّاسُ فَوَ اللَّهِ لَنُحِبُّكُمْ أَنْ تَقُولُوا إِذَا قُلْنَا وَ أَنْ تَصْمُتُوا إِذَا صَمَتْنَا وَ نَحْنُ فِيمَا بَيْنَكُمْ وَ بَيْنَ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ مَا جَعَلَ اللَّهُ لِأَحَدٍ خَيْراً فِي خِلَافِ أَمْرِنَا]
📚كافي، ج1، ص: 265ح1
___
✅
@aine_tasnim
باماهمراه باشید و به دیگران معرفی کنید.