eitaa logo
تَسْنِيم (عَيْنًا يَشْرَبُ بِهَا الْمُقَرَّبُونَ )
271 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
887 ویدیو
83 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
گويند كه روزی مجنون از روی سجاده شخصی که در حال نماز خواندن بود عبور كرد، آن شخص نمازش را شكست و گفت: مردك در حال راز و نياز با خدا بودم، بنگر چگونه اين رشته را بريدی. مجنون لبخندی زد و گفت: من عاشق دختری هستم و تو را نديدم، تو عاشق خدايی و مرا ديدی؟ ___ ✅ @aine_tasnim باماهمراه باشید و به دیگران معرفی کنید.
مثل گندم باش! زیر خاک میبَرنش باز میروید پُرتر ، زیر سنگ میبَرنش آرد میشود پُر بهاتر، آتش میزننش نان میشود مطلوب تر ، "ذات" باید ارزشمند باشد تا انسان ارزشمندی باشی. ‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌_______ ✅ @aine_tasnim باماهمراه باشید و به دیگران معرفی کنید.
افسوس؟ بنی آدم ابزار یکدیگرند، گهی پیچ ومهره گهی واشرند .یکی تازیانه یکی نیش مار، یکی قفل زندان،یکی چوب دار . یکی دیگران را کند نردبان، یکی میکشد بار نامردمان یکی اره شد،نان مردم برد، یکی تیغ شد خون مردم خورد یکی چون کلنگ و یکی همچو بیل ، یکی ریش و پشم و یکی بی سبیل . یکی چون قلم خون دل می خورد، یکی خنجر است و شکم می درد . خلاصه پرازنفرت وکین واندوه و آز، نه رحم و نه مهر و نه لطف و نه ناز، همه پر کلک پر ریا حقه باز! چو عضوی بدرد آ ورد روزگار دگر عضوها پا گذارند فرار!!!!!! __ ✅ @aine_tasnim باماهمراه باشید و به دیگران معرفی کنید.
۲۹ آذر ۱۳۹۹ هجری شمسی چهارم جمادی الثانی ۱۴۴۲ هجری قمری ۱۹ دسامبر ۲۰۲۰ میلادی 👌 روز اول هفته را حتما با آغاز کنید . 🌸 اذکار روز شنبه : - یا رَبَّ العالَمین ( 100مرتبه ) - یا حی یا قیوم (1000 مرتبه) - يا غني (1060 مرتبه) برای غنی گردیدن 🌸 این شنبه روز خوب و مبارکی است .و برای امور زیر خوب است: 🔹امور عقد و ازدواج 🔹زراعت و کشاورزی 🔹نقل و انتقال و جابجایی 🔹خرید و فروش و امور تجاری 🔹امور ساختمان سازی و بنایی 🔹آغاز علم آموزی و تعلیم تعلم 🔹امور درمانی و معالجات 🔹امور صید و شکار ☝مسافرت است و خوف خطر میرود در صورت ضرورت حتما با خوب همراه باشد. 🌹نوزادی که امروز به دنیا بیاید حالش خوب است و خوب تربیت شود نرم دل و مهربان و محبوب باشد ان شالله. 🌷 در این شنبه شب جهت فرزند دارشدن ،به قصد بچه دار شدن ، دستوری وارد نشده. ✂ طبق روایات، (سر و صورت) در این روز از ماه قمری خوب نیست و موجب غم و اندوه می گردد. ⛔ یا در این روز از نظر قمری خوب نیست. و موجب زردی رنگ و دردسر می گردد. 💢️ این شنبه برای (رفع موهای بدن با نوره) مناسب نیست. 👕 شنبه برای بریدن، دوختن، خریدن و پوشیدن روز مناسبی نیست . طبق روایات آن لباس تا زمانی که بر تن آن شخص باشد موجب مریضی و بیماری و غم و اندوه می گردد. 🕧 وقت در روز شنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۰ و بعداز اذان ظهر تا ساعت ۱۶ عصر. 🔹 اذان صبح: ۳۹ : ۵ 🔹طلوع آفتاب: ۰۹ : ۷ 🔹اذان ظهر::۰۲: ۱۲ 🔹غروب آفتاب: ۵۴ : ۱۶ 🔹اذان مغرب: ۱۴: ۱۷ 🔹نیمه شب شرعی: ۱۶ : ۲۳ 📚 منابع مطالب ما: الدروع الواقیة سید بن طاوس ،سایت کانون قرآنی، وسائل الشيعه ؛ ج7 ، باب 190، حلیة المتقین، ختوم و اذکار، ج 1، ص 423، مفاتیح الجنان و بحارالانوار و تقویم المحسنین شیخ محدث کاشانی ‌‌‌‌‌ ___@aine_tasnim باماهمراه باشید و به دیگران معرفی کنید.
آیت‌الله‌بهجت(رحمت‌الله‌علیه) دو چيز در زمين سبب امان از عذاب خدا بود : يكى از آن دو برداشته شد ، اما امانى كه برداشته شد رسول_خدا (صلی الله علیه و آله) بود و امان باقيمانده ، استغفار كردن است . و ما کان الله لیعذبهم و انت فیهم و ما کان الله معذبهم و هم یستغفرون ولى (اى پیامبر!) تا تو در میان آنها هستى، خداوند آنها را مجازات نخواهد کرد؛ و (نیز) تا استغفار میکنند، خدا عذابشان نمیکند. __ ✅ @aine_tasnim باماهمراه باشید و به دیگران معرفی کنید.
کودکى اندیشید که خدا چه مى خورد، چه مى پوشد و در کجا منزل دارد؟ ندایی آمد که : او غم بندگانش را میخورد، گناهانشان را میپوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است ___ ✅ @aine_tasnim باماهمراه باشید و به دیگران معرفی کنید.
"پند لقمان حکیم به فرزند" ای جان فرزند؛ هزار حکمت آموختم که از آن، چهارصد حکمت انتخاب کردم و از آن چهارصد، هشت کلمه برگزیدم که جامع کلمات است؛ دو چیز را هرگز فراموش مکن؛ "خدا" و "مرگ" را. دو چیز را همیشه فراموش کن؛ "هنگامی که به کسی خوبی کردی" "زمانی که از کسی بدی دیدی" و هر گاه به مجلسی وارد شدی"زبان نگه دار" اگر به سفره ای وارد شدی"شکم نگه دار" وقتی وارد خانه ایی شدی"چشم نگه دار" و زمانی که برای نماز ایستادی"دل نگه دار" ‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌_______ ✅ @aine_tasnim باماهمراه باشید و به دیگران معرفی کنید.
شاگردی از عابدی پرسید: تقوا را برایم توصیف کن؟ عابد گفت: اگر در زمینی که پر از خار و خاشاک بود مجبور به گذر شدی چه می کنی؟ شاگرد گفت: پیوسته مواظب هستم و با احتیاط راه می روم تا خود را حفظ کنم. عابد گفت: در دنیا نیز چنین کن تقوا همین است از گناهان کوچک و بزرگ پرهیز کن و هیچ گناهی را کوچک مشمار زیرا کوهها با آن عظمت و بزرگی از سنگهای کوچک درست شده اند. ‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎_______ ✅ @aine_tasnim باماهمراه باشید و به دیگران معرفی کنید.
ابوالحسن خرقانی می گوید: جواب چهار نفر مرا سخت تکان داد! اول: مرد فاسدی از کنارم گذشت و من گوشه لباسم را جمع کردم تا به او نخورد! او گفت: ای شیخ ! خدا میداند که فردا حال ما چه خواهد شد... دوم: مستی دیدم که افتان و خیزان در جاده های گل آلود میرفت... به او گفتم: قدم ثابت بردار تا نلغزی! گفت:من بلغزم باکی نیست... به هوش باش تو نلغزی شیخ! که جماعتی از پی تو خواهند لغزید... سوم:کودکی دیدم که چراغی در دست داشت گفتم: این روشنایی را از کجا آورده ای؟! کودک چراغ را فوت کرد و آنرا خاموش ساخت و گفت: تو که شیخ شهری بگو که این روشنایی کجا رفت؟! چهارم: زنی بسیار زیبا که در حال خشم از شوهرش شکایت می کرد! گفتم: اول رویت را بپوشان بعد با من حرف بزن! گفت: من که غرق خواهش دنیا هستم چنان از خود بی خود شده ام که از خود خبرم نیست، تو چگونه غرق محبت خالقی که از نگاهی بیم داری؟! (عطار) ___ ✅ @aine_tasnim باماهمراه باشید و به دیگران معرفی کنید.
چــــہ‌بگویــم؟!‌بــــہ‌خــدا‌ از‌تــو‌ســرودن سخت‌است هم‌علــــے‌‌بودن‌‌همــ‌ فاطمـــہ بودن‌سخت‌است ___@aine_tasnim باماهمراه باشید و به دیگران معرفی کنید.